Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynkaaa

Nastoletnie mamy

Polecane posty

gfhfhgfgfhgj Naucz się pierwsze liczyć! Jeżeli dla Ciebie 20- 4+2 jest 16 to genialny z Ciebie matematyk! Nie uważam się za starą! Mam zaledwie 20 lat! A Ty męska dziwka jesteś, skoro byś jak to nazywasz rżnął, co popadnie!

Julia po literce \"p\" piszemy \"rz\". Jest tylko kilka wyjątków, ale słowo \"pieprzycie\" do nich nie należy. I Ty nam będziesz wytykać od nieuków?? ile Ty masz w ogóle lat? 15??? Bo piszesz jakbyś miała 13 albo jeszce mniej...

Gość Dziewczyny jedna rada
KOMPLETNY ignor na pomarańcze. CAŁKOWITY. Jakby ich wpisów w ogóle nie było (bo przecież nie ma, prawda? gówno się omija, a nie o nim dyskutuje :O ). Jak możecie tak się dawać prowokować? Jak możecie z nimi dyskutować, przekonywać je o czymś, tłumaczyć się? Nie przekonacie, bo one po to tu są, by bruździć. JEDYNY sposób to całkowite ignorowanie. Nie przerabiałyście tego? Od wczoraj jesteście na Kafe? Przez jakiś czas będą dzielnie próbować zwracać na siebie uwagę, ale w końcu znikną jak święty dym. Tym frustratom jest potrzebna Wasza uwaga. Naprawdę, dziewczyny. CISZA na pomarańcze. Rozmawiajcie spokojnie w swoim gronie, a kolor pomarończowy nie istnieje. Uwierzcie - da się. Gwoli wyjaśnienia - nie jestem nastoletnią mamą. Na temat tak wczesnych ciąż zdanie mam złe (gdyby moja córka... :O ). Ale nie znoszę barachła w żadnej postaci. Pozdrawiam i życzę szczęścia.

Gość Dziewczyny jedna rada
Aha, i oczywiście kultura. Dacie się sprowadzić do ich poziomu - będą miały kolejny punkt przeciwko Wam.

Gość wklejeeeee cos
Wkleje cos z podobnego tematu - Daisy_16 Hmmm. Mam 16 lat. Od 9 miesięcy stałego partnera. Jest w moim wieku.Mozna powiedziec ze często się kłócimy. Ale za jakies 20/30 minut juz wsyztsko jest w porządku. Nie jest to taka szczenięca miłość Nasz pierwszy raz (mój pierwszy i jego tez,w sumie byłam jego pierwszą dziewczyną) Był 15.06.2007r o godzinie 22 ^^ no ale to juz niewazne ^^ Tak więc ...wpadliśmy. Nie byłam dziewicą kiedy kochaliśmy się pierwszy raz. Wczesniej przebił moją błone dziewiczą palcem,kiedy uprawialismy petting.Nie było tak ze zrobilismy TO spontanicznie.Długo się do tego przygotowywaliśmy. Tak wiec był to nasz pierwszy raz. Trwał 37 minut. Uzywalismy tabletek i prezerwatywy,widocznie wpadka wyniknęła z anszej niewiedzy o antykoncepcji. Dziecko "mamy" juz od prawie 3 miesięcy.Jeszcze 6 i będzie juz z nami Jest jeden problem,ne powiedziałąm o tym rodzicom. Tomek tez. Niewiem co zrobić Błagam pomózcie.Bardzo się tego boje.Oboje pochodzimy z dobrrych domów. Prosze o pomoc. Pozdrawiam. :D

Daisy_16 Hmmm. Mam 16 lat. Od 9 miesięcy stałego partnera. Jest w moim wieku.Mozna powiedziec ze często się kłócimy. Ale za jakies 20/30 minut juz wsyztsko jest w porządku. Nie jest to taka szczenięca miłość Nasz pierwszy raz (mój pierwszy i jego tez,w sumie byłam jego pierwszą dziewczyną) Był 15.06.2007r o godzinie 22 ^^ no ale to juz niewazne ^^ Tak więc ...wpadliśmy. Nie byłam dziewicą kiedy kochaliśmy się pierwszy raz. Wczesniej przebił moją błone dziewiczą palcem,kiedy uprawialismy petting.Nie było tak ze zrobilismy TO spontanicznie.Długo się do tego przygotowywaliśmy. Tak wiec był to nasz pierwszy raz. Trwał 37 minut. Uzywalismy tabletek i prezerwatywy,widocznie wpadka wyniknęła z anszej niewiedzy o antykoncepcji. Dziecko \"mamy\" juz od prawie 3 miesięcy.Jeszcze 6 i będzie juz z nami Jest jeden problem,ne powiedziałąm o tym rodzicom. Tomek tez. Niewiem co zrobić Błagam pomózcie.Bardzo się tego boje.Oboje pochodzimy z dobrrych domów. Prosze o pomoc. Pozdrawiam.

Gość ciekawa jestem jak mam zapomni
hmmmm

Do Julia sweet Słuchaj jak nie planujesz ciazy, albo nie masz swojego skarba to (przepraszam zasłownictwo) spier**laj z tad bo niemasz czego tu szukać nie musisz obrazac młode mamy może planowały zajść w ciaze albo może i nie tylko wpadły. Ael napewno by nie usuneły swojego maleństwa bo pewnie Ty byś to zrobiła. Wiec jak nie umiesz czytac to to jest strona dla nastoletnich mamusiach a nie takich ku**ach jak Ty kumasisz to??

Gość oj werciaaaa
wercia91 - takie słownictwo niechby używały te małotaty w stosunku do tych chłopaków co chciały od nich seksy, tj. spier......, przynajmniej nie byłoby wpadki i mogłyby spokojnie uczyć się, a nie dziecko, któremu nawet nie będą umiały prostych zasad pisowni wytlumaczyć.

Do Daisy 16 Hmm Ja nie jestem w ciazy ale moim zdaniem powinnas jak najszybciej powiedziec rodzicom o tym ze za 6 miesiecy beda mieli wnuka lub wnuczke bo predzej czy później i tak sie dowiedza o tym Twój chłopak tez powinien powiedziec to swoim rodzicom. Mysle, ze bedzie dobrze trzymam za Ciebie i za Twojego chłopaka kciuki pozdrawiam ;*

Hmm nie umiesz mówić bez przekleństw tylko z przekleństwami co?? To nie jest forum dla takich ku*w jak Ty rozumiesz?? Wiec niemasz czego tutaj szukac!!!!!!!!

Gość lkoeowyruywow
do gonia 1987 kurwą to jesteś ty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Idź się pipeszyć ze swoimi alfonsami i się odpierdol od nas!!! Wy wszystkie jesteście łatwe, dobry tekst i już komuś obciągacie! ale to wasze życie róbcie co chcecie, ja już tu się w ogóle nie wypowiem na tym forum!

Gość lkoeowyruywow
piepszyć*

Gość piękna 7898
gabi27 debilką jesteś ty! Nikt ani nic tego nie zmieni! Pozostaje mi tylko wspolczuc ci...

Hallo dziewczyny tutaj jest temat: Ciaża, poród, maciezyństwo i wychowanie dzieci!! Nie widzicie tego!! Wiec piszcie na temat dziedzi a nie jakieś wyzywania nas od najgorszych!!

widac ze niektóre z forumowiczek, zwlaszcza pomaranczowe, nie dorosly do swoich lat. Coz- nastolatki...nie znające życia. A Wy mlode mamy nie przejmujcie się nimi i olewajcie ich durne wpisy:) ja mam 19 lat i za 24 dni termin porodu. Ciaza zmienia niesamowicie, dziewczyna z nastolatki zmienia sie w myslącą powaznie o przyszlosci nie tylko swojeej lecz i dziecka kobietę. Zwlaszcza jesli zostala sama, tak jak ja. Moj eks zostawil mnie przeszlo miesiąc temu i nie daje znaku zycia. Bylism ze soba prawie 2 lata, teraz czuje ze ten związek byl plytki i bezwartościowy. Ale niczego nie zaluje, jestm mloda, zaczynam w pazdzierniku studia, będe miala wspanialą córeczke i dam sobie rade. Mam wsparcie rodzicow i przyjaciol, co daje mi kopa do dzialania. Chce pokazac innym, wszystkim- ze dziecko nie jest problemem w rozwijaniu się i spelnianiu wlasnych marzeń pozdrawiam wszystkie mlode mamusie, i te same (trzymajcie sie laski macie dla kogog zyc) i te ktore maja wsparcie w ojcach swoich dzieci i wychowują je wspólnie🌻

Gość tu dają do woliiiiiii
ale dają... cha...cha.aaaaa.... cha... i czym wy się chwalicie, jakbyście w wieku 17-18 lat pokazały świadectwo ukończenia przynajmniej szkoły średniej, to jest to, a nie w tym wieku rozkładały nogi i się chwalą, to wstyd, ale was rodzice wychowali, widocznie tacy sami

Gość werka91
Do tu dają do woliiiiiii Widać nie umiesz czytac oczym jest ta strona no trudno takie debilki jak Ty tak maja :/ pozdrawiam młode mamusie i przyszłe mamy :)

Do tu dają do woliiiiiii Widać nie umiesz czytac oczym jest ta strona no trudno takie debilki jak Ty tak maja :/ pozdrawiam młode mamusie i przyszłe mamy

Gość zdemoralizowana 18-stka
po 1. żadna metoda antykoncepcji nie zabezpiecza na 100% nawet tabletki po 2. uważam że seks jest dla ludzi, i raczej nie czekałabym z rozpoczęciem życia seksualnego do czasu kiedy dopadnie mnie klimakterium :D po 3. nie należy wtrącać się w sprawy i życie innych - to niekulturalne po 4. jestem pełna podziwu dla nastoletnich mam które rodzą dzieci zamiast je wyłyżeczkować (aborcja), według mnie to jest odpowiedzialność za swoje czyny, a nie dziwkarstwo po 5. szkoda że faceci nie zachodzą w ciąże :D po 6. pozdrawiam młode mamy, ich dzieci w brzuszkach i nie tylko ps. w ciąży nie jestem, ale bardzo bym chciała :) i nie uważałabym tego bynajmniej za zmarnowanie życia

do zdemoralizowana 18-stka No Ja Ciebie popieram i masz całkowita racje, że nie nalezy wtracać sie do cudzego życie pozdrawiam młode mamusie :)

Gość groszek.
fajnie, że tmeat się rozwinął, ale czemu takim kosztem? (wyzwiska) Ja na to zlewam, a dlaczego? Bo te co najwięcej gadają i marudza i krytykują to nie potraią nicpozatym zrobić. I rozśmieszyło mnie, wiecie co? określenie, że młoda dziewczyna tudzież nastolatka uprawia miłość, no seks.. ze swoim chłopakiem a dla tych co wyzwyają jest zwykłą dziwką. Za co to? Za to, że kocha swojego partnera i decydują się na to? Ci ludzie mylą pojęcia dziwka pobiera kasę za seks - para zakochanych decydująca się na ten krok to nie jest nic złego i nienormalnego. Czasami zadaję sobie pytanie, czy te osoby, które notorycznie nas krytykują i wytykają palcamy czy to są ludzie samotni? Może przez nich przemawia zwyczajna zazdrość? Ja jestem szczęsliwa. Kocham To dziecko. nie zabiłam i bym nawet tego nie zrobiła. Wiem, że ktoś pisał o mnie, że pewnie 'dałam dupy' po komunii.. Moje dziecko ma 17miesięcy..Na pewno nie zaciążyłam PRZED 15-stymi urodzinami. Ale nie będę sie nikomu spowiadać więc zostawię to dla siebie. A z tym'dawaniu dupy po komunii' to naprawde było śmieszne i żałosne, tak samo jak nazywaniue zarodka "pasożytem" :| Którego trzeba jeszcze zabić.. Takim ludziom krzyżyk na drogę. Nie wtrącam się, nie moja sprawa, ich życie.. Wiem, że kiedyś za to zapłacą. Kwestia czasu. o i jeszcze ten tekst, że jesteśmy gorszym gatunkiem człowieka to normalnie koń by się uśmiał :D:D:D Zachowam trochę kultury i nie będę klnąć. Szkoda moich nerwów na takie ludziska.

Gość adddddd
groszek -" Bo te co najwięcej gadają i marudza i krytykują to nie potraią nicpozatym zrobić." A ty pierdolenie się na potegę w wieku 16-18 lat uważasza za prace. Nie badź śmieszna.

groszek - masz rację w 100% add -swoją postawą i wulgarnym słownictwem prezentujesz brak kultury i już po samej Twojej wypowiedzi widać, że jesteś od nas gorsza - my przynajmniej posługujemy sie bardziej wyrafinowanym słownictwem niż przekleństwa...

Gość groszek.
add, proszę Cię, nie przypisój mi słów których nie wypowiedziałam, dobrze? jeśli nazywasz to pierdoleniem na potęgę seks w związku gdzie jest miłość to tylko Ci współczuć. Chodziło mi, że o to, że poza wyzywaniem i najeżdzaniem na innych NIC nie umiecie robić(tylko siedzieć i wypisywać jakieś wyzwiska) Oczywiście, najlepiej powyklinać nastletnie mamy lub ciężarne a samemu udawać, że jest się świętym, sorry ale nie wierzę jakoś w waszą niewinność ;) Najeżdzajcie dalej, proszę, świadczy to o waszej kulturze osobistej.Skoro nas podobno nienauczyli nas rodzice uchraniać się przed niechciania ciążą to ja mogę stwierdzić, że Was, wszystkich wyklinających najbardziej ;), że Wasi rodzice nienauczyli kultury i tyle. ja się pytam skąd tyle w Was jadu i nienawiści? jeszcze w życiu się nie spotkałam z takimi i aż tyloma niewdzięcznymi ludźmi. Poraża mnie to bardzo.. Jestem ciekawa jakbyście sami zareagowali gdybyście byli w takiej sytuacji jak my a inni by was wytykali palcami. Zauważyłam, że nieważne jakei wyjście to i tak będzie źle. urodzisz i wychowasz źle, oddasz do adopcji źle, usuniesz jeszcze gorzej. Szczerze to nawet nie chce mi sie czytać marnych wypocin tych zaduchanych w sobie dziewcząt, któe uważają, że są CZYSTE I NIEWINNE, które czekają z tym rzkomo do Dnia Ślubu. Taa, w necie można być anonimowym, przecież niezna cię nikt, zawsze łatwiej powyzywać. Ciekawe jakbyście w realu szczekały.

Gość groszek.
wybaczcie mi błędy ortograficzne.. pisałam szybko i pod wpływem emocji .