Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta33

Ryczące trzydziestki !!! I nie tylko...

Polecane posty

marzka ==> nie powiem kopę lat...... Ja tu zawsze dyżur pełnię ;-) Śmierć zawsze przychodzi niespodziewnie , obojętne w jakim czasie. Jestem ciekawa jak poukładały sie twoje sprawy (czyt. wiesz o co pytam) A w święta ==> było wielkie obzarstwo, a teraz biegam po schodach na 8 piętro, może coś zgubię ;-) Aaaaaaa i widziałysmy się z kobietką ;-) Pozdrawiam i równiez życzę czegoś , kogoś... zaskakujacego w Nowym Roku - oczywiście pozytywnie :D

Moje spray??? Cosmo ciężko jest o tym mówić, obawiam się że to chyba nigdy sie nie skończy... Mam bardzo miękkie serducho:( i chyba on doskonale o tym wie, zaczął robić jakieś kroki w kierunku , ach nie wiem sama jak to nazwać? Stał sę inny w stosunku do mnie niz był wcześniej, intersuje sie tym co u mnie, pomaga, itp.... ale co dalej nie wiem, mam mieszane uczucia, nie wierzę że można poraz kolejny wejść do tej samej wody, ale jeszcze chyba go kocham...Nie wiem przygnębia mnie to wszystko okropnie, bo czas płynie nieubłaganie a ja znowu u punktu wyjścia....nie wiem ale tak chyba w naszym przypadku jest, że ani ze sobą ani bez siebie nie potrafimy zyć!!!!:(:( Cosmo a co u Ciebie w \"tych\" sprawach???? Pozdrawiam serdecznie!!

Cześć Marzka, ja już myślałam, że zapomniałaś o nas... My tu jedyne z Cosmą wartę trzymamy. Nikt prawie nie zagląda. Pomyślnośći we wszelkich sprawach i przedsięwźięciach w nowym roku. Nie lubię i nie umiem składać życzeń.

Kobietko!!!!!!!!!!! Spijam ten Krupniczek. A co mi tam ;-) Marzko!!!!!!!!!!! Jakbym o sobie czytała. Cholera jasna. I tak źle i tak niedobrze. Podobno zawsze wchodzimy do tej samej wody według praw fizyków, gdyz woda tworzy zamkniety obieg ;-) Dzis spotkałysmy się z kobietką. Planowałałysmy po Nowym Roku dopiero, ale od tamtej pory , to juz 3 razy sie widziałyśmy ;-) Dziewczyny!!!!!!!!!!!! Niech kolejny Nowy Rok przyniesie nam mniej kłopotów i trosk 🌼

Witajcie kobietko i cosmo. Marzka milo Cie znowu czytać. Tak strasznie mi sie nic nie chce ciagle i ciagle. Spalabym tyklko i spala a tu tyle do zrobienia i jeszcze przeprowadzka w perspektywie. mam nadzieje że milo poplotkowalyscie sobie Kobietko i Cosmo w realu. Pozdrawiam

Czas szybko mija na babskich ploteczkach, to fakt. Księżniczko==> to korzystaj z tej chęci nicnierobienia ;-), ten czas szybko mija, a potem będziesz zmęczona , trochę inaczej ;-)

Czasem zastanawiam sie czy wy tez tak macie, ze wydaje Wam się, że Wasze dorosłe życie polega na byciu permamentnie zmeczoną? Jak nie z tego , to z inego powodu. Skichac sie można.

Cześć. Księżniczka to też zasługa pory zimowej. Nie tylko Twojego stanu. Pisz co u Ciebie słychac. U nas stara bida, a Cosma zdała relację z naszych kontaktów.

Nic nowego, oprócz tego,że dziecko rosnie a wraz a nim mój brzuch i tyłek :).Pozatym martwie sie finansami czy damy rade z tak duzym kredytem i dzieckiem . Zrobilam bigos i chyba za duzo troche wina dodalam. Zla na siebie jestem. jak tam Twoje sprawy Kobietko? Ruszyly cosik?

Księżniczko!!!!!!!! Więcej wina....wyskokowy bigos!!!!!!!!! Dacie radę , spokojnie i z dzieckiem i z innymi zobowiązaniami.

Księżniczka nic nowego się nie dzieje. Raczej się cofam do punktu wyjścia, niz na przód brnę.

Kobiety!!!! Wszystkiego naj naj naj... w Nowym Roczku:) abyśmy ryczały jak prawdziwe lwice :) Pozdrawiam i buziaczki👄👄

WITAJCIE BABECZKI !!! Jak to miło znowu do was zajrzeć :D nowy rok, nowe plany i marzenia, jak co roku postanowienia, że już nigdy, albo że już zawsze... ubiegły rok był dla mnie przełomowy, więc ten chyba już nie będzie, ale i tak wiele się po nim spodziewam. obiecuję sobie więcej robić dla siebie, być egoistką praktykującą i swoim najlepszym przyjacielem. w 2007 skończę 30 lat, nasza córka niedawno zdmuchiwała 4 świeczki na torcie, zaczynamy zapuszczać korzenie...chyba czas wydorośleć troszeczkę :D to moje postanowienie, a jakie są wasze? pozdrawiam ciepło

Cześć Madota. Ja mam jedno. Teraz ja będę krzywdzić, nie mnie. Dla mnie ten rok też będzie przełomowy. Tak myślę.

Chyba powinnyśmy jakieś uroczyste zamknięcie urządzić. Już nikt tu nie zagląda. :(

Kobietki!!!! Dopiero od soboty jestem na nowym miejscu już w całości. Nie mam netu. Na nowym adresie mam mieć podłączony do 20 stycznia. Wrócę tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej dziewczyny!!!!! Gdzie was wywiało, zaglądam tu co jakiś czas a tu nikogo nie ma????????? szkoda było zakonczyć tak fajne rozmowy:(

Kobiety no gdzie Wy jesteście?????? Zima, zasypało?????, tak fajnie sie gawędziło a tu pustki........... niedźwiadki jesteście czy co zapadłyscie w sen zimowy???? co u Was Cosmo, Kobieto, Księżniczko jak dzidzius??, Mea, madota?????? Odezwijcie się:( Bo smutno tu tak jak nik nie zagląda!!!!

A ja właśnie dziś zaglądam :) Trochę czasu minęło, to prawda, ale niestety chwile przy kafce to ostatnio dla mnie luksus... Na szczęście dni są coraz dłuższe, znajdzie się czas i na przyjemności :D W każdym razie dziś podpisuję listę obecności i zmykam złapać trochę snu. papa

No tak sie jakos porobilo. Ja ostatnio mam dość stresujacy okres w życiu. I tak zamiast odpoczywać całe stado zajęć i nerwów. Ciągle klody pod nogami.Ale nic to . Oby do wiosny. Pozdrawiam kobietki

Hej!!!! Jestem , jestem!!!!! :-) Raz śnieg, raz deszcz z wiatrem. Mam juz dość. Znów mi parasol połamało. Mam nadzieję ,że jak przyjdzie wiosn, to od razu taka ciepła.Ostatnio nie mam chęci do pisania, ale widzę ,że tu zagladacie , może sie zmobilizuję :-) Kobietko!!!!! Do Ciebie tez piszę!!!!!!

Zaglądasz, wiem , ale nie klikniesz :( Kobietko!!!!! Krupnik na razie odstawiam, bo słodko robi mi się na jego wspomnienie :-) A co powiesz na żubrówkę? Mea==> odezwij się,chyba kabelka nie zabrakło ;-)...netowego 6 dni i mam wolne hurraaaaa!!!!!!!!! Kto ma jeszcze tak dobrze jak ja?

Teoretycznie to ja mam wolne tylko te cholerne klody pod nogi.Jestem strasznie zmeczona. Cholercia caly okres ciąży jak do tej pory zwariowany. A mialo byc inaczej. Cale szczęście ze z małą dobrze. To bedzie dziewczynka.Mam nadziejeę że moje stresy nie odbija sie na niej tak bardzo. Pozdrawiam. Buziaki

Klikam. Cosma za żubrówką nie przepadam... ale Finlandia zurawinowa, albo beherowka... mniam.

Księżniczko!!!! Zobaczysz , jak weźmiesz pierwszy raz małą na ręce-> nic juz nie bedzie takie ważne. Życzę powodzenia :-) Kobietko=> cos tam wymyślimy ;-) odliczam czas do wolnego , zamówiłam sobie fachowców do łazienki, ale porywam sie z motyką.....