Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinezkaaa

Zdradziłam...

Polecane posty

Gość lunan
nie martw sie plakac nie bede , to co mowsz wcale mnie nie dotyczy wiec spywaja po mnie twoje wyzwiska:) pozdrowienia dla pana inteligentneo inaczej:)

Gość zadziwionnnaaa
pinezkaaa a bo ja ostatnimi czasy nie mam czasu na nic, miłość mi oczka przesłania ;);) Ale taka... szczera :P ;) Ale staram się trzymać rękę na pulsie :D i patrzę co się dzieje ;) capo_20, a Ty jeśli się uważasz za kulturalnego faceta, to wrzuć na luz i przestań wyzywać innych...

jestem 100% kobieta :D i to jaaaaaaka :D oblizalbys sie chloptasiu :P tak samo jakbys sie oblizal widzac kicie, a jakbys zobaczyl piersi lunan to bys sie normalnie spuscil w spodnie :P:P:P

Gość capo_20
A tobie pewnie staję! Golisz dupnę żeby nie gilgotać tych swoich patafianów do ruchania! Jakoś nie narzekam na moje ciało! I na jego działanie!

Gość do capo 20
dzieci o tej porze powinny byc w szkole, leć bo dostaniesz uwage

Gość capo_20
A ty jak byś zobaczyła moją dziewczynę to poszła byś do lasu i się powiesiła z zalu że jesteś taka brzydka bo poco żyć gatunek potworów i tak wyginie! A ty Pruchno ile ty masz lat!

Gość zadziwionnnaaa
pinezkaaa jakbym mogła, w końcu ktoś Was musi pouczać, może w końcu się nawrócicie??? :P:P ;)

nie gole... jestem po laserze i wszedzi ejestem satynowa :D mozesz sobie to tylko wyobrazic :P a co? twoja dziewczyna cie gilgocze zarostem? hehhehe :P

Gość zadziwionnnaaa
pinezkaaa z tym laserem to Ty serio?? ;) Bo ja bym tak chciała :D:D:D

zdziwionnaaa moze i tak :P oj capo... dzownek na lekcje juz byl, zmykaj bo gruba i spocona pani od biologii zaczai sie na ciebie w toalecie i da ci reprymende :P

Gość Monisia20
Wiecie co mn ie wkurza? Ze w sumie mozna by bylo normalnie pogadac, jak wczesniej, a przyjdzie taki zbawiciel i bedzie rozlical kazda z kolei... Pilnuj dupy swojej dzieczyny i nie wtracaj sie w nie swoje sprawy c(i)apo_20.... Czemu cie to tak boli.... Tyle narwow tracisz na bande szmat ktorych pewnie bys kijem nie dotknal... Daj sobie spokoj, zajmij sie swoimi problememi z seksem, pewnie masz ich sporo swoja droga... O co ci wlasciwie chodzi, co chcesz osiagnac?

Gość capo_20
Ja właśnie w niej jestem ( bo tu pracuje )!!!! I nie lubię dzieci!!! Właśnie jest po długiej przerwie i musze iść ale o 11:45 wracam to do zobaczenia!!!! Pa:)

Gość capo_20
Ja tracę nerwy twoje źródło informacji zawodzi czas wymienić oprogramowanie w mózgu. Bawi mnie to i bardzo śmieszy też chciałem normalnie popisać i jak na początku kogoś obraziłem to przeprosiłem > A mówiłyście tyle o wybaczaniu i co !!!!

hehehe.... capo jest cieciem w szkole :P:P:P:P a jego laska tam sprzata :D:D:D:P:P oj pewnie mu sie dostalo szczotka po glowie za to ze wczorajszej nocy znowu mu nie wyszlo :P

monisia masz swieta racje :) jak komus nie odpowiada, to nikt go tu nie trzyma, a my pana od moralnosci nie potrzebujemy - mamy zdziwionnnaa i jest super :D

Gość Monisia20
Twoja dziewczyna musi byc jakims mutantem ze z toba wytrzymuje skoro tak cie bawi wkur....nie innych.... Obrazanie itd. Wybaczanie? :) Mysle ze nie ma ci czego wybaczac... Sa wieksze problemy niz jakis polmozg na necie... Ojjj juz chyba dawno po plugiej przerwie....

Gość Monisia20
pinezkaaa i macie mnie ... Ja tez jestem tutaj malym wyrzutem sumienia ;)

Gość kwiatka
a wiecie co?? moja zdrada uleczyła mój związek! Zdradziłam bo było mi zle, nie traktopwał mnie dobrze, zaniedbywał, oszukiwał, robił awantury o nic (tak poprostu, zeby sie wyzyc), koledzy byli zawsze wazniejsi.Mówiłam, ze go wkoncu zostawie ale traktował to jak strachy na lachy.No i stało sie. Zainteresował sie ktos mna. Polowli ( aczkolwiek skutecznie) przekonywał do siebie. Kiedy wyjechalismy razem i spedzilismy kilka dni podjełam decyzje ze powiem i odejde. I tak zrobiłam. Najpierw mysłał ze to proba zastraszenia go ale kiedy doszło do niego ,ze to nie żart to stanął na głowie,zebym wróciła.I wróciłam. Jest zupełnie inaczej. Wie, ze jestem zdolna od niego odejsc. W momencie kiedy czułam sie gruba, brzydka i głupia i kiedy on traktował mnie jak psa ( o którym sie wie,ze zawsze czeka) potrzebny był mi taki ktos kto o mnie zabiegał, prawił komplementy, obsypywał prezentami i wysłuchał o kazdej porze dnia i nocy.Wiem, zebyło mu ciezko kiedy dowiedział sie o mojej decyzji ale jako dorosły człowiek wiedział ze istnieje takie ryzyko. Dzis ma żone i dziecko z inna ale nadal jestesmy przyjaciółmi i zawsze bede mu wdzieczna ze wtedy wyciagnał mnie z tego dołka... A ja tym bardziej nie żałuje tej zdrady.

Gość zadziwionnnaaa
Monisia20 - o przepraszam, żadnym moim wyrzutem nie jesteś :P ;) :D capo_20...a normalna rozmowa napeawno nie polega na ciągłym wyzywaniu kogoś :P zastanów się...

Gość Monisia20
W kazdym razie po tym co zrobilam jestem jednym wielkim wyrzutem sumieni... Ale spoko, zaczynam z tym walczyc, chyba przetrwam :) A co do capo to chyba mu trzeba normalnie ignorka jakiegos puscic to da sobie spokoj... On sie swietnie bawi obrazaniem innych... W ogole ciemniak jakis, chyba naprawde jest woznym... hihihihi a moze ta gruba spocona pani od biologii to ta jego laseczka... :)

olewamy go dziewczyny :P topik ni etakiego debila juz przetrwal, wiec tym razem tez damy rade :D

Gość Monisia20
A jak myslicie.... :) Zaluje tego mojego kochanka itd... chce wrocic do narzeczonego, ale on o niczym jeszcze nie wiem i na pewno ja ja mu nie powiem to sie nie dowie... Chce z nim byc ale nie wiem czy mu o tym powiedziec czy nie... Jak nie powiem to sie strasznie bede meczyc... A jak powiem to sama nie wiem co sie wydarzy. Nie jesrem pewna czy bedzie w stanie wybaczyc...

Gość capo_20
Tak ale wy mnie też wyzywacie. Pyzatym to chciała byś być takim mutantem jak moja dziewczyna ale dla ciebie być ładną to tylko marzenie! A i moja dziewczyna nie sprząta tak jak ty w szkole jeszcze studiuje. Pyzatym nie narzeka na sex zemną wręcz przeciwnie jest bardzo zadowolona i byłem jej pierwszym chłopakiem i na 100% nadal jestem i będę!

Gość capo_20
Tak przetrwał ale juz nie długo popiszcie sobie jeszcze trochę bo niedługo już nie będzie tego tematu:)!!!!!!!!!!!!!

pyzatym nie badz taki hop do przodu bo ci tylu zabraknie ;> jest zadowolona, bo byles pierwszy i ona po prostu jeszcze nie wie co to fantastyczny seks, bo trafila na ciebie... :P przekaz jej od nas wyrazy wspolczucia... biedna dziewczyna... jest z cieciem i nie wie co to seks :(

Gość capo_20
Powiedz mu jak CIE KOCHA TO wybaczy szczerość jest ważna!!!!

Gość capo_20

Gość capo_20