Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanka

Kiedy najwcześniej robiłyście test ciążowy

Polecane posty

Gość teacher26
A czytałam i słyszałam od znajomych ze @ to jeszcze nie w 100% brak ciąży! Kolezanka meza miala 3 m-ce okres a w ciazy byla i wszystko u niej i dzidzi oki :) wiec tak czy siak zrób jutro rano test! Bede trzymac kciuki zebys zobaczyla II :) Koniecznie napisz co zobaczylas na tescie choc ja szczerze wierze ze dwie kreseczki :)

tak jutro zrobie test i napewno dam znac co mi wyszlo, mam cicha nadzieje ze beda II kreseczki

tak jutro zrobie test i napewno dam znac co mi wyszlo, mam cicha nadzieje ze beda II kreseczki

Gość teacher26
Powodzenia! :)

Gość Misiaczek2507
Cześć dziewczyny , nie pisałam ostatnio bo dużo się działo , a od przed wczoraj wieczora mam brązowy śluz , ale miesiączka to na pewno nie jest bo jest tego mało bardzo , a taka wydzielina jest przy zagnieżdżaniu prawda ? czy sie myle ? i delikatnie na podbrzusze mnie pobolewa .

Hej, przegladam kafe, a tu mój topik, który założyłam dawnoooo temu. Dzieci już duże, mineło prawie 6 lat. Pozdrawiam Was i życzę wszystkiego naj.... :)

Gość Misiaczek2507
prosze o odpowiedz czy to zagnieżdżanie ?

misiaczek, to zalezy kiedy oszlo do ewentualnego zaplodnienia???

z tego co wiem to miedzy 7 a 10 dniem od zplodnienia, moze dojsc do zagniezdzenia...

no ok ale ja nie mam pojecia kiedy dokładnie doszło czy 12 , czy 14 czy tez 16 , ale jeśli są te upławy brązowe a nie przezroczyste to chyba cos w tym jest bo pierwszy raz mam takie cos ,

Gość katiecool
Welna- gratulacje- piękny brzuszek... Ja mam taki podczas każdej miesiączki he, he Dzisiaj zdycham...mam owulacje... A mąż sie na mnie wściekł i nie chce sie kochać!!! I jak ja mam być nie zestresowana... W niedziele pracowałam a moj mąż wstał troszkę pózniej.. Zatem sie wykąpał po południu i juz wieczorem mówił, ze robi sobie dzień dziecka i nie będzie sie kąpał wieczorem... Ale jak zaczął robić podchody powiedziałam prosto z mostu, ze nie będziemy sie zabawiać dopóki sie nie wykąpie.... Wiem ze to wszystko brzmi banalnie... No więc mąż sie obraził i jak w poniedziałek ja chciałam go podejść... On nie chciał... wymigał sie zmęczeniem... Dzis podczas śniadania poprosiłam o rozmowę...zapytałam męża dlaczego w najważniejszym czasie nie chce sie kochać... Wiem jak bardzo chce mieć dzieci ale przeciez dzieciątko sie samo nie zrobi!!!! Nie uwierzycie- powiedział, ze czuje sie traktowany jak byk rozpłodowy!!!! A jak ja sie czuje gdy kolejny raz proszę o miłość...

Witam . Drogie dziewczyny! prosze o porade! otoz... bralam tabletki antykoncepcyjne. W 3 tygodniu ich brania zapomnialam 2 tabletek ( dokladnie 17 i 20 tabletki ). Nie zastosowalam sie do ulotki i zrobilam przerwe. w 2 dniu przerwy bardzooo rozbolal mnie jajnik . Podejrzewalam owulacje , byla by ona 7 i 4 dni po zapomnianych tabletkach. lecz pytanie ... czy owulacja bylaby mozliwa? dodam , ze krwawienie z odstawienia wystapilio , lecz bylo troszke skapsze niz zawsze. Przerwalam tabletki akutalnie , poniewaz doszlam do wniosku , ze jesli mozliwa by byla ciaza , to nie chcialabym dziecku zaszkodzic stosujac nadal hormony. Teraz ciagle bola mnie jajniki , czesto jest bol intensywny , miewam zawroty glowy , bole glowy. Od domniemanej owulacji mineloby 9 dni. dziewczyny , co o tym sadzicie? czy ciaza jest mozliwa???? pozdrawiam

Gość teacher26
misiaczek2507 Jak mamy rozumieć tą kropkę? Jesteś w kropce? Czy Kropka jako koniec starań bo ciąża już jest?? ;) Pozdrawiam cieplutko

Gość teacher26
Już "tylko" 4 dni do testowania :):):) Dziewczyny powiedzcie mi czy stres w pracy może negatwnie wpłynąć na zagnieżdżanie zarodka tzn. Czy przez stres może do niego nie dochodzić?? :( Staram się nie denerwować ale to nierealne w moim zawodzie :( Co myślicie?

dziewczynki u mnie marzenia i nadzieja prysła jak bańka mydlana, wczoraj wieczorem miałam tylko brązowe plamienia za to teraz to mnie krew zalewa , a z bólu to chyba umrę ale dziękuje ze bylyscie caly czas ze mna buziole

Staraczki: nick..................wiek..........cykl starań..............termin @ Isia...................28...............8................ ............01.03 Racuszekkk26.......26...............2.................... . .......01.03 Muna.................33...............16................. ..........01.03 Misiaczek2507......20................1................... ........02.03 Majeczka_83........28................5.................. .........02.03 gosiak1986..........26...............5................... ..........09.03 Lidka32..............32................12;(.............. ...........10.03 magduniaa..........25...............2.................... ....... 25.03 preggers ............23...............4...........................06. 04 Mamusie : nick.....................wiek.............cykl starań.......termin porodu Margotka9022.........26..................3............... ..... . 9 sierpień Doti .....................24..................5.................. .19 sierpień wełna....................30 .................3....................7 wrzesień roxikct.................21..................3............ ... ....21 wrzesień

hej dziewczyny, magdunia przykro mi :( nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki za kolejny cykl... muna robiłaś test? co tam słychać u reszty?

dziewczynki nie poddajemy się walczymy dalej :) :) trzymam kciuki za reszte :)

hej wszytskim! Isia 28 dzis, dostalas@?? Muna testowalas?? Jak u reszty?