Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w p臋pku.........

Polecane posty

Ja tez zawsze wstawalam o 6.30 zeby wyrobic sie ze wszystkim, a do szkoly szlam ok 15 minut ;) ale zawsze sie sp贸znialam :D a tutaj do szkoly mam na 9.15 i wstaje kolo 7.30 no i pozniej autkiem to ok 10 minut ;) w Anglii jesli chodzi o alkohol to trzeba miec 18 lat, w niekt贸rych miejscach nawet jesli sie ma ponizej 21 roku zycia nie sprzedadza. a tak poza tym to 16 lat jak sie ma to juz do szkoly nie trzeba chodzic, biora cie jak doroslego praktycznie... a tutaj duzo anglik贸w jak skonczy 16 lat to maja gdzies szkoly i dalej nie chodza:P ucza sie tylko ci kt贸rym sie chce. A tak wogole skonczyla mi sie s贸l fizjologiczna wiec poszlam dzisiaj do apteki zapytac czy maja cos takiego i nie mieli! no wiec spytalam czy cos innego do odkazania czy cos, bo potrzebuje do piercingu a on dal mi jakis plyn w spray\'u Antiseptic. to jest cos jak woda utleniona ale nie do konca... nie zbyt mi sie to podoba :/ zostalo mi troche spirytusu to jeszcze tym przemywam, a w marcu przyleci do mnie babcia to mi przywiezie znowu zapasy :D mam nadzieje ze dotrwam do marca... bo do tego salonu troche mam daleko, zobaczymy jak bedzie mi sie chcialo to pojade po ta s贸l :P albo zam贸wie przez internet... yhh nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 madza575
Fruti ja prawie codziennie wstaje o 4:30 bo na 5 mam do pracy :) hehehe

Udost臋pnij ten post

Fruti ja mam mo偶e z 5 minutek do budy.Wstaj臋 o 6.30 albo o 6.45. No chyba 偶e sobie jeszcze chc臋 pole偶e膰 to wstaj臋 gdzie艣 za 10 si贸dma.No widomo jaki艣 mini make-up przewa偶nie w rol臋 wchodzi korektor poniewa偶 jak wstaj臋 mam takie cienie pod oczami jakbym wysz艂a z jakiej艣 kopalni...No a chodz臋 spa膰 gdzie膰 po 23... Czasami o p贸艂nocy ale zadko.Jak musz臋 i艣膰 do szko艂y to mi si臋 wstawa膰 nie chce a jak jest weekend to bez niczego wstan臋 o 8-9.A jak po dysku to wstaj臋 o jedenastej :):):) No ja twoja best friend ta dziewczyna to moze byc :):):) U nas w budzie jest taka dziewczyna co ubiera sie tak jak ja i moja kumpela.Normalnie jabym mog艂a to bym jej oczy wyd艂uba艂a :):):)Wkurza nas to niesamowice.Wszystkie te same bluzy co my... Ojej.

Udost臋pnij ten post

madzia575 a gdzie pracujesz? Tak wcze艣nie musisz wstawa膰 :):):) Ale wiecie "Kto rano wstaje temu Pan B贸g daje" Jakby co艣 dawa艂 to bym raczej nic nie dosta艂a :):):)

Udost臋pnij ten post

Madzia ja bym sie za艂ama艂a :D Ja mam problem zeby o 7 wstac, a co dopiero po 4 lol2 A do szko艂y mam 2 minuty autobusem, a ok. 10 na pechotke :P Ale oczywiscie tradycyjnie sie sp贸藕niam ;] najlepsze jest to, ze ode mnie ze szko艂y, najcz臋sciej sp贸藕niaj膮 si臋 te osoby, kt贸re maj膮 najblizej lol2 :D Pozdro dla Was dziewczynki :* :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martusiaa17
Fruti: no masz racje....przy rodzicach to g艂upio,ale jakby ich nie by艂o to....wol臋 nie my艣lec co mog艂am wtedy odwalic :D he a ja budzik nastawiam na 6.00 a i tak wstaje o 6.30 :P a do szko艂y jad臋 15min :) a id臋?...hmm nie wim :P nigdy nie sz艂am =) no a ja w艂a艣nie przemy艂am sobie p臋pek...i zn贸w mi ta limfa wyp艂yn臋艂a jak przycisn臋艂am....wam te偶 tak sie robi艂o? :) Bu$ka Laski :*

Udost臋pnij ten post

Martusia: ja tez mam ta limfe... juz sie to robi meczace troche... jak dlugo masz juz kolczyka? :> ;) ja mam ponad 3 miesiace i dalej czekam na ten piekny dzien kiedy w koncu wszystko bedzie pieknie, ladnie wygojone :D

Udost臋pnij ten post

Sanderkasss pracuje w markecie ale tylko do lata :) i akurat taki fach ze na 5 rano grrrr Kamcia uwierz 偶e mo偶na sie do wszystkiego przyzwyczai膰. Ja teraz budze sie przed budzikiem bo sie tak organizm przyzywczai艂 ale jak mam wolne do 艣pie do 12 heheheh poza tym wieszz zobaczysz kiedys jak bedziesz chciala miec swoj膮 kaseeee :):) czasami mnie to wnerwia bo juz o 20 przysypiam i ani wyjsc gdzie艣 ani nic no ale sa pieniadze i inne przyjemnosci, no cos za cos :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martusiaa17
amy:kolczyka mam 2 tyg i 2 dni :D mo偶e na pocz膮tku to normalne 偶e limfa wyp艂ywa....no ale sie troszk臋 wkurzam :P a w艂a艣nie jak rozr贸偶nic czy to limfa czy ropa?;) to jest taka bia艂a,g臋sta ma藕...i jeszcze mam czerwone woko艂o g贸rnej dziurki....ehhh uroki kolczyka w p臋pku ;) heh ale i tak mi si臋 podoba bardzo i jakbym mia艂a jeszcze taz zrobic to bym zrobi艂a :) madzia-organizm szybko si臋 w艂a艣nie przyzwyczaja do zmiany wstawania czy k艂adzenia sie spac ;P ja czasem potrafie chodzic spac o 1 w nocy i wstac o 6 rano i tak przez tydzie艅 i nic nie czuje zejestem zaspana w szkole czy co艣 ;) ale po jakims czasie wychodzi ;P i wtedy jak mam wolne to 艣pie i 艣pie :D a swoja kasa....to wiadomo-fajnie ;) bardziej si臋 j膮 docenia z pewno艣ci膮 ni偶 tak膮 kt贸r膮 si臋 dostanie za nic :P

Udost臋pnij ten post

Martusia: ropa jest chyba bardziej przezroczysto-z贸ltawa, z reszta nie wiem jak ona wyglada z pepka bo na szczescie nie mialam... ale biala maz to limfa i tego nie ma sie co bac ;) tez czasami mam czerwone, ale teraz juz troche rzadziej niz przedtem. ale dalej sie goi... skoro mowicie o kasie... kiedys jak cos mialam to myslalam na co by wydac i od razu wszystko \'przesralam\' jak to sie m贸wi:P a teraz bardziej szanuje... mam kase, siedzi sobie i nie ruszam, chyba ze cos potrzebuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaa...
ja tu zupe艂nie w innej sprawie niz kolczyk, gra napewno z was ktos w simsy. wi臋c jak wgrywam dodatki takie jak np fryzury czy ubrania to normalnie sie wgrywaja ale niekt贸re z nich przy tworzeniu rodziny sa pokazane jak zwykla fryzura dopiero jak ja wloncze i wejde do jakiegos domu to mi sie pokaze co moze byc tym spowodowane??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martusiaa17
aaaa...masz racje to nie na temat kolczyk贸w,wi臋c jak chcesz si臋 co艣 dowiedziec na temat sims-贸w to za艂贸偶 nowy temat!!! * * * a mi rano zn贸w ta limfa lecia艂a...ale skoro tak ma byc ;) a jak Wy dziewczynki smarujecie tribioticiem?normalnie czystym palcem czy jakim艣 patyczkiem higienicznym...? bo ja wyciskam go na koniuszek palca i tak je偶dze naoko艂o dziurki ;) ale mam takie wra偶enie jakbym niedoje偶dza艂a dok艂adnie...:/ pa Laski :)

Udost臋pnij ten post

aaaa... No tak jak martusia m贸wi lepiej za艂贸偶 nowy temat z tym twoim wielkim problemem...No kilka razy w Simsy gra艂am ale a偶 TAKICH WIELKICH problem贸w nie mia艂am... Wiecie co tak si臋 ostatnio zastanawia艂am 偶e my tu nie tylko o kolczykach ale przewa偶nie :):):) No wi臋c moim zdaniem to dobrze bo by艣my si臋 tu zanudzi膰 mog艂y.Takie ma艂e odbiegiwanie jest dobre ale te ca艂e Simsy to ma艂a przesada :) Buziaki dla tytejszych :):):) :*:* :D

Udost臋pnij ten post

aaaa... No tak jak martusia m贸wi lepiej za艂贸偶 nowy temat z tym twoim wielkim problemem...No kilka razy w Simsy gra艂am ale a偶 TAKICH WIELKICH problem贸w nie mia艂am... Wiecie co tak si臋 ostatnio zastanawia艂am 偶e my tu nie tylko o kolczykach ale przewa偶nie :):):) No wi臋c moim zdaniem to dobrze bo by艣my si臋 tu zanudzi膰 mog艂y.Takie ma艂e odbiegiwanie jest dobre ale te ca艂e Simsy to ma艂a przesada :) Buziaki dla tytejszych :):):) :*:* :D

Udost臋pnij ten post

ja mia艂膮m rope, ma kolor 偶贸艂tawo zielonkawy bleee ale to jak dotyka艂am brudnymi 艂apskami :( nie wolno tak robic , nic palcami nie robcie Martusia nie r贸b tego placem!! wez patyczek od uszu posmaruj precik i dziurke w okolo i poruszaj kolczykiem tak by masc dosta艂a sie do 艣rodka a jesli na艂ozysz jej za duzo to zetrzyl pozostalosci wacikiem , b艂agam was nie grzebcie paluchami...... ja tego doswiadczylam na sobie :( no z t膮 kas膮 to tak jest jak co艣 sobie kupisz to szanuje bo wiesz ze zapiepszasz caly miesiac, ale wtedy tez ciezej od艂ozyc bo im wiecej w艂asnej kasy tym wiecej potrzeb rosnie m.in, wiecej ciuchow kosmetykow itp. Ami no ja wiecznie cos potrzebuje, z nud贸w siedze na necie i zawsze cos fajneog znajde i kupie grrrrrr i co planuje od艂ozyc to nici z planu.

Udost臋pnij ten post

madzia... o... 4.30 ... !! NIe nigdy jaka chora godzina, chyba spa膰 musiala bym o 20 偶eby si臋 wyspa膰! Orgaznim niby si臋 przyzwyczaja ale nie m贸j :P ja jak si臋 budze o tej 6 co艣 jestem taka wkurzona bo chc臋 jeszcze spa膰..:( ale jak ju偶 wstan臋.. to ju偶 lepiej. NIgdy ju偶 nie robi臋 tak , 偶e budz臋 si臋.. o jeszcze 5 min.. zrobi艂am tak i zamiast 5 spa艂am 40 min! I nie posz艂am na 1 lekcje :) a ja mam strasznie g艂臋boki sen nic nie s艂ysz臋 :> weszli by do domu z艂odzieli wszytsko wynie艣li a ja bym dalej spa艂a :) czasami budzik dzwoni a do mnie nie dociera ze co艣 dzwoni bo my艣l臋, 偶e mi si臋 to 艣ni :P mia艂am kiedy艣 tak, 偶e przysz艂am z jakiej艣 imprezy po艂o偶y艂am si臋.. i spa艂am 3 godzin a wydawa艂o mi si臋, 偶e z 10.. i budz臋 si臋 nie spojrza艂am na zegarek patrz臋 a za oknem ciemno, my艣l臋 matko godzina 13 i tak cimno? Kurna co jest koniec 艣wiata? :P :D ale si臋 wystraszy艂am:P amy ale beznadziejnie, ze tam taki problem z tak膮 g艂upi膮 sol膮 fizjologiczn膮 jest..:| trzeba przez neta zamawia膰, albo je藕dzi膰 gdzie艣.. Lekcj臋 na 9.. :) m fajnie :) te偶 bym tak chcia艂a :P ale chyba za to siedzisz d艂u偶ej w szkole.A te偶 sa tam 45min?? Ludzie moim zdaniem do pracy. szo艂y powinno si臋 chodzi膰 na 10! ;) ja np o 8 rano ni kontaktuje wiec i tak mi nic do g艂owy na pierwszych lekcjach nie wchodzi...Podobno m贸zg zapami臋tuje najwi臋cej o godz 10-13 :> Kurcz臋 zacz膮艂 mi si臋 babra膰 nos..:( naprawd臋 nie wiem dlaczeg, ale moja kole偶anka mowi艂a,ze tez mia艂a to samo. Normalnie na tym druciku robi si臋 taki strupek i on zasycha, i przez to kolczyk mi odstaje troch, a wepchn膮膰 go nie mog臋, bo ta dziurka jest troszk臋 opuchni臋ta i jeszcze na dodatek zrobi艂a mi si臋 taka gulka..:( po co ja to wtedy wyj臋艂am, teraz musze si臋 meczy膰:( bu...

Udost臋pnij ten post

Martusiaaaa17 tylko patyczkiem patyczkiem takie reczy si臋 zdejmuje :) tak jak madzia zreszt膮 napisa艂a :) o prosz臋 Kamcia si臋 pojawi艂a sp贸藕nialska baba no :P Do szko艂y blisko a si臋 sp贸藕nia ;) ale chyba masz racj臋 kto blisko mieszka ten si臋 sp贸藕nia. W gim by艂 taki ch艂opak co w艂asnie mieszka艂 w szkole bo w naszym gim by艂y mieszkania dla tych sprz膮taczek,albo kucharek, i on zawsze si臋 sp贸藕nia艂 a do szko艂y mial... 1 sek? :D chyba wstawa艂 dopiero jak dzwonek dzwoni艂 :P (wiecie taki rodzaj budzika) :P Sanderkasss masz racj臋, jakby tak ci膮gle gada膰 i gada膰 o kolczykach to.... ile mo偶na! Ale kiedy艣 by艂a afera jaka艣 pann przysz艂a i napisa艂a, ze my tu zamiast na temat to piszemy o innych rzeczach pffff.. strasznie to kogo艣 obchodzi;) A sismy s膮 fajne :D kiedy艣 gra艂am,ale mi si臋 znudzi艂y. PAmi臋tam, 偶e mia艂am dziecko i ono mnie wkurza艂o to wybudowa艂am basen i ono tam wesz艂o, a ja wyj臋艂am drabink臋 ]:-> :D i sobie umar艂o :P i jeszcze kiedy艣 przyszla do mnie babka i zabara艂a mi dziecko :) bo do szko艂y nie chodzilo.

Udost臋pnij ten post

Fruti: Lekcje tutaj sa dluzsze i sa tylko 2 przerwy. tzn w mojej szkole tak jest... A jesli chodzi o te simsy to tez kiedys gralam a teraz juz mi sie znudzily... i tez jak kt贸rys mnie wurzal to topilam go w basenie :D a najgorzej jak jest duzo sims贸w w jednym domu to wtedy co chwile kt贸remus cos sie chce... heh ale juz nie gram w to :P Fruti musisz uwazac z tym nosem.... a spr贸buj rumiankiem, moze bedzie cos lepiej ;) kurcze co chwile komus mowie o tym rumianku xD no ale jest dobry, powinien pom贸c ;) ....

Udost臋pnij ten post

S艂ysza艂y艣cie o kolczyku w biodrze?艁eee jak to dziwnie wygl膮da.Moje kole偶anki ju偶 si臋 na to tak napali艂y.O matko.To wygl膮da okropnie...Raczej bym sobie go nie zdrobi艂a. (ten kolczyk jest tak gdzie艣 w okolicy brzucha co艣 takiego ).

Udost臋pnij ten post

S艂ysza艂y艣cie o kolczyku w biodrze?艁eee jak to dziwnie wygl膮da.Moje kole偶anki ju偶 si臋 na to tak napali艂y.O matko.To wygl膮da okropnie...Raczej bym sobie go nie zdrobi艂a. (ten kolczyk jest tak gdzie艣 w okolicy brzucha co艣 takiego ).

Udost臋pnij ten post

Sanderkass jak to w biordze?! O fuj! nigdy nie widzia艂am w tym miejscu kolczyka! Co za g艂upie miejsce przecie偶 spodnie b臋d膮 o niego zachacza艂y ;/ te kole偶anki to chyba niezbyt m膮dre :| amy d艂u偶sze lekcje? O kurde to ile ona trwaj膮 :| ja ledwo wysiaduj臋 45 min.. a co dopiero d艂uzej :] A rumianku jeszcze nigdy nie pr贸bowa艂am,ale pos艂ucham si臋 Ciebie :) mam nadziej臋, ze pomo偶e. Ja chyba wiem od czego mi sie spapra艂o. BO jak mam kolczyki w uszach to ja ca艂y czas je dotykam i przekrecam nimi bo lubi臋 si臋 tak bawi膰 (macie tak?) no i ten kolczyk w nosie, te偶 np poprawia艂am czy co艣, i mo偶e brudnymi r臋koma dotkn臋艂am isi臋 wdala jaka艣 bakteria :|...

Udost臋pnij ten post

Fruti to lepiej staraj sie jak najmniej dotykac tego kolczyka! moze faktycznie przez to dotykanie :P No wiec lacznie lekcje trwaja ok 4,5 godziny... a przerwy mam 2 :P oczywiscie nie wszedzie tak jest bo ja mam 2 przedmioty tylko... angielski i matme, pozniej moge robic kursy. OMG kolczyk w biodrze? nigdy nie slyszalam.... jak to wogole wyglada i na czym to polega?:P blee nigdy bym czegos takiego nie zrobila.... a macie jakies fotki tego z internetu np bo chcialabym zobaczyc xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxKAMCIAxxz
O fuuuu, kolczyk w biodrze, co oni jeszcze wymysl膮 ? :P W ci*** juz jest, to teraz nie wiem, moze w udzie ? :P Ami OMG tylko 2 przeerwy... Za艂ama艂abym sie :D Jezeli chodzi o lekcje na 8 to ja tez nic nie kontaktuje:P po prostu spie lol2 A najlepsze, ze 3 razy w tyg. mam pierwszy w-f to juz w og贸le pompy s膮 :D :P Ale wtedy zazwyczaj wychodze z domu w spodniach dresowych , zebym nie musiala sie na lekcji przebierac, i nie spozniam sie :D :P P.s Zapomnialam hasla, musze sobie przypomnienie wyslac ;(;( kuuuurrr*a...

Udost臋pnij ten post

W sobote jednak jade do tego miasta gdzie jest salon piercingu i kupie sobie ta s贸l hehe:P i tak strasznie korci mnie ten kolczyk w nosie!! chyba nie wytrzymam i go zrobie... ale jeszcze nie jestem pewna 100% ....pojade z bratem i przyjaci贸lmi i pozniej bedziemy chodzic po miescie i nie chce miec spuchnietego nosa i wygladac jak \'kartofel\' :P Fruti powiedz mi jak to jest po przekluciu?

Udost臋pnij ten post

Co do biodra.sama nie wiem jak to wygl膮da i sk膮d one to wzie艂y.Jak co艣 znajd臋 to jak膮艣 fotk臋 albo jak膮艣 stronk臋 podam :):):) Moja kole偶nka jak sobie przenbija艂a nos to mi opowiada艂a 偶e samo przebicie a偶 tak nie boli.Nast臋pny dzie艅 jest masakryczny ale da si臋 prze偶y膰.A ona taka m膮dra 偶e zapomnia艂a w艂o偶y膰 kolczyka i musia艂a jecha膰 drugi raz.No ale powiem mi si臋 w nosie podoba ale jeszcze si臋 wstrzymam mo偶e kiedy艣... :) Narazie mus臋 zrobi膰 w p臋pku :):):)

Udost臋pnij ten post

Sanderkass co ta Twoja kole偶anka gada? Dzien normalny :> mi si臋 nic nie dzia艂o. Tylko po przek艂uciu by艂 nos lekko spuchni臋ty ale przesz艂o po 3 godzinach :) teraz si臋 co艣 pieprzy. Jak i p臋pek to i nos ;/ to chyba teraz koliduje ze sob膮 ...bo jak z pepkiem mia艂am dobrze to i z nosem,a teraz mam 藕le z tym i z tym :|! amy ja jednak radzi艂a bym si臋 wstrzyma膰, poczeka艂a bym a偶 p臋pek si臋 podgoi i nie robi艂a kolejn膮 dziurk臋....no ale zrobisz jak b臋dziesz chcia艂a :) Kamcia, chcia艂a bym CI zobaczy膰 paraduj膮c膮 po Warszawie w dresiku rano :D normalnie jakby艣 jogging uprawia艂a :P zapomnie膰 has艂a Oj ju偶 skleroza w tym wieku? Biovital Ci kupimy zrobimy zrzutk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Sanderkass co ta Twoja kole偶anka gada? Dzien normalny :> mi si臋 nic nie dzia艂o. Tylko po przek艂uciu by艂 nos lekko spuchni臋ty ale przesz艂o po 3 godzinach :) teraz si臋 co艣 pieprzy. Jak i p臋pek to i nos ;/ to chyba teraz koliduje ze sob膮 ...bo jak z pepkiem mia艂am dobrze to i z nosem,a teraz mam 藕le z tym i z tym :|! amy ja jednak radzi艂a bym si臋 wstrzyma膰, poczeka艂a bym a偶 p臋pek si臋 podgoi i nie robi艂a kolejn膮 dziurk臋....no ale zrobisz jak b臋dziesz chcia艂a :) Kamcia, chcia艂a bym CI臋 zobaczy膰 paraduj膮c膮 po Warszawie w dresiku rano :D normalnie jakby艣 jogging uprawia艂a :P zapomnie膰 has艂a Oj ju偶 skleroza w tym wieku? Biovital Ci kupimy zrobimy zrzutk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Sanderkass co ta Twoja kole偶anka gada? Dzien normalny :> mi si臋 nic nie dzia艂o. Tylko po przek艂uciu by艂 nos lekko spuchni臋ty ale przesz艂o po 3 godzinach :) teraz si臋 co艣 pieprzy. Jak i p臋pek to i nos ;/ to chyba teraz koliduje ze sob膮 ...bo jak z pepkiem mia艂am dobrze to i z nosem,a teraz mam 藕le z tym i z tym :|! amy ja jednak radzi艂a bym si臋 wstrzyma膰, poczeka艂a bym a偶 p臋pek si臋 podgoi i nie robi艂a kolejn膮 dziurk臋....no ale zrobisz jak b臋dziesz chcia艂a :) Kamcia, chcia艂a bym CI臋 zobaczy膰 paraduj膮c膮 po Warszawie w dresiku rano :D normalnie jakby艣 jogging uprawia艂a :P zapomnie膰 has艂a Oj ju偶 skleroza w tym wieku? Biovital Ci kupimy zrobimy zrzutk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post