Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anieliczka

Aby cellulit niknął w oczach...

Polecane posty

Gość martynka_martyn
zrobilam tą maseczke:P hehe no faktycznie cudo:P juz po pierwszy razie mialam gladszą skorke taką troszke czerwoną ale milusią w dotyku :) wieczorem zrobie sobie piling.. juz nie moge sie doczekać nastepnej maseczki :D !! pozdro... i polecam :)

Gość hyyy
maseczka na spirytusie i słońce? anieliczka co za bzdura!!! mozna sie przebarwień nabawić na skórze

Ale przepraszam jakie słońce? :). Ja o słońcu ani niczym takim nie pisałam Ps. NIe ważyłam się jeszcze ale schudłam, sesese, już się bardziej letnio czuję ;). Pozdrowionka

Gość kamforia
ale ja pisalam, ze zamiast spirytusu salicylowego nalezy uzywac kamforowego:)

Gość midka
ja takze walcze z cellulitem, w sumie od niedawia bo wtedy zaczal mnie wqrzac jak sobie pomyslalam ze lato nadejdzie. czyli gdzies od poczatku maja. jest on....sredni. zakupilam sobie przez internet błotko firmy Guam. sprawdzone na kolezankach. dzisiaj zrobilam sobie 2 zabieg. masowalam, potem folia , dresik i kocyk. ma to samo dzialanie co ta mikstura i skladniki podobne. w tym blodku sa po prostu odmiany alkoholi rozne no i algi. a cytrynka jest, limonka. kawka wiec bardzo podobne ale ciut ulepszone. Drogie tez to jest kupilan 300gram za 84zl;/ a jesli nie pomoze mi po jakiejs tam serii to nie wiem juz czego probowac. uzywam oprocz tego balsamow antycellulitowych Eveline, calkiem fajne, z mentolem;). pozdrawiam i piszcie jak efekty

Gość martynka_martyn
dziewczyny, a można to stosować np. na brzuch albo podbrodek jak sie ma podwojny? :P :)

Gość midka
dziewczyny przypomnijcie jak robilyscie ten peeling domowy. to byla porcja kawy naturalnej, porcja cynamonu, wrzatek, balsam. i jest taka glutowata konsystencja> ? bo mnie cos takiego wyszlo. pomimo umycia to wciaz pachne kawa;/ ;)a skora tak srednio gladka

Gość vitka24
nic nie dają te plastry pic na wodę😭 żadnej nawet minimalnej poprawy nie widzę ,a stosowałam po dwa na raz :(

Gość martynka_martyn
;] siedze sobie wlasnie oblepiona tą "kupka" owinięta folia i w rajstopkach :) i jeszcze zrobiłam se na pupie i musialam stringi ubrac, aże nie umialam se pupy owinąć folia to mi niewygodnie troche ;) ale ogólnie kocham tą zabawe i ta paćke... a cała łazienka to wygląda jakby ktos do kibelka nie trafił :P :) jeszcze tylko jakies 15 minut... pozdrowki :)

celulit jest trudno zniszczyć nawet najlepszymi sposobami, jezeli sie nie zmienia trybu żywienia i pewnych przyzwyczajeń. Chcąc sie go pozbyć trzeba odmówic sobie kawy, ograniczyć herbatę, jeść mnóstwo warzyw i pic hektolitry wody mineralnej... i zielonejk herbaty... dużo chodzić ile sie da!!! no i oczywiście zimne prysznice naprzemian z ciepłymi, nie gorącymi ( gorąca woda przyczynia sie do wiodczenia skóry) masaże ( piling kawowy jest bardzo dobry, pod warunkiem ze sie go stosuje regularnie ale nie codzienjie bo skóra sie przystosowuje i po peewnym czasie nie reaguje na tortury. Ja do maseczki dodaje sok z cytryny i łyżeczkę imbiru, nie wiecej bo jest bardzo sielnie rozgrzewający i może powodować nawet lekkie podrażnienia naskórka. Świetnie sprawdza sie tez mazidło z olejków eterycznych ( cynamonowy, imbirowy, grapefrutowy, rozmarynowy- po kilka kropli do soku z cytryny i oliwki dla niemowląt i wetrzec w ciałko, owinąć folią i na godzinke potrzymać) Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce

Gość cra
podnoszę

Cześć dziewczynki!!! Dosyć dawno mnie tu nie było. Muszę sie przyznać, bez bicia, ze zrezygnowałam z cytrynki :( A to dlatego, ze przez te upały niemogę wysiedzieć w folii!!! Wcześniej juz było gorąco, a teraz... MASAKRA!!! A może wykombinowałyście już coś nowego?? Pozdrawiam 👄

Gość martynka_martyn
A ja dziś poszłam za radą Cynaderki i dodałam troszkę cytryny i mniej imbiru i prawie ze nie czułam tego gorąca! dopiero po 15 minutach troszke się rozgrzało, ale zazwyczaj to od razu lekko szczypało i piekło... juz sie nie moge doczekac kolejnego czwartku i kolejnej maseczki :) jeszcze raz spytam: czy mozna to stosowac na inne częsci ciała jak np. brzuch czy podbrodek? :> pozdrawiam :)

Gość a ja się zastanawiam
po jaką cholerę się tak katować??? To że mam trochę pomarszczony tylek ma mnie zmuszać do paćkania się jakimiś brejami...?? Ja dziękuję, aj sobie odpuszczę - i guzik mnei obchodzi ten cellulitis, jak mu dobrze na moim tylku to niech sobie tam bedzie, ja nie zamierzam życia spędzać na użeraniu się z nim :P Lepiej się z nim zaprzyjaźnić i już ;)

Gość martynka_martyn
wczoraj odkrylam na pupie rozstępy... mnoooostwo rozstępow... rozumiem zeby miec celulit ale rozstepy?! chyba sie zalamie.. ja mam dopiero 15 lat! :(:(:(

Gość tez mam 15
i na piersiach, pupie, udach, nawet lydkach...:/

Gość tez mam 15
zapomnialam o biodrach:O najgorzej... sa wypukle i nowe sie tworza:o eh... to przez nieregularne jedzenie

Gość martynka_martyn
ja mam dodatkowo, nie wiem czy to podwojny podbrodek, chyba nie, po prostu gruba szyja :( ehhh

Gość martynka_martyn
co tu tak cicho? wszyscy nad wodą sie opalają pewnie:P ładne mam nóżki już, ale jeszcze mam celulit... no ale jest juz lepiej :D pozdróweczka :*

Gość martynka_martyn
trzeba troche to podniesc:D

Gość martynka_martyn
:):)

Gość martynka_martyn
no to kto mi powie czy mozna używac naszej cudownej maseczki na brzuszek albo podbródek albo ręce? :P :)) pozdróweczki !! :D

Gość martynka_martyn
i całuski dla walczących z celulitem ;)

Gość martynka_martyn
jakie bańki? adres mi nie chodzi.. :)

Gość mam te bańki
masaże bańkami chińskimi podobno są extra na cellulit!

Gość martynka_martyn
nie słyszalam jeszcze o tych bańkach... a gdzie je mozna kupic?

Gość banieczka
w aptece za 5 zł. to są gumowe, niebieskie bańki roznej wielkosci. najlepiej weź najwieksza, zazssaj i masuj. wczesniej nasmaruj skore balsamem

Gość martynka_martyn
no to chyba musze sie wybrac do apteki :) dzieki za info ;)

Aby celllulit niknął w oczach koniecznie trzeba się pokatowac ćwiczeniami, bez tego te wszystkie maseczki można walnąć o kant dupy. Ja stosuję dietę, masaże, zimne prysznice, ćwiczenia codzienne i serum ujędrniające eveline, myslę że jeśli cellulit zwalacza się przede wszytskim ćwiczeniami to efekt będzie na dłużej a i mięsnie się trochę zarysują dzięki czemu ciało będzie zdecydowanie lepiej wyglądało.