Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

32 kasia*

Już nie zagubione???

Polecane posty

chyab musze sobie znalezc kogos do randkowania...... ale ja nie szukam, boc zekam na ksiecia, który sie sam pojawi :D

Kamilciu, a nie masz na oku już jakiegoś księciunia???? no randkowanie jest bardzo przyjemne;) juz zapomniałam jak to jest;)

nie mam księcia na oku, powinnam zacząc szukać w młodosći.. bo teraz to wszyscy pozajmowani :P :P :P

No właśnie - bo to z tej bajki zaczerpniete jest:D:D:D:D:D Kamilciu, ettaaaammmm i dla CIebie jest księciuniu:D Tylko trzeba się rozejrzeć:) Ja sobie założyłam profil na randkach internetowych i...spotkałam (chyba) takiego do randkowania:) A kto wie,moze i bedzie cos z tego:)

bo potrzebuje tytul takiej jednej bardzo znanej piosenki chyba śpiewa ją Georges Brassens wiem tez,że była w jakims filmie wykorzystana:)

znalazłam tylko ptyke z 2006 roku na merlinie (tam mozna posłuchac fragmentów :) ) a to pewnie cos starszego :(

Nie mogę odszukac tej piosenki:( Kurcze,no trudno... Kamilciu - dzieki wielkie;) Kwiatuszku, prosze kawałeczek;) Jem i lece na zakupy,choć wcale mi się nie chce...Ale trzeba ;)

nie mam pojęcia jak ja odnaleźć :(( Ale dobre, dzieki Kwiatuszku :) Ja tez zmykam, miełgo popołudnia, a Tobie Kasiu udanych zakupów :)

Kamilciu, Kwiatuszku;) Cześć;) A chyba będzie słoneczny, bo cieplusio jest i ta żarówa świeci :D:D:D:D I oby tak dalej!!! Bo lato jeszcze;) Buziaki!!!:)

🖐️ i po słoneczku :(( u mnie już pzrestało świecić, a wczoraj było tak słonecznie... udanej niedzieli :)