Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatek12

Torby-torebeczki-nowe wzory zobacz zdjęcia!!!!!!

Polecane posty

A jutro super żółto-zielona torba(zieleń buelkowa) a tkanina żółta w napisy :-) ocenicie sami :-)

Kwiatku, jestem zainteresowana torbą \"wiosenny bez\" i tą intensywnie różową z kokardką jasną w kolorowe koła. W jakiej są cenie i czy ich ramiona są na tyle długie, aby móc je nosić na ramieniu?

Każda torba kosztuje 20 zł, a ich yszy mają 65cm długości więc można spokojnie nosić na ramieniu i w każdą mieści się zeszyt A4. Ponieważ każda jest sprzedana musiałabyś poczekać 2 dni to bym uszyła i przesłała Tobie zdjęcia gotowych zresztą napisz na poczte :-) to wszystko ustalimy pozdrawiam słonecznie.

Gość agula128
Cześć Kwiatuszku :) wysłałam Ci maila z prośbą o przysłanie zdjęć i wymiarów torebek pastelowe paski i jeszcze jedną taką zielonkawą i proszę Cię o odpowiedź. Moja koleżanka zamówiła sobie jedną torebkę i jest z niej bardzo zadowolona. Pozdrowionka

Gość itakitak
torba Piasek jest interesujaca ale z jakiego materialu i jaka dlugosc rączek?

Torba piasek jest to drelich o splocie lnu a długość rączek to 65 cm :-)

perlisty ssaku ciekawe co ty masz w swojej szafie...a czy masz jakas pasje to nie pytam.... a jak masz i cos robisz to sei nie musi wszytkim podobac....wiec jak sie krytykuje to napewno nie obrazliwie!!

Gość perlisty ssak
ale przyznaj sama ze nie wybralabys sie z ta torba na miasto

Gość tanczaca z wiatrem
a ja pochwalę sprzedającą..już pomijam ładne i solidne zapakowanie, torebka wygląda identycznie jak na zdjęciu, jest dobrze wykończona, pełen profesjonalizm, tak trzymać...

Gość lubię torebki
Kwiatku a moglabys powiedziec czy sama nosisz szyte przez siebie torebki? masz swoja ulubiona?pytam z ciekawosci i pozdrawiam

Pewnie, że mogę odpowiedzieć, moja ulubiona to trba o wdzięcznej nazwie ,,ZEBRA\'\' :-) 🌼

Gość julcia22
witam wszystkie fanki Kwiatuszka i jej wyrobow:) ja niedawno kupilam dwie torebki - zebre i mak. obie sa przefantastyczne. mieciutki material, elegancko wykonczone i nienaganny szew!! wszystkin goraco polecam. a dodatkowo cena jest bardzo atrakcyjna. kontakt bezproblemowy, wysylka blyskawiczna:) u Kwiatuszka warto kupowac:)!! pozdrawiam"pszczolka83"

pszczolko83=======bardzo ale to bardzo dziękuje za tak miłe słowa :-)

Gość ziarenko ryżu
Kwiatku czy zdarza ci się chodzić gdzieś z którąś ze swoich torebek? i czy masz takie sytuacje że ktoś zaczepi Cie i pyta gdzie ją kupilas?

ziarenko ryżu======= ja chodze z torbą ,,Zebra\" :-) a owszem zdarza się że ludzie pytają i jest to bardzo miłe, a co do tej torby to dostępne były cztery sztuki a jest już jedna więc chętni byli :-)

Kwiatuszku!!! Torba Malina jeste przesliczna.!!Kupilabym chetnie, ale mieszkam za granica i obawiam sie, ze koszty przesylki bylyby ogromne:(. Wyczarowujesz prawdziwe cudenka:) Pozdrawiam serdecznie!

Faktycznie koszt przesyłki za granice jest kolosalny :-( i nijak się to nie kalkuluje.

Gość niestety sa pewne sekrety
niektore Twoje torby sa naprawde fajne ale ta Malina nie za bardzo

Gość ukajaha
Kwiatek a nie myslalas o tym aby zmienic kształt swoich torebek i uszyć dla odmiany torby typu jamnik a lbo kwadratowe? te Twoje sa praktycznie wszystkie na jeden wzór-podobaja mi sie ale może czas pomysleć o jakiejś innowacji?pozdrawiam i zyczę dalszych sukcesów

Gość kalarepka.
ja czekam na cos z pomaranczowym :) do butów :P

Gość yetti
Malina moze bylaby fajniejsza gdyby nie bylo tych paseczkow na troczkach-ale sam gładki kolor