Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owieczka20

Hmm MoZe I tAki ToPiK jEsT alE cO TAm 20-LATKI ŁĄCZMY SIĘd

Polecane posty

Dzieńdobry:D ech poszalałam wczoraj i boli mnie głowa dzisiaj:P Dziewczynki ja też nie znoszę łamać sie opłatkiem...nie umiem składać życzeń i tak jakoś... Wiecie co zakochałam się jak nic i okropnie się boję, ze czar pryśnie:( Kupiłam mu takiego dużego misia na Gwiazdke a teraz nie wiem co mam mu kupić na urodzinki... Ide poleżeć w wannie sobie;):P Kocham Was😍

Gość znudzona. .
witam! też mam już -dzieścia latek na karku. . . przeczytalam kilka wypowiedzi w górę o negatywnym nastawieniu do składania zyczen i dzielenia sie opłatkiem i chcialam spytać,czy Wy też podzelacie moje odczucia względem świąt? Oto i link: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3375697 :(

STO LAT STO LAT STO LAT NIECH żYJE NAM NASZA ANIA-RUMIANECZEK KOCHANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE 👄 👄 👄 bylam w kinie z przyjacilmi na PATROLU koniecznie idzice na niego, dawno nie widzilam takiego zaje**** filmu, poczatek wydaje sie daremny ale reszta....i ten Ashton Kutcher czy jakos tak-BOSKI:D jeszcze raz dziekuje za zyczenia:*

Sto la sto la niech zyje zyje nam , w zdrowu szczeciu celibacie niechaj zyje nam:):) duzo sexu duzo pieniedzy duzo ubran wygranej w totka dobrej pogody słonca usmiechu parasola podczas deszczu okularów gdy razi słonce ojejka na plazy mężczyzny do smarowania tym olejkiem i wszystkiego wszystko innnegoooooooooooooooo jeszcze raz wszystko naj naj naj naj naj naj naj 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

I jeszcze jeden i jeszcze raz, sto lat sto lat niech żyje nam.......... sto lat sto lat sto lat niech zyje nam....... a któ????????????????????????????????????????????????? RUMIANEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO RUMIENECZKU KOCHANY!!!!!!!!!!!!!!!!! DUŻO.........DUŻO..............DUZO./....... WSZYSTKIEGO I WYMARZONEGO...;) BUŹKA.......

Rumianeczku zycze Ci duuuzooo milosci,czerpnia radosci z najmniejszych drobiazgow;) umiejetnosci smiania sie z siebie:) bo wtedy zycie jest takie przyjemne...zebys zawsze byla usmiechnieta i nie zmieniala sie bo taka jestem cudowna:)!!!zebys ze swoich porazek(korych zycze ci jak najmniej) umiala wyciagac wnioski i korzystnie stosowac je w zyciu,sloneczko zycze Ci tez duuuzooo ciepla w sercu, rozowych okularkow na oczka🌻 badz soba i badz szczesliwa sloneczko!!!!!!!!!!!!!!

yyyy mialo byc rumianku ze ty jestes cudowna nie ja jestem:D i inne bledy gramatyczne popraw wedlug zyczenia:D a ja sobie nie daje rady:( nic nie bede narzekac kurde:(

dziekuje wam serdeczxnie za wszytskie mile slowa, KOCHAM WAS serduszka bylam na miescie zmoimi przyjaciolkami, dostalam rozowy cieplutki szlafrok, pizamke taka zjefajna:) kocham urodzinki;)

Rumianuśku mój Ty słodki.. aż sama nie wiem czego mam Ci życzyć :) przede wszystkim zdrowia - bo jak jest zdrowie, to można wszystko :) życzę Ci, żebyś zawsze czuła się kochana i potrzebna.. żeby nigdy nie zabrakło Ci domowego ciepełka.. żebyś znalazła na ziemi swoje miejsce, które uczyni Cię naprawdę szczęśliwą :) i szystkiego, czego tylko sobie życzysz :D Bądź szczęśliwa 👄 ❤️

Cieszę się że u Was wszystko w porządku :) Jutro będę bardziej wylewna.. dziś jakoś nie mam siły :P Oooooooo rany.. i jak tu po takim lenistwie wróciźć do książek?? :P BUZIAM 👄 do jutra Pysiaki ❤️

Dzien szczesliwy,dzien jedyny, dzisiaj sa twoje 20 urodziny !!! Z bukietem roz nie moge przyjsc, by zlozyc Ci zyczenia, wiec prosze los, by przyszedl sam i spelnil twe marzenia. Z tej okazji zycze : by zycie twoje bieglo bez cienia zmartwienia, niech zycie twoje dalej w zdrowiu plynie, jak ten potok w gorskiej krainie marzenie twoje sie spelnialy, slonce nad toba jasno swiecilo i do szczescia Cie prowadzilo. Niech odejdą troski, zlosci, smutki a powracają dni radosci w serce twe. Te zyczenia choc z daleka, płyną jak wzburzona rzeka i choc skromnie ułozone. Są tylko dla ciebie przeznaczone uf jeszce zdazylam wszystkiego naj RUMIANKU👄

Hej:D Melduję się Rumianku:P Jestem chora i nie mam siły na nic...ech buuu.... Oj Rumianeczku 20-tka to piękny wiek;) Szkoda że już za mną:P Bombuś jak było u dziadków? Co sie dzieje Miśku?😍 Anusia trzymaj się nam tam i nie dawaj się😍 Giguś a u Ciebie co tam dawno nie pisałaś😍 Owieczko, Anielko , Fitness, KIguś dla Was ogromne😍 Napiszcie co tam u Was:) Wczoraj miałam pierwszą małą kłotnię z D...ale potem zadzwonił i jest okej. Kurcze ale ciężko mi było...a kupiłam mu na urodzinki taką ładną zapalniczkę taką srebrną i chcę jeszcze dokupić mu kubek:) A teraz idę zajrzeć do książek bo się trochę zaniedbałam ... Miłego dnia😍

hej slonca:) a ja od rana w szale pakowania tzn bardziej wywracania pokoju do gory nigami bo juz samam nie wiem co mam zabrac, musze sobie wieksza torbe zabrac;) owieczko a jak sie czuyje twoj narzeczony?? wiadomo juz co mu jest?? buuuziaki dziewczynki nalus a co sie poklocilas z D?? ale to chyba nic powaznego skoro juz jestdobrze;) bombus nie piszesz nam nic konkretnego, nie wiemy jak tam twoje studia ani nic o twoim kochanym, chcemy wiecej................. dla reszty myszek ogormny CMOK👄

boli mnie zab i chyba zaraz lacie wd******* ja juz nie umiem wytrzymac a moja dentystka nie odbiera telefonu:(

oj biedny rumianku wspolczuje mam nadzieje ze szybko ci przejdzie❤️ we wtorek bylo oficjalne spotkanie moich i miska rodzicow baaaaardzo sie polubili wogole bylo bardzo rodzinnie........miedzy nami to juz prawie malzenstwo..... wigilie mialam egzotiko 21 osob plus japonka prawdziwa dziewczyna mojego kuzyna:)] wogole jak zwykle zyje samym szczesciem nie zapomnialam o was 👄

a ja wygladam jakby mi ktos pączka wcisnal do policzka:( czemu do mnie sie musi zawsze jakies fatum przyplątac:(😭😭😭😭😭

no i supoer sy;lwester mnie czeka, antybiotyki 3 razy dziennie:(:( zycze wam udanego sylwestra i szczesliwego nowego roku, buuzkipusta]

Heeeej Skarby!! Rumianuś Biedactwo :( Mam nadzieję, że szybko Ci to minie :( Ale nie martw się.. udanego sylwka można mieć nawet będąc naszprycowanym antybniotykami - wszystko zależy od towarzystwa :D ;) Giga cieszę się, że Ty się cieszysz :) i w ogóle się cieszę :) A mojemu Misiakowi dzięki Bozi chyba nic nie jest :) Bardzo się o niego bałam :( Wczoraj byliśmy w poradni chirurgicznej i babka powiedziała, że narazie jest ok... A ja.. zostawiłam polski bo już nie wyrabiałam psychicznie nio i jest ze mnie wyłącznie studentka fil angielskiej :) Właśnie dziobię jakiś debilny dialog z fonetyki :o A gdzie Anusia???? 😭 Uciekam do knigów :o aaaaaaaaaale mi się nie kce!!! 😭 tym bardziej, że już żyję sylwestrem :D BUZIAM Was moooooooooooooooooooocno 👄 Idem.....