Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieczka20

Hmm MoZe I tAki ToPiK jEsT alE cO TAm 20-LATKI ŁĄCZMY SIĘd

Polecane posty

anussska ale przynajmniej mozesz dreptac ja tez chce dreptac bo te tygodniowe rozstania mnie rostroja nerwowo:)

Gigusia bardzo dobry plan:D:D:D Anussska Kochana musisz wierzyć że Wam sie uda i będziecie w jednym mieście:(

A ja mam Misia, który ma na koszulce nasze zdjęcie z Misiakiem. Takie namiętusowe ;) Dostałam rok temu na Walentego. I też idę go wybuziać. Chociaż przyznam, że wolę na żywo :D Kurdę nie nadążam za Wami z pisaniem :D

no to ja swojego wycalowaam dzis nie za wszystkie czasy ale jakos... dokladam sie do pyt bombeczki jejuu marzenia sa piekne ale ja chce juz mieszkac z moim i marzyc o czyms innym😭

anussska dobre stwierdzenie ja tez chce juz zaczac marzyc o czyms innym bo moje marzenia od paru miesiecy sa takie same:)

ahia odp juz padla no tak naulus co widisz to cie ciagnie.czego oczy nie widza tego sercu nie zal i pozadania chwilowo brak... POZNAC DARKA,POZNAC DARKA:d

tfu tam miała być buzka uśmiechnięta przy zdaniu że Wam się uda być w jednym mieście;) Przepraszam za moją niezgrabnośc;) Gigusia już nie długo a wycałujesz go nawet całego;)

ahia odp juz padla no tak naulus co widisz to cie ciagnie.czego oczy nie widza tego sercu nie zal i pozadania chwilowo brak... POZNAC DARKA,POZNAC DARKA:d

nooo laseczki a teras wszytkie ladnie maszeruja zgrabnymi pupciami do lozeczek albo pod prysznic:D

Dziewczyny! Damy radę!!! Ehh.. te świństewka.. ja to niby taka nieśmiała jestem (niby) a jak czasem mnie coś naleci.. nie no nie będę Was demoralizować :P:P:P Aha.. Naluś.. czyli wizualnie plusik dla P. Hmm.. ale te Dareczkowe oczęta o których tyle pisałaś.. Kotku to normalnie się robi jak w brazylijskiej telenoweli :D Pytanie roku: kogo wybierze Nalusia??? Bo 2 zaświrowało na jej punkcie... ehh.. to sobie ich owinęłaś.. Ty Kokietko jedna :D:D:D

Hehe anussska dokładnie:) zobaczymy jak to będzie:):)Poki co poczekam aż samo sie to wszystko rozwiąze:)

gabi nalus pow ze teraz do piotrka a ja napislam \"czego oczy nie widza tego sercu ne zal i pozadana chwilowo brak\" :D oooooo mamy nastepna co cyta 3po3:P

odp na pytanie roku nala wybierze kandydata nr 2 ale ktory to??:) bombastyczna kogo ty chcesz demoralizowac hihi ja juz i tak jestem spaczona :) nawet misiek to stwierdzil ale nie to zeby narzekal:) wrecz przeciwnie

Na pytanie Bombeczki? Gigusiu odpowiedziałam juz jeśli chodzi Ci o to do ktorego bardziej:) Teraz do piotrka:) Oj tam bombastyczna:P Jaka ze mnie kokietka:P Echa le te oczy miały coś w sobie...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale mam mętlik no...muszę to przemyśleć wszystko:) Ale dobrze, ze jesteście:) Anussska tak masz racje ja amszeruje juz chyba lulac;)

ale ja was nie wyaniam tylko nie chce was tu opuszczac jak w jeszcze klachcie to ja tees chce:P

anussska swietnu cytat pozadania brak hihi:D:D:D no kurde ja pojde dzisiaj spac:)

Hehehe jejku jak ja Was uwielbiam:) Naprawdę zaczynam czuć sie jak w telenoweli:P Ech kandydat numer dwa...tylko własnie ktory to:P:P Oki ja zmykam spać ale mi humor poprawiłyście:):) Dobranoc pchełki na noc :):) Miłych snów i zbereznych;)

Hehe.. ale Rumianek z Owieczką się zdołują jak zobaczą ile mają czytania :P Ja to myślę, że czasem dobrze jest pozostawić sprawy własnemu biegowi. Ale czasem trzeba szczęściu pomóc.. zależy od sytuacji :D Wiecie co.. ja to też się jutro na Miśka rzucę. I wcale mi Go nie szkoda z tego powodu :P To co? Idziemy lulać??????????

Dzięki Słonce🌻 Ech nie pojdę spać no:):)

a ja se teras wyobrazam jak kazda z was maszeruje w kapciuszkachalbo do lozeczka albo pod prysznic hhiihhiihihih ja pod prychik:P a bombeczka nam juz usła??

Oki ja tez idę:) Bombastyczna rzucaj sie rzucaj na pewno się nie obrazi:D:D O tak Owieczka , Rumianek i Kig z Kurką jak do nas zajrza sie naczytają:P:P Miłych snów raz jeszcze😍

ja bym bardzo chciala troche zberernosciiiiii ale czysie uda??hmmm kocham was dobranoc