Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

ech patrze na te badania co zrobilam estradol47,00 norma....48, 00 fsh....5,11 norma 2,00-1300

kkkasia - to zalezy na jakim tle jest t anadżerka - jesli hormonalnym - to sama zniknie (ja taka miałam, jak się okazało). A jak nie - to nie znam leku na to, wiem, ze rozległe moża wymrażać czy wypalać (lepiej wymrażać, zwłaszcza jak chce się szybko zajść w ciążę). Nie będe ukrywać - to troszkę kosztuje. Musisz zapytac swojego gina o to.

hm....a czy to bili bo ja to mam zrobilo sie a nigdy nie mialam tego ... no i holesterol mam 180..norma 140:( powiedzial mi ze za wysoki ech,,,,,

Kkkkasiu nie znam się na tym więc Ci nie pomogę ale myślę że dziś nadżerka ot już nie problem Witamy kasztanowa brunetko!! Mam nadzieję że Wam się uda. Masz rację nie ma na co czekać ślub i siup!! Hihi :)

Beti nie masz owulacji bo prolaktynę masz za wysoka, musisz ją bardziej zbić. Kkkasia, nie znam się na nadżerkach ale poszperam jutro rano w necia

Beti nie masz owulacji bo prolaktynę masz za wysoka, musisz ją bardziej zbić. Kkkasia, nie znam się na nadżerkach ale poszperam jutro rano w necia

kasia, zależy jaka norma jest na badaniu ale nie masz b. wysokiej, jeśli masz taką normą jak ja na badaniu masz lekko przekroczoną ale wtedy sprawdza się czy masz owulację, jeśli tak to nic nie trzeba robić. Chyba Aśka miała za wysoką a teraz jest w ciąży (sorry asia jak coś pokręcilam)

kasia, zależy jaka norma jest na badaniu ale nie masz b. wysokiej, jeśli masz taką normą jak ja na badaniu masz lekko przekroczoną ale wtedy sprawdza się czy masz owulację, jeśli tak to nic nie trzeba robić. Chyba Aśka miała za wysoką a teraz jest w ciąży (sorry asia jak coś pokręcilam)

kkasia, zależy jak jest przyczyna nadzerki: Leczenie nadżerki jest uzależnione od przypadku i powinno być prowadzone przez lekarza. Nadżerka spowodowana przez działanie środków chemicznych może czasem ulec samowyleczeniu po zaprzestaniu używania tych środków. W innych przypadkach można zastosować leki dopochwowe zawierające estrogeny. Za skuteczne metody leczenia uważa się stosowanie elektrokoagulacji, laseroterapi lub krioterapii. W skrajnych przypadkach należy nadżerkę usunąć chirurgicznie przez tzw. konizacje.

laski:) juz wróciłam:) Zabajona:) ja dzis tez słomiana weekendowa wdowa:P bo maz w wawie:) ale ja sie odchudzam wiec nic nie piję no moze soczzek ale mam w lodowce i warkęstrong:P i hainekena:P i malinowego reddsa:P hmmm....... ale jestem konsekwentna i juz:P

pedagog :) trza bylo mowic wcześniej:P impreze bysmy zrobiły:P:P:P:P Moj na uczelni:) a ja z maską na ryjku:P oglądam tv i czytam o tej histo..cos tam..... znowu zapomniałam:P o tym badaniu co będę miała w poniedzialek:(

no widzisz :) a mój pracuje dziś w wawie ma nockę :P a ja sie nudzę :( i rozmyślam i planuje jakieś dalsze działania ...

pedagog:) pisałas kiedys ze Twój mąz ma słabe wyniki...a nie zastanawiałas sie na inseminacja??? bo ja powoli zaczynam sie do tego przyzwyczajac... no i ten sluz zrobie ...moze nawet w przyszłym tygodniu jesli po zabiegu będzie wsjo oki:) gorzej jak będę miała macicę z przegrodą..... o czym dzisiaj duuuzo poczytałam:( no to wtedy będzie chyba przewalone...:(

A Zabajona chyba walnęła sobie jedno pifko i usneła pod stołem:p bo cosik zamilkła:P:P:P:P

enigmaa, ale nie myśl o najgorszym!!! tak, mąż ma słabe wyniki, przy czym pytałam kilku lekarzy, tez na bocianie i uważają, że ciąża naturalna jets możliwa, bo mimo, że jets ich mało 17 mln, to reszta parametrów jest powyżej normy i w związku z tym, jest tak jakby było ich więcej ... więc ja jeszcze liczę na naturalsika ... choć może się ludzę, dlatego chcę zrobić hsg, bo jako dziecko miałam operację wycięcia wyrostka roabczkowego a ostatnio się dowiedziałam, że w związku z tym, mogę mieć zrosty, tylko cykor jestem i strasznie się boję tego badania :(

taa, chyba śpi :P myślałam, żde jeszcze wpadnie na kaffe, ale chyba nie dziś :P

Gość op
czesc jestem tu nowa i miałam nadżerke farmakologicznie to sie tego chyba nie wyleczy a za pomoca lasera tak ja miałam tzw wypalankę 12 lat temu i nawrotów nie ma

Gość op
a czemu ja jestem pomaranczowa

Pedagog:) ja to dopiero jestem cykor:(:(:(:( Tylko w gebie mocna :D a tak poza tym ...grrrr........ muchy nie zabiję bo mi żal.... pająka nie tknę....... gadac mogę 24h na dobę:P a jak mam pokazać wrota :D jak to zabajonek okreslił:P to poprostu masakra:( Nawet na wizytach u mojego gina gadam i gadam aby tylko mnie nie zbadał:( No ale cóz..... ło matko..... dzisiaj pewnie kolejna noc z macicami ,,polipami i zapewne innymi przegrodami macicznymi:P:P:P:P to takie wyładowywanie mojego stresu ,bólu i cierpienia:P:P:P:P podczas snu:P chyba psychiatra by sie sprzydał:P... oczywiscie dla mnie:)

czesc op:) bo my tu czarne charakterki jesteśmy:P hihihihih a tak na serio to musisz na głownej stronie kafe zastrzec sobie nick wejdz na preferencje iwpisz nick i hasło:)

rozumię Cię, bo ja tez taka cykorzasta, a dentysty jak sie boję :( no i hsg tez, ale w końcu je zrobię, ale chyba prywatnie z dodatkowym znieczuleniem :P a teraz mykam spać, bo mi sie oczka kleją, dobranoc :) a Ty sie nie martw, nie zadręczaj, ja trzymm kciuki :) będzie oki :) musisz sie zarejestrować, wtedy nie będziesz pomarańczowa :) papapapa

enigma pomyśl tak, że jak będziesz miała nawet przegrodę to ci ją usuną i już

Gość op
dzieki enigma zaraz to zrobie

Gość op
ale moge byc pomaranczowa