Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieczka20

Hmm MoZe I tAki ToPiK jEsT alE cO TAm 20-LATKI ŁĄCZMY SIĘd

Polecane posty

Dzieńdoberek:D Anussska ale fajnie :D Jej to wypocznij nam tam i się ładnie opal:D:DSuper:D Rumianku własnie jak tam było?:) A ja wczoraj sie pouczyłam ale wieczorem stwierdziłam, że mi się mózg przegrzał od tego i wyszłam z domu no i wróciłam trochę pózno:P Teraz idę jeszcze raz to przeczytac i mam w nosie:P MAm stertę ściąg tylko nie wiem gdzie je wsadzić:P Miłego dnia:)

bylo swietnie tylko mam dalej kaca, poszlam spac po 4 a o 6 sie obudzialm i buszowalam w domu w poszukiwaniu czegos do picia:) spotkalysmy tam nasz profesorke z liceum, bylo git!!! wypila sobie nawet z nami:P ide sie zdrzemnac, milej niedzieli👄

no to rumianku poszalačyscie nie zle!! tego mi brakuje nie mam z kim ;(( no witek tak ale on sie nie upija szbko i co ja sei nawale samym zapachem a on juz bedzie mnie musial prowadzci i bedzie trzezwy:D a ja bym se chciala popocic na rauszu:P tak jestem w chorwacji naszczcesice na tydzien czyli do soboty i w niedz bede juz w domkuČD cudnie tu jest ale tesknie za witkiem...no niestaty ale musialam pojechac bo tez chcialam moze ostatnie wakacjie z moimi rodzicami w samotnosci:D:D:D Nalus powiedz kiedy przyjedzasz do milowki i na ile i w jakim celu jezeli mozna spytac;) to nie daleko odemnie owieczko a cozes zaspala bombastyczna jak kalacjia przyswiecach... ale ta klawiarura jest trudna i jeszcze jakies takie znaczki č š ć e nawet nie takie zle tylko @ nie moglam znalesc a potem nie wiedzialam jak sie to cos przciska a opalac sie opalam bardzo malo bo na co mi to:P caluje was koteczki przeslodkie i lece na kolacyjke :)

czesc dziewczynki wlasnie wrocilam z cudownego weekendu z miskiem w mielnie do naszego znajomego osrodka w mielnie w ktorym 2 lata temu pracowalam zjechali sie nasi znajomi wogole najsmieszniejsze jest ro ze misiek bedzie tez tam pracowal od 1 lipca na ochronie:D jestem jak zwykle szczesliwa po spotkaniu z nim a zwlaszcza to ze moglam sie do niego przez dwie noce przytulac:D juz za nim tesknie zwlaszcza ze sie pieknie mna opiekowal gotowal obiadki wypral mi ciuchy i wogole kocham go:) dwie noce bawilismy sie w mielenskich dyskotekach bo teraz jest otwarcie lata w nadmorskich miejscowosciach i wstepy byly za darmo tak wiec sie wybawilam super:D a dzisiaj byczylismy sie na plazy caly dzien bo nad morzem dzisiaj bylo ze 30 stopni:D i woda cieplutka w morzu:) dobra teraz zajme sie czytaniem was jestem szczesliwa i opalona:D

PORTUGALIA wygrywa 1:0 z Holandia:) ale teraz sie bede pocic na drugiej polowie bo Costinhia z Portugali dostal czerwona kartke:P mam nadzieje ze wygraja, napisze po 2 polowie jak moje nerwy wytrzymaja:)

ach co to byl za mecz❤️ 17 żółtych kartek, 4 czerwone i tylko jeden gol ale za to dla PORTUGALII jestem dumna z mojej kochanek drużyny!!!! z emocji padam normalnie, buziam was👄

I JESTEM BYLAM W PRACU OD 10 DO 17 I OD 20 DO TERAQZ:p ZAPRACUJE SIE JUZ CHYBA NA SMIERAC A JUTRO IDE NA 9 RANO:p WIECIE JAKA JESTEM SZCZESLIWA BO MOEJ KOCHNIE JUZ WROCILO Z MARATONU NIEWIDZILAM SIE ZNIM PRAWIE TYDZIEN I NAPRWDE SIE STESKNILAM CHYBA GO ZJEM JUTRO A RACZEJ DZIS:p WIECIE CO JA MAM ZNWOU 16 STRONE:p:p HIHI WIEC NIEWEIM CZY COS NAPISALYSIE CZY NIE ALE ZDARZYLAM W PRZLOCIE POPOLUDNIU ZOABCZYSZ ZE ANUSSKA SIE WYGRZEWA ALE JA CI ZAZDROSZE+:) TEZ BYM TAK CHCILA OKI JA IDE SPAC BO MI ZACZYNAJ NOGO ODMAWIAC POSLUSZENISTAW I OCZY TO CMOK MOJE SERCA

dzien dobry ja juz na nogach ide sie wlasnie prysznicowac i mysle sw co mam sie ubrac bo tak pogoda jakos dziwna cieplo ale pochmurno i nieweim:P poniej jeszcze coa napisz cmok serca wy moje

dziendoberek dziewczonka❤️ wczoraj ogladalam uwierz w ducha pikeny film uwielbiam go i moglabym go ogladac go codziennie i by mi sie nie znudzil owieczko ale ty masz z ta swoja ukraina widzimy cie i ciesze sie ze widzisz sie ze swoim kochaniem:) bombastyczna dzieki za zdjecia fantastyczne widoczki:) ide poogladac sobie jakies bajki miolego dnia

Witam witam 🖐️ Anussska suuuuper.. Chorwacja jeste piękna (naoglądałam się zdjęć :P nie to żebym była :P) Miłego pobytu 👄 Giguś cieszę się, że wreszcie odpoczęłaś od tej wstrętnej tęsknoty ;) Rumianku oglądaliśmy z Miśkiem wczoraj tego mecza :) Jak zwykle z piwkiem w ręku :P Bo ja też zawsze jak Polska odpadnie to kibicuję Portugalii :) Owieczko.. zacharujesz się nam Dziewczyno! A odpoczynek to co? Ale mam nadzieje ze dzis Twój Misio zafunduje Ci porządny wieczór relaksacyjny ;) Nalusia jak psychologia??? A co do mnie.. ehh.. było SUPER! I ani raz się nie posprzeczaliśmy :P I w ogóle jestem happy :) Tylko zakupy nam się nie udały (jak zwykle :P) Tylko teraz mi smutnawo bo znów siedzę sama :( Ale już niedługo :D:D Miłego dnia Kobietki 🌼 Do mnie dziś panny przychodzą na angl :P nakrzyczałam na nie ostatnio bo przestały się uczyć i miały wydziobać się na dziś :P Kurede.. sama nie jestem lepsza :P:P ;) Do wieczorka 👄

dzien dobry:D u mnie okrpony upal wiec nie wychodze bo sie zakicham w tym sloncu:( nic mi sie nie chce przez to cieplo:P anusska tobie to dobrze wylegujesz sie na plazy...ech ja tez bym tak chciala ale pojade gdzies chyba dopiero w sierpniu:) ide na TV popatrzec myszki bombus ciesze sie ze mialas udany wieczorek z Miskiem, buziaczki👄

Hej Słońca Wy moje:D Byłam napisałam wszystko co wiedziałam i teraz czekam tydzień na wyrok:P:PUdało mi się ściągnąc co nieco tylko jak ona to oceni to jest pytanie... Wczoraj byłam na Kayah i powiem Wam, że chociaż nie przepadam za jej piosenkami to było naprawdę fajnie:) Kobieta umiała rozruszać publicznośc:) Anussska będę na weekend najprawdopodobniej na 15 lipca w celach zabawowo -rekreacyjnych , ze tak to ujmę:P Jedziemy razem z dziewczynami odpoczać:) Gigusiu, Bombastyczna ech ale Wam dobrze z tymin słońcami Waszymi:) Romantyczne wieczory, kolacje....super:) Owieczko Ty pracusiu kochany nie martw się dzisiaj jak napisała Kasia odbijesz to sobie:):) Rumianku nie oglądałam wczoraj meczu niestety:( Ale słyszałam co zrobili Cristiano:( brutale:P:P Ale podobno o mało się nie pozabijali:PA dzisiaj gra Ukraina i Szeva!:D Anussska Ty wysłałaś jakieś fotki???oj mam małe opoznienia...zaraz sprawdzę jeśli tak:) Kig, Kurko 😍 Miłego dzionka:)

oj Nalus jak mi go bylo zal, biedaczek plakal jak schodzil z boiska, mecz byl naprawde brutalny, jak pokazywali zblizenie cristiano to bylo widac jaka ma dziure w udzie:( w sobote graja z Anglia ale nie wiadomo czy Ronaldo zagra:(

łobuzice, co z wami?? kurko magistra obronilas juz tydzien temu, moglabys napisac co u ciebie slychac, kig nie mozesz zwinaca jeszcze troche tego pradu zeby do nas napisac?? ide na tv, buziam was👄

Dobry :) ale upla chyba juz dzis sie w pracy rozplyne a zaraz mam wychodzic co nie bo robie remament a jestem w bieliznie i mam nieposcilone lozko i nic mi sie niechce:P:P

Witam:D jejku u mnie też upał taki, że masakra...już mam dość.. wczoraj poszliśmy na karaoke bo zrobili je w takiej knajpce niedaleko nas, więc teraz to już w ogóle się uzależnię:P i spotkałysmy ta co się tak obraziła. Ona jak gdyby nigdy nic uśmiecha się wita itp....wzięły nas nerwy ale potem nas przepraszała wielce...ech niech jej będzie w końcu i tak wyjeżdza... idę pod prysznic a potem na kocyk z książką jakoś nic nie robić...:D:D

witam słońca, ja patrzalam sobie na bajeczke teraz:p nic nie leci w tym TV w wakacje, zaraz ide wloski myc bo na 14 mam dentyste i cos w domku porobic, kicham znowu jak psikawka:P owieczko milego dnia w pracy, nalus a tobie milego czytania na kocyku, buzkiaki dla reszty👄

czesc dziewczynki wlasnie wrocilam z mielna i od fryzjera bylo spoks caly dzien na plazy jestem czarna:D upal niesamowity u mnie w nocy dochodzi do 20 stopni w dzien do 30 a w pogodzie znowu mowia ze u mnie 22 stopnie co za bzdury ale woda zimna w baltyku tragicznie dzis bylo tylko 11 stopni:(

wygladam jak murzynek bambo krecone loczki czarna spalona skora i wielkie usta :D dobranoc jestem wykonczona ide spac

tez bym chciala wygladac jak murzynek Bambo, niestety jeszcze miesiac zakazu opalania:( spijcie slodko, u mnie burza:P

no i tu znowu pustki, giguisu masz racje, wakacje w pelni i zadna nie pisze:p łobuzy przynajmniej jedno zdanie dziennie, ja ide posprzatac troszke w domku, caluski👄 a tak wogole Dzien dobry mialam napisac:D

Ja jestem :P Gigusiu ale masz fajnie:D Murzynek Bambo jej jak ja bym chciała tak wyglądać;) Muszę iśc sie wyrzucić na balkon mam jeszcze trzy dni wolnego bo potem praktyki w Rudzie śląskiej:D Ech ale będzie śmiesznie będziemy chodzic i łapać ludzi aby nam odpowiedzieli na pytania w ankiecie:P:P Rumianku oglądałaś wczoraj mecz Hiszpania- Francja? Hehe szkdoa mi tych Hiszpanów ale Francja będzie grała z Brazylią więc może odpadną nie lubię ich:P No a nasza Portugalia musi wygrać z Anglią;) Oki zmykam tez posprzątać:):)Miłego dzionka:)

dziendoberek dziewczonka🌻 kurde rumianku widzisz ja mam morze i tam sie moge opalac przyjedz to miejsce jest wolne od alergenow:) no i znowu ja z rumiankiem na strazy:) MILEGO DNIA

o nalu jak pisalam nie bylo ciebie:)_fajne masz praktyki:D swietny sposob na poznanie nowych ludzi:) a wczoraj na plazy w mielnie byla capoeira i taki boski murzynek z cudowna budowa ciala i seksi tyleczkiem nie moglysmy z moja kumpela oderwac wzroku a i byl tez przepiekny mulacik wygladal jak lenny karvitz ach och i sie upaialysmy widokami plazy:P

nalus nie ogladalam meczu, ja tylko patrze na Portugalie, inne mecze mnie jakos nie biora :) czekam z niecierpliwoscia na sobotni mecz:) mam nadzieje ze Portugalia znowu wygra, choziaz nie wiadomo czy ronaldo zagra po tej kontuzji:( a ja juz po obiadku, teraz w koncu ide sie doprowadzic do porzadku:) milego popoludnia