Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EKD

SZUKAM KOLEŻANKI Z DOLNOŚLĄSKIEGO I NIE TYLKO

Polecane posty

Gość Iwona75
Witajcie! Kobako przykro mi, ale nie poratuję Cię z lokalami, bo uwielbiam gotować i raczej nie stołuję się na mieście. O której planujesz wizytę w outlecie? Tak się składa, że mieszkam obok - jeśli oczywiście chodzi Ci o factory. Jeśli chodzi o Bieszczady, to niewiele osób tam bywa i niech żałują, bo są to najpiękniejsze góry w Polsce i super ludzie tam mieszkają. Żałuję, że nie mogliśmy jechać tam na dłużej, ale cóz - praca. W kazdym razie wiadomość o naszym przyjeżdzie rozniosła się szybko i czekało na nas kilka osób z tamtąd. Mam jednak nadzieję, że w przyszłym roku znowu tam zawitamy. Teraz czekam na płytę ze zdjęciami, ktore porobiła kolezanka, poznana własnie w Bieszczadach. Polecam wszystkim wyjazd tam - bo w Bieszczadach jest zupełnie inny świat i ludzie. Po niedzieli zresztą ma być we Wrocławiu kolega stamtad. Kobako daj mi znać na gg o który outled chodzi i o ktorej sie tam wybieracie - może jeśli to będzie factory, to spotkamy sie na kawie... Pozdrawiam serdecznie

Iwonko odpisałam właśnie przed chwilką, mam nadzieje, że nie za późno :O

Gość zebra1981
Hej Dziewczyny. Mam 28 lat i trochę mam już dość przebywania tylko ze swoim meżczyzną... Chętnie wybrałabym się na zakupy lub gdzieś na kawę....

Gość euforia199999
cześć mam 24 lata i szukam koleżanki na wspólne wypady i pogaduchy jestem z legnicy piszcie - gg 10473752

Gość MagJaa
Czesc Dziewczyny:)Jestem z Wroclawia i tez poszukuje kolezanki,z ktora moglabym czasem wyjsc na spacerek,ploteczki,kawke itp. Mam 33 lata:)Jesli ktoras z Was bylaby zainteresowana znajomoscia typowo kumpelska,zapraszam do napisania:)) Oto moj @ 1madlein@gmail.com :)

Gość karocia89
hej ja rowniez szukam osob z Wroclawia (kolezanek) mam 21 lat i chetnie zapoznam nowe osoby (chodzi tu o kolezenstwo) gg 6534324

Gość ALAwrocek
cześć, mam 29 lat ...mieszkam we wrocławiu...chętnie z kimś od czasu do czasu pójdę na piwo, do kina albo na spacer...pośmieje i pogadam o głupotach:-) ...wysłucham również:-) mój numer gg 9240007

Gość welina
hej ja jestem z lubina mam 30 lat jak znajdzie sie ktos z tego miasta prosze o emaila ewolka3@wp.pl czekam z niecierpliwoscia

Gość uzzzuuu
Cześć dziewczyny:) Może zamiast podawac swój numer gg poprostu piszcie na forum:)Czy ktos tu jeszcze zagląda??

Gość ALAwrocek
..o to jest pytanie!? :-)

Gość Dorotka90
Czesc tu Dorota z Wrocka 20 lat i szukam kolezanki do pogaduszek 18-22 lat.Jak, chcecie to piszcie gg 4398608

Gość zebra1981
ja czasem zaglądam. Mam 30lat piszcie na forum. To moze zorganizujemy jakies spotkanie, plotki czy cokolwiek innego....

Gość ALAwrocek
zebra1981..czy jesteś z wrc??

Gość Oliwia001
cześć dziewczyny:) podobnie jak Wy szukam koleżanki, aby miło spędzić czas... np kawka sklepy kino... mój facet ciągle pracuje wiec nie mam zbyt dużo czasu dla mnie a dziecka jeszcze nie mam choć planuje...:( koleżanki straciłam wraz z przeprowadzka do innego miasta pod Wrocław..:( z miła chęcią zaprzyjaźnię się z którąś z Was... pozdrawiam...:)

Gość Oliwia001
jak coś mam 25 lat mój nr gg 13076036

Gość zebra1981
ALAwrocek, jestem z wrocka. Podaje moj e-mail: zebra19811@wp.pl

Gość niezalooogowana
Ja-32 lata, bardzo samotna z Kotl. Kłodz.Chętnie poznam kumpelę w zbliżonym wieku i z okolic. mój mail:mirra@onet.pl

Cześć dziewczyny. Mam na imię Ania mieszkam w Goleniowie k. Szczecina. Samotnie wychowuję 9-letniego syna. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona ;)

Gość :):):)Brunetka:):):)
Witam Was dziewczyny :) ja podobnie ja Wy rowniez szukam kolezanek miloby bylo kogos tu poznac wyskoczyc gdzies razem na spacer pogaduchy, zakupy, imprezy itp. Także nie krępujcie się dziewczyny tylko piszcie śmiało:):):) Pozdrawiam

Gość olcikk
Witajcie :) Jestem 18-letnią dziewczyną, która obecnie mieszka we Wrocławiu. Poznam jakąś fajną dziewczynę w podobnym wieku, z którą będę mogła normalnie pogadać, wyskoczyć na imprezę czy na piwo. Znajomych zostawiłam w swoim mieście a tutaj samej ciężko poznać nowych ludzi. We dwie zawsze raźniej. W życiu nie podejrzewałabym, że będę szukać znajomych w internecie ;p Jeśli nie masz z kim wyjść, albo szczerze pogadać pisz na forum :) Pozdrawiam ;]

Gość nowa z legnicy
jesteście po 30 a ja po 40 też szukam koleżanek na wspólne pogaduchy i wypady jeżeli nie jestem za stara to kontakt 792080263

Gość nowa z legnicy
jesteście po 30 a ja po 40 też szukam koleżanek na wspólne pogaduchy i wypady jeżeli nie jestem za stara to kontakt 792080263 pozdrawiam pa

Gość asia299
Czesc! Mam 23 lata i mieszkam od niedawna we Wrocławiu. Jestem bardzo towarzyską, wesoła dziewczyną. Niestety wiekszosc moich znajomych zostala w moim rodzinnym miescie, dlatego w akcie desperacji szukam kumpelek w internecie;p Chodzi mi o kompanke w wieku 20 - 27 lat do pogaduch przy piwku czy imprezowania do rana:)) Pozdrawiam serdecznie i czekam na maila aska299@gmail.com

Gość asia299
Czesc! Mam 23 lata i mieszkam od niedawna we Wrocławiu. Jestem bardzo towarzyską, wesoła dziewczyną. Niestety wiekszosc moich znajomych zostala w moim rodzinnym miescie, dlatego w akcie desperacji szukam kumpelek w internecie;p Chodzi mi o kompanke w wieku 20 - 27 lat do pogaduch przy piwku czy imprezowania do rana:)) Pozdrawiam serdecznie i czekam na maila aska299@gmail,.com

Gość emma_nuelle
Hej, a 30 będzie za stara? :)

Hej, Niedawno przeprowadziłam się do Wrocławia i szukam znajomych w tym mieście. Jestem 28-letnią, pracującą mężatką. Szukam koleżanki/koleżanek z którymi mogłabym pogadać, wyskoczyć na kawkę, iść do kina, teatru lub na imprezę. Czekam na odzew :) Pozdrawiam!

Gość emma_nuelle
Czesc Anna, ja mieszkam we Wroclawiu od miesiaca, mam 30 lat :) Jesli masz ochote, napisz do mnie maila. Pozdrawiam!

Gość lena488
hej poznam z wielka checia dziewczyne z wro w celu wszelkich plotek,pogadania,imprez i dobrej zabawy w dobrym towarzystwie.Ja studentka lat 20 zabawna lubiaca dobre towarzystwo i ciekawa zycia ze mna sie nie bedziesz nudzic i pogadasz dobrze od serca. Moj mail lena488@o2.pl buzka :P

" macchiato79 Cześć dziewczyny. Mam na imię Ania mieszkam w Goleniowie k. Szczecina. Samotnie wychowuję 9-letniego syna. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona Goleniowianka - zachodniopomorskie " Tam sobie jeden babsztyl u mnie nagrabił.