Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się

BUUUUUUUU nie chce mi się siedzieć w pracyyyyyy

Polecane posty

Ja jestem Wczoraj byłam do 21:00!!!! Dzisiaj też mi się kroi do tej godziny. bUEEEEE

Ja jestem hihihi ...jeździłam służbowo po warszawie ale gorąco fuuujjj. Dalej wypuszczam asystenta niech jeździ bo ja mam dość. Jestem zmęczona i głodna, a chyba dzisiaj kolejna posiadówka nie wiadomo do której. Bleee Jeszcze miałam wyjechać z kotkiem na majówkę i jednak odwołaliśmy. Załamka

fajki nie załamuj się ;) my z moim Miśkiem też nigdzie nie pojedziemy, najwyzej na 1 dzień bo on pisze magisterkę... ehhhhh ale jeszcze cały maj na majówki przed Wami :D

No pięknie...majówka się skończyła i nikogo nie ma...czyżby tylko ja była w pracy? Fajki? Kfiatuszek?.... :)))

A podobno ludzie mają wolną wolę. Skoro ja też więc czemu nie wzięłam sobie urlopu? :O 🖐️ :)

JEstem. zapieprzam jak dziki osioł, jestem wkurzona, bo tak wyszło że w przyszłą sobotę muszę iśc do roboty, a mój kochany ma tą jedyną sobotę własnie wolną! Majówka częściowo fajna częściowo do dupy Raz się pokłóciliśmy. Trochę ciuchów sobie pokupowaliśmy :) Poza tym jutro sobota ale mam jeszcze kupę roboty bleeeeeeeee

Cześć dziewczyny, znowu była w rozjazdach przez dwa dni. Dzisiaj z powrotem w biurze. Zauważyłam, że nasz topic zrobił się taki: cześć dziewczyny, juz jestem...czesć dziewczyny, to spadam :)

hej dziewczyny juz jestem heheh No więc może jutro uda nam się poplotkować (bo ja dwa dni prawie byłam na wyjeździe). :) buziaki dla Wszystkich:)

Hej nieistniejąca! Mam nadzieję że ten wyjazd to dla przyjemności a nie służbowo? Bo ja służbowo niestety poniedziałek i wtorek, co oznacza, że praca nie kończyła się o 17:00 tylko o ...21:00 W ogóle mam ochotę troszkę zachorować bo już jestem zmęczona. Mała grypa...katarek i na trzy dni do łózka..ale moze nie będę wywoływać wilka z lasu

witaj Fajki... ehhh...spójrz jaka piękna pogoda jest za oknem, a my biedne w pracy musimy kwitnąć,,,tak jak mój bez na stoliku...a co tam poszłam i zerwałam (też mam maj w sercu). Poza tym muszę się pochwalić, bo zaczęłam jeździć na rowerze:) jest cudownie szkoda tylko, że tak późno mogę wsiąść na bike i pojechać w siną dal... A w pracy...od cholery roboty, ja nie wiem, czy nie mogłabym troszkę odpocząć hehe w sumie niedawno był długi weekend to powiem Ci szczerze, że wypoczęłam:) A jak Twój związek?

Już w porzadku mój żołądku Myślę że jednak wychowałam sobie chłopa, taka historia to niezła nauczka na przyszlosć. A ja mam konwalie :) A co u Ciebie nieistniejąca??? Ja ostatnio miałam rozmowę o ślubie...z rodzicami...pytali czy kiedyś to się wydarzy :)))

Jejku...mój mężczyzna stwierdził, że kobiety kochają każde kwiaty...bo jak rwałam bez mówię \"kocham bez\", jak widzę konwalie mówię \"kocham konwalie\" hehe A co u mnie..ogólnie jest fajnie, póki co nie kłóce się z moim facecikiem, tylko wkurza mnie koleżanka z pracy...głupia gęś hehe...a miała już dawno wylecieć tylko ma taki dar kłamania, że ciągle ją trzymają.. Aha...i najważniejsze..od półtora tygodnia jestem na odchudzaniu;d na szczęście jem a nie głoduje więc nie jest źle a nawet lżej:)

Ja niestety: od kiedy rzuciłam palenie, a nawet trochę wcześniej...zaczęłam tyć. Zawsze ważyłam około 50 kg przy 163 wzrostu, teraz 56 kg!!!!! Mój kochany mówi, że uwielbia mnie taką, tylko niestety w żadne ciuchy nie wchodzę :( Po drugie...zaczęłam znowu podpalać...fajki... i to jest najgorsze

wiesz...16 maja minie rok jak nie palę...i też mi się przytyło (chciałabym ważyć tyle ile TY) ehh...no ja mam trochę więcej do noszenia więc się nie będę chwaliła;d

Ja zaczęłam znowu podpalać, bo kurka wodna...niestety nerwy. Ale mam nadzieję, że chwilowe, to jest tak 1 papieros na dwa dni, więc chyba niegroźnie. hahaha wszyscy nałogowcy się tak tłumaczą :)

fajki...bywasz zazdrosna o swojego faceta? Bo ja nie mogę patrzeć jak ta blerwa z pracy umizguje się do mojego faceta!!! Szlag mnie trafia...szczególnie jak słyszę \"Marcinie...\" Staram się mysleć, że on jest jej szefem, ale żadna z kobiet u nas nie lata do niego tak czesto jak ona! Nawet ja nie latam;d

Gość mi sie tez nie chce
bo za tydzien odchodze i wyjezdzam do angli a musze jeszcze tydzien odbebnica nudno jest

Gość SIMONTERIA
to się zwolnij nikt cię na siłę w pracy nie trzyma na twoim miejscu jest dużo innych którzy będą pracować i sobie chwalić!!!!!!

Czy ja jestem zazdrosna???jak cholera! Trafił swój na swego, a ja mam kaszanę dopiero, bo mój pracuje z modelkami, aktorkami itp. Jestem zazdrosna ale tak naprawdę to ufam mu, bo wiem że mnie kocha jak szalony. Ja Jego też bym nigdy nie zdradziła

biedulka:( umarłabym z zazdrości jakby mój pracował z modelkami (już teraz się wykończam;)...ale wszystko jest ok dopóki ta jędza nie przychodzi do niego...;)))) ehhh... Właśnie jestem po bardzo fajnym spotkaniu:) jak skończę mój projekt to pochwale się coż to takiego:P)

Pochwal się, pochwal, ja też się może kiedyś pochwalę gdzie pracuję, ale nie tak na forum, bo mimo wszystko mało takich jak ja i mój chłop dziwnych par :)

dokładnie...poza tym jak powiem co zrobiłam...to łatwo można w naszej branży zostać zidentyfikowanym hehe...:P) Na szczęście za 30 minutek do domu:)

Jak chcesz, mozemy sobie mailowo kiedys powiedzieć :)

Witam wszystkich...szczególnie Ciebie fajki :) mam nadzieję, że jesteś już na stanowisku pracy hihihi:)bo ja tak i ciesze się ze dzis ostatni dzień pracy, bo po niej ruszam do Gdyni do tatusia ;) A Ty jak planujesz weekendzik?