Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi się

BUUUUUUUU nie chce mi się siedzieć w pracyyyyyy

Polecane posty

Gość jhfghd
Nieistniejaca29 i Nie chce mi sie.. a po jakich studiach jestescie?

No dziewczęta... będę się zbierać...życzę Wam miłych rodzinnych ciepłych i smacznych Świąt Wielkiej Nocy !!!!!!!!!!!!!

fajki - Tobie również zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy....aby mimo wszystko przeżyć razem z Jezusem te święta (co niestety w naszym życiu jest już rzadkością). Buziaki i do środy po świętach. Póki co ja tu jeszcze jestem...

a czy trzeba być po studiach??? Niestety ja ich nie mam, ale za to mam duże doświadczenie zawodowe i w tym roku chciałabym zacząć studiować.

No i w kołowrotek wpadłam od razu :S A teraz zagryzam przedpołudniową lataninę pozostałościami sernika :D Cześć dziewczyny :)

Ja też jestem, wczoraj też byłam Powiem Wam że miałam niefajne święta uwieńczone tym, że w poniedziałek po powrocie rzucił mnie facet i nocowałam u siostry. Do dzisiaj nie mogę się otrząsnąć, nawet zdałam sobie sprawę, że nie mam z kim pogadać o tym...niesamowite, z przyjaciółkami brak kontaktu bo brak czasu... Wczoraj na szczęście po zastosowaniu terapii histeryczno - płacznej ułożyło się, ale jestem na wyczerpaniu nerwowym

fajki....co się stało:((((( Aż mi się smutno zrobiło.... dla pocieszenia ja z moim nie spię od tygodnia a w prezencie chciałam mieć dziecko;)

wir mnie wciągnął na całego.... fajki 🌼 strasznie mi przykro, ale to tak ostatecznie?? Może się ułoży jeszcze???? Ja z moim nie będę spać minimum tydzień bo się nie będziemy widzieć, pracuje na 2 zmianie ehhhhhhh...

Praca spowodowała konflikt interesów. Mój kochany jest o mnie zazdrosny no i nie może znieść że ja niekiedy wyjeżdżam na kilka dni np z facetami, no i co ja tam robię????Boi się, że ulegnę \"pokusie\" i go zdradzę. Dla mnie bzdura ale z drugiej strony ja też bym umarła z zazdrości gdyby on tak robił. W każdym razie kroi mi sie wyjazd i powiedziałam mu a on że mnie ostrzegał że mnie rzuci no więc ja załamka wyszłam z domu i do siostry poszłam spać. Wczoraj w Parku Łazienkowskim miałam atak płaczu, prawie zemdlałam i on stwierdził że jest debilem (ha) i że chyba musi się wybrać do psychiatry i że mnie kocha jak wariat i nigdy nie zostawi...takie tam emocje...

Nie no... strasznie głupi jesteśmy :( Znam to trochę, Fajki :( Tak się mówi, że \"musimy sobie wszystko mówić i ufać sobie\"... aha... jasne... człowiek jest człowiekiem i to tak baaaardzo trudno jest być we dwoje, mimo że \"przecież się kochamy\" :O Też mam niełatwy okres w moim związku, wydarzyły się rzeczy, których nie da się odwrócić, ale jesteśmy dalej, i właśnie te \"blizny\" chociaż bardzo bolą to nas mocniej wiążą :( Tyle powiem, bo każdy ma swoją własną historię i dawanie rad jest bez sensu. Ale Fajki - jeśli to nie tylko przyzwyczajenie to musi się znaleźć sposób, żeby to coś trwało :) Czego życzę wszystkim pogubionym 👄

Dziewczynki, ja to mogłabym się znaleźć tutaj na każdym z topiców. Mój facet był żonaty, ma dzieci, jest ode mnie starszy o 18 lat więc widzicie ile topiców mogę obskoczyć. I ile problemów za sobą niesie...

fajki to ogólnie faceci to świnie!!!!:) Ale dla pocieszenia Ci powiem, że w każdym związku są czarne chmury.... A są szanse na zgodę.?

Szanse są, ale wiesz, z zazdrości wyleczyć się do końca nie można...to jest przecież cecha charakteru którą strasznie trudno wytępić a u dorosłego dojrzałego człowieka to już w ogóle...więc spodziewam się jeszcze kilku takich rzutów na przyszłość

fajki - wiesz co, postaw się na jego miejscu...też byś była zazdrosna:)....ehh..łatwo mi się mówi a trudniej się robi...i w swoim życiu nie potrafię tej dewizy zastosować tak do końca.... A w pracy chociaż ok?

W pracy też nie ok, za dużo odpowiedzialności, za dużo mi się na łeb zwaliło, nie wiem za co się najpierw zabrać no i nie biorę się w końcu za nic, odkładam na następny dzień, zaległości rosną a miecz Damoklesa nade mną coraz niżej (czy Demostenesa???)

witam w ten piekny słoneczny dzień;) Fajki jak nastrój dnia dzisiejszego? :)? cosik lepiej... U mnie od cholery pracy ze mi sie nie chce ale oby do jutra...potem znów dwa dni wolnego.

Ja właśnie wróciłam ze spotkania służbowego, z miejsca niezbyt przyjenego bo z kostnicy hehe... No i zabieram się do papierkowej roboty bleeeeeeeeeeeeeee

Na razie dałam szansę...wczoraj super, byliśmy na premierze filmu, potem spacer starówka i pierogi w pierogarni :) Szczerze powiedział, że nie wyklucza że taka sytuacja może się powtórzyć, bo zazdrość jest straszna. Na razie nie myślę o przyszłości...staram się żyć teraźniejszością. I weekendem nadchodzącym..chociaż tyle roboty jeszcze ...buuu...ah wczoraj się pokłóciliśmy o seks -- bo już od ponad tygodnia...nic...i to z mojej winy...jestem zmęczona...wyczerpana ...zestresowana a On myśli że już Go nie chcę..idiota

fajki...załóż seksowną bieliznę...i też się podniecisz ;) na mnie to działa (mimo iż nie jestem najszczuplejsza to przed moim facetem się nie wstydzę), a mam świetny bodźiec stymulkujący, bo mi też się czesto nie chce;)

Nieistniejąca...no właśnie z tym seksem to jest dziwnie...ja Go kocham strasznie i seks jest bardzo ok, ale chyba nie mam takiego popędu jak On...On po 15 godzinach pracy normalnie ...no wiesz...ma ochotę...a ja padam na ryjek i tyle

hello koleżanki:) Jak nowy dzień pracy? Dziś jest on ostatnim w tym tygodniu:) Fajki - chyba to jest normalne z tym sexem bo ja czuje to samo;d

Ja jestem!!!!!wydawało mi się że już dzisiaj coś napisałam, ale chyba wcięło mnie. Jutro idę do pracy. bleeeeeeeeeeeeeeeeee

A propos seksu...wczoraj się odbył. Wróciliśmy o godzinie 22:00 do domu, ja oczywiście padałam ale wzięłam prysznic no i ... dzisiaj piątek więc czeka mnie sprzątanie, blee, a jutro do roboty, no trudno... Czy jest tu kto oprócz mnie? Czy już wszyscy na łikendzie?

Dziewczyny!!!!Przywołuję Was do porządku. Czyżby Wam się zachciało pracować że Was tu nie ma???