Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kees

Postaram się Wam pomóc w doborze PERFUM. Zapraszam

Polecane posty

Gość Kar
Kees Bardzo Ci dziękuję w najblizszym czasie lece do perfumerii sprawdzać zapachy:)

Gość Adab
Dzięki Kees, jestem pod wrażeniem.

Gość ania szuu
dziekuje:) rowniez polece niedlugo do sklepu sprawdzic ;)

Gość fajnieże jesteś
Ja za nic w świecie nie mogę sobie dobrać zapachu, a zapachy uwielbiam wręcz! Może Ty mi pomożesz?? Mam 22 lata, jestem niską,raczej małomówną blondynką. Uwielbiam się śmiać,mam w sobie duuużo z dziecka. Mam ciemną oprawę oczu (z natury jestem ciemną blondynką),oczy niebieskie.Jestem indywidualistką. Impulsywna, uparta, zadziorna i zawsze mam swoje zdanie-często odmienne od innych;) Nie lubię zapachów przesłodzonych, ciężkich, mdłych i duszących. Raczej coś lekkiego,ale jednocześnie ciepłego, słonecznego jakby, przyciągającego uwagę, elektryzującego. Chodzę głównie w dżinsach (nie lubię spódnic), zawsze noszę obcasy. Chciałabym jakiś fajny zapaszek na wosnę i lato, zwłaszcza, że niedługo planuję randkę ;P Może i mnie coś doradzisz? Dziękuję pięknie z góry 🌻

Ja też chcę, ja też chcę! Mam 18 lat, włosy ciemny blond, oczy brązowe. skóra jasna. Jestem średniego wzrostu, średniej budowy ciała. Słucham Depeche Mode, Katie Melua, Green Day, więc mój gust jest bardzo zróżnicowany. szalenie podobają mi się ciuchy marki promod, zara, vero moda, choć nie mam kasy, by je kupować. Po Liceum wybieram się najprawdopodobniej na farmację lub stomotologię. Uwielbiam się śmiać, bardzo często płaczę na filmach. Jedzenie uwielbiam, kocham słodycze. Ogólnie ogromną wagę przywiązuję do zapachu, gdyż zmysł powonienia mam szczególnie wrażliwy. Mieszkam na wsi. Kocham zwierzęta, zachwyca mnie przyroda. Z góry wieeeeeeeelkie dzięki. Przepraszam za chaos w wypowiedzi. pozdrawiam

Gość sabi
Heloo..a ja jestem wesołą trzydziestolatką,mam blond włoski,brązowe oczka..chciałabym używać perfum, które uczynią mnie większą optymistką, dodadzą pewności siebie..wiem, że to może dziwnie brzmi..ale do tej pory nie spotkałam jeszcze żadnych perfum, w których czułabym się wyśmienicie.Lubię perfumki lekko słodkawe, ale też nie za bardzo..nie przepadam za świeżymi i ciężkimi, typu-Tresor czy Eternity...kocham Włochy-może coś włoskiego..wiem, że ze mnie jest trudny przypadek..ale bardzo chciałabym wreszcie znaleźć swój zapaszek! Pozdrawiam Kees-i przepraszam zatak trudne zadanie!

Gość mamutantka
Hmm.. No więc ja też poproszę o poradę... Lubię lekkie, świeże, delikatne zapachy. Moim ulubionym był 'Puma Jamaica' Teraz mam jakąś cięzką, mocną, kwiatową perfumę, która zupełnie do nie nie pasuje... Dostałam ją od siostry i nie używam...A dokładniej jest to 'Mahora' z PARIS. A więc: Mam zielone oczy z rudą otoczką :) , włosy- ciemny bląd, krótkie-do końca szyi . Jestem energiczna i lubie spędzać czas poza domem. Mam nadzieję, że dobierzesz coś dobrego dla mnie

Dziewczyny, postaram sie odpisać wam wszystkim wieczorkiem albo najpóźniej jutro. Dopiero wróciłam z długiego weekendu więc spokojnie, temat nie umrze :)

Gość farr awayy

Kees -> dziekuje :) Przy najblizszej okazji sprawdze Twoje propozycje :)

Gość monifika
Hej . Ja też prosze o radę. Jestem wysoką szczupłą szatynką. sama nie wiem co ja lubię. Na pewno nic słodkiego i ciężkiego. Lubię perfumki oryginalne. do tekj pory ulubionymi moimi zaachami były : Givency Amarige extravagance - uwielbiam gucci eau de perfum II coco Mademosielle z tańszych lubuje się Percive Avon C - THRU Amethyst Puma women ( szara ) Indian Summer Priscylla Presley

Gość sabi
Chyba temacik wygasa..oh..Kees WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fajnie że jesteś
No właśnie, bo my czekamy na Ciebie i Twoją fachową pomoc!!!

Strasznie Was przepraszam dziewczyny, że nie odpisałam w terminie, ale tak mi sie jakoś poskładało, ale teraz już się zabieram za nadrabianie zaległości fajnieże jesteś :) 1) Miss Dior Chérie ( zielona mandarynka, liście truskawki,fiołek, różowy jaśmin, sorbet truskawkowy, skarmelizowany popcorn,eśne jagody, karmel, paczula, piżmo) 2)Gucci Rush 2 ( narcyz, konwalia, palmowe drzewo,frezja, róża, gardenia ,czarna porzeczka, piżmo, liście dębu) 3)Jil Sander Sun ( bergamotka, czarna porzeczka, drzewo różane,jaśmin, konwalia, fiołek,sandałowe drzewo, paczuli, wanilia) hefaloomp 1)Calvin Klein CK One ( bergamot, kardamon, melon, papaja, ananas,specjalny ekstrakt z jaśminu, fiołki, róże, muskat,amber,piżmo, zielona herbata jantar, mech dębu) 2)Cerruti Image ( jaśmin, gruszka, grejpfrut, pieprz, piżmo, ambra, liście brzozy) 3)Lancome O De Lancome ( mandarynka, bergamot, cytryna,jaśmin, rozmaryn, bazylia, koriander,drzewo sandałowe, wetiwer, mech dębu)

jestem brunetka, długie włosy, brązowe oczy, sylwetka normalna do tej pory używałam angela ale tylko zimą lub na wieczór, latem przeżucam się na light blue i bruno banani ( rózowe ) chciałabym teraz zmienic zapachy na coś no nowego proszę o poradę

sabi 1)Armani Code For Women ( pomarańcza, imbir,kwiat pomarańczy,miód, drzewo sandałowe) 2)Escada Tender Light ( Świeże zielone rośliny, piżmo, ambra i sandałowe drzewo) 3)Givenchy Hot Couture 2 ( malinowy nektar ,magnolia, czarny pieprz,ambra, wetiwer) zuza Najbardziej zbliżone są chyba 1) Valentino V ( mandarynka, czerwony grejpfrut, zielone figi, frezja,kwiat czarnej porzeczki, płatki róży, heliotrop,ambra, wanilia, drzewo sandałowe i cedrowe) 2)Dolce & Gabbana Sicily ( sycylijski bergamot, kapryfolium,jaśmin, czarna perłowa róża, hibiskus,heliotrop, sandałowe drzewo, piżmo) 3)Jil Sander Sensations ( sandałowe drzewo, mech dębu, lawenda, kwiat pokrzywy, cytryna, cynamon, mleczko zbożowe, ambra, piżmo, cedr, paczuli) mamutantka 1)Davidoff Cool Water Game ( jabłko, cytrusowe owoce,wodne lilie, frezje , owoce, morska bryza,drzewo sandałowe, drzewo cedrowe , piżmo) 2)Armani Emporio White ( bergamot, mandarynka, limonka, rozmaryn, tymianek, kardamon, piżmo, drzewo sandałowe) 3) Moschino Cheap And Chic I Love Love ( pomarańcz, grejpfrut, czerwona porzeczka,wodna lilia, herbaciana róża, konwalia, cynamon,piżmo, drzewo cedrowe, drzewo tanaka) monifka 1)Lancome Poeme ( himalajski niebieski mak, durman,róża, frezja, narcyz, żonkil, mimoza,wanilia, bób tonka, ambra, piżmo) 2)Dior Poison ( śliwka, anyż, drzewo różane, ziele angielskie,tuberoza, jaśmin,kwiat pomarańczy,Ylang-ylang, dzika jagoda, kwiat goździka, miód, cynamon,drzewo sandałowe, drzewo cedrowe, wetiwer, piżmo, wanilia, heliotrop, Opoponax) 3)Paco Rabanne Pour Elle ( biały pieprz, włoska mandarynka, biała frezja,jaśmin, róża,ambra, brzoskwinia, massoja)

Sprawdzę! Bardzo ci dziękuje :-D

Emilcia 26 1)Clinique Happy ( czerwony grejpfrut, kwiat mandarynki, liść laurowy,orchidea, frezja, limonka,kwiat mimozy, biała lilia, magnolia) to podobne troszkę do Light Blue 2)tez styl Light Blue -Ralph Lauren Ralph( liście jabłoni, żółta frezja, włoska mandarynka,osmanthus, magnolie, kwiat lipy, orris,frezje, piżmo) 3) teraz ukłon w strone Angel -Lolita Lempicka ( lukrecja, bluszcz, anyż, orientalne nuty kwiatowe,fiołek, irys, wiśnia amarena,wanilia, bób tonka, wetiwer, piżmo, paczula) 4)Lancome Hypnose- też styl Angel ( passiflora, wanilia, wetiwer, drzewo klonowe, jaśmin, białe kwiaty)

Witaj! Wlasnie jestem w trakcie poszukiwania zapachu dla siebei na te pore roku i spadlas mi z nieba:-) . Mam krecone wlosy , kolor z lekka kasztan na pograniczu ciemnego brazu , oczy zielonozlote , 170 wzrostu . Uwielbiam lekkosc , kolor zielony ponad wszystko . Kocham Gory , podroze . Ostatnio uzywalam Light Blue i Impresion Night ( sorki jesli sie pomylilam w nazwie ale mialam podrobke i ona miala nazwe wiem ,ze inna niz w rzeczywistosci :-) ale zapewne wiesz o co chodzi :-) ) . Lubie zapachy ciekawe , nie slodkie , a zarazem wymowne i niepowtarzalne . Zastranawiam sie nad Hugo Bossem Pure Purple ale nie wiem czy dobrze? i cos zauroczylo mnie w Armaniego Code . I uwielbiam wszelkie zapachy cytrusowe - pomarancz , cytryna z cynamonem , wanilia , kiwi .......Dziekuje ogromnie:-)

KEES proszę pomóż i mi.Mam 40 lat ,trójkę dzieci(najmłodsze 16 miesięcy-uwierzysz?),zabiegana krótkowłosa(włosy ciemne),nie lubię perfum ciężkich,bo boli mnie zaraz głowa.Ostatnio kupiłam PUME czerwoną-ładna ,ale chyba nie dla mnie.Za wiele perfum nie znam,choć uwielbiam ładne zapachy.PA

Marja30 1) Donna Karan DKNY ( orchidea, narcyz, pomarańcza, lawenda, liście pomidorów,mech, cedrowe drzewo, tabakowe drzewo, jantar, biała brzoza) 2)Versace Time To Relax ( zielone liście, kawa, wodne owoce, kwiaty jabłoni, frezje, drzewo cedrowe) 3)Arden Sunflowers ( melon, brzoskwinia, bergamotka,herbaciana róża, jaśmin, cyklamen, osmantus,sandałowe drzewo, mech dębu, piżmo) awia Gratuluje młodego potomka, moja ciocia urodziła swoje ostatnie w wieku 42 lat i mały jest naprawde cudowny:) Ładnych zapachów jest dużo, generalnie mówiąć. Wybrałam Ci scieżkę kwiatowo-owocową, z lekką nutką orientu na dnie, żeby nadawały się i na dzien i na wieczór:) 1)Armani Acqua di Gio ( słodki groszek, frezja, kwiat jaśminu,biały hiacynt, winogrona,piżmo , nuta leśna) 2)Yves Saint Laurent In Love Again ( grejpfrut, borówka, winogrona,tulipan, lilia wodna,jeżyna, drzewo sandałowe, mech, piżmo) 3)Dior Jadore ( piwonia, magnolie, mandarynka, biały fiołek, gałka muszkatołowa, śliwka, afrykańska orchidea, drzewo Amaranth, róża, bluszcz, piżmo)

Gość K.A
Mam 22 lata,ciemne włosy,brązowe oczy,lekko opalona skórę.Jestem romantyczna,ale czasem potrafię być też szalona.Lubię świerze,delikatne zapachy,raczej kwiatowe.Używam całej masy perfum,a jak do tej pory nie znalazłam nic co stałoby się moim "stałym" zapachem.Nie wiem czy to Pani pomoże,ale moim ulubionym kolorem jest biały,błękitny,jasnozielony. Uzywałam już:deep red Hugo Bossa,j'adore Dior,naomagic,Davidoff Cool Water Woman,yves rocher -bez i lilia,avon tresellei perceive,oriflame midsummer,Lancome Miracle.Wszystkie te zapachy bardzo mi się podobały,ale nie kupowałam już kolejnej butelki :/

Gość K.A.
Ja też poproszę :) Mam 22 lata,brązowe włosy,brązowe oczy,lekko opaloną skórę.Jestem typem romantyczki,ale z odrobina szalenstwa.Jeśli to Pani pomoże,to moimi ulubionymi kolorami sa biały,błękitny i jasnozielony.Lubie zapachy swieże i delikatne,raczej kwiatowe. Do tej pory używałam wielu rodzajów perfum,ale jakoś nie moge trafić na ten mój jedyny,ukochany :( Napisze te,które już miałam: Hugo Boss deep red,j'adore Diora,naomagic,davidoff cool water,lancome miracle,yves rocher lilia i bez,avon-treselle i perceive,oriflame midsummer. Proszę o radę,bo jak wchodze do perfumerii to nie jestem w stanie wywąchać wszystkich perfum,a tak,to zwrócę uwagę na te,które Pani poleci. Dziękuje.

Gość K.A.
Ja też poproszę :) Mam 22 lata,brązowe włosy,brązowe oczy,lekko opaloną skórę.Jestem typem romantyczki,ale z odrobina szalenstwa.Jeśli to Pani pomoże,to moimi ulubionymi kolorami sa biały,błękitny i jasnozielony.Lubie zapachy swieże i delikatne,raczej kwiatowe. Do tej pory używałam wielu rodzajów perfum,ale jakoś nie moge trafić na ten mój jedyny,ukochany :( Napisze te,które już miałam: Hugo Boss deep red,j'adore Diora,naomagic,davidoff cool water,lancome miracle,yves rocher lilia i bez,avon-treselle i perceive,oriflame midsummer. Proszę o radę,bo jak wchodze do perfumerii to nie jestem w stanie wywąchać wszystkich perfum,a tak,to zwrócę uwagę na te,które Pani poleci. Dziękuje.

Gość Perfumerija
Kees----->ja mam 23 lata, jestem wysoka-176 cm, brunetką..normalnej budowy ciała. Jestem zabawna, a zarazem spokojna...rozważna i uczuciowa. Ostatnio kupiłam sobie perfum Hugo Boss-Intense...czy to dobry wybór?? Mam jeszcze perfum Elizabeth Arden-taka mieszanka--Spiced Green Tea oraz Carolina Herrera-Chic....ale ten ostatni nie odpowiada mi Możesz coś innego polecić??? Dziękuę🌼

Gość fajnie że jesteś
Kees, dziękuję Ci ślicznie za poradę. Nie znam żadnego z tych zapachów i na pewno sprawdzę je przy najbliższej okazji!! :) 🌻 DZIĘKUJĘ 🌻

Dziekuje Ci bardzo za porad e, napewno powacham te perfumy:-) . A powiedz mi jeszcze co sadzisz o Hugo Bossie Pure Purple i Armanim Code?

No to moze i ja :) Szatynka, oczy piwne. niezdecydowana. Śniada cera. Zamknieta w sobie. ostatnio lubuje sie w J. Lo Miami 1 miejsce Kenzo to konwaliowe 2 miejsce Nie znosze zapachu esprit (tych trzech kolorow) sorki ale nie pamietam nazw bo juz mi sie skonczyl. Lubie zapach intensywne, dlugo pachnace.