Go艣膰 myszka z rybnika Napisano Pa藕dziernik 21, 2007 mam pytanie do olinki77. czy mo偶emy sie skontaktowa膰?podaj臋 ci mojego maila.te偶 jestem z Rybnika i chcia艂abym dowiedzie膰 sie czego艣 wi臋cej.pozdrawiam.Kasia kasia_m31@op.pl Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 filemonek78 Napisano Pa藕dziernik 22, 2007 Witam ponownie, odpowiadam na pytanie m贸j pieprzyk by艂 wypu艂y 艣rednicy oko艂o 0.7 mm-no i niestety tak jak pisa艂am nie wszystkie znamiona nadaj膮 si臋 do usuni臋cia skoro lekarz ci tak powiedzia艂 to ma racj臋 je艣li masz w膮tpliwo艣ci id藕 do innego chirurga i do dermatologa :) ale my艣l臋 偶e chyba wiedz膮 co si臋 nadaje a co nie wi臋c bez powodu by ci nie odm贸wi艂 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lala123 Napisano Pa藕dziernik 25, 2007 witam! jestem w艂a艣nie po usuni臋ciu pieprzyka/naro艣li sk贸rnej jak kto woli to nazywa膰. Zabiego robilam w Poliklinice w Lublinie Pieprzyk by艂 usuwany chirurgicznie (przez to, ze ros艂y na nim w艂oski), z tego co sie dowiedzia艂am od Pana doktora usuni臋cie laserowe mo偶e pozostawi艂oby mniejszy 艣lad ale nie usun臋艂oby mieszk贸w w艂osowych, dlatego lepiej w moim przypadku by艂oby wyci膮膰. Zabieg by艂 bezbolesny, mia艂am miejscowe znieczulenie. Czekam teraz tydzie艅 na zdjecie szw贸w. pozdrawiam wszystkich tych kt贸rzy tez przez to przechodzili!! :) juz nie moge deczekac si臋 kiedy zdejm膮 mi opatrunek!! :))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do filemonek78 Napisano Pa藕dziernik 26, 2007 czesc mam pytanko u ktorego lekarza byles w Kriomedzie? tez tam niedawno bylam ale na zabieg sie nie zdecydowa艂am :( mam kilka znamion na twarzy i na moje nieszczescie wiekszosc jest z tymi paskudnymi w艂oskami. boje sie ze jak je usune laserem to one nadal bede ros艂y i co potem? nie wiem czy dodatkowa depilacja wchodzi w gre i czy nie uz艂o艣liwi mi na nowo tego miejsca... co robic? nie cierpie tych w艂osk贸w one sa gorsze od pieprzyka Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Crowd Napisano Pa藕dziernik 28, 2007 Mam pytanie - mo偶e mi kto艣 poleci膰 jak膮艣 klinik臋, przychodnie, prywatn膮 praktyk臋 we Wroc艂awiu gdzie mog臋 usun膮膰 pieprzyki? Mam dwa, oba wypuk艂e - jeden na plecach, drugi na twarzy zatem oba nara偶one s膮 na uszkodzenia (golenie, ubieranie si臋 itp.). Zale偶y mi te偶, aby by艂o to miejsce z kompetentnymi lud藕mi, kt贸rzy b臋d膮 zna膰 si臋 na rzeczy, wykonaj膮 odpowiednie badania itp. Z g贸ry dzi臋ki. (btw: adres laser.wroc.pl ju偶 sprawdza艂em) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Bartu Napisano Pa藕dziernik 28, 2007 Co do rozdrapywanie pieprzyk贸w: Jest to bardzo ryzykowne i jezeli ktos decyduje si臋 na takie przedsiewziecie to gratuluje mu odwagi :D Aczkolwiek... kiedy艣 mia艂em dosy膰 pokazny pieprzyk na klacie i przypadkiem go naruszylem przy goleniu, zrobil sie strupek i pewnego razu w nocy sobie go zdrapalem xD Od tej pory nie ma sladu po nim sladu i o dziwo nie pozostala blizna! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 filemonek78 Napisano Pa藕dziernik 29, 2007 By艂am u dr Sowuli bardzo fajny lekarz m贸j strupek ju偶 odpad艂 ranka mi si臋 fajnie zagoi艂a i ciesz臋 si臋 偶e zdecydowa艂am si臋 na usuni臋cie przynajmniej nic spod nosa mi nie wystaje i po偶egna艂am si臋 z w艂oskami wystaj膮cymi z pieprzyka a 艣lad jest minimalny jak si臋 na艂o偶y podk艂ad to wcale nie wida膰 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Poliklinika 0 Napisano Pa藕dziernik 30, 2007 Cieszy mnie Twoje zadowolenie z wizyty u Doktora Siwka :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gfsdg Napisano Pa藕dziernik 31, 2007 mam niegro藕ne znamie na twarzy, ktore jest po prostu nieestetyczne i rosna na nim wlosy. czy moge to usun膮膰 za darmo na fundusz? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kindzia_ Napisano Pa藕dziernik 31, 2007 Witam wszystkich! Temat jest ju偶 raczej dok艂adnie opisany...ale wiem 偶e komu艣 kto chce pozby膰 si臋 znamienia,ka偶da informacja mo偶e by膰 bardzo przydatna...dlatego podziel臋 si臋 z wszystkimi moimi prze偶yciami z zabiegu...o usuni臋ciu pieprzyk贸w wprost marzy艂am od kilku lat...ale przez ostatni rok zacz臋艂am bardzo intensywnie o tym my艣le膰...:-) mia艂am troszk臋 utrudnion膮 spraw臋 bo mieszkam na wsi daleko od du偶ych miast i zupe艂nie nie wiedzia艂am czy kto艣 b臋dzie m贸g艂 mi pom贸c...Zacz臋艂am poszukiwania jakiegokolwiek kontaktu z dermatologami...w ma艂ym miasteczku,gdzie pracuj臋,znalaz艂am dermatologa,wiedzia艂am 偶e ta pani raczej si臋 tym nie zajmuje(usuwaniem) ale chcia艂am si臋 poradzi膰 kogo艣 kto si臋 na tym zna...i posz艂am na wizyt臋....zap艂aci艂am 70 z艂 bo by艂am prywatnie...ta pani stwierdzi艂a 偶e to si臋 da usun膮c...a ju偶 pisz臋 gdzie znajdowa艂y si臋 moje znamionka...jedno na nosku,ale nie gdzie艣 tam z boku,tylko na samym czubku...troszk臋 w praw膮 stron臋...艣rednicy ok 4mm...kolejne dwa z boku na brodzie by艂y po艂o偶one bliziutko od siebie...wielko艣ci takiej samej jak poprzedni...no i ostatni z boku na szyi...by艂 wi臋kszy bo mia艂 ok 0.5 cm 艣rednicy...wszystkie by艂y odstaj膮ce i ciemnobr膮zowe,bez w艂osk贸w...wi臋c takie najzwyklejsze pieprzyki...i mia艂am je wszystkie od zawsze...a mam 20 lat.Od pani doktor do kt贸rej posz艂am dosta艂am nr tel. do takiej dermatolog kt贸ra zajmuje si臋 takimi rzeczami...wcze艣niej pracowa艂a w Niemczech a wi臋c ma do艣wiadczenie...teraz pracuje w Siedlcach w przychodni medycznej MEDICA na ul.3-go maja...zadzwoni艂am i um贸wi艂am si臋 na wizyt臋(kolejne 70 z艂 opr贸cz zabiegu,za kt贸ry zap艂aci艂am 300 z艂). No i w艂a艣nie wczoraj mia艂am termin tej wizyty...mia艂am nadziej臋 偶e zrobi mi to od razu,ale wola艂am si臋 nie nastawia膰 na to...no i wchodz臋 do gabinetu...pani doktor by艂a bardzo mi艂a...przystawi艂a mi do twarzy lustro i kaza艂a powiedzie膰 co mi przeszkadza i czego chcia艂abym si臋 pozby膰...to jej pokaza艂am i ona powiedzia艂a 偶e te moje znamiona jak najbardziej kwalifikuj膮 si臋 do usuni臋cia...ucieszy艂am si臋 :-) !!! Powiedzia艂a 偶e usuni臋cie jednego kosztuje 200 z艂...ale je艣li zdecyduj臋 si臋 na wszystkie od razu to zap艂ac臋 300 z艂...w艂a艣nie tyle pieni膮偶k贸w mia艂am przy sobie :-) wi臋c si臋 zgodzi艂am...to ona wyci膮ga notes i chce mnie zapisa膰 na termin zabiegu...zapyta艂am czy da艂o by si臋 od razu...ona z pocz膮tku nie chcia艂a bo du偶o pacjent贸w i tak dalej...ale uda艂o mi si臋 j膮 przekona膰...powiedzia艂am 偶e teraz wolne w pracy dostan臋 dopiero na 艣wi臋ta pod koniec roku...no i uda艂o si臋...to polecia艂am do rejestracji,op艂aci艂am zabieg i czeka艂am pod gabinetem zabiegowym...denerwowa艂am si臋 ale my艣la艂am te偶 o tym jak b臋d臋 wygl膮da膰 po wszystkim...A!!! w艂a艣nie...jeszcze pani doktor zapyta艂a czy decyduj臋 si臋 na to 偶eby usuni臋ty materia艂 wys艂a膰 na badanie histopatologiczne...ja powiedzia艂am 偶e wydaje mi si臋 偶e moje pieprzyki nie wygl膮daj膮 gro藕nie i 偶e chyba nie...ona powiedzia艂a 偶e jej te偶 si臋 tak wydaje i 偶e wed艂ug niej nie ma takiej potrzeby...tym bardziej 偶e za to si臋 p艂aci dodatkowo...ile to nie wiem...no i w tym zabiegowym by艂a ona i jeszcze jedna pani poel臋gniarka kt贸ra r贸wnie偶 by艂a bardzo mi艂a...gabinet wygl膮da艂 jak sala operacyjna tylko 偶e mniejszy...podpisa艂am jaki艣 formularz i po艂o偶y艂am si臋 na stole...za艣wieci艂a si臋 taka du偶a lampa nad moj膮 g艂ow膮...pona doktor ci膮gle m贸wi艂a do mnie...pyta艂a jak si臋 czuje i czy nie jest mi s艂abo...czu艂am si臋 dobrze...ale strasznie si臋 ba艂am!! Jak ju偶 le偶a艂am to doktor znieczuli艂a mnie miejscowo...to znaczy dosta艂am zastrzyki zniczulaj膮ce pod ka偶dy pieprzyk...nie b臋d臋 czarowa膰...to troch臋 bola艂o...ale p贸偶niej ju偶 nic nie czu艂am...przykry艂a mi twarz tak膮 chust膮 z dziur膮 na nos bo tam na pocz膮tku by艂o usuwane...psiukn臋艂a mi na nos czym艣 na odka偶enie i zacz臋艂a wycina膰 to miejsce z pieprzykiem...troch臋 krwawi艂o bo nos jest bardzo ukrwiony...ci膮gle m贸wi艂a mi co robi...p贸藕niej na rank臋 za艂o偶y艂a mi jeden szew...nast臋pnie porzesz艂a no brody...tu jak pisa艂am by艂y dwa pieprzyki ale usun臋艂a je robi膮c jedno ci臋cie bo by艂y blisko siebie...w tym miejscu sk贸ra nie jest bardzo napi臋ta wi臋c nie zak艂ada艂a szw贸w tylko jakie艣 takie dwa wewn臋tzrne(nie wiem dok艂adnie o co z tym chodzi:-) ) no i szyjka...tu te偶 jeden szew taki normalny...pozakleja艂a mi rany takimi jakimi艣 bia艂ymi plasterkami kt贸rych nie mog臋 艣ci膮ga膰 i na to jeszcze takie normalne be偶owe plasterki kt贸re mog臋 zmienia膰 w razie potrzeby...od razu po zabiegu czu艂am si臋 dobrze...posz艂am na autobus i wr贸ci艂am do domu...dopiero jak by艂am w domu zacz臋艂o mi odchodzi膰 znieczulenie ale nie bola艂o...ca艂膮 noc przespa艂am...dzisiaj te偶 nie boli...siedz臋 w pracy z plasterkami na twarzy i szyi i ciesz臋 si臋 偶e ju偶 mam to za sob膮...tak d艂ugo o tym my艣la艂am a dzisiaj ju偶 po zabiegu :-) HURA!!! Za tydzie艅 zmiana opatrunk贸w tych bia艂ych pod spodem...doktor zobaczy jak si臋 goi i czy mo偶na b臋dzie ju偶 zdj膮膰 szwy...A!!!W艂a艣nie!!! nie mog臋 si臋 szeroko 艣mia膰 bo to na brodzie bez takich trwa艂ych szw贸w i boj臋 si臋 偶eby mi si臋 ci膮gle nie rozdziawia艂o...a ch艂opak zapowiedzia艂 偶e dzisiaj wypo偶yczy jak膮艣 komedi臋 偶eby mi humor poprawi膰 i w og贸le tak na pociech臋...Dobry...Co?ci膮gle mnie roz艣miesza...nie celowo...ale skutecznie...i ranka mo偶e si臋 偶le goi膰...nie potrzebne mi komedie bo mam humor dobry i jestem szcz臋艣liwa ...po tych moich rankach maj膮 by膰 blizny w postaci kreseczek ma艂ych...ta na nosku pewnie b臋dzie najbardziej widoczna ale to si臋 oka偶e p贸藕niej...pozdrawiam wszystkich czytaj膮cych i namawiam na zabieg...m贸j by艂 metod膮 klasyczn膮 czyli skalpet...chyba najbardziej pewna...pami臋tajcie 偶e jak wygl膮da podejrzanie to koniecznie zbada膰...lepiej zap艂aci膰 wi臋cej i si臋 nie martwi膰 偶e co艣 mo偶e by膰 nie ok!!!! Buziaki Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lala123 Napisano Listopad 1, 2007 ja juz wczoraj mialam zdjete szwy!! :) czekam az ranki sie zagoja:) wszystkim z Lublina i okolic chcialabym poleci膰 Pana doktora Siwka z polikliniki lubelskiej!! jestem w 100% zadowolona z zabiegu! :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 bercik 22 Napisano Listopad 5, 2007 szukam pomocy na temat pieprzyk贸w.mam na pecach i troche mi sie odrywa bo by艂 odstaj膮cy.napiszcie co mam z nim zrobi膰.prosz臋 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 JEST TU KTOS Z KROSNA Napisano Listopad 5, 2007 zaglada tu ktos jeszcze? jakie to sa brodawki ? a znacie moze pieprzyki tzw ,,myszki,, tzn.duze brazowe z wlwoskami raczej plaskie niz bypykle ja takie mam 2 na twarzy..okolo 1 cm i szlag mnie trafia chce ja usunac!!!!!!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kindzia_ Napisano Listopad 7, 2007 Czy kto艣 tu jeszcze zagl膮da??Hmm...no wi臋c tak czy inaczej...wczoraj man臋艂o 7 dni od zabiegu...mia艂am wizyt臋-zmian臋 opatrunk贸w...ale okaza艂o si臋 偶e mo偶na ju偶 艣ci膮gn膮膰 szwy...HURRAA!! ranki wygl膮daj膮 nast臋puj膮co: szyjka 艂adna...ale 艣lady po szwie s膮...takie kreseczki po rozci臋ciu i 2 prostopad艂e po szwach bo tutaj mia艂am dwa...na brodzie 艣lad wygl膮da bardzo 艂adnie...tutaj jest tylko czerwona malutka kreseczka bo szwy mia艂am nie takie zwyk艂e tylko jakie艣 wewn臋trzne dwa...najgorzej wygl膮da teraz nosek...bo po pieprzyku jest taki do艂eczek...od szwa si臋 sk贸ra tak troszk臋 zmarszczy艂a ale my艣l臋 偶e to si臋 wszystko jako艣 tak 艂adnie rozejdzie i b臋dzie tak jak na brodzie...czyli ma艂a kreseczka...wszystkie ranki smaruj臋 na noc jodyn膮 w p艂ynie i nie zaklejam.a na dzie艅 nosek i szyjk臋 smaruj臋 tak膮 jak膮艣 ma艣ci膮 kt贸r膮 dosta艂am od pani doktor,a na brodzie przemywam t膮 jodyn膮...mog艂abym ju偶 na dzie艅 nie zakleja膰...zw艂aszcza brody...ale ta jodyna jest br膮zowa i brudzi sk贸r臋 na 偶贸艂to wi臋c...zaklejam...A!! W艂a艣nie...za wczorajsz膮 wizyt臋 zap艂aci艂am 35 z艂...a nie 70 jak normalnie...13 listopada jeszcze musz臋 pojecza膰...to ju偶 chyba b臋dzie ostatnia wizyta taka tylko kontrolna...czy nie ma opuchlizny itd...i ta wizyta b臋dzie ju偶 darmowa :-) Pozdrawiam wszystkich czytaj膮cych...trzymam paluszki za wszystkich decyduj膮cych si臋 na zabieg...ja nie 偶a艂uj臋 偶e si臋 zdecydowa艂am :-) wpadn臋 za jaki艣 czas jak blizny b臋d膮 mniejsze i napisz臋 jak to wygl膮da...PA!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Poliklinika 0 Napisano Listopad 24, 2007 lala123 Dzi臋kujemy za Polecenie i Pozdrawiamy kolejn膮 zadowolon膮 Pacjentke. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 evii23 Napisano Listopad 24, 2007 ja usun臋艂am pieprzyka z twarzy tydzie艅 temu i nie polecam robienia tego w zak艂adach kosmetycznych bo wszelkie znamiona i pieprzyki maj膮 korzenie i trzeba usun膮c wszystko. Robi to chirurg plastyk (偶eby nie by艂o blizny) i jest to ingerencja rangi zabiegu przed kt贸rym trzeba zrobi膰 szczepienie na 偶贸艂taczk臋 nast臋pnie badania krwi (morfologie i krzepliwo艣膰). zabieg nie boli, usuni臋cie 1 pieprza to czas ok 30min na sali operacyjnej w celu zachowania wszelkich srodk贸w ostro偶no艣ci zapobiegaj膮cych zaka偶eniu. je偶eli usuni臋cia znamiona jest konieczne ze wzgl臋d贸w zdrowotnych np. haczy o ubrania czy podchodzi rop膮 albo ro艣nie czy puchnie itd. refundowane jest to z kasy chorych jezeli prywatnie to 1 znamie to koszt 500zl u dobrego plastyka w cenie jest juz badanie wyci臋tego kawa艂ka pod wzgl臋dem obecno艣ci kom贸rek rakowych (jest to niezb臋dne badanie w celu unikni臋cia komplikacji) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nuno21 Napisano Listopad 26, 2007 Czy kto艣 mo偶e mi poleci膰 dobr膮 klinike w WARSZAWIE?? Ma ok. 5 - 7 znamion do usuni臋cia. Z g贸ry dzi臋kuje i pozdrawiam. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nuno21 Napisano Listopad 26, 2007 aha, mia艂 kto艣 z Was mo偶e przeprowadzany zabieg w klinice Damiana?? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dziewczyny mozecie poleci膰 mi Napisano Listopad 28, 2007 jakas prywatna klinike/lekarza we WROC艁AWIU? Zalezy mi bardzo na laserowym usunieciu pieprzyka z twarzy. Z g贸ry dziekuje za pomoc :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
MariaW_INNOWACJE 0 Napisano Grudzie艅 5, 2007 Serdecznie zapraszam na nowe forum profesjonalnej holistycznej kosmetyki i stylizacji twarzy, cia艂a i paznokci... Szeroka profesjonalna wiedza kosmetyczna, FIT & SPA & WELLNESS, stylizacja paznokci i wieeele innych.... www.innowacje.mojeforum.net Zapraszam :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aneczkaaaaaaa Napisano Grudzie艅 6, 2007 czesc ja usuwalam tydzien temu pieprzyki u p. doktor z damiana chetnie odpowiem na pytania podajcie nr gg lub meila to sie skontaltuje pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 borges Napisano Grudzie艅 6, 2007 RZESZOW Cy ktos moze mi podac namiary na dermatologa vel chirurga zajmujacego sie usuwaniem znamion w Rzeszowie? Bede bardzo wdzieczna za info. Od dluzszego czasu nosze sie z zamiarem usuniecia kilku, poszukuje dobrego specjalisty Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
style 0 Napisano Grudzie艅 7, 2007 do aneczkaaa siema, to moj adres e-mail: worus007@op.pl prosze napisz !! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Yolka1982 Napisano Grudzie艅 8, 2007 Czy mial ktos wymrazana brodawke?jaki jest przebieg tego wszystkiego?ja mialam wczoraj zamrozona i teraz jest wielka,spuchnieta i dokola ma bable jak po oparzeniu.pani doktor nie mowila jak to bedzie przebiegalo! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Z臋batkkA Napisano Grudzie艅 8, 2007 To skontaktuj sie z lekarzem, nie czekaj w strachu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mmmmmmmmmmmm Napisano Grudzie艅 9, 2007 co z tym wymro偶eniem? napiszesz c.d.? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Yolka1982 Napisano Grudzie艅 10, 2007 Wi臋c dzieje si臋 rzecz dziwna z tym pieprzykiem po mro偶eniu,br膮zowa sk贸rka z brodawki schodzi jak 艂upinka z orzeszka(przepraszam za por贸wnanie)doko艂a mam poparzon膮 sk贸r臋,kt贸ra zaczyna schodzi膰,min臋艂y 3 dni a pieprzyk si臋 jescze trzyma i narazie nie wygl膮da na to 偶eby mia艂 odpa艣膰,ale ju偶 nie puchnie i zaczyna si臋 kurczy膰(mam nadziej臋 偶e si臋 zasusza i 偶e odpadnie!)narazie nie wygl膮da to dobrze!powiem wi臋cej-wyglada obrzydliwie!czekam dalej!b臋de zdawa膰 sprawozdania na bierz膮co!Je偶eli kto艣 mia艂 co艣 takiego to prosz臋 o odpowiedz co si臋 b臋dzie dzia艂o! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Yolcia1982 Napisano Grudzie艅 11, 2007 c.d.dzisiaj wygl膮da to nieco lepiej.w prawdzie doko艂a sk贸r臋 mam poparzon膮 dosy膰 mocno,ale sama brodawka zrobi艂a si臋 p艂aska i sucha i faktycznie zaczyna wygl膮da膰 jakby miala odpa艣膰:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Yolka1982 Napisano Grudzie艅 12, 2007 Zdaje mi si臋 偶e si臋 goi,bo sw臋dzi ,a pieprzyk zrobi艂 si臋 ma艂y,czarny i suchy.poparzona sk贸ra wok贸艂 brodawki jest czerwonobr膮zowa i zaczyna schodzi膰!Ale podejrzewam 偶e b臋de mia艂a blizn臋 w艂a艣nie po tym oparzeniu!Ale mam nadzieje,偶e szybko zejdzie!;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
elka511 0 Napisano Grudzie艅 13, 2007 Hey.Ja mia艂am usuwany jeden bo byl niebezpieczny, lekarz chcal wyciac wiecej ale ja nie dalam, a on na to ze to jest dziecinne z mojeje strony, bo jesli znamie nawet nie jest podejrzane to wkazdej minucie moze sie zmienic, po drugie to szpeci nie ma nic w tym 艂adnego nie mozna opalac i przeszkadza.Zaluje ze za jednym razem tego nie wycie艂am, bo powiem szczerze ze przez jakis tydzien to mnie bardzo bolala艂o, ale trzeba troche wycierpiec.Laserowo nie chce bo moje wszystkie znamienia sa podejrzane, a jak sie laserowo usunie nie mozna zrobic badania histopatologicznego, chyba ze napewno nie jest znamie podejrzane. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach