Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kees

Postaram się Wam pomóc w doborze PERFUM. Zapraszam

Polecane posty

Gość JuliaP.
No to teraz czas na mnie...25 lat,oczy niebieskie, wloski blond( nat.szatynka),cera jasna.Styl- sportowa elegancja.Ulubione zapachy: Coco Mademoiselle,Chance,Sensi...

Ja tez poprosze o radę 34 lata, włosy ciemny brąz farbowane 170 cm wzrostu 65 kg cera raczej jasna ale uzywam saopalaczu, zielone oczy jestem chyba kontrastowa bo zarówno bywam wesoła jak i smutna z jednej strony wrażliwa z drugiej strony mam silną osobowość . znak zodiaku Lew. Lubie Coco Mademoiselle zapaczy zdecydowane z dodatkiem piżam zastanawiam się nad zakupem Valentino V

mam 20 lat, jestem brunetką. Spokojna, ciepła, zakochana :) Uwielbiam zapach wanilii i słodkie, ale nie do obrzydzenia. Nie jestem agrsywna, lecz łągodna, usmiechnięta, taka ciepła duszyczka. Co by mi pani proponowała? (dodam, ze nie zależy mi na zachwycaniu innych osób, tylko głównie mojego meżczyzne) Pozdrawiami bardzo prosze o pzredstawienie oreintacyjnej ceny. Chiałabym, żeby perfumy były trwałe ale nie pzresadnie drogie. Pzodrawiam i dziekuje za pomoc :)

Hej fajny topic:) Jestem blondynką, wysoką, długowłosą, oczy zielono brązowe, mam dużo męskich cech charakteru, wybuchowość, potrzeba dominacji (lubię płaszcze, skóry, palę cygara piję whisky) itp. Nie lubię żadnych zapachów kwiatkowych ani słodkich itp.( ale tez nie jestem les) Lubię zapachy świeże i \"niepokojące\" znalazłoby się coś dla mnie?

Ewqa25 Ja też jestem zodiakalną lwicą :) 1)Calvin Klein Contradiction for Women ( chiński eukaliptus, kwiat pieprzu, konwalia, jaśmin, róża, bób tonka, drzewo satynowe.) Ona jest silna i kobieca, pełna życia i seksu - Calvin Klein. 2) Jean Paul Gaultier Fragile ( tuberoza, słodka pomarańcza, liść maliny, ziele angielskie, pieprz, cedr, fiołek, kryształowe piżmo.) 3)Estee Lauder Intuition ( mandarynka, grapefruit, bergamotka, frezja, gardenia, rododendron, róża Double Delight, ambra.) najdelikatniejsze ze wszystkich propozycji. JuliaP. 1)Hugo Boss Boss Women ( mandarynka, mango, fortunella, potem frezja, irys, passiflora, na dnie biały cedr i drzewo sandałowe) 2) Versace Blue Jeans ( cytrusy, jałowiec, bergamotka, pelargonia, róża, gałka muszkatołowa, jaśmin, fiołek, lawenda, cedr, irys, sandałowiec, wetiwer, ambra, piżmo, wanilia.) 3)Lacoste Touch of Pink ( pomarańcza, kolendra, kardamon, jaśmin, liście fiołka i oliwa z nasion marchewki, na dnie kompozycji drzewo sandałowe, wanilia i piżmo. )

EKD 34 witam kolejną koleżankę Lwicę ( tak jak ja :) ) Bardzo dużo zapachów ma piżmo na dnie. Może spróbuj 1) Cacharel Amor Amor ( mandarynka, różowy grejpfrut, czarna porzeczka, kwiat jaśminu, różana esencja, konwalia, wanilia, szary amber, drzewo sandałowca, białe piżmo.) 2) Calvin klein \"Escape\" ( jabłko, mandarynka, róża, śliwka, brzoskwinia, piżmo, sandałowiec.) 3)Gucci \"Envy Me\" ( lychee, granat, ananas, różowe piżmo, biała herbata, na dnie drzewo tekowe, sandał i piżmo) justyneczka 1) Max mara \"Max mara\" ( soki roślinne, imbir, sycylijska cytryna, magnolia, biała lilia i orchidea, na dnie trzcina cukrowa, piżmo i drewno egzotyczne) 50ml ok 200zł 2) Kenzo \"Jungle\" ( kardamon, mandarynka, korzenne goździki, ylang-ylang, mango, kminek, na dnie paczula, lukrecja, piżmo)ok200 3))Isabella Rossellini ISAbella ( czerwona porzeczka, kumquat, bób tonka, heliotryp, magnolia, na dnie wetiwer i irys)50ml ok 100zł Drażka, bardzo intrygujące i niepokojące to w/g mnie 1) Gucci Gucci Eau de Parfum ( cytrusy, kminek i tymianek tworzą kontrast z nutą kwitnącej pomarańczy, heliotropu, irysa i wanilii. ) 2) Azzaro Visit for Women ( cedr, ambra, palona papryka, róża, gorzka pomarańcza) 3) Donna Karan \"Black Cashmere\" ( masala, biały pieprz, goździk, gałka muszkatałowa, nasiona janowca dają pewną słodycz, na dnie wyciąg ze szlachetnego afrykańskiego drzewa Wengue i nuta drzewa Bois de Miel) 4)Thierry Mugler \"Alien\" ( jaśmin, sambak, kaszmeran, na dnie ambra

Gość 20 latkaa
a co powiesz o męskich perfumach chrome azzaro?? :-)

Gość 20 latkaa
i jeszcze o damskich AZZARO Azzura ,jaki maja zapach słodki,dosc intensywny :-) i takie tam :-) z góry dziekuje za odpowiedz

Gość eczka
mam 19 lat, jestem brunetka sredniego wzrostu- 162, waga 51, jasna karnacja; nie lubie ciezkich zapachow, podobaja mi sie kobiece, kwiatowe nie za slodkie :) jestem raczej energiczna osoba z poczuciem humoru, ale niezbyt pewna siebie i niezdecydowana ;) doradz mi jesli mozesz :) z gory dziekuje!!

Gość CzarrnaNoc
Dziękuję za odpowiedź. Co do tych perfum- taki średni traf ;) Muszę wypróbować In Black oraz Azzaro, bo jeszcze ich nie wąchałam. Pozdrawiam :)

Gość Lenka ja
Dzięki Kees, przy najbliższej okazji na pewno wypróbuje te zapachy :)

Dziękuję bardzo :) Przy najbliższej okazji wybiorę się do perfumerii na testowanie :)

20 latkaa Azzura należy do kategorii kwiatowo-owocowo-słodkawe Linia głowy - niezapominajki, dzikie konwalie, bergamot Linia serca - dzikie kwiaty, mandarynka, czarna porzeczka Linia podstawy - morela, jeżyna, wanilia, róża, jaśmin, fiołki Męski Chrome jest chłodnawy, męski, cytrusowo-piżowy Linia głowy - bergamotka, kora drzewa pomarańczowego, kwiat pomarańczy, imbir Linia serca - kardamon, mięta, drzewo sandałowe, drzewo różane Linia podstawy - bluszcz, porosty, hadione

Eczka, kompozycje kobiece, kwiatowe, delikatne, nie słodkie dla brunetki 1) Joop! Femme ( jaśmin, róża, drzewo sandałowe i cedrowe, wanilia, bergamot, paczuli, vetiver, ambra, piżmo, neroli, kwiat pomarańcza) 2)Shiseido Energizing Fragrance ( Róża herbaciana, lilia wodna, anyż gwiaździsty, goździki korzenne, heliotrop, irys,czarny pieprz, białe piżmo) 3)Sarah Jessica Parker Lovely ( Mandarynka, bergamot, drzewo różane, bursztyn, lawenda, paczula, drzewo cedrowe, piżmo, martini)

26 lat , 170cm, szatynka , brązowe oczy. Nieśmiała , \"dzieki\" temu przez nieznajome osoby postrzegana jako zarozumiała. Generalnie jestem zamknięta w sobie i nieufnie podchodze do nowych znajomości. Otwarta , spontaniczna i wesoła jestem tylko w towarzystwie najblizszych przyjaciół.

Gość Deni
Ja też poproszę . Jestem szatynką , obecnie rubin. oczy piwne, lubię zielenie , brązy/. Lubię dość ciężkie orientalne zapachy , długo urzywałam Angel , obecnie Kenzo , podoba mi sie Dior.

Gość at_lantyda
jestem wysoką(182) szatynką, szczupłą, upartą i złośliwą,mam krótkie nierówne lekko krecone włosy,piwne oczy i sucha migdałową jasna cerę choć opalam się na brazowo, ambitną ale i leniwą, mam 22 lata lubię zapachy zdecydowane i orientalne od Flowers Kenzo i Neomagic Naomi boli mnie głowa mimo że tylko psiknełam żeby spróbowac uzywałam Davidoffa cool water bo był taki neutralny ale czegoś mu brakowało teraz mam pure poison Diora i odpowiada mi choć jest nieco wieczorowy zwłaszcza na wiosnę. Sama nie wiem.Doradz.

Gość eclat
hej! co sądzisz o zapachu Eclat d'Arpege Lanvin? Komu byś go poleciła? sama go używam, poleciła mi dziewczyna w perfumerii, początkowo mnie fascynował...

Moze tym razem bede miala szczescie i pomozesz mi odnalezc zapach ktory byl by podobny do moich ulubionych perfum ktorych niestety juz od dawna nie moge spotkac. CASBAH lub VENICE Bardzo prosze o podpowiedz!!!

Gość TeZa
Jestem babką delikatnej urody ale uwielbiam D&G Sicilly czy może coś innego podobnego polecisz mi.Będę wdzięczna. Nie podoba mi się nic z perfum Channel, nie lubię też zapachów lekko kwiatowych.

Te za..według mnie powinnaś wypróbować zapachy takie jak: Valentino - V, albo Yves Saint Laurent- Cinema(te ostatnie są boskie!)

Gość iza28
Hej.To może i dla mnie coś wybierzesz ;-))) Jestem blondynką,mam szaro-zielono-noebieskie oczy.Piegi na nosie.Ogólnie jestem spontaniczna,ale ostatnio zostałam mamą,więc jestem teraz opanowana,spokojniejsza i baaardo szczęśliwa.Mam dużo enegrii.Podoba mi się zapach miracle l.,w zasadzie używałam go od długiego czasu i tylko wieczorem.Z tego względu,że mam dziecko,nie używam perfum w dzień,tylko jak gdzieś wychodzę.Potrzebuję zapachu zmysłowego,tajemniczego i uwodzicielskiego,który powali mojego męża na kolana !!!! Bardzo lubię zapachy z dodatkiem jaśminu.W słodkich i bardzo ciężkich zapachach czuję się źle,świeżych tzw ogórkowych też nie znoszę,Kwiatowe z kolei.....trudno określić.Co mi prpopnujesz???? Acha,bardzo lubię zapach today avon'u

Szatynka (ale w planie mam pofarbowac wloski na kasztan), oczy jakies takie dziwne chyba szare, wzrost 161, wesola, towarzyska, wygadana, chyba troche wredna, niektorzy mowia ze zarozumiala (ale moim zdaniem to kwestia niemoznosci znalezienia wspolnego jezyka). Wiek 21 lat. A i znak zodiaku koziorozec ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie bo chyba nie jestem \"typowym\" koziorozcem (poza niezwykle silnym poczuciem obowiazku). Lubie przede wszystkim zapachy lekkie i swieze, ale ostatnio chyba mi sie gust zmienia w kierunku czegos bardziej kobiecego. Mam nadzieje ze podsuniesz mi jakis fajny pomysl, bo do tej pory nie trafilam na nic \"mojego\"w 100 procentach.

Hey. Może znajdziesz coś dla mnie? Mam piwne oczy ciemno brązowe włosy, i cerę normalną (ani jasną ani ciemną). Okropnie podoba mi się gabriella sabatini.

Droga Kees!!to moze i mnie cos doradzisz?!!jestem 25latka z czarnymi włosami,orzechowymi oczami,jestem osoba zdecydowana,konsekwentna i niestety uparta ale za to pelna poczucia humoru.Lubie zapachy ciezkie,zmysłowe,ostatnio mialalam Addict Diora,Gucci-Rash.Troszeczke juz mi sie znudzily,wiec moze dzieki tobie odnajde swój nowy zapach??Pozdrawiam

Gość hihotek
proszę o radę: coś dla 25-letniej brunetki o zielonych oczach, karnacja jasnooliwkowa, wyszczekanej, ale kiedy trzeba poswięcającej sią całą sobą innym; uwielbiam sie śmiać, szczególnie z absurdalnych rzeczy i zdarzeń, ale potrafię też zaleźć za skórę (:classic_cool:) tych, którzy denerwują mnie swą głupotą. Szukam zapachu świeżego, kojarzącego się z wczesną wiosną (świeża trawka, kwitnące drzewa, śpiew ptaków i ciepłe, miłe słoneczko), ciepłego, ale nie duszącego - nie znoszę takich! a i kobiecego! Kess - z góry dziekuję za odpowiedz! :) 🌻

Gość hihotek
przepraszam: miało być oczywiście Kees!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość the kicka
hej mam 22 lata jestem zwariowana dowcipna spontaniczna Uwielbiam pzapach wody z avonu Namietnosc z Collection de Fleurs jest to zapach kwiatowo pizmowy Poszukuje cos podobnego ale trwalszego w intensywnosci bo ta woda po godz do 2 juz znika Natomiast jesli chodzi o wyglad to mam piwne oczy jasne pasemka i wszyscy mi mowia ze bardzo dziewczeca twarz Prosze kees pomoz