Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QŃ

Jastrzębie Zdrój --Jest Tu Kto??

Polecane posty

Gość No to pieeeknie
Ja nie poszłam;) pracowałam:) ale już też sie klade... Dobrej nocki życze! :)

Gość No to pieeeknie
Dzien doberek:) Piekny słoneczny dzień przed nami:) 🌼

Własnie wrociłem z nad wody ;)było zarabiscie szkoda tylko ze jeziora jeszcze pozamarzane i to mocno brzegi tylko puscily troche...ale za to pies i kot mili radoche wybiegali sie za cala zime:) Do sklikania🌻

Witam, witam....ja byłam na spacerku z rodzinką, pies też się wybiegał i mała się wybiegała - w piłkę graliśmy :D. Obcięłam dziś psa-miał sierść 10 cm, a teraz ma niecały 1 cm, gdzieniegdzie wręcz 0 :P . Niestety było to zalecenie lekarza -córka jest alergiczką a jak wiecie pies się na wiosnę leni ....i od 2 tygodni ona chodzi z zaropiałymi oczkami (wygląda jakby jej ktoś podbił :O ), a pies roztrząsał swoje włochy gdzie popadnie, więc go dziś wymęczyłam-godzinę siedział ze mną na balkonie jak trusia i leżał cierpliwie podczas gdy pani wyżywała się twórczo :D .Mąż powiedział , że teraz to on będzie z nim wychodził na spacer wieczorem-jak będzie ciemno....bo wstyd..... No cóż, zbyt utalentowana to ja nie jestem w tym kierunku, ale jak mus....to mus .Mój ukochany Sid już w formie, znowu się będą chyba trzeć niedługo ;). Pozdrawiam wszystkich tubylców.

Witam wszystkich w niedzielne popołudnie a może już wieczór? Też byłam na spacerku z mężem ,córką i psem.Miała być niedziela handlowa a w Jastrzębiu prawie wszystkie sklepy pozamykane. Kobita podziwiam twoją odwagę co do ostrzyżenia psa,mój na szczęście ma krótką sierść,ale kiedyś postanowiłam obciąć moją córkę,wyszło trochę nie teges i od tej pory już nikogo nie obcinam,chyba że sobie grzywkę.Pozdrawiam.

Hej :) jako ze niedziela handlowa to poszłam kupić synkowi spodnie i wyszłam z rowerkiem ze sklepu :D ale za to całą niedzielę z małym jeździłam sobie :0 znaczy ja go kierowałam z tyłu :D później pojechaliśmy do szwagierki do Rybnika - chrzestnej małego :P i teraz własnie biore się za robienie cytrynówki, jakies smaki mnie naszły a że nie lubię czystej wódeczki ;) Ja tez byłam dzis nad jeziorkiem :) tylko że moje było w pół zaschnięte :( ale za to pojeździłam sobie autkiem ;) prawnie nie moge ale co mi tam :P A jutro znów do pracy :( liczę na kolejne odwiedziny :D

Gość No to pieeeknie
Ale Wam zazdroszcze:) Z tego co tu czytam wszyscy miło i rodzinnie spędzili niedzielke... a ja siedze przed tym kompem,męcze sie z pisaniem,z facetem sie pokłóciłam- kryzyys:( oj...może jutro bedzie lepiej... Milego wieczorku 🌼

Hejka :)Ja tez jestem z Jbia:) CO tam u Was słychać?:) Jak przygotowania do Świąt:)? A tak w ogóle to jak Wam się żyje w tym naszym poczciwym miasteczku?:)

i z cytrynówki wyszła jagodówka hehehe no to Wasze zdrówko :) witam nową :)

Gość No to pieeeknie
Destina smaka mi robisz;) ide po winko:) Wasze zdrówko ;)

Gość No to pieeeknie
Z winkiem życie jest piekniejsze:) Tylko zebym w alkoholizm nie popadla;)

Robal, skąd Ty bierzesz tyle energii??? Ja już jestem padnięta i idę do łózia....papa, dobranoc wszystkim....

jakiej energii:) wychodze i juz... Daj sie namowic wypijemy po coli:)

Nie namówisz mnie dzisiaj.....ledwo patrzę na oczy.....obcinanie włochów mojego psa (możnaby futro z tych obciętych zrobić :O) wyczerpało mnie fizycznie i psychicznie :P. Pozdrawiam.

Gość No to pieeeknie
Robal-dobrej zabawy;)

wiec odpoczywaj;)wiem co to znaczy chodze do fryzjera z kotem i psem wiem jaka to meczarnia ... wiec spij slodko....

Gość No to pieeeknie
Jestem olewana na tym topiku... wiec spadam :( Miło było...

ey ...nikt nie jest olewany !!!!!dzieki cos o sobie prosze:)

No to pieeknie...nie jesteś olewana....ja czytam twoje wpisy...wiem , że pokłóciłaś się z facetem i że niedzielę przed kompem spędziłaś.....widzisz jak dużo o Tobie wiem??? :D Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie.....🌻

Gość No to pieeeknie
No oki...sorki,może sie troszke użalam nad sobą... z facetem dalej ciezko, coraz ciężej... i jakoś mi tak źle...dolka mam chyba a nawet nie ma komu się wyżalić... Wam tu nie chce bo wiem że ludzie z dolkami odstraszają innych;) Dzieki za odzew :)

dziewczyno dolki to wiadomo zawsze przygnebiajace sprawy ale jesli nie chcesz smucic,nie chcesz uzalac sie na topiku to napisz do ktorejs z dziewczyn a pewno posluza Ci rada albo do robala:) ktory tez nie z jednego dolka zdolal wylezc:)

Gość No to pieeeknie
Robalku Dziekuje Bardzo...:) ale nie bede na dzien dobry przedstawiala sie od mojej tragicznej ,dolującej sie strony... Zawsze dawalam sobie rade...to teraz też dam... Dobrej nocy życze...pogapie sie jesczze na Kube W.i lece spac... Do jutra 🌼

mam pytanko odnośnie tego miasta, a mianowicie chciałam przyjechać na dwa, trzy dni. Gdzie się najlepiej zatrzymać? jakiś hotel, pensjonat tam jest? nie mam wygórowanych oczekiwań... Proszę o pomoc i info :)

sa dwa hotele o przecietnym standardzie wiec co za tym idzie tanie,okolo 700-100 zl doba. Dwa kolejne sa juz bardziej komfortowe tu noclego sa o wiele drozsze okolo 250 zl za dobe. znalazyy by sie jeszcze jakies dwa lokale ,ktore takze oferuja noclegi po niskich cenach. W razie potrzeby pisz na e-maila to napisze wiecej i nazwy nie chce riobic reklamy:)

fajnie że się odezwałeś Robalu... :) a powiedz mi jeszcze jak tam się dostać? jakiś pks? pociąg? pewnie bez przesiadki z Łodzi nie da rady się dostać.. nie orientujesz się czasami? autko odpada, bo ponad 300km, a ja mało doświadczonym kierowcą jestem jeszcze :)

z lodzi to na katowice a z tamtad to juz pestka okolo 1 h. jesli masz pytania to jak mowilem na @ prosze napewno odpisze;)