Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 _viktoria_

usuwanie znamion

Polecane posty

Go艣膰 iwonka17
Cze艣膰. Mam pytanko do wszystkich, kt贸rzy usuwali znamiona u dr Go艂臋giowskiej w Warszawie? Czy ona jest chirurgiem plastykiem? Mam znami臋 na twarzy, blisko oka i zale偶y mi aby usun膮膰 je u chirurga plastyka. A mo偶e kto艣 poleci艂by mi te偶 innych chirur贸w plastyk贸w z Warszawy. Z g贸ry dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Osobiscie nie znam chirurg贸w z Wawy ale mi jeden operowa艂 poza Waw膮 na szyi i goi mi sie pi臋knie... natomiast gdy moja siostra usuwa艂a na czole a robi艂 jej chirurg z Wawy w prywatnej klinice 10 lat temu to teraz nawet nie wiedzia艂abym ze cos usuwa艂a z twarzy...jak to sie mowi: czas goi rany... :)

Udost臋pnij ten post

P.S. To o czym napisa艂am to poprostu chirurdzy specjalisci ... nie chirurdzy plastyczni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwonka17
A wiesz mo偶e jak nazywa艂a si臋 ta klinika?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rennoir
Witam wszystkich:) Ja musz臋 usun膮膰 znami臋 u mojej 9,5 letniej c贸reczki. By艂ysmy u lekarza onkologa zeby obejrza艂 nas obydwie (sama tez mam troch臋 pieprzyk贸w - na szcz臋艣cie bezpiecznych) i stwierdzi艂, ze koniecznie musimy to usun膮膰, bo r贸znie z tym typem znamienia moze by膰, szczeg贸lnie jesli jest tak pechowo umiejscowione. Jest do艣膰 du偶e ok.3 x1,5 cm nad lew膮 piersi膮, w miejscu gdzie zwykle przebiega rami膮czko stanika, czyli bardzo podatnym na draznienie. M艂oda powoli zaczyna dojrzewac wi臋c czas nas nagli. Mieszkamy we Wroc艂awiu, w艂asnie przed chwil膮 obejrza艂am sobie stron臋 przychodni Onkomed, niestety nie ma tam cennika takich zabieg贸w :/ Czy kto艣 z Was mo偶e orientuje sie ile mniej wi臋cej moze to kosztowa膰? M贸j brat m贸wi, ze w Niemczech moze by膰 duzo taniej i lepiej, czy kto艣 moze robi艂 tam zabiegi tego typu? Normalne operacje np. ortopedyczne sa tam duzo ta艅sze. ale to inna para kaloszy... Pza tym szczerze m贸wi膮c, nie chodzi mi g艂ownie o koszt, ale o fachowo艣膰, 藕le usuniete znami臋 moze prysporzy膰 wielu problem贸w a nawet skonczy膰 si臋 tragicznie, dlatego zwracam si臋 do Was z pro艣b膮 o jakiekolwiek informacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaaatharsis
Jestem ju偶 po:) Wczoraj usun臋艂am swoje paskudy. Ba艂am si臋 przeokropnie, teraz mam strupki, kt贸re troch臋 piek膮. Mam je my膰 normalnie wod膮 z myd艂em i smarowa膰 trybiotykiem. A za trzy tygodnie skoczy膰 do Pana dr po wyniki histopatologii...Usun臋艂am 7znamion i zap艂aci艂am 120z艂...Pozdrawiam i 偶ycz臋 Wszystkim ZDR脫WKA:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bylam ostatnio
ja tez wczoraj usunelam, kilka z brzucha i zaplacilam 500z艂. A Ty wycinalas swoje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaaatharsis
Wycinane mia艂am laserem, ale podkreslam-WYCINANE, nie wypalane. A to pozwala na badanie histopatologiczne. A porpos-pisa艂am te偶 o takim pieprzyku ow艂osionym. Pan doktor stwierdzi艂, 偶e trzeba pozby膰 sie najpierw ow艂osienia laserem kosmetycznym, a p贸藕niej przyjs膰 do Niego i wyr贸wna膰 t膮 sk贸r臋, kt贸ra zostanie po usuni臋ciu laserem ow艂osienia. Tak naprawd臋 to nie jest pieprzyk tylko w艂a艣nie przebarwienie spowodowane wyrastaniem w艂osk贸w, i dlatego najpierw trzeba si臋 ich pozby膰. Jak tylko te ranki z wczoraj si臋 troch臋 podgoj膮 to p贸jd臋 do kosmetyczki za艂atwi膰 spraw臋 z tym w艂ochatym...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwonka17
do kaaatharsis Mam pytanko czy mo偶e w Warszawie je usuwa艂a艣? Je艣li tak to bardzo bym prosi艂a o nazw臋 kliniki. Z g贸ry dzi臋kuj臋

Udost臋pnij ten post

Do iwonki 17.... jesli chodzi o ta klinike to juz nie pamietamy bo raz ,ze to bylo juz dawno i nie wiadomo czy klinika jest a dwa to starszy pan doktor a wiec ciezko okreslic czy nawet on zyje;) siostra nie pamieta kliniki ...na Woli w tamtych okolicach....zreszta nie jestem z Wawy lecz z Pomorza...ciezko tu pisac o tym gdzie ,ale najlepiej w internecie poszukac ,poczytac, podzwonic ,ja tak zrobi艂am !!! jestem zadowolona co prawda mowili ze on chirurg rze藕nik ale to nic...takze przezy艂am ;) hihihiteraz 艣ladu nie ma a 3 tygodnie temu usuwa艂 mi znamiona... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaaatharsis
do Iwonki... Usuwa艂am w Bia艂ymstoku, wi臋c Ci nie pomoge bo pytasz o Warszaw臋...:(

Udost臋pnij ten post

Witam! Chcia艂abym si臋 dowiedzie膰, gdzie w Katowicach jest mo偶liwo艣膰 usuni臋cia znamienia z twarzy? Czy 艂ugi jest czas oczekiwania? Ile kosztuje usuni臋cie z twarzy jednego znamienia? I po jakim czasie o znamieniu nie bedzie sladu? Za odpowied藕 z g贸ry Wam dzi臋kuj臋 i pozdrawiam!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bylam ostatnio
Wszystko zale偶y od wielu czynnik贸w - wielko艣ci i rodzaju znamienia, metody usuwania, Twojej sk贸ry, umiej臋tno艣ci lekarza ;) i cena, i d艂ugo艣c gojenia s膮 r贸偶ne u r贸偶nych os贸b. Ja usuwa艂am u chirurga plastycznego, jestem miesi膮c po zabiegu i mam r贸zow膮 kreseczk臋 na policzku, kt贸ra powoli staje sie coraz bledsza.

Udost臋pnij ten post

Witam;) Dzi艣 zapisa艂am si臋 na konsultaacje do chirurga plastycznego, ale dopiero na 12 maja, bo wcze艣nijszych termin贸w nie maj膮.. Nie orintujecie si臋, czy na sam zabieg te偶 bedzie trzeba tak d艂ugo czeka膰? Pozdrawiam;))

Udost臋pnij ten post

To zalezy do kogo si臋 zapisa艂as ;) mo偶e dr b臋dzie mia艂 jaki艣 wcze艣niejszy termin na sam zabieg, w ko艅cu to nie powa偶na operacja na p贸l dnia :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marc
Czy kto艣 mia艂 zabieg usuwania znamienia u chirurga plastycznego dr Jerzego Potockiego w Damianie w Warszawie?

Udost臋pnij ten post

Pod艂膮czam sie pod pytania o doktor Go艂臋biowsk膮, chodzi mi o jako艣膰 jej pracy oraz czy jest r贸偶nica w standardzie wykonywania zabieg贸w w Centrum Damiana a w przychodni na Kabatach? By艂abym wdzi臋czna gdyby jeszcze kto艣 m贸g艂 udzieli膰 jakichkolwiek szerszych informacji (przeczyta艂am ca艂y temat)

Udost臋pnij ten post

USUWA艁 KTO艢 PIEPRZYKI Z OKOLIC POZNANIA? MOECIE MI POLECIC DOBREGO HIRURGA PLASTYKA LUB DERMATOLOGA?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beatrycze007

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beatrycze007
Je艣li chodzi o doktor Go艂臋biowsk膮, s艂ysza艂am, 偶e owszem jest dobra ale nie je艣li chodzi o wycinanie zmian z twarzy. Ja usuwa艂am du偶y wystaj膮cy pieprzyk z brody.By艂am w gabiniecie bella-derm w Wawie u chirurga plastycznego dr. J贸藕wiak i bardzo polecam. Wyci臋cie, 艂膮cznie ze zmian膮 opatrunk贸w, badaniem histopatologicznym itd kosztowa艂o 350z艂. Sam zabieg ca艂kowicie bezbolesny - wiecej strachu ni偶 naprawd臋 jest to wszystko warte. Potem tydzie艅 szwy i plaster. Jestem 2 tygodnie po zdj臋ciu szw贸w. Blizna jest ma艂a ale do艣膰 czerwona. Mimno wszsystko wygl膮da lepiej ni偶 jakie艣 paskudzwtwo wystaj膮ce z twarzy. Z tego co wiem mo偶e by膰 czerwona do 2 m-cy. 2 tygodnie musze j膮 smarow膰 ma艣ci膮 nagietkow膮, potem 2 tyogdnie niczym i po miesi膮cu ma艣ci膮 na blizny cepan.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iwonka17
Witam. Chcia艂am si臋 dowiedzie膰 czy przed zabiegiem szczepili艣cie si臋 przeciw 偶贸艂taczce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzioha
TAK SZCEPILAM SIE, KAZDY MUSI, INACZEJ NIE ZROBIA CI NAWET NAJPROSTSZEGO ZABIEGU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beatrycze007
ja si臋 nie szczepi艂am. zar贸wno w damianie jak i w belli powiedzieli 偶e przy tego typu zabiegu nie jest to wym贸g konieczny i to moja decyzja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja bylam ostatnio
pewnie lepiej sie zaszczepic, ale mi lekarz tez powiedzial, ze to nie jest konieczne, a ze nie chcialo mi sie czekac pare tygodni to sie nie zaszczepilam. mam nadzieje, ze wszystko ze mna ok ;)

Udost臋pnij ten post

zadzwoni艂am do Poznania do pewnej kliniki dermatologicznej i um贸wi艂am si臋 na zabieg. najbli偶szy wolny termin to 24.04.2008 o godz.19:30. mam do wyci臋cia dwa pieprzole z buzi o 艣rednicy 5mm ka偶dy oraz 2 na dekoldzie i 1 du偶y odstaj膮cy na plecach. Wola艂abym wymra偶anie lub wypalanie laserem, ale to lekarz decyduje o tym jaki to b臋dzie zabieg... potem podziele si臋 wra偶eniami.. ju偶 nie mog臋 si臋 dozeka膰.. te pieprze to moja zmora:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napiszcie mi prosze...
po jakim czasie blizna z twarzy po wycinaniu pieprzyka zniknie? juz jestem 1,5 miesiaca po zabiegu i dalej jest czerwona :( a smaruje mascia regularnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O- ca
Mam pieprzyki na brodzie i ma艂e na nosie , mieszkam niedaleko Wroc艂awia czy kto艣 m贸g艂by mi doradzi膰 jaka艣 dobr膮 i niedrog膮 klinik臋 ??? WE WROC艂AWIU.Czekam... ile to okolo kosztuje ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tromb
Czy to boli jak usuwaja znamie czy moze usypiaja cie ? Mam na brzuchu a miec nie moge !!! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda989
Tromb to zalezy jak duze masz znamie. Jesli nie jest ono duze to wycina sie je w znieczuleniu miejscowym, ktore jest calkowicie bezbolesne. Znieczulenie ogolne stosuje sie tylko w sytuacji kiedy znamie jest tak duze, ze potrzebny jest przeszczep skory.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰