Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

W szpitalu psychiatrycznym lekarze sprawdzają, który z pacjentów jest już zdrowy. Każą wszystkim skakać do pustego basenu. Wszyscy skoczyli, tylko jeden stoi na brzegu. • A ty? Dlaczego nie skaczesz? • pyta jeden z lekarzy. • Nie umiem pływać. Chciałby pan, żebym się utopił?

Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika. Pyta się ludzika: • czemu stoisz na ulicy? • jestem bardzo głodny i jestem pedałem Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika. Pyta się ludzika: • czemu stoisz na ulicy? • chce mi się pić i jestem pedałem Dał mu picie i pojechał dalej. Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: • a ty pedale czego chcesz? • prawo jazdy i dowód rejestracyjny

teraz to wymieklam bueheheheheheh Para zakochanych spaceruje po parku: - Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julię.. - To znaczy? - Hmm... a może przytul jak Abelard swą Heloizę.. - a to jak? - Jak?! Srak!! Czytałeś coś w ogóle? - Tak, Naszą Szkapę. Ugryźć cię w dupę?

amfa:D:D:D:D:D:D chyba ide robić te nalesniki :D:D:D tylko materialow nie mam więc musze zahaczyć o biedronkę

wrozia jak masz gdzies po drodze hamburgerownie to mi kup jednego :P

Kasi pozwol ,ze ci przebiore majtasy:)i pampersika damy,zebyś sie nie polała na krzesełko ,bo szefowa jak zobaczy to dopiero beda jaja mamucie

coś może ustrzele:Pa jakim cudem Tyś mnie wyprzedziła he

już jestem draze sa ... kebab jest ..... ale nocnikow brak :( byly tylko male miseczki tyleczek by nie wlazl :D teraz ide robić nalesniki :D

kasia!! zostawiasz nas!!! :P zamelduj sie na posterunku jak juz sie ogarniesz :P

na obiad miałem kurcak gotowany z ryzem z białym sosie akuratne danie do mojego juz coraz mniej bolącego ząbka:D

a teraz ide na poobiadnia sieste, na tzw.zawiązanie sadełka:D do poklikania:D

Jaca ,stomatolog cie nie ominie . A ja już po naleśnikach .Miałam na słodko i na ostro :D

wpadne później jak oczywiscie po drodze cosik sie nie urodzi:D:D