Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się

BUUUUUUUU nie chce mi się siedzieć w pracyyyyyy

Polecane posty

A ja jajeczko mam dzisiaj. bo jutro wielki piątk i post wielki tez. Dlatego dzisiaj będzie żarło. Mniam mniam

A propos porządków to stwierdziłam ,ze po raz pierwszy udało nam sie zachować porządek od sobotniego sprzatania. Chyba dlatego, że w ogóle nie ma nas w domu. Tylko kupię dzisiaj ściereczki pronto, przetrę i po kurzu. Zresztą i tak wyjeżdżamy na święta...buuuu...ja do rodziców, mój miś też do mamy...osobno...buuuu

Ja jadę na Śląsk a On na wschód. więc byłoby to trochę kłopotlwe. Zresztą uskutecznialiśmy to w święta Bożego Narodzenia - efekt? Pierwszy dzień świąt cały w pociągu, więc daliśmy sobie spokój. Szybko minie

fajki - ja w sobote jade do gdyni do taty a pod wieczór jade do krakowa do mamy mojego \"ukochanego\";) w sumie zamiast w pociągu to mam świeta w samochodzie;)

Nieistniejąca, a ja właśnie nie lubie tak krążyć, poza tym moi rodzice przyzwyczajeni że och dziecinka z nimi na święta...a misiuniek obiecał mamie, ale jakoś się nie przejmuję..

Ja mam za pół godziny jajeczko. I fajnie, bo już są kanapeczki różnorakie i ciasta i winko mniam mniam. Idę kroić babę drożdżową :)

O jak fajnie! A u mnie nic, bo wszyscy zapracowani, a szef najbardziej :o Pewnie jutro coś \"symbolicznie\" wychylą i przełkną ;) ale mnie nie będzie. Wogóle to mam dosyć na dzisiaj i mam kręciołki w głowie.

Już pokrojona. I są jajeczka faszerowane. Uwielbiam!!!Tylko stanowczo za mało tego, jak na ilość osób które tu pracują a wszyscy głodni jak diabli. Jutro chyba przyjdę do pracy ale na krótko, a co tam.

No więc jest tak...zjadłam chyba z sześć małych kanapeczek różnych z lososiem, rybkami, krewetkami, pastą jajeczną, naleśniczki zawijane z rybką i inne pyszności...

Gość anisik
Czesc wszystkim tez siedze w pracy i nudzi mi się nieziemsko , jeszcze godzinka!

ponad dwie godzinki :(((( i wiecie co..ja sobie myślałam, że ludzie szykują się do świąt a jednak jest inaczej....dzwonią i wymyslają cuda nia kiju....szlag by to trafił bleee

a ja mogę dzisiaj wyjsc kiedy chcę!!! I wyjdę! Mimo, że mam robotę to wyjdę. Bunt. Za to jutro do roboty przydrepczę grzecznie. Ale się najadłam...

Buuu a ja głodna... Rzeczywiście coś w tym jest, że ludzie zamiast świętować to wymyślają. U nas też telefony się urywają bo oni chcą na już, a kiedy słyszą że po świętach albo wogóle na kolejny tydzień to... szkoda mówić, ucho puchnie od \"ochów\" i \"achów\" :o Chyba nie żyje się po to, żeby pracować, tylko po to żeby żyć (już ktoś to wspominał). Terminy, terminy... jedyne terminy, które jestem skłonna honorować to te z ZUSami, skarbowymi i te najważniejsze terminy - wypłaty! :D:D:D

Mi chyba nic nie przyniesie, mama mi miesiac temu kupiła sukienkę czarną na lato zastrzegając ze to na zajączka sprytnie haha. No i to tyle

no nie....już dawno powinnam wyjść. Nieistniejąca, ja też bym chciała...już najwyższy czas

witam pracujace kobiety :) ja dzis tez w pracy, myslalam ze nas zwolnia ale nic z tego :( musze siedziec i buszowac po necie, bo nic innego sie nie da robic i to jeszcze nadodatek do 17 :(

Ja jestem...paranoja....całe biuro puste tylko nasza załoga kilku sób kwitnie. Ale się zerwę za niedługo. Co tam :) Dzisiaj post więc jestem glodna :)

Dziewczyny, przepraszam, że nie na temat, ale jak wstawic sobie stopkę? Do tej pory pisałam bez stopki, ale chciałabym sobie jakąś wpisać.