Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

No Patrycja czekam na te moje błędy zacytuj mi je ;) literówki może ? Spójrz na swoje ;) I co do tego jednego wyrazu to zmienia cały sens wypowiedzi, więc może następnym razem czytaj uważnie, i jeżeli jak to napisałaś \" szybko czytałam bo musze odpisywać każdemu na innej stronce\" to może odpisuj na jednej stronce ? Tutaj jest duzo osób, które mogą odpowiadać i przynajmniej coś wiedzą ;) I jeszcze jedna odpowiedź : Nie mam nadwagi (raczej niedowage dla twojej wiadomości i nie mam pryszczy : http://kamciatka.grono.net/ Moja strona wejdź sobie i zobacz, możw tak dla odmiany teraz Ty coś mądrego napiszesz ? Mże sama masz nadwage i pryszcze co ? Czekam ;) Zobaczę co tym razem Ci się uda napisać.. A ta w ogóle to pozdro dla normalnych dziewczyn z tego forum ;) Buźka ;)

Gość Angela15
do xxKAMCIAxx: hehe no to dzieki za buske bo ja jestem normalna:P przynajmniej mi sie tak wydaje:P a tak przy okazji ty masz jakiegos kolczyka??:)

DO KAMCIA---> pffff i ty jesteś idealna?? o lol ! buhahahahhaa wyśmaiłą cioę i to masakrycznie!! biust - miseczka małe a o lol hheehheheeh zobacz na moje focie http://www.fotka.pl/profil/nowa512/? pff lepsze od twoich i jak myślisz że jestem nie normalna to zobacz na sebie o lol wyśmiałam ####

Lol2 teraz to ja Cię wysmiałam Tapeciara Przynajmniej nie jestem sztuczna, no i nie mam nadwagi (tony podkładu też ) ;) a co do małych piersi to ja nic do nich nie mam, nie musze miec obwisłego biustu ciągnącego sie jak u krowy P.S Polecam korekte nosa, to juz w ogóle będziesz cała sztuczna ;) P.S Wiesz może co to jest sarkazm ? ;> DO Angela15 mam w pępku inaczej bym się nie wypowiadała ;) :P

Gość Naciaaa_13
Hejka.... Sorki ze cię mecze.. ale na kafeteriii napislas o kolczyku....w pępku.. oczywiscie..:D:D MAm proźbe.. moglabys mi podsunąc pomysl na rozmowe ze starymi na tem kolczyka... to bardoz wazne niewiem jak zaczac.. zeby zaraz nie bylo ze mi nie pozwola.. i jeszcze jedno pytanko ile zaplacilas na pzrekucie ..:D:D..A mam 13 lat ..pomozesz.. \0

NAcia ja dałam 120 (coś koło tego) bo robiłam w salonie tatuażu, można znaleźć taniej ;) U mnie z rodzicami nie bylo problemu bo ojciec stwierdzil, że moge robic co chce, a mame namawialam dwa dni na argument z odpowiedzialnoscią i dobrą nauką ;) Możesz też się spróbować \"podlizać\" :P ;) Pozdro ;)

Gość AsiuLLLka
Naciaaa_13- ja mam 14 latek i musialam napisac warunki na kartce co bede robila gdy bede miala kolczyk w pepku, wiec napisalam ze nie bede miala zadnej 2 na koniec 1 klasy gim, a jak bede miala to mam zdjac kolczyk...tam jeszcze kilka punktow;D No i sie zgodzili xD Ale ciezko bylo! No i teraz mam kolca od 2 tygodni i nic mnie nie boli :) Smaruje TRICBIOTYKIEM 2 razy dziennie i na noc sola fizjologiczna przemywam...a i jeszcze jedno kolczyka robila mi kolezanka igla z wenflonem 2.1 mm.:)

Gość Angela15
Szczeze wam powiem zobaczyla focie kamci i patrycji i zeczywiscie patrycja to sztuczna laska kamcia przynajmniej jest naturalna :P hehe to wszystko co chcialam powiedziec pozdro dla kamci:P :)

Gość kasienka - ********
elo ja juz od wczoraj mam kolczyk myslalam ze to bedzie bardzo bolalo ale ja nic nie poczulam tylko takie male uklocie :-) ;-) :-)

Gość Natalcia-xxxxx
hej ja tez robie sobie kolczyk w pepku;-)w srode hehehe;-) pozdrowka dla kasienki:-)

Gość Angela15
do Natalcia-xxxxx: TO jak juz przebijesz to prosze o zdanie relacji :P :) :d ok?pozdrawiam:)

Gość OlaaFasolaa
ja byłam w czwartek zrobić sobie kolczyk w pępku i powiem szczerze że czułam wszystko nie to że bolało jakoś tak strasznie ale wszystko czułam jak igłą przekłuwała i w ogóle :) jestem bardzo zadowolona :) niektóre z was mówiły że nie mogły się schylać albo że na początku nie mogły spać na brzuchu albo że przez 2 godz pierwsze czuły a ja muszę stwierdzić że nic mnie nie bolało odrazu spałam na brzuchu i nic nie czułam :)przy schylaniu się też nic :) przemywam tylko wodą utlenioną i jest ślicznie ... krew nie leci ropa też nie nic nie boli jest cudownie :) a dodam że zaraz po przekłuciu byłam na próbie do bierzmowania i cały was wstawaliśmy i siadaliśmy i nic mnie nie bolało :)

Gość OlaaFasolaa
hehe zgodzę się z Angelą co do tych fotek Kamci i Patrycji :) Naciaaa_13 wiem że to nie było do mnie ale opiszę :) ja zaczęłam rozmowę z mamą tak : "Mamo moge sobie zrobić kolczyka w pępku ?" mama oczywiście odpowiedziała mi nie że w żadnym razie nie mogę sobie zrobić to zaczęłam jej tłumaczyć że mi się to podoba i pokazałam jej stronkę w necie na której było wszystko opisane... dalej nie nalegałam ... po jakimś czasie powiedziałam że moja przyjaciółka sobie zrobiła że ślicznie wygląda :) a moja mama na to że ona sobie wszystko przemyślała i jeżeli bardzo chcę to mogę sobie zrobić :D tacie nie mówiłam bo wiem że by się nie zgodził :D a tak jest już po fakcie i nie ma nic do gadania :D na razie chowam przed nim ale pewnie w końcu zobaczy i niewiem co na to powie :P

Gość paulineczqa
ja mam pytanie... czy ktoras z dziewczyn ktore maja kolczyk w pepku trenuje cos wyczynowo...?? bo ja tek i boje sie ze na treningach bedzie mnie bolec itp... prosze o szybka odpowiedz:* muaaa:*:*

Nie mam kolczyka w pępku bo nie mogę, jestem uczulona na metale. Chciałam tu tylko napisac bo po tym co zobaczyłam mowę mi odjęło. Kamcia to naprawdę ładna dziewczyna, atrakcyjna i z wdziękiem. Za to większego paszteta niż Patrycja to chyba nie widzałam .Ani urody, ani figury a rozumu i skromności jak widac też za grosz. Pozdrawiam wszystkich oprócz tej zadufanej brzyduli.

Dzięki dziewczyn za poparcie ;) No, a teraz n temat :D Ja mam dalej problem z tym kolczykiem, bo mi sie martwa skórka zrobiła lol2 Ja juz nie mam na to siły :D Przemywam tym spirytusem, a ta upierdliwa, ze tak powiem skórka ciągle jest! :p Ale dobrze , że przynajmniej na zewnątrz nie widac :D Bo i tak jak dla mnie wygląda bosssko ! :P:P Pozdro dla Was dziewczynki :D A i do Olci : Ja też chciałam postawić ojca przed faktem dokonanym, ale się odważyłam no i powiedział, że jemu to wszystko jedno :D

Gość mimimimixxx
do xxKAMCIAxx: a smarowałaś tribiotikiem? wiesz ja po prekłuciu stosowałam tą maść i nic nie było. zadnego zaczerwnienia, nie mówiąc o bólu. normalnie spałam na brzuchu. i żadnj twardej skórki tez nie było. a jak maść nie pomoże poprostu przejdź się do dermatloga. on cos poradzi.

Smarowałam, a nawet u piercera tego co mi robił byłam i ma to samo od tatuażu... No ale cóz ;) Chyba się przejdę do tego dermatologa :p

Gość aurenka
Paulineczqa ja tancze wyczynowo, a to powiazane jest z gimnastyka artystyczna i wogole ;) już po tygodniu poszlam na trening i zupelnie nic zlego się nie dzialo :) xxKAMCIAxx mysle ze jestes bardzo ladna dziewczynka :) a ta Patrycja to jakis koszmar po prostu... ehhhhh :/ Pozdrawiam :*

Gość Chii
xXxPaTrYcJaxXx ale masz zajebioza zdjęcia jak je zrobiłaś ??? :D:D a na marginesie bardzo ładna jesteś :) a tamta to jakaś dziunia :P:P pozdro :)

Gość kaasioolka
siemanko dziewuszki:* ja swoj kolczyczek mam roczeQ i jest zajebiscie..:P wogole od poczatku ranka sie nie paprała wszystko bylo ok..;]uzywalam spirytusQ i tribiotyQ...gicior wrecz..;] zpytankami prosze do mnie..;] pozdro;* a i kamcia nie kloc siem z tamta;p nie ma co..;]

Gość OlaaFasolaa
Kamcia ja bym też mojemu powiedziała ale on nawet mi nie pozwolił zrobić 2 dziurki w uchu to co dopiero w pępku :/ a tak to mam i się nim nie przejmuję :P jak zauważy to musi się trudno i żyje się dalej :D Kolczyka nie smaruję tribiotykiem tylko przemywam :D i nic mnie nie boli... nic nie czuję.... trenuję kilka sportów i byłam na treningu po 4 dniach i nic mnie nie bolało !!

Gość kaasioolka
hehe na takie nie warto jezyka ostrzyc....;] busska

Gość kaasioolka
no proooste..;]:D:D tapeta gora hehe:D:D