Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

chciałam ytlko powiedzieć,ze mój test jak robiłam z samego rana to nie wyszło nic ,poszłam spać potem jak wstałam rzuciłam na niego okiem i też była tak lichusia kreska w którą nie uwierzyłam .a potem ok południa mialam śluz podbarwiony na rózowo a potem to juz same wiecie jak to było ze mną Foli mam nadzije ze bedzie cuuuuuudddddd forumkowy!!!

Fajnie by było :) No nic dziewczynki idę wieszać pranie...potem kolacyjka. Qba tak mało je, tzn nieraz ponad godzinkę, poprostu wpatruje się w coś i zawiesza się. Weźmie pare kęsów, zaspokoi pierwszy głód i z dobijającym uśmiechem mówi, że nie może. Postanowiłam go karmić przez jakiś czas (starego konia) bo mu żeberka na plecach widać. Od poniedziałku zjadamy posiłek w 15 miut i takie porcje, że ho ho. Mam nadzieję, że przytyje i nauczy się jeść szybko. Wieczorkiem wpadnę powiedzieć dobranoc ;)

Boże Foli - nic nie gadam, tylko po prostu trzymam kciuki, mocno. Jeny, bylby to nasz największy forumkowy cud - przepraszam inne dostarczycielki cudów, ale same przyznacie, że byłby to cuuuuddddd ... gosiaczek - ja znalazłam labolatorium w szpitalu 30 km od mojej miejscowości, ale wiem, że w Olsztynie w wojewódzkim też robią, tylko musisz poszukać numeru do labolatorium (czynne całodobowo chyba) i umówić się. Wówczas albo oddanie nasienia na miejscu (niestety w wc), albo nocleg w Olsztynie, oddanie przy twojej pomocy i sami dostarczacie do labolatorium w ciągu 30 minut. My tak dostarczyliśmy, lekko spóźnieliśmy się, dostarczyliśmy po 40 minutach, ale opakowane szczelnie tak aby nie straciło temperatury ciała. Wynik po godzinie. Ja zapłaciłam za to 30 zł. A ja się niepokoję moją @. Zaczęlo się ze mnie lać jak z ceberka. Mało tego, jest dalej żywoczerwona i PRZEPRASZAM ze skrzepami :-o Nie wiem, co mam o tym myśleć. Zobaczę jak będzie dalej, jak do czwartku się tak będzie lało to muszę lecieć do ginekologa tu na miejscu. No chyba, że po hsg tak faktycznie wygląda regulowanie mojego cyklu. Bo takie miesiączki miewałam bardzo dawno temu, kiedy z łatwością mogłam zauważyć objawy płodności (i wtedy pewnie szybko by się udało). Ale to było jakieś 8-10 lat temu :-o No dobra, czekam przy włączonym kompie na wieści od Foli.

Gość nadziejka
Cześć Wszystkim :) melduję sie i ja, która z nadzieją czekam już trzeci miesiąc... Piszę do Was bo chyba bardzo potrzebuję otuchy. Wiem, że 3 miesiące to niewiele, ale tak bardzo pragnę mieć dzidziusia, że zaczynam się denerwować ;( Najbliższy okres powinnam dostać za 3 dni, ale mam silne bóle piersi i "czuję" podbrzusze. Z mężem kochaliśmy się 12-go, 14-go i chyba 17-go dnia cyklu. Od m/w 20-go dnia coraz silniej bolą mnie piersi, chodzę w miarę często siu siu. Boję się, że na siłę próbuję wmówić sobie objawy ciąży. Napiszcie, prosze co o tym myślicie. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie kobietki, które chcą zostać mamami !

Hej. :) Mnie aż ciarki przeszły jak przeczytałam, ale siedzę cicho , tylko paznokcie obgryzam. Iskierko- gratuluję. Robi wrażenie usg, co? :) Ja zawsze po badaniach wychodzę radosna. :D AAAAA- pomarańczka to nie ja, tylko jakiś tchórz, co by nie było na mnie. ;) Zabajonku- na pocieszenie, mi bociek też stanął na drodze ( dosłownie :) ) na wiosnę a jesień była moja. :) Tak wiec Kochana ten rok jest Twój :) Nadziejka- z objawami jest róznie. Niektóre to po prostu czują , niektóre nie. Ja byłam pewna, że dostanę @ , nie miałam żadnych objawów, a przeczucie mi mówiło, że się nie udało. A wcześniej jak nie byłam- to nieraz miałam objawy ciązowe. Tak wieć poczekaj te 3 dni, zrób test i niech będą 2 tłuste krechy!!! Żabcia, Beti- moim zdaniem chcą Wam zrobić cały zestaw badań hormonalnych , a w szpitalu bo jest lepiej dla nich płatne. Ja jak chodziłam do Invicty to tam tż miałam badane hormony niby \" na oddziale jednodniowym\" Żabka dziwne, że nie spada Ci po parlodelmie. Może miałas jakiś stres dodatkowy, który wpłynał na wynik, albo nie byłas wyspana. A magnez dodatkowo bierzesz? Enigma- Ty to ze wszystkiego zrobisz komedię. :D Cieszę się, że badanie wyszło ok. Buziaczki dla Ciebie. 👄

Gość Przepraszam
Hej dziewczynki! Jakiś czas temu wchrzaniłam się na Wasz topik za co jeszcze raz przepraszam. Jak już pisałam mam PCO i brak owulacji. Jestem właśnie po 6 zastrzykach w brzuch Puregonu i wczoraj byłam na USG. Mam jednego pęcherzyka wielkości prawie 16 mm w 10 dc ale endometrium nieco za słabe bo 5 a w tym dniu powinno być ok.10. Dlatego gin przepisał mi jeszcze 2 zastrzyki Menopuru i Pregnyl, które mają podnieść endometrium. Jestem właśnie po zastrzyku a jutro idę do gina na USG i jak zobaczy co się dzieje to być może będzie potrzebny ten 2-gi zastrzyk. Foli i Enigma - Wy miałyście inseminację. Możecie mi napisać jak to było u Was? Eddometrium i z pęcherzykami? Czy ja nie powinnam mieć 2-och lub 3-ech pęcherzyków? Bardzo się denerwuję noi te wieczne pytania ze strony rodziny i znajomych......... Jak nie wyjdzie to chyba tego nie przeżyję. Dziwne to jest ale Wy też tak macie że czujecie się przez te problemy kobietami niższej kategorii ??? Wiem - to chore ale tak się czuję........ Nawet mi wstyd względem partnera :-( Foli - trzymam kciuki i za wszystkie te które czekają na fasolkę. Pozdrawiam

Ja miałam inseminację. Endometrium miałam ok, pęcherzyki 3 , ale przy PCO to jest to chyba możliwe, że może być 1. Trzymam kciuki. A co do wscibskiego gadania- odpowiadalam po chamsku, że ich gadanie nie zapładnia , niech wiec sobie darują te gadki. Po kilku takich odpowiedziach ( na początku byłam miła, ale ile można) ustały.

Gość Przepraszam
Dzięki Asia - z tego co widzę to nosisz już bobaska a czy to może efekt inseminacji i której z kolei?

Cześć!!!! Odzywam się po dłuższej przerwie aby nie było, że się na Was pogniewałam. Czasami nie mam czasu albo chęci siadać do kompa. Ale od czasu do czasu czytam co się dzieje. U mnie na razie dwa miesiące odpoczynku od starań, bo dostałam tabletki anty na wyciszenie moich szalonych jajników. Potem zamierzam iść na całego i po przerwie ostro wziąć się do roboty. Jeśli nie wyjdzie to nie będziemy juz dłużej czekać i podchodzimy do inseminacji. Na razie nie myślę o tym tylko o tym by porządnie wypocząć. Mam cały lipiec wolny i spędzę go nad morzem więc mam nadzieję, że morskie powietrze dobrze na mnie podziała. Naniosę jeszcze małe poprawki w tabelce i uciekam, bo już za długo sie przy komputerze a od tego popsuł mi się wzrok i od dwóch tygodni nosze okulary. Więc trzeba trochę się oszczędzać. Trzymam kciuki za wszystkie oczekujące i starające się. Nie zapominam o naszych mamuśkach. Niech Wasze maluszki zdrowo rosna w brzyszkach i szczęśliwego rozwiązania. Całuski. TABELA II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto Foli...................29.03.......28.......?....................ponad 2 lata Granini..............06.04.......34.......?...................20m-cy......Trójmiasto Ef27.................?.............27......?.....................11 m-cy......? Emika......zawieszona, tabl.anty do lipca 2006 ......15 m-cy...W-WA Golka26..........18.04.........30..........?....................już 2 lata.......? Estella ...........02.04.........28.......30.04...............18 m-cy.......Warszawa Sabra ........... 27.02.........37..........?..................16m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?..........26-28.......?...................6 m-c........Katowice ida_..................?.........26-28.......?....................ok 5 mc-y...? Dioda30............?.......30-31..........?....................3 m-ce........? Silve26............07.04........30-?.......po 05.05........12 m-cy........? AnA 30............5.04........30............?...............8 m-cy........ Maklady .......01.04........29-34 ......01.05 ...........7 m-cy.... zachodniopom. Iskierka nadzieii...06.12..30-36.........?...............1 m-c.......Siedlce enigmaa.............14.04......27.........10.05.........6m-cy...Katowice beti78........31.03............28..........28.04.........15 m-cy..Zd-Wola zabajona....25.04.06........26...........21.05.........9 m-cy.....Olsztyn Elusia.........09.01...........30-31.......09.02..........3 m-ce ...Kraków Czarna31.....09.01..........24 ........22.03............5 m-cy.....N.Sącz Młoda_mężatka (Sylwia19)...08.02.......28-35.......8 m-cy...N. Targ kkkkasia.........15.03...........28.........12.04........1,5roku ...W-wa gosiaczek76......24.04..............................10cykl......Morąg

Gość Foli wiesz już coś

Gość Iskierka jest w ciąży
?!?!?!?!?

Gość Żabka 30
Dzięki Asia za odpowiedź. Wiesz, teraz jak o tym myślę, to rzeczywiście to już zrobiło się błędne koło, przed badaniem troszkę myślałam jakie wyniki wyjdą i rzeczywiście ze snem było trudno, tak więc jak sama widzisz stres napędza prolaktynę, a problem z nią napędza stres!!! No ale jak już się zdecydowałam to zbadam hormony dokładnie, poswięce te 2,3 dni może coś jeszce się wyjaśni. Beti oczywiście relację zdam, ale jeśli Ty będziesz pierwsza to tez się odezwij. Please. Przynajmniej będę wiedziała na czym to wszystko polega. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. Foli trzymam kciuki.

Witam :) Foli jestes??? PIsz co u Ciebie :) Troche poczytałam co piszecie, :) dawno mnie tu nie było, staram sie nie myślec, ale jak zbliza mi sie termin @ to niestety nie moge przestac i zastanawiam sie czy sie udało czy nie :) Pozdrawiam Serdecznie:) Foli trzymam kciuki, napisz co gin powiedział/a

Gość Iskierka jest w ciąży
?!?!?!?!?!? hahahahahahahahaha

cześć golka, a ty chyba wymłodniałaś? bo w tabeleczce piszesz 26:-) Foli, siedzę i już sie doczekać nie mogę na wieści od ciebie, ale jednak moje przeczucie może się sprawdzić, czułam że jednej z Was sie uda, tylko nie wiedziałam której, trzymam więc ogromnie kciuki i mam nadzieję, że test jutro pokaże dwie grubaśne kreski:-) a beta wyjdzie wspaniale wysoka:-)

ja też siedze jak na szpilkach Foliś czy już coś wiesz? napisz jak możesz

bardzo sie z tego ciesze, ze sie udało..... a Ty pomarańczka nigdy nie bedziesz w ciązy, niestety nie zasługujesz na nia!!!!!wiem doskonale kim jestes.....:-p załosna jestes olewam to co piszesz......hi,hi,hi

Gość a może żałosny
żałosna to jesteś ty, i myślałaś ze z kobiet na tym forum zrobisz kretynki, ale one czytają dokładnie, więc jak coś piszesz to czytaj dokładnie żeby nie mylić sie w zeznaniach

ja tez już siedze i czekam i czekam i denerwuję się mam nadzieję, ze nowinka będzie wspaniała, Foli zawsze bedziemy Cie wspierały nawet gdyby to był fałszywy alarm👄 Iskierka, ja tez chcę Twoje zdjecia:-) nie patrz na wypisy pamarańczaka🌻 ale myślę, ze nei byłoby tej drugiej kreski bladej gdyby .... moje koleżnka też miała bladziutką krekę a teraz ma dzidizusia drugi miesiąc:-)

pomarańczowym złośliwcom dziekujemy, Iskierko nie przejmuj się.....Foli daj znać kochana.

ewa@probud.homeip.net nie lubię podawać na forum swojego e-maila, ale tym razem zrobię wyjątek:-)