Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielka85

Najlepszy tusz do rzęs!!??

Polecane posty

Gość anielka85

Drogie panie, jaki waszym zdaniem jest najlepszy tusz do rzes? Planuje sobie kupic ale nie wiem jaki bo te krotych uzywalam nie byly zbyt dobre. Zalezy mi na tym zeby sie nie kruszyl i nie sklejal rzes no i oczywiscie zeby oko wygladalo pieknie i kuszaco :) cena nie gra roli byleby byl naprawde dobry! pozdrawiam !!

Gość rzęsista
Max Factor ma dobre tusze, nie obsypują się, ładnie podkreślają.:)

Gość OKT
JA ROWNIEZ SZUKAM DOBREGO TUSZU ALE CHODZI MI GŁOWNIE O TO ZEBY MAKSYMALNIE POGRUBIAL I WYDLUZAL CENA NIE GRA ROLI

Gość a więc tak
wg mnie MF 2000 calorie

Gość skomplikowana sprawa
Tylko Double Extension, to mój ideał. MF nawet w połowie nie zrobił z moimi rzęsami tego co Loreal, a muszę przyznać, że też długo szukałam ideału. Po prostu każda z nas ma inne rzęsy, dla jednej tusz za 5 zł jest doskonały, a innej pomaga tylko Dior.

Gość princess Fiona
zawsze kupowalam drogie tusze bo myslalam ze sa lepsze i nie niszcza az tak rzes. ostatnio wyprobowalam tani tusz pierre renee, czy jak to sie tam pisze:P i uwaga- jest lepszy niz wszyskie MF i L'Oreale razem wziete.cena tylko 15zl wiec naprawde warto. bardzo ladnie pachnie a efekt- hoho:D reszta niech sie schowa:P

Gość nie rozumiem tego zachwytu
wszystkich pod adresem MF 2000 kalorie! :o dla mnie to BARDZO PRZECIĘTNY TUSZ :o z kolei L'Oreal Double ....coś tam -to chyba najgorszy tusz jaki miałam :o kasa wyrzucona w błoto! nie polecam!!!!!!!

Gość JaUzywamTej
Gorąco Polecam Lash Architecta :-) To co robi z rzesami ;)))) Firanki :) zaden tusz z nimi tego nie zrobil, a uzywalam juz chyba wiekszosci z Loreala, Max factora, Maybelline i Manhattanu :-) Naprawde tusz cudo :-) Gorąco Polecam :-) Ja kupuje go na allegro za 27 zł ;-) (w drogerii zdarzało mi sie kupowac go wysuszonego co nie dawało wymarzonego efektu :()

Gość no właśnie te tusze Loreal
jakieś suche są! :o czyżby podróby czy co? dostałam ten double extansion i jest beznadziejny, siostra ma inny tej firmy i też niezadowolona. :o

Gość JaUzywamTej
One chyba dlugo lezakuja w drogeriach...czesto trafialam na wysuszone :(

Gość wymiata
Lash Architect :D najlepszy tusz pod słońcem :D

a dla mnie- tusz palomy wydluzajacy za cale 9pln-ow :) jedyny, ktory mnie nie uczula, i jedyny ostatnio TYLKO wydluzajacy