Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurek

A mówi sie ze faceci to dranie..

Polecane posty

pojdzie...napewno:) bede trzymal kciuki! ja juz zmykam do lozka;) spij dobrze!!! do jutra, pa:*

Gość lilia_wodna
całuski, na miły piątek;) ach oby juz był ten nasz najpiątkowszy piątek:)👄

Czesc! Byla rozmowa..to juz koniec! Powoli sie uspokajam..ale swiat mi sie zawalil:(

dzieki:* W sumie polowe slow, to co mialem powiedziec zapomnialem..a jak uslyszalem ze spotyka sie teraz z kims, to tak jakbym dostal kamieniem. Jest okropnie;(

poszłam na zakupy dla poprawy humoru :), rozbiło mnie trochę wczorajsze przypadkowe spotkanie znajomej. Po rozstaniu przeszłam metamorfozę i polubiłam zakupy. I nawet udało mi się kupić jeansy w moim rozmiarze :D, a trudno jest mi coś dopasować rozmiarowo. I koszulkę również :D Ślicznie świeciło słonko, byłam na spacerze. I tak jakoś minął dzień... kolejny...

To fajnie, ze u Ciebie wszystko OK. Widze usmiech na buzi, to znaczy ze zakupy udane:) Mnie juz nic nie cieszy..a jeszcze na dodatek wygralem bilety do kina (podwojne zaproszenie)...nie mam z kim isc:(

za jakiś czas zaczniesz się na nowo cieszyć. Ja staram się znaleść zawsze jakiś mały szczegół, któty może wywołać uśmiech na mojej twarzy... staram się nie zwariować od nadmiaru myśli. Chmurku nic Ci nie pomoże...tylko czas... Z każdym dniem będzie inaczej... z czasem coraz lepiej. A teraz płacz, wściekaj się, masz do tego prawo. Ja przytulę, wysłucham, będę obok i do kina chętnie bym z Tobą poszła:)

Tylko ile tego czasu?? juz minely prawie 2 miesiace, jak sie odsunelismy od siebie..a u mnie sie nic nie zmienilo. Ciezko mi! Dobrze wiedziec, ze jest Ktos, na kogo moge liczyc:* Do kina chetnie bym Cie zabral, gdybys tylko mieszkala blizej:/ A moze Ty Lilijko jestes gdzies tu z pobliska?:) Musze przeciez wiedziec, gdzie w ten najpiatkowszy piatek sie wybrac;)

chmuruś ja też bardzo chciałabym wiedzieć ile to jeszcze czasu upłynie... Musisz być silny, tylko to nam pozostało... i 👄 najsłodszy z moich :D

no , no..zadnych kisielow i zapasow:/ buziak naprawde przeslodki:) drugi usmiech:)

byloby milo....i ciekawe co wtedy? hym?:) juz bym sie od Ciebie nie odczepil;)

ale sie zrobilo...kolorowo;) rumiencow dostalem:)

;) milutko... Chcialoby sie powiedziec, ze zycie jest piekne...wzielo mnie na myslenie..