Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

Wita was zapracowana amfa 🖐️ ;) Robie kawę dla wszystkich wszak obudzic się trzeba :D:D

aaaaaaa nie pytaj!! dopiero 9 a ja juz nie wiem gdzie rece wsadzic zeby sie ze wszystkim wyrobic do konca dnia :o o 13 mam baaaardzo wazne spotkanie..trzymac kciuki prosze :) pewnie do wieczora sie przeciagnie..... a co u was dziewczynki? :)

amfa,to podeslij troszku roboty... a czym się zajmujesz? kciuki już zaciskam...mocniachno:)

Gość upupup

hmm zajmuje sie systemami informatycznymi a aktualnie otwieram tez swoja firme.. :) tylko nie ciagnijcie mnie za jezyk bo nic na ten temat nie powiem :P nie zapeszam...mimo, że nie wierzę w zabobony :D

amfa🖐️- powodzenia:D kasiu- dziękuję:) usiłuję uśpić pasqdnika, bo mi żyć nie daje:) zaraz spadam na poranny prysznic:D

amfa - dla mnie to czarna magia...te systemy informatyczne...powodzenia przy firmmie;) julianka - a uspij dzieciatko;)

kasia,cari ,amfa,julianka 🌻 u mnie dziś piękna sloneczna pogoda....pootwieralam wszędzie okna dziewczyny wiosna idzie...;),a takie ciepelko achhhhhhhh.... teraz zasiadlam i piję kawusie z wami :)

Kasia to zrob mi tez ta herbatke :) Z jakiego miasta jestes Katarzyno? :)

wróżeczko,a u mnie nieba zasnute chmurami................ w sam raz na mój humor..... ehhhhhhh :D:D:D:D jak sięczujesz?

Wrożka!! ty mieszkasz w tropikach czy jak? :P u mnie pochmurno, wstretnie, wieczorem padal snieg blee..dobrze ze przynajmniej nie jest zbyt zimno.. Ale ja poprawilam sobie humorek wczoraj... to co kobiety lubia najbardziej...ZAKUPY!! :D:D

zapomnialam... sorry upupupu👄 kasia dziś się czuję promieniście ,ale to te slońce tak na mnie dziala :) przesylam wam promyki:)dla energii i uśmiechu

aktualnie mieszkam w Poznaniu... tam dom, gdzie praca ;) co nowego?? hmm generalnie ciuchy :D ja nie moge wchodzi do sklepu bo ide po dwie rzeczy a wychodze z szescioma na przyklad :o no ale do tego jeszcze kupilam swietne kolczyki i wisior ;) Kasia..herbatka pyyyycha

a ja nie moge sie doczekac kiedy pojde do fryca...:) chcialabym już zrobić pasemka ,ale jeszcze poczekam ,aż ta wiosna w pelni sie pokaze cari ,gdzie ty sie podziewasz???? tak malo cie widać :(

Ja bylam 2 tyg temu.. ale tylko troche podciac swoje kłaki ;) na radykalne zmiany się nie odważam..boje się bryzjerów 😭 zawsze wychodziłam nie z taką fryzura jak chciałam.. :o

wróżko,ja chyba też na wiosne się do frycka wybieram i też myślę o pasemkach;) amfa,no to szal zakupów....:D:D:D:D

wróżko🖐️ amfa- poznanianka się kłania:D kasiu- ja sobie zapodaję drugi nocnik kawy:D

a dziewczynki jesteście z samego poznania? bo ja pod poznaniem mam rodzinke...:)

julianka ,ale z Ciebie kawożlop:D:D:D:D kasia ,a te pasemka to takie zmyślne będą :)????,bo ja to zawsze sobie robie takie popielate. amfa zakupy se the best:D ,a zwlaszcza te tylko dla siebie :)