Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarah x

do rekordzistek- ile przytyłyście w ciąży a potem ile schudłyście?

Polecane posty

ja tam do rekordzistek chyba sie nie zaliczam przed ciażą ważyłam 64 kg, w ciaży przytyłam do 74 kg teraz waże 61kg a dziecko ma 7 miesięcy nic nie robiłam, poprostu karmiłam piersią i przy tym spadała mi waga, ale teraz karmie tylko w nocy i zauważyłam ze zaokrągliły mi sie boczki wieć musze uwazać zeby sie znów nie utuczyć

Gość dwukrotna rekordzistka
30 kg w obu ciązach,teraz wyglądam lepiej niz przd ślubem:),bez odchudzania

dzięki dziewczyny.Nawet nie wiecie ile radości sprawiłyście mi tym co napisałyście.

Ja w ciązy przytyłam 17 kg, mam bliźniaczki:) Teraz ważę mniej niż przed ciążą. Dziecko pomoże Ci zrzucić nagromadzone w ciąży kilogramy:) Nieprzespane noce itd zrobią swpje. Pozdrawiam:)

Gość bez problemu
wazylam 50 kg a pod koniec ciązy 55.Nie wiem jakim cudem,ale wszystko bylo ok.Bylo to 8 lat temu i dalej waze 50

w czasie ciązy przytyłam 25 kg, w czasie porodu odeszło mi już 11 kg a reszte schudłam w ciągu 2 miesięcy ,no może prawie w 3

przed ciąża 46 w czasie ciąży przytyłam 20 kg. po ciąży ok. 5-6 mies. waga 47 kg, nic nie robiłam tylko karmiłam

Gość mam kilka pytań
Kobieta, która rodzi ze znieczuleniem nie męczy się tak bardzo jak kobieta rodząca bez znieczulenia, czy ona też ma szanse schudnąć np. 12 kg?? Sporo kobiet traci kg podczas karmienia piersią a co się dzieje kiedy kobieta nie karmi piersią?? nie chudnie?? To znaczy, że gdybym rodziła ze znieczuleniem, nie karmiła dziecka piersią schudłabym góra parę kg??

Rekordzistką też nie jestem, ale u mnie było tak: przed ciążą ważyłam 50kg i przez 9 m-cy przytyłam 12,5. Do swojej wagi wróciłam po 4 tygodniach. Też nic nie robiłam tylko karmiłam piersią i to bardzo dużo - do tej pory. Teraz jednak biorę się trochę za siebie, ponieważ mniej karmię i zaokrągliłam się ciutkę tu i ówdzie - nie jest to jednak dramat tylko jakieś 2 kg. Zrezygnowałam teraz z kolacji, chodzę na aerobik, a wiosna (więcej ruchu) i zmiana jedzenia (więcej warzyw i owoców) zrobi resztę - w lecie trzeba wystąpić w bikini ;)

Gość mamusia24.00
Ja przed ciaza wazylam 65 kg.Rodzilam 6 m-cy temu .W ciazy przytylam 17 kg .Teraz waze 66kg.Ale duzo cwiczylam no i mam dietke.Chce jeszcze schudnac tak do 60.:D

a ja przytyłam 24kg .. rodze za 3 dni i wcale się wagą nie przejmuję bo wiem że wszystko \"ucieknie\" w trakcie karmienia

Gość FOXYLADY
ja przytyłam 18 kilo. Po 5 miesiacach - nic nie zostało. Karmiłam piersią, ale waga mi zleciała najbardziej jak wróciłam do pracy (po 4 miesiacach)

Tydzien przed porodem wazylam 71 kg. Przytylam troche ponad 20 kg. Tydzien po porodzie wazylam 59 :) Reszta zniknela ok.2-3 miesiecy pozniej. Teraz waze nizej 50 kg (162 cm mam) i musze przyznac, ze bardzo dobrze sie czulam, wazac jakies 3 kg wiecej. Do rekordzistek nie naleze, choc 20 kg to jest juz dosc sporo. Ale w szpitalu spotkalam dziewczyne, ktora twierdzila, ze przytyla niemal 40 kg! Coz... patrzac na nia - zanim zaczelysmy rozmawiac i dowiedzialam sie, ze jest juz po porodzie- bylam pewna, ze wlasnie za dopiero zacznie rodzic ;) takze chyba mozliwe jest tyle przytyc. Przestalam sie wtedy juz calkiem przejmowac moimi niecalymi jeszcze 20 kg ;)

hej... ja przytyłam ponad 30 kilo.. (nie obzerałam sie, nie mialam zachcianek...niewiem dla czego tyle:P ) choc po mnie nie z bardzo te kilogamy były widoczne, brzuszek tez nie za wielki:P hehe.. wiec nie wiem gdzie to poszło... jasne,troche brzuch , uda, tyłek, biodra, cycki... ale ogolnie kazdy sie dziwil ze az tyle... w kazdym badz razie... w ciagu miesiaca zrzuciło sie samo ok 20 kilo... 2 tygodnie temu wazylam sie i mialam ok 10 kilo do zrzutki, a teraz niewiem, bo nie posiadam wagi:P za tydzie sie zwaze wiec zobaczymy.. rozstepów tez brak, wiec ok... lekki cellulit,ale damy rade do lata, by znow wciagnac na siebie jakies sexi bikini;) hihi... spoko dziewczyny,wszystko da sie zrobic:) 🖐️

Gość ja 29
przytyłam 29 kg, nie karmiłam piersia i wszystko zgubiłam w ciagu 9 m-cy ( tyle czasu ile tyłam, tyle chydłam) nie odchudzałam sie, ale podobno czerwona herbata dobrze robi;)

Gość globusik
przed ciążą ważyłam 52 kg tydzień przed porodem 82! W ciągu 2 tygodni po porodzie zrzuciłam 20 kg bo leżałam cały czas( rozeście spojenia łonowego) i mało jadłam, oczywiście cały czas karmiąc moje olbrzymie dziecko -4720g i 62cm.Teraz jestem 6 tygodni po porodzie, ważę 60 kg i wierzę, że zgubię te kilogramy do lata. Po mnie w ciąży naprawdę nie było widać tych kilogramów to chyba dziecko i jego "osprzętowanie " tyle ważyło, hehe.

Gość vanada............
przed ciązą wazyłam 60kg, tydzien przed ciążą 86 kg!!! czyli przytylam 26kg!!! teraz po 8 miesiącach po ciąży waze 70kg, jest mi coraz trudniej zrzucac kilogramy.

Gość duża mamaa
przed ciążą 88 kg poród 112 kg teraz 100 kg :( a dziecko ma rok smutno mi :(

Gość MagdaM25
przed ciaza 88kg prawie na koniec 105kg ale jestem pewna ze mala da mi taki wycisk ze schudne nawet wiecej niz przytylam! ;-)

Gość sweethoney21
hehehehe ja tysz chyba do rekordzistek nie należę przed ciąża wazyłam 68 kg a teraz mam jeszcze 4 tygodnie do końca i waże 94

Przed 62kg. W dzień porodu 78kg. Teraz 66kg :( Ale najlepiej się czuję jak mam 58kg (mam 170cm - to też mogłybyście podawać bo nam się przykro robi jak ktoś pisze, że waży 50kg hehe... ale jak dodaje, że ma 160cm to już robi sie lepiej:P ).

przed ciaza wazylam 55-57 dzien przed porodem 78,5 teraz 68,5 a dziecko ma prawie 4 mce :/ nie potrafie tego zrzucic :(

Przed ciażą 63kg na koniec ciązy-80kg teraz-3,5m-ca po porodzie- 70kg:( karmie piersią, ale nie chudnę:(

w ciąży przytyłam 23 kg. Teraz pół roku po porodzie ważę 2 kg mniej niz przed ciązą i waga powolutku leci jeszcze w dół.

Przed ciążą - 56kg Pod koniec ciąży - 71 4 dni po porodzie - 60kg ok 2 miesięcy po porodzie 48kg. Teraz po ponad 3 latach po porodzie...50kg :-D. ---->> mam kilka pytań Miałam znieczulenie, rodziłam przez CC więc się nic \"nie męczyłam\". Piersią karmiłam bardzo krótko ok 1 miesiąca.

Gość babcia jadzia
przed 80 dziś (39TC) 99 173cm za pół roku będzie 70 :)

Gość Zuzanka84
Przed ciążą 52 przytylam ok 25 kg, jestem 5 m-cy po porodzie i dalej ok 7 kg mi zostało i wszystko na brzuszku bo praktycznie tylko w tym miejscu przybrałam. Nie karmie piersia rodzilam ze znieczuleniem ale to nie ma nic do tracenia wagi. Mało tego przed porodem bykla szczupla i gdy tak przytylam popekałam w wielu miejscach:( i obawaiam sie ze nawet jesli jakims cudem schudne ta rozciagnieta skra juz nie wroci do danych rozmiarów:( czuje sie okropnie przez to

Przed ciążą ważyłam 76 kg, do szczupłych nie należałam. w trakcie ciąży przytyłąm 26 kg, dzień przed porodem ważyłam 102 kg. Tydzień po porodzie 93, więc dziecko i cały osprzęt zabrały ze mnie jedynie 9 kg. Karmiłasm córe przez 9 miesięcy i mino, że jadłam wszystko gotowane, nietłuste itd nie schudłam ani grama. Teraz dwa lata po porodzie ważę 80 kg a to dzięki wizycie u dietetyka i przygotowanej dla mnie diecie. Mam zamiar ważyć ok 65 kg. Myślę że chudniećie po porodzie to sprawa indywidualna każdej kobiety i niezależna od karnienia. Znam takie które miesiąc po porodzie w biodrówkach chodziły i wszyscy się dziwili że tak niedawno urodziły.

Gość KOBIETKA WESOŁA
Przytyłam 27 kg!!! straciłam je w 2 lata po porodzie długo karmiłam piersią obecnie jestem szplejsza niż przed dzieckiem