Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mnie sie to podoba

zupa kapusciana -dobry sposob na schudnniecie

Polecane posty

Go艣膰 Nesia1
呕ycz臋 wytrwa艂o艣ci i powodzenia, moja waga po 4 dniach pokazuje tylko 1,5 kg mniej ale nie rezygnuj臋, walcz臋 dalej, mo偶e jeszcze troch臋 da rad臋 zrzuci膰 przez nast臋pne dni. Grunt to wytrwa艂o艣膰 i samozaparcie, a najwa偶niejsze, 偶e samopoczucie mam lepsze. :-))

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 doommiis
Ja od 3 dni jem sam膮 zup臋. Dzisiaj stwierdzi艂am, 偶e wole wytrzyma膰 d艂u偶ej i wprowadzi艂am ten system 7-dniowy. M贸j przepis to: -g艂owka kapusty -3 du偶e cebule -por -4 pomidory -3 papryki -seler -broku艂 lub kalafior lub fasola -s贸l i pieprz do smaku (ale ja omijam szerokim 艂ukiem s贸l) Zup臋 gotuj臋 tak samo jak w poprzednim przepisie. M贸j sekretny przepis na s艂odkie to Coca Cola Light lub Zero (250ml = 0,5 kcal) Nie zdrowe ale to moje 艣wiate艂ko w tunelu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mikusiia
hej dziewczynki:) od dzisiaj zaczynam dietke:) zupka pyszna, wog贸le uwielbiam wszystko co jest z kapusta i pomidorami;) no i oczywiscie codziennie odwiedzam silownie:) polecam! power jest mega i motywacja. Trzymajcie kciuki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mikusiia
Aha, fajny spos贸b na zjedzenie wsz臋dzie zupki: gotuje, miksuje blenderem i wlewam do termicznego kubka. W pracy naprawd臋 si臋 sprawdza, siedz臋 przy biurku i popijam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpilkaa2010
Witam was dziewczyny :):) Ch艂opak贸w r贸wnie偶 je艣li s膮:) Ja od dzisiaj lec臋 kapu艣cian膮 xD zupka ju偶 wczoraj zosta艂a ugotowana... Powiedzcie mi, jak wam idzie...? dzia艂a ona...? Pozdrawiam i powodzenia!

Udost臋pnij ten post

w艂a艣nie czyta艂am troszke o tej diecie i nie skorzystam z niej bo efekt jojo murowany :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpilkaa2010
Efekt jojo jest wtedy, kiedy po stosowaniu diety 7dni nie zastosujesz przez tydzie艅 diety 1000kcal... :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doommiis
Jak kto艣 chce po diecie wr贸ci膰 do normalnych nawyk贸w to po ka偶dej b臋dzie efekt JOJO, to logiczne!!!!!!! I sprawdzone. Wi臋c je艣li chcesz by膰 na jakiejkolwiek diecie zrozum, 偶e ju偶 NIGDY nie mo偶na je艣膰 tak jak przed ni膮 je艣li chce si臋 utrzyma膰 efekt. Ja proponuj臋 jednak zwi臋ksza膰 ilo艣膰 kalorii o 100 na tydzie艅 i do ko艅ca je艣膰 zup臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szpilkaa2010
No tak to logiczne :) Ta tygodniowa przerwa (diety 100kcal) powinna by膰 zrobiona po zako艅czeniu kapu艣cianej oraz je艣li kto艣 chce d艂u偶ej stosowa膰 kapu艣cian膮 to w艂a艣nie po tym tygodniu :) Czyta艂a to w ksi膮偶ce o dietach - bardzo m膮dra ta ksi膮偶ka :)

Udost臋pnij ten post

Hej kobietki:) Jestem na kapu艣cianej zupce 6 dzie艅.Po chorobie przyty艂am 9 kg i od ponad roku mecz臋 si臋 z ich zgubieniem,spad艂y w mi臋dzyczasie 3kg a +6 zosta艂o.Postanowi艂am wi臋c,偶e ugotuj臋 ten gar zupy i b臋d臋 stosowa艂a si臋 do wszystkich zalece艅 bez oszukiwania samej siebie.Ju偶 6 dzie艅 wytrwa艂o艣ci:)Widz臋 po ciuchach,brzuszku i udach,ze jest lepiej:)Wa偶y艂am si臋 wieczorem w dzie艅 poprzedzajacy rozpocz臋scie diety,ko艅cz臋 w poniedzia艂ek,ale na wag臋 wchodz臋 jutro wieczorem.Postanowi艂am sobie te偶,偶e przez 2 tyg.po kapu艣ciance b臋d臋 szczeg贸lnie uwa偶a艂a na kalorie i to,co jem,zeby nie wyst膮pi艂 efekt jo-jo.P贸藕niej oczywi艣cie na sta艂e zmiana nawyk贸w 偶ywieniowych,ale bez g艂odzenia si臋.Zobaczymy jak bedzie np. za rok.... Za wszystkie odchudzajace si臋 trzymam kciuki i 偶ycze sukces贸w w walce z tymi strasznymi dla nas zb臋dnymi kg.

Udost臋pnij ten post

Zwa偶y艂am si臋 dzisiaj i schud艂am 4kg :) jupiii! Dzisiaj o 18 zjad艂am OSTATNI talerz rej kapuscianki ufff....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tacokradnieniebo
Witajcie dziewczyny! Ja dzi艣 pierwszy dzie艅 na kapu艣ciance. Do zrzucenia 20kg po ci膮偶y :-( Zupka ugotowana wczoraj, wysz艂a pyszna tylko przesadzi艂am z pieprzem i papryczka chilli :-) Ale jako艣 to prze偶yj臋. A zjad艂am 2 miseczki zupki, jab艂ko i gruszk臋. No i kawa ze s艂odzikiem. Mam nadziej臋 偶e wytrzymam chocia偶 dwa tygodnie. potem my艣l臋 o kopenhaskiej. P贸ki co czekam na kapu艣ciany efekt. Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadziej臋 偶e nam si臋 uda!

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczyny!! Od dzisiaj jestem z Wami na kapusciance- gar nagotowalam;) przytylo mi sie;) od kiedy nie pale, a to juz 9miesiecy- jakies 6-7kg- czas zaczac trenowac silna wole- rzucilam palenie to tez udowodnie ze nadal bede szczupla- jak wczesniej.. Od dzis az do osiagniecia wymarzonej wagi- Trzymam kciuki i za Was i za siebie!! 170cm/ 62kg-ufff, bylo 55;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Milu艣30
Hej dziewczyny ugotowa艂am w艂a艣nie zupk臋 nawet mi smakuje ale mam problem w艂a艣nie dosta艂am okres wi臋c nie wiem czy jest sens stosowa膰 t膮 diet臋.Pom贸偶cie czy kt贸ra艣 z was stosowa艂a j膮 podczas miesi膮czki?

Udost臋pnij ten post

Witajcie kapustki, mam pytanie: czy jedz膮c t膮 zup臋 powiedzmy 3 razy dziennie, mo偶na wtr膮ca膰 te偶 inne jedzenie? Chcia艂abym zrzuci膰 ok 10 kg, nie chodzi mi o zrobienie tego w tydzie艅, czy dwa, ale czy da si臋 to zrobi膰 np. w miesi膮c? Chodzi o to, 偶e jak b臋d臋 ca艂y dzie艅 偶y膰 na samej zupie, to moja mama si臋 b臋dzie ciska膰 troch臋. np. na 艣niadanie jaka艣 zdrowa kanapka, na drugie 艣niadanie owoc, lub je偶eli mo偶na kapustka na surowo, p贸藕niej na obiad zupa i owoc i jako ostatnie danie zupa? chyba mniej wi臋cej zrozumiale opisa艂am menu :P

Udost臋pnij ten post

hej! zaczelam dziisja stosowac ta diete ,ale mam pytanie co do jej konsystencji ... czy mozna z niej zrobic zupe krem tzn zmiksowac wszytskie skladniki? czy jej dzialanie bedzie takie samo czy to cos popsuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariola89k
hej dziewczynki;-) z jakiego przepisu korzystacie? a i w艂a艣nie czy mo偶na zmiksowac te warzywka blenderem? kiedy艣 by艂am na tej diecie ale wytrzyma艂am tylko 3 dni,to jest w艂a艣nie m贸j problem brak silnej woli, a musz臋 zrzuci膰 sporo kg po ci膮偶y i ci臋偶ko mi 偶y膰 bez soli;-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NaaiLa
witam:) u mnie 6 dzie艅 diety niby waga wskazuje 3 kg mniej ale tego po mnie nie wida膰 tak samo wygl膮dam jak wygl膮da艂am, mam 164 cm wzrostu mam teraz 61 ja sobie zupk臋 ugotowa艂am tylko z samej kapusty w艂oskiej i cebuli, bo z tamtego przepisu zupa by艂a nie do przyj臋cia nie chcia艂a w ogole wchodzi膰;/ zeby tkanka t艂uszczowa znikn臋艂a to trzeba 膰wiczy膰 innego wyj艣cia nie widz臋.. pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sowapodkowa
Boze !!!dziewczyny,podziwiam Was ,naprawde. Ja na tej kapuscianej bylam 1 dzie i myslalam ,ze sie pozygam,fuj,coc okropnego!!!!:( Teraz jestem od 5 tyg,na sb.To cudowna dietka ,juz schudlam 9 kilo i dalej chudne!!! POzdrawiem i zycze powodzenia na tym ...............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 膭semad膮se
Nie wiem czy jeszcze kto艣 tu zagl膮da, ale co mi tam :P U mnie 4 dzie艅 tej haniebnej kapu艣cianki i jak Boga kocham, po jej zako艅czeniu nie tkn臋 ju偶 nigdy zupy na bazie kapusty! Zmuszam si臋 do jej jedzenia, a co gorsza nie widz臋 efekt贸w! Ani o milimetr luzu w spodniach, czy gdziekolwiek indziej. Irytuj膮ce to okropnie!

Udost臋pnij ten post

Hej wszystkim:) Wlasnie od dzis postyanowilam przejsc na te diete.rano ugotowalam zupe z p[rzepisu z neta..glowka kapusty,seler naciowy,marchew,papryka,cebula itd..tylko dalam chyba za duzo wody;/wlasnie siedze,jem ja i sie mecze...nie dodalam soli jak niektore przepisy kategorycznie jej zabranialy ,ale tak szczerze...chybadodam kostke rosolowa bo strasznie szie mecze jedzac ja;/ jestem na diecie od ok 3 tyg..ale wygladala ona inaczej...porzuci艂am ca艂kowicie podstawe mojego dotychczasowego jedzenie czyli chleb i ziemniaki...fakt czuje sie l偶ej..po 2 tyg waga wskazala 3 kg mniej,po 3 tygodniu jeszcze 1,5kg czyli lacznie w 3 tyg schudlam 4,5 kg.od dzis dieta z zupa kapusciana..zobaczymy czy efekt bedzie lepszy bo mam jeszcze duzo do zrzucenia..;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eellea
mam pytnie czy n tej diecie mozna jesc kukurydze z puszki i oliwki?

Udost臋pnij ten post

Witam Was bardzo goraco:o)To ja powiem takDiete stosowalam juz 3 razy.Pierwsze podejscie bylo udane..przy wzroscie 168cm i wadze 74kg w tydzien zgubilam 7kg ale po 4 dniu diety na zupe nie dalo sie patrzecochyda!!!Jednak dotrwalam do koncaMoja waga dzisiaj to 62kg;o)Chcialabym tylko sprostowacDziewczyny zadnej soli maggi i rosolkow do zupy nie dodajemy!!!zatrzymuja wode w organizmie!!!Zupe jemy az do znudzenia:sniadanie,2 sniadanie,obiad,podwieczorek i kolacja!w miedzy czasie owoce i warzywapijemy nie mniej jak 3 litry wodyPrzy duzym samozaparciu efekty napewno beda widoczne!!!pozdrawiam Sylwia;o)P.s nie wskakujcie na wage po jednym dniu dietyto was tylko zniechecischowajcie wage na caly tydzien!po tygodniu napewno bedzie radocha widzac kilka kg w dol;o)No a teraz moge napisac ze po raz kolejny probuje tej dietki ale tym razem w troche innym wydaniu...zmiksowalam cala ta zupine w tak zwany krem bo od tych wszystkich warzyw w buzi mi roslozupke upichcilam pol na pol z kapucha kiszona ma bardzo orginalny smak i doprawiam carry przynajmniej tak daje sie ja zjesc;o)i pije litry zielonej herbaty bez cukruzobaczymy czy tym razem dam rade;o)Bede sie odzywac jak mi idzieJesli macie jakies pytania to walcie jak w dym;o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 膭semad膮se
Z tym, 偶e z curry r贸wnie偶 nale偶y uwa偶a膰, bo ma w sk艂adzie s贸l :D

Udost臋pnij ten post

To prawda ale jest naprawde malo:-) nie sadze ze przyszlo by komus do glowy wsypac pol kilo curry do garnka zupy:-)

Udost臋pnij ten post

Ja zaczynam od dzi艣:)) Zelmerek poszed艂 w ruch i zupka krem lub papka dla niemowlaczka;P jak kto woli ale jako艣 mi tak lepiej to wch艂ania膰;] DK pr贸bowa艂am ju偶 n razy zawsze efekty 艣wietne to i teraz postanowi艂am si臋gn膮膰 po ni膮 gdy jestem w "potrzebie" zbicia nadmiar贸w... ech ja r贸wnie偶 zupka bez soli/kostek bulionowych/vegety etc chocia偶 na pewno u艂atwi艂yby odbi贸r zupki:))) Jest w g艂owie plan 偶eby zrobi膰 kilka DK pod rz膮d ale nie wiem czy wytrzymam smak tej cudownej zupki d艂u偶ej ni偶 tydzie艅 - tak czy siak doskona艂y wst臋p do dalszej utraty wagi.. do tego areobik je艣li czas pozwoli to 3 razy w tyg je艣li nie to domowe 膰wiczenia i mo偶e w cudowny spos贸b z 10-15 kg do wakacji ub臋dzie oby jak najwi臋cej heh marzeniee:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaakrzys
cze艣膰 dziewczyny. czy jeszcze kto艣 tu zagl膮da? a czy kyo艣 stosuje t膮 diet臋? ja dzi艣 mam trzeci dzie艅 i jako艣 leci. na wadze -2kg tak偶e nie偶le:) odezwijcie si臋 dziewczynki bo topik umiera:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda_zio艂o
Ja lec臋 od wczoraj na diecie: warzywa duszone, jajka, botwinka (jako zupa) + Bio CLA 3 razy dziennie po 2 kapsu艂ki. Masuj臋 si臋 nami臋tnie ba艅k膮 chi艅sk膮 i 膰wicz臋 - g艂贸wnie brzuszki bo tam zawsze tyj臋. Zastanawiam si臋 nad t膮 zup膮 - tak dodatkowo - mo偶e to w jaki艣 spos贸b wspomo偶e moje odchudzanie. Jak mi si臋 ta botwina sko艅czy to spr贸buj臋 z t膮 kapust膮 :D

Udost臋pnij ten post