Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konspiracja

Mam 30 lat jak większość ludzi w moim wieku

Polecane posty

Gość pokazywała jak była mała
teraz daje :)

tak, oczywiście, że daję...ile chcę i kiedy chcę... nie pozwolę przecież na to, żeby ktoś sam sobie wziął :P :P :P P.S. pomarańcze jak zwykle rozbrajające :D

allora kurtka jest z futrem na kołnierzu:D i wygląda bosko:D tak tak wiem, że jeszcze lato ale ona jest w sumie cienka:P:D Stachursky to frajer:P Wolga dobra juz wiemy, ze wygladasz jak Pudzian:P ale jakiej druzynie kibicujesz?:)

Po pirsze 29 lat to naprawde niedużo!!!:) to nie 34 ani 38:P nie obrażając nikogo w tym wieku:P Jestes mloda i zajebista wiec spoko:) 16 lat miala miss niemiec:P i wygladała naprawde nieckiekawie, i na jakies 25 poza tym wiec nie wiem jak ona mysli, że bedzie wygladac wlasnie w tym wieku. Chociaz Novenka, pamietam kiedy ta piosenka Stachurskiego byla hitem i Ty nie bylas wtedy nastolatką:P:D:P:D

Bayern Monachium Wołga?oj to byśmy sobie razem nie pokibicowały;) A Ty Novenna musisz kibicować jakiejs druzynie!Moja kolezanka tez nie jest kibicem ale brat jej kazał kochac Figo i Barcelone :P (kiedy jeszcze tam grał)

hehe:D miss wenezueli była moim zdaniem super ale kilka było naprawde dziwnych np ta nieszczęsna miss niemiec. a no i dzieki za dobre slowo w kwestii kurtki:D:)

O kurde Novenka dzieki:) serio.tak sobie właśnie ostatnio myślałam(w ramach sluchenia jakie miss maja motta:P )i że chyba jednak lepiej żałować że sie coś zrobiło niz że sie wlaśnie nie zrobiło. Qurde a ja całe zycie byłam taka zachowawcza:O no ale lepiej pozno niz wcale:P (a jak jeszcze nie ogladałaś to koniecznie se obejrzyj film Lepiej pozno niz pozniej z jackeim Nicholsonem). co do miss Gruzji to złego slowa nie powiem, bardzo ładna, prawie tak jak ta Katie Melua.

no własnie!o szmatach i pazurach:D w tailly weil(jesli to sie tak pisze) :) i taka naprawde fajna ta szmatka jest:D taka niby wlasnie jesienna choć cienka jak cholera

przypadkiem sie natknełam na topik:) Novenna i Mary:) stopki macie zaj...fajne,szczegolnie jak czyta sie je jesna pod druga:) chetnie was poczytam:)

hehe nie zimowych bucików jescze nie nabyłam;) a Ty???? Witaj ale zero:) co do mojej stopki to jest to stopka z historią...ale wole jej nie opowiadac:P

przyznam, ze jestem dośc leniwa i nie chce mi sie czytac tego watku od poczatku ale moze...:) zdazyłam zauwazyc ,ze macie bardzo szerokie spekrtum zainteresowan, moze i ja sie przy was czegos naucze:) szczegolnie w kwestii piłki noznej:)

no nie!!Novenna ma sz becki!!:P chodzilo to, że sie pisemnie przejezyczyłam bo padało i chciałam napisac że wyglądam ja KURA, zmokła kura

dobre:) ja probuje sie edukowac i nic...az wstyd bo facet mnie na mecze zaprasza a ja sie wykrecam:) a jak sie idzie na mecz to wypada cos wiedziec nie???no bo, ze wypada wygladac to wiem:) tylko ze ja w kwestii wygladu to podpisze sie pod stopka mary...wygladam jak kura:) a co do ciuchow:) nie wiem czy pogadamy bo ja cos czuje, ze do konca roku to tylko rekawiczki w jakims dyskoncie kupie:(

ja piłke nozna uwielbiam prawie tak samo jak ciuchy itp:P więc my jestesmy fajne baby i mozna se z nami pogadać:P musisz wiedzieć, że najlepszą druzyna jest Legia wzglednie AC MIlan:P:P:D

babeczki:) ostatnio na necie przeczytałam, ze na Legii wypada bywac, pokazać sie towarzysko, zabłysnąc szkoda, ze nie wiedziałam tego przed tym jak mnie na mecz zapraszał:) tobym pojechała:) a tak musze sie zadowolic lokalana druzyna:)

10.5 miesiaca brakuje mi do 30:) ale czuje sie czasem jak 60 wiec 2 trzydziechy przezyłam:) po paczki to chyba zaczne co cxzerwonego Krzyza chodzic wszka jak kazda baba lubie fatałąszki tylko kasa...mnie nie lubie:)

ja oglądam Miss Świata tylko wtedy, kiedy mam doła, żeby się podołować jeszcze bardziej :P (wiecie, kiedy się wygląda jak Pudzian ;) ) tak to jest z nami, optymistami :D

a ja nawet lubie facetow o postawie pudziana oby tylko nie musiala sie z nim spotykac sam na sam:) a miss nie ogladam bo mam wystarczajaco duzo kompleksow:) A co do nika... to chyba pod wplywem chwili , czułam sie jak g....i zero to odzwierciedlilo:) A ala to imie ..choc nie moje

no ja też lubię facetów o postawie Pudziana...sęk w tym, że ja jestem kobietą ;) :D :D

Wołga ups:) przepraszam jakos nie załapałam:) ale wiesz co sie nie martw, gdybym pocwiczyła na silowni to wygladałabym podobnie:) dlatego jako jedyny sport uprawiam zapasy z pilotem przez TV:) czasem bieg do skrzynki na listy:) lub slalom na wysokich obcasach

jam jest typ zgoła sportowy, roleczki, rower i dłuuugie spacery, jak jest okazja to i na basem biegam...a z tym Pudzianem to był żart (moje poryte poczucie humoru :O ;) :D ) Novenna, a Ty gdzie? Jeszcze trzy kupki faktur i możesz zrobić se kawusie...może serniczka? :) :P :P :P

a jesteś wiedźmo N.! Myślałam, że Cię zatyrali na amen :P

a co do stopki, to ja uważam, że jak na optymistę z dołem permanentnym, to jest ona odpowiednia :D

spoko:) posiedze jeszcze troche to załapie:) doczytałam na poczatku ze Wy to zgrana paczka i zwarta zgraja:) wiec nie dziwcie sie, ze czasem cos palne:) a swoja droga Wołga --poryte poczucie humoru--fajowe sformułowanie:)

se poczytałę. problem w tym, że chciałem sobie wczoraj kurtkę jesienną kupić i nic, nic, nic. albo jestem taki wybredny, albo takie śmieci produkują. nie wiem... idę połazić po sklepach, to się odstresuję, ale najpierw kawka i ploteczki, no. ciężkie jest życie samca... ech....