Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2014 Dziekuj***ardxo za odpowiedz, poczytam i bede dxialac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2014 Madzik super że już po :) Emilia78 bardzo mi przykro :( e-maila Twojego nie mam. Grejs kwiat77@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leemm Napisano Czerwiec 19, 2014 Emilia ja też proszę o szczegóły co się stało????? Pozdrawiam lee70@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2014 Mam pytanie cxy znacie jskiegos ,,normalnego" ortopede w Krakowie ktory wypisze mi takie skieroeanie. Bylam u dwoch z bolami kregoslupa ktorzy stwierdxili ze taka moja uroda i z takimi gabarytami kregoslup musi bolec. To co dopiero powiedza jak im powiem o skierowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2014 Emilia napisz tutaj to nie będziesz musiał pisac kazdemu z osobna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolcia76 Napisano Czerwiec 19, 2014 Emilia napisz proszę co się stało????Może damy radę się ustrzec czegoś przed???? Do gościa ja była u normalnego ortopedy w Krakowie, jak chcesz to pisz karolcia76@onet.pl, bo prawdę mówiąc tyle tych GOŚCI, że nie chce mi się tu gadać, nie wiedząc z kim. MADZIK gratuluję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina lina Napisano Czerwiec 20, 2014 Gosciu z rozmiarem 70J - ja mam dokładnie taki sam i skierowanie czy zaświadczenie od razu dostałam bo przecież od razu przy takim rozmiarze widać ze coś jest nie tak :D tak samo do operacji zostałam zakwalifikowana bez problemu. Chirurg sam po zmierzeniu moich olbrzymow powiedział ze duże :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina lina Napisano Czerwiec 20, 2014 a właśnie co do mierzenia, mierzył mi od chyba obojczyka do sutka i mam 37 . zastanawiam się czy to bardzo dużo i ile miałyściewy przed operacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2014 z tego co pamiętam to ja miałam 41cm Grejs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta7770 Napisano Czerwiec 20, 2014 Ja z tego co pamiętam 26, miałam przed operacją rozmiar 75 K Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama69 0 Napisano Czerwiec 20, 2014 cześć dziewczyny Mi nie mierzyli, ale pewnie miałam z pół metra przy tych moich zwisach :) Paulina lina Ten Twój długi czas oczekiwania na zabieg, to pewnie przez sezon urlopowy. Odejmij 2 miesiące wakacji, to w zasadzie masz szybko. Zleci, że nawet się nie obejrzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta7770 Napisano Czerwiec 20, 2014 Dziewczyny po operacjach jakie miałyście rozmiary przed i po i czy miałyscie cięcia w kształcie kotwic? Bede wdzieczna za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2014 przed operacją K/L po operacji D/E Grejs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2014 czy jest jakis sposób na dodzwonienie sie do Orlowskiego??? Od 3 dni dzwonie (nie liczac wczoraj) i albo zajete, albo nikt nie odbiera. asiamo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2014 asiamo bardzo trudno jest się tam dodzwonic ale się udaje. ostatnim razem po 12.00 mi się udało ale dzwonilam cały czas przez ponad godzinę :) Grejs ps. w poniedziałek tam będę może o coś się zapytać w Twoim imieniu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2014 Asia Mo: Grejs bardzo Cię proszę odezwij się do mnie na maila: asia.mo.84@o2.pl napiszę Ci wszystko. Jeżeli by była taka możliwość to chciałabym, żebyś mnie umówiła na wizytę. Już dzwoniłam do kuzynki mojego męża, powiedziała, że jak będzie przy okazji w centrum Wa-wy to mnie umówi, ale skoro tam będziesz to może Ty byś mi pomogła? Od jakiegoś czasu nie mam możliwości dodawania postów na forum, a te teraz wysyłam mężowi na skype, a on je dodaje ze swojego kompa... asiamo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Door Napisano Czerwiec 20, 2014 Jakie ma znaczenie dla kobiety czy przeszczep sutka jest na szypule, czy jest całkowity przeszczep?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leemm Napisano Czerwiec 20, 2014 Opiszę to tak jak sama zrozumiałam, na szypule przesuwają ci sutek z otoczką(pomniejszoną) razem z podczepioną do niej wiązką (unerwieniem i kanalikami ) czyli powinien działać jak przed byś czuły na dotyk i dawać ew.możliwość karmienia (nie na 100%) a przeszczep to po prostu wycinają kółeczko skóry i przyszywają wyżej, wiadomo skóra w tym miejscu jest cieńsza i może być bardziej wrażliwa jak wcześniej ale o sterczących sutkach i karmieniu zapomnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2014 asiamo już napisałam :) Grejs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2014 przed operacją DD , po C. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronka74 Napisano Czerwiec 20, 2014 Dziewuszki, ile czeka się na konsultacje w orłowskim,ile czasu jest czekania od konsultacji do zabiegu ? Jak się tam u licha dodzwonić? Czy tam jest jakiś masakryczny tłok? Którego lekarza polecacie? Jakie dokumenty warto mieć ze sobą by dostać skierowanie do szpitala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiol2013 Napisano Czerwiec 20, 2014 weronka74 ja jestesm po orlowskiem, wszystko aezy od tego jakiego lekarza wybierzesz, ja od konsultacji do operacji mialam 3, 5 m-ca. nalepszy jest kulicki i ulatowski.jak chcesz sie dodzwobic to jest problem, ja tyle ray probowalam i zawsze konczylo siena tym ze jakas kobitka z forum to za mnie robia i ja robilam to tez innym dziewczyna na konsultacji jak bylam w wawie, wie moze grejs w pon lub ja we wtorek cie zapiszemy , odezwij sie na priv:assiara@o2.pl oprocz skierowanie do pradni chirurgi plastycznej to musisz miesc opis od ortopedy dot stanu swojego kregoslupa,ale jak maz wielki biust i cie poierza to tez ci zrobia operacje. door calkwity przeszczep polega na tym, ze na 90% nie bedziesz miala czucia w sutkach jaak ja, jak mi sie wbil fiszbin (nie pytaj jak ::P ) to dopiero jak zzobaczylam krew to doszlo do mnie ze cos jest nie tak, niektorym wraca czucie, choc czesciowo,ja tak ie mam, otoczki na szyciu czuje, reszte nie, niestety, dlatego polecam jak najszybszza operacje zanim odleglosc od sutka ktory jest obecne a ktory ma byc po operacji nie jestduza, sorry za literowki ale wlasnie wrocialm z imprezy :P buzzka,[apapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Door Napisano Czerwiec 20, 2014 dzieki dziewczyny juz mi sie troche cos rozjasnilo. Po zabiegu lekarz mi tylko powiedzial ze nie mogli go podniesc wyzej bo by go całkowicie stracili-cokolwiek to znaczy. Jestem połtorej m-ca po zabiegu i jak narazie czucia nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kama69 0 Napisano Czerwiec 20, 2014 Door To znaczy, że zrobili Ci na szypule. Czucie powinno wrócić. Kasiol Uwielbiam Twoją bezgraniczną szczerość :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Door Napisano Czerwiec 20, 2014 Przeszczep na szypule chyba też nie pozwala na bardzo duze zmniejszenie, tak jakby coś za coś ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiol2013 Napisano Czerwiec 21, 2014 madzik77 i jak??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2014 Myślę że madzik77 nie ma siły z nami dyskutować :) Jeszcze parę dni. .:) Ja przez pierwszy tydzień ledwo sie ruszałam. ..... Grejs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta7770 Napisano Czerwiec 22, 2014 cześć dziewczyny byłam dziś na pierwszej kontroli, był inny lekarz niż ten co mi to robił, tylko ten co asystował, powiedział że za kilka miesięcy powinno mi wrócić czucie w sutkach.... słyszałam że niektórym kobietom nie wraca...to prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eudajmonizm perfekcjonistyczny 0 Napisano Czerwiec 22, 2014 cześć dziewczyny widze pare nowych osób, jak miło. ;)Witam wszystkie nowe Panie:) Z tym czuciem to jest tak, ze na szypule zawsze jest czucie (przynajmniej nie słyszałam zeby któraś nie miała). Ja mam też na szypule i czucie miałam od razu, tylko takie jakby przez papier. Pomimo, że operacje miałam ponad 5 miesięcy temu nadal nie mam czucia na dole piersi, tam gdzie jest cięcie w kotwice. Mam nadzieje, ze wróci. Tez tak macie, dziewczyny kilka mesiecy po? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiol2013 Napisano Czerwiec 22, 2014 marta7770 mnie nie wrocilo :( madzik77 zyjesz ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach