Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

cześć Suzinko! Mój gin powołuje się na osiagnięcia jakiegos lekarza z Białegostoku (nie pamietam nazwiska ale zapewne niektóre dziewczyny wiedzą o kogo chodzi), który to własnie twierdzi,że biustonosz uciska piersi (sutki) a to powoduje zanik receptorów,które gdzieś tam mają wpływ na płodność...ja tego nie potrafię dokładnie wytłumaczyć. Usmiechnęłam się tylko i cóż mi pozostało?-dostosować się :)

Silve stosuj się stosuj!!!!!!!!!!!!!!! Pewnie mężusiowi też się podoba takie zalecenie gina:) POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziękuję Suzinko :) Troszkę luzu w biuscie się przyda. Czyzby wszystkie kobietki oglądały mecz?

cześć kochane, jachcefasolkę, serdeczniutkie gratulacje, 🌻 🌻 🌻 ❤️🌻 🌻 🌻 ❤️🌻 🌻 🌻 ❤️🌻 🌻 🌻 ❤️🌻 🌻 🌻 ❤️🌻 🌻 🌻 ❤️wiedziałam że Ci sie uda, tak czekałam z niecierpliwością przez cały dzień, jesli mozesz to opowiedz co tam u ciebei było nie tak bo nie pamiętam, wiem że starałaś sie tyle co ja w tej chwili,ja czekam jeszcze ale na nic nie licze, choć pewnie zacznę sie w następnym tygodniu nakręcać, no ale coż na to poradze, jajniczki odzywają sie czasem wpadam, tu wieczorkiem bo pracuję do 14 lipca i wakacje mam, 🌻 🌻 🌻 ❤️ nie piszę nic bo w sumie nie ma o czym, objadam sie czereśniami i brzuch mnie od tego boli ale co tam ;-) 🌻 🌻 🌻 ❤️ Asiulku,👄 trzymam za ciebie kciuki i Sandrunię:-) całuski dla wszystkich:-)🌻🌻 🌻 🌻 ❤️🌻 🌻 🌻 ❤️🌻 🌻 🌻 ❤️

Dzień dobry! JaChceFasolkę jeszcze raz gratuluję :) Ja po wizycie wczorajszej byłam troszeczkę załamana. Nie wiem czy pamiętacie ale wspominałam, że idę na kontrolę. Dokładnie lekarz powiedział jak wyglądała moja operacja. Była to tzw oszczędna...wszystko jest ocalone. Mój jajowód narazie ma \"jedną ściankę\" śluzową i potrzebuje czasu na wzmocnienie. Będę łykać przeróżne świństwa. Martwię się, że mogą wpływać na moje samopoczucie... We wrześniu kolejne HSG i potem dowiem się co dalej :( :(

Dzieńdoberekl!!!! Widze że jestem pierwsza ale to zasługa sprzątaczki która myła klatkę schodową i brakło jej wody :-) no i jak już wstałam to z pieskiem na spacerek, do sklepu po bułeczki i pierwsze telefony od mężusia czy dobrze sie czuje :-) Wczorajszy test tak pobudził mój organizm że już chyba zaczęły mi się mdłości.... cały dzień mnie muliło i jednocześnie cały czas byłam głodna... mężusiowi powiedziałam jak tylko wszedł do domu i tak się ucieszył że skakał przez 5 minut, potłukł szklankę, szybko posprzątał i zaczął tańczyć z psem ;-) Później poszliśmy na spacer zatrzymując się przy każdej ławce bo mężuś mówił że muszę usiąść i odpocząć :-) dokupiliśmy dwa opakowania foliku (tak na zapas) i wróciliśmy do domku świętować... piękny był ten dzień... a w nocy mężuś tak się do mnie tulił i do brzusia że czułam się jakbym spała z małym dzieckiem :-) Foli Ty sobie obliczyłaś termin na 4 marca a mi wyszedł według ostatniej @ na 11 marca, no i myślę że za tydzień wybiorę się do gina żeby na 100% już coś widział :-) No i jednak ciuszki od teściowej się przydadzą :-)

a jednak nie jestem pierwsza... granini kochana nie martw się... jeśli te świnstwa mają Ci pomóc to zobaczysz że wszystko będzie dobrze... wyleczysz jajowód i będziesz miała swoją dzidzię, trzymam kciuki

hej dziewczyny, witam wszystkie....JaChceFasolke piękny dzień i wieczór, bardzo sie ciesze zanim sie obejżycie to bedziecie chodzić z małym skarbem na spacerki....Granini życze Ci aby wszystko sie u CIebie zaleczyło i wzmocniło szybciutko byś mogła starać sie o dziecko....Silve bez biustonosza hmmmmmmmm a jak to męża pobudzi do działania......u mnie piękny dzień, małpiszona wstrętnego nadal nie ma (mam nadzieje że @ nie robi mnie kolejny raz w konia)....buziaki dla Was

Dziękuję. Super była reakcja twojego męża. Zawsze mnie interesowało jak panowie reagują na ta wyczekaną informację. No to daj się rozpieszczać na całego !!! :D

silve26 co do tych biustonoszów to może coś w tym jest bo ja od miesiąca po domu chodze bez biustonosza, najpierw przed ostatnią @ tak mnie piersi bolały że zdejmowałam żeby nic ich nie drazniło, a później tak już się jakoś przyzwyczaiłam i było mi chłodniej w upały... no i widzisz jak to się u mnie skończyło :-) Życzę powodzenia i teraz ja trzymam kciuki za Ciebie :-)

AnA 👄 czekamy :) A jak już wszystkie będziecie miały brzusie to mnie nie zostawicie - prawda?

JaChceFasolke poczekam do przyszłego tygodnia jak nie przyjdzie @ to zrobie test, nie chce go robić za wcześnie i sie rozczarować, bo tak jak mówiłam @ robiła mnie już w konia nawet 5 dni, więc teraz poczekam.

granini mój mężuś ma bardzo mięciutkie serduszko które ukrywa pod żelazną kurtyną ;-) niby po nim nie widać że czymś się przejmuje a jednak zawsze mnie zaskakiwał bo zawsze dobrze wiedział w którym jestem dniu cyklu, i kiedy ma przyjść @. Widziałam też jego spojrzenie jak widział jakieś małe dzieci... serce mu się krajało i mi przy okazji, tak więc dziwie się że w tym napadzie radości potłukł tylko szklankę a nie rozniusł całego domu... no ale ta szklanka to tak na szczęście :-)

hej kobitki:) granini, nie martw się, leczenie pomoże i będziesz znowu mogła się starać ❤️ moja przyjaciółka po pierwszym dziecku poroniła, potem miała kilka miesięcy przerwy i jej się udało:) w listopadzie urodzi synka:) AnA, kochana, trzymam kciuki!!!!!! jachcefasolke, ale zarażasz optymizmem!!!! miałaś cudny wieczór:)

Granini pewnie że Cie niezostawimy, pozatym będziesz z nami brzuchatką !!!!!

Ana 30 ja też czekałam bo różnie z tą moją @ bywało i życze Ci żebyś też się nie doczekała (oczywiście@) :-)

no własnie więc wole poczekać, jak za tydzień @ nie będzie to już będzie coś

Ana to wtedy pędź na betę, ja się pospieszyłam z tym testem wieczornym bo mężuś cały czas mnie gnębił i pytał czy chce mi się już siku, no i jak tylko poczułam że troszke mi sie nazbierało w pęcherzu to zrobiłam test.. no i niestety zobaczyłam jedną krechę, więc lepiej sie nie zastanawiać czy test wyszedł dobrze i pędzić na betę... :-) (nie wiem co ja mam dzisiaj z tym pędem)

hahahahahaha JaChceFasolke pewnie popędze bo ja mam już za sobą nieciekaw doświadczenia z trzema naraz testami więc pewnie zdecyduje sie na betę

granini co Ty za głupoty wypisujesz że mamy Cie zostawić? Będziesz miała największy brzuszek z nas wszystkich!!! Ana 30 daj znać kiedy będziesz PĘDZIĆ na betę :-)

jak będe PĘDZIĆ to oczywiście że dam Wam znać hihihihi.....do starania_pl dziękujemy za rade, beta chyba jest najpewniejsza mimo wszystko

Dziewczynki... może Wy wiecie. Wczoraj zapomniałam spytać się lekarza czy mogę już ćwiczyć na steperku i jeżdzić na rowerze. On teraz wyjechał a ja nic nie mogę znaleźć w internecie. Muszę zacząć ćwiczyć bo zbyt wiele tego we mnie siedzi. Na początku tak spokojnie bo kondycja nie pozwala mi wejść na 3 piętro bez zasapania się :)

granini nie jestem lekarzem więc boję się Ci w tej sprawie cokolwiek radzić, może skonsultuj się z jakimś innym lekarzem?

ja też CI nie pomoge Granini, lepiej to jednak skonsultować z lekarzem żeby nie zrobić sobie krzywdy

Chyba poczekam aż wróci. Będę chodziła na długie spacery :)

Cze Wam wszystkim dziewczynkom!! Ja chce fasolkę to musiał być cudoooowny dzień!! Wniosłaś dużo radości swoim opisem ❤️ Granininie pomogę Ci niestety :( bo nie wiem Ana trzymamy kciuki (chyba nas odciski czekają bo ostatnio często nam się to zdarza ale za to jakie efekty!!!! :) ) Foli jak samopoczucie, Asiu a Ty trzymasz się w te upały?