marcela28 0 Napisano Kwiecień 14, 2015 Pewnie że tak tylko musisz uzbroić się w cierpliwość! z każdym dniem będzie lepiej....a myślę ze do 3 tygodni już będziesz w pełni sprawna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilka0602 Napisano Kwiecień 15, 2015 Dziewczyny co stosujecie na blizny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 15, 2015 gosc11 jakie wkladecxki mialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nattkka Napisano Kwiecień 15, 2015 Lilka ja sobie kupilam plastry silikonowe SUTRICON polecila mi je moja p.doktor i sprawdzily dwie znajome. Jedna po cesarce druga po powiekszeniu piersi. Efekt widoczny po kilku dniach stosowania podobno. Ja dopiero zaczelam 2 dni temu. Moge powiedziec, ze sa na pewno wygodne, nie brudza bielizny jak inne stosowane zele. Mam nadzieje, ze opinie sie sprawdza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2015 do gość_sylwia: Miałam 325 do lewej i 350 do prawej (miałam różnice miedzy piersiami przed operacją) firmy POLYTECH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2015 do NATTKA: napisz kiedy miałaś operację i jak się czujesz. Ja już 3tyg. po i ciągle mnie trochę boli. ciężko wstać mi z łóżka. Czy nosisz już normalny stanik z fiszbinami? Ja słyszałam że blizny mogą stwardnieć i nie zaleca się noszenia staników z fiszbinami. Ile czasu po operacji zaczęłaś stosować krem na blizny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2015 Hej, czy są tu jakieś kobiety po lipofillingu? Myślę o tej metodzie, a teraz widzę, że u knakiewicza koszt zmniejszył się z 10tys na 6 tys. Jakaś promocja. Co myślicie? Szybko się decydować? Ile wy dałyście za zabieg jeśli można wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nattkka Napisano Kwiecień 15, 2015 Gosc z 9:25. Hej. Ja zabieg mialam 16 lutego. Czyli juz prawie 2 miesiace jestem po. WieSz, mnie bolalo w zasadzie tak najbardziej przez pierwszy tydzien, potem sie powoli normowalo. Ze wstawaniem z lozka czasami tez mialam problem po 2 tygodniach nawet. Implanty masz pod gruczolem czy pod miesniem? Po 6ciu tygodniach mialam zalecone stosowanie preparatu na blizny. Wczesniej po zdjeciu szwow smarowalam rowniez masciami te bardziej swieze blizny. Co do stanikow, to tak po 1,5 miesiaca zaczelam nosic staniki z fiszbinami. Po kontroli z lekarzem o tym rozmawialam i powiedziala ze moge jak najbardziej juz takie nosic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilka0602 Napisano Kwiecień 15, 2015 Natkaa jakie maśći ci zalecil lekarz? mi się troche papralo i musiałąm alantanem smarowac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nattkka Napisano Kwiecień 15, 2015 Po zdjeciu szwow smarowalam rowniez alantanem plus blizny jak i cale piersi, natomiast teraz zaczela. stosowac te plastry silikonowe. Wszystko przebiegalo i przebiega do tej pory ok. A co tam sie u Ciebie dzialo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lilka0602 Napisano Kwiecień 16, 2015 Lewa lizna mnie bolała i " sączyło " się z niej ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość z 9 25 Napisano Kwiecień 16, 2015 do NATTKKA: ja miałam pod mięsień. Jestem już 22 dni po operacji (3tydzień). nadal odczuwam dyskomfort. Takie prężenie w piersiach i ból jakbym miała pęknięte żebro ale nie ciągły. No i wrażliwość w sutkach. wszystko jest do wytrzymania ale trochę się martwię. Byłam na kontroli po 7 dniach i niby ok. Teraz kontrola po 3 miesiącach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chloe90 0 Napisano Kwiecień 16, 2015 Hmmm jestem aktualnie 3tyg po. Zmieniałam soboe dzis opatrunki. Blizny ładne piekne małe strupki sie robia. Ogolnie chodze trochę na siłownie na rowerek i trochę nogi ale bez przemęczania sie. Piersi miękną powoli i soe kształtują. Sutki nadwrażliwe poza tym wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nattkka Napisano Kwiecień 16, 2015 Lilka jezeli cokolwiek Cie niepokoi odezwij sie koniecznie do swojego lekarza. Powinien wiedziec o ewentualnych powiklaniach swoich pacjentow. Nie ma na co czekac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxAgataxx Napisano Kwiecień 16, 2015 Cześć dziewczyny! Bardzo się ucieszyłam jak natrafiłam na ten wątek, bo jestem na etapie wyboru lekarza i kliniki... Czy możecie mi coś doradzić? Jestem z lubelskiego. Czy któraś z Was robiła operację u dr Kolasińskiego, Potockiego lub Jamonta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nattkka Napisano Kwiecień 16, 2015 xxAgataxx Polecam Ci klinike MedicalEsthetic w Lublinie dr Nasinska-Jurek. Ja u niej robilam w Warszawie ale rowniez operacje przeprowadza w Lublinie. Klinika super Pani dr rowniez no i co najwazniejsze zrobila mi piekny biust :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxAgataxx Napisano Kwiecień 16, 2015 nattkka Czy mogłabyś mi powiedzieć ile rozmiarów Pani doktor powiększyła Ci piersi, ile jesteś już po operacji, jak teraz wyglądają blizny, jakie masz implanty, czy umieszczone pod gruczołem czy pod mięśniem? ... nie wiem o co jeszcze spytać :P te rzeczy nasuwają mi się na myśl... osobiście trochę się boję... chciałabym trafić na dobrego chirurga, a nie znam nikogo kto poddał się takiemu zabiegowi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćSofia Napisano Kwiecień 16, 2015 Chloe jesteś 3 tygodnie po operacji to jakie opatrunki???ja opatrunki miałam tylko 5 dni .DO LILKA -dziewczyno cokolwiek się dzieje to natychmiast do lekarza abyś nie dostała jakiegoś stanu zapalnego,może musisz wziąć antybiotyk ale sama niczym nie smaruj.Przecież Ty już też jesteś sporo po operacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxAgataxx Napisano Kwiecień 16, 2015 nattkka może mogłabyś mi napisać coś więcej i przesłać zdjęcia, jeśli to nie problem. Będę ogromnie wdzięczna. c_agacia@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćBB Napisano Kwiecień 18, 2015 Ja jestem 7 dobę po operacji, robił am u Potockiego. Jak azie mogę powiedzieć ,że to był dobry wybór. Na pewno na efekt ostateczściągane wa poczekać. , ale jeśli chodzi o opiekę w klinice to bardzo pole am. Nie mam żadnych drenów ,żadnych krwiaków czy siniaków. Szwy będę miała zciągane w poniedziałek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zeboffka Napisano Kwiecień 18, 2015 to super że jesteś zadowolona! no a wiadomo że na efekt trzeba poczekać - nie ma że od razu robią się piękne piersi!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwinazja 0 Napisano Kwiecień 18, 2015 Ja bez skalpela uzyskałam piękne i jędrne piersi. Warto trochę poczytać http://zapis.jak-powiekszyc-piersi.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chloe90 0 Napisano Kwiecień 18, 2015 Opatrunki czyli plaster na bliznę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2015 czesc dziewczyny ;-) Napiszcie prosze czy ktoras z Was miala wyjsciowke B i implanty 350 lub +-30 ml. ??Jaki rozmiar sie z tego uzyska ??mowie o okraglych implantach pod miesien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nattkka Napisano Kwiecień 20, 2015 Hej ja mialam wyjsciowe male B. Implanty 350ml ale anatomiczne. Efekt jaki uzyskalam to duze D. Tak do E. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2015 natka ike mialas pod biustem wczesniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nattkka Napisano Kwiecień 20, 2015 Pod biustem mam 73 cm. Przed operacja mialam w biuscie 83 aktualnie mam 96 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2015 Miałam zabieg podniesienia piersi po ciąży, bo trochę si zmieniły. Zabieg zrobiłam w klinice promienistej w Poznaniu i polecam, miła obsługa i wszystko sprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szilka Napisano Kwiecień 20, 2015 i co jesteś zadowolona? ja po ciąży na pewno zdecydowałabym się na taki zabieg! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pyskataa Napisano Kwiecień 21, 2015 Hej, ja jestem miesiąc po. Mam jeszcze trochę strupki na szwach, a z jednej strony trochę ropki leci.. smarowalyscie czyms? Czy tylko np. Octeniseptem psikalyscie przed zalozeniem plastra? Jak wy dokaldnie robicie sobie opatrunki? No i wlasnie się zastanawiam po jakim czasie można cwiczyc np. na skakance, biegać, brzuszki itp.? Pozdrawiam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach