Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stojący z boku

Brzydki chłopak - czy oznacza że jest gorszy ??

Polecane posty

Gość Co za brednie
Jak słucham wypowiedzi tych dziewczyn to niewiem czy płakać czy się śmiać Ile osób wypowiedziało sie w tym temacie , 15, 20 a ile żyje kobiet na świecie Prawda jest taka 90 % dziewczyn patrzy na wygląd !!!!!! I nikt ani nic tego nie zmieni do tego jeszcze z 50 % szukam facetów dobrze usytuowanych i bogatych Bardzo duża cześć populacji żęńskiej !! jest materialistkami A moim zdaniem wszystkie kobiety które sie tu wypowiedziały , pieprzą coś o tym że liczy się wizerunek a choćby kolo był ładnie uczesany , inteligentny jak bedzie brzydki to i tak go odżucą nie twierdze że wzystkie ale jakies 90 % bądzmy realistami Przystojny to znaczy zarozumiały i cwany Brzydki jest !!!! Przeważnie inteligenty bo poświęca swój czas , nauce !! rozważanią i innym sprawą , wiem cos otym ... Dziewczyny i przestańcie tu ściemniać tylko napiszcie ż fajniejszy jest fajny facet a nie mowcie gupot

Gość Co za brednie
Jak słucham wypowiedzi tych dziewczyn to niewiem czy płakać czy się śmiać Ile osób wypowiedziało sie w tym temacie , 15, 20 a ile żyje kobiet na świecie Prawda jest taka 90 % dziewczyn patrzy na wygląd !!!!!! I nikt ani nic tego nie zmieni do tego jeszcze z 50 % szukam facetów dobrze usytuowanych i bogatych Bardzo duża cześć populacji żęńskiej !! jest materialistkami A moim zdaniem wszystkie kobiety które sie tu wypowiedziały , pieprzą coś o tym że liczy się wizerunek a choćby kolo był ładnie uczesany , inteligentny jak bedzie brzydki to i tak go odżucą nie twierdze że wzystkie ale jakies 90 % bądzmy realistami Przystojny to znaczy zarozumiały i cwany Brzydki jest !!!! Przeważnie inteligenty bo poświęca swój czas , nauce !! rozważanią i innym sprawą , wiem cos otym ... Dziewczyny i przestańcie tu ściemniać tylko napiszcie ż fajniejszy jest ładny facet a nie mowcie gupot

Gość Co za brednie
Jak słucham wypowiedzi tych dziewczyn to niewiem czy płakać czy się śmiać Ile osób wypowiedziało sie w tym temacie , 15, 20 a ile żyje kobiet na świecie Prawda jest taka 90 % dziewczyn patrzy na wygląd !!!!!! I nikt ani nic tego nie zmieni do tego jeszcze z 50 % szukam facetów dobrze usytuowanych i bogatych Bardzo duża cześć populacji żęńskiej !! jest materialistkami A moim zdaniem wszystkie kobiety które sie tu wypowiedziały , pieprzą coś o tym że liczy się wizerunek a choćby kolo był ładnie uczesany , inteligentny jak bedzie brzydki to i tak go odżucą nie twierdze że wzystkie ale jakies 90 % bądzmy realistami Przystojny to znaczy zarozumiały i cwany Brzydki jest !!!! Przeważnie inteligenty bo poświęca swój czas , nauce !! rozważanią i innym sprawą , wiem cos otym ... Dziewczyny i przestańcie tu ściemniać tylko napiszcie ż fajniejszy jest ładny facet a nie mowcie gupot !!!!!!!!!!!!!!

Gość Inkwizytor
Zgadzam sie z sotjacym z boku po czesci. Kobiety choc zwykly mowic ze w pzreciwienstwie do emzczyzn patrza w dusze zwracaja najwieksza czesc uwagi na wyglad faceta. To ze kazdy pragnie piknego partnera/parterki chyba jest oczywiste dobor naturalny najprymitywniejsze instynkty tym rzadza. Zal mi tych pustych kobiet uwazajacych sie za idealy. Ja przystojny nie jestem. Za to zgodnie z stereotypem ejstm wrednym czlowiekiem. Hardym. Zachartowali mnie zlosliwi "piekni ludzie". Ludzie zwykli sadzic ze ejstem nie do zlamania, nie zwracam uwagi (zwykle) na kobiety. Siedze przy barze z piwem, ewentualnie czyms mocniejszym i spogldam po sali. O dziwo dzieczyny same pzrysiadaja sie i stawiaja mi drinka nie ja im. Faceci ktorzy zgrywaja wazniakow i uwazjaa sie za kilerow podchodza i staraja sie przywitac. Dlaczego? Tylko dlatego ze jestem sporym facetem? ze nie zalezy mi na niczym i ztego pwodu ejstem nieobliczalny? No prosze moze ktos pokusi sie o wyjasnienie mi tej tajemnicy.

Gość Inkwizytor
Co za brednie : widac ze dbasz o swoje wyksztalcenie. l.mn. sprawom bedzie wygladac nie lp. cel sprawą. A jezlei chcesz przyczpeic sie do moich bledow zauwaz ze ja nie opisuje sie jakos inteligenta to twoja domena. Pozdrawiam.

Gość Inkwizytor
44444443: nalezlaoby zapytac pzrez jakich ludzi on znjaduje sie w takiem stanie ducha? pomysl ilu fcaetow traktujesz marginalnie bo.....?

Gość Kinga89
Jeśli chłopak nie jest jakimś pustym misterem zabitej dechami wiochy, to nie znaczy ze jest gorszy. Osobiście mam uraz do takich narcystycznych, zapatrzonych w siebie kolesi, ktorzy nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa. Więc jaśli jesteś chłopakiem który nie jest egoistyczną, szowinistyczną świnią- zgłoś się do mnie. Chętnie cię poznam. :)

Gość Zdzisia
No sorry co ja tu czytam u niektórych? Wiadomo ze nie kazdemu obojetny jest wygląd, ale bez przesady? Zeby kurde był piękny i bił dziewczyne? Zeby kurde była seksowna i ładna i nie umiała czytac, ani pisac? A weźcie sie zastanowcie! Ja jestem troche przy kosci (nie za duzo) i wszyscy mi mowią ze jestem sliczna..spoko, ale nie obchodzą mnie nadęte plastiki które chodzą na solarke i robią sobie pasemka i paukją sie na siłowni. Wybrałam tego z którym moge porozmawiac jak z przyjacielem, z którym jest mi dobrze, jest inteligentny, zabawny i naprawde mnie kocha, pozatym nie jest za piekny, ale za to jest wysoki :P. jest dwa lata starszy, a jestesmy w takim wieku ze to jeszcze widac. Owszem miło popatrzec na przystojniaka ale nigdy nie marzyłam sobie zeby miec takiego? Po co? zeby zdradzał mnie z ładniejszmymi? zeby moje kolezanki do niego zarywały? A idźta :P Wynocha :P KC Emilku :*

Gość chora na bezsenność
mój chłopak jest srednio przystojny ale lubie patrzec w jego oczy...na ulicy nie zwraca uwagi na siebie dziewczyny sie za nim nie ogladaja bo wyglada jak wyglada..srednio... za to ma miły charakter i ma wiele innych zalet:-) kocham go takim jakim jest... nawet nie jest bogaty wiec na jego kase nie lecę... sa ludzie i ludziska gusta i guściki.... zalezy od tego na jakie osoby trafiasz... ale nieraz przekonałam się ze przystojny facet jest zbyt pewny siebie nie ma nic ciekawego do powiedzenia..jest po prostu nudny...

Gość Nieznajomaaaa
A ja wam powiem tyle kochaniii..... Miałam przystojnego faceta brunecik ciemne oczka opalony super sie ubierał i wogóle.....ale za każdym razem jak do mnie przychodził było tak nudno wogóle nie mieliśmy o czym rozmawiać....musiałam go za jezyk ciagnąc zeby cokolwiek z niego wydusić....a kiedy odemnie wychodził zakazdym razem spoglądał w lustro czy jego irokezik dobrze stoi ;/ załosne poprostu :)).....no i tak wszyło ze ze soba skończyliśmy.... niedawno chciał do mnie wrucic ....ale pojawił sie inny i powiem wam ze wogóle nie jest przystojny ale ma w sobie to coś co mnie przyciągneło..... coprawda chciałam go namowic na solar ale sie nie zgodził ;p;d hihi no a wiec nie jest wcale przystojny ale za to zadbany wiecznie pachnący dobrze ubrany :))... odkąd zaczełam z nim byc stalam sie szczęsliwsza ;D tematy nam sie nie kącza jest zabawnie wyglupiamy sie ;D..... jest naprawde fantastyczny i mimo tego ze nie jest przystojny dla mnie jest najpiękniejszy na świecie i takiego kochanego skarba nie zamieniłabym na zadnego innego ;)...mimo tego ze ciagle sie ze mnie smieją ze zasluguje na ladniejszego ze si eprzy nim marnuje itp.....nie obchodzi mnie to wazne ze mi jest z nim dobrze,,,,.. Dlatego dziewczyny powiem wam tyle z wlasnego doswiadczenia :)....wiem ze przystojni kolesie mają pusto w glowie tak samo jak i ladne panienki maja pustke w głowie.....po co wam facet na pokaz ?.....ktory was wkońcu zdradzi bo stwierdzi ze on jest super extra i moze miec lepsza ....skoro mozecie znaleść prawdziwą milośc u chłopaka mniej przystojnego....;)) "Czekając na księcia mozesz przegapic prawdziwa miłość ". Pamietajcie o tym to ze chłopak jest brzydki nie oznacza to ze jest gorszy :)).....bo moze sie okazac naprawde wspaniałym facetem :) dajcie takiemu szanse a sie same przekonacie pozdrawiam :*:*:*)

Gość to ja jestem wyjątkiem
mam 171 cm, jestem brzydki, nie mam modnych ciuchów, nie mam kasy, jestem nieśmiały, nie ciekawy, głupi. Więc to nie jest prawidłowość

Gość Nieznajomaaaa
Nieroumiem dlaczego o sobie tak piszesz ? kazdy człowiek posiadda w sobie to coś :) ....to ze n ie masz modnych ciuchów to co z tego ?? przeciez to jak sie ubierasz nie oznacza to jakim jesteś człowiekiem ....mozesz byc jedyny ,wyjątkowy w swoim rodzaju :))wystarczy wiara ;) ...a Nismialośc mozna pokonać....wiem cos o tym sama ją pokonalam :).... wiec naprawde nie pisz tak o sobie .... zmień nastawienie i samoocene a napewno twoje zycie stanie sie lepsze :*:).... zobaczysz :) ....a jezeli np nie masz dziewczyny to uwiez ze znajdziesz jezeli tylko bedziesz miał do nich szacunek ...bedziesz umial sie dogadać.....to jest najwazniejsze a nie wygląd........wygląd to jedynie opakowanie :/ ......uwierz w siebie :*:**:*:

a o czum można gadać z czymś takim jak ja. Od lat nie mam kontaktu ze zwykłą rzeczywistościśą. Zresztą dobrym dowodem na moja ogólną beznadziejność jest to że w moim wieku nie mam i nigdy ni miałem żadnych znajomych. Jak kogoś nikt nigdy nie polubił to chyba jednak mam sp********** charakter

Gość Nieznajomaaaa
Ale to czemu nie masz...? moze poprostu nie chcesz?.....nie starasz sie i nie dążysz do tego zeby zawierać nowe znajomości ....a uwiez poznawać nowych ludzi to naprawde swietna rzecz:)).....stajesz sie wtedy pewniejszy siebie :).... myśle ze zabardzo sie krytykujesz:) przestań tak mowić i weź sie wkońcu w garśc .... a napewno wszystko fajnie sie ułoży :)....jezzeli bedziesz tego chciał naprawde to bedziesz miał fantastyczny charakter wystarczy odrobinka starań i wiary :))....uwierz wkońcu w swoje mozliwości chłopie:p;D a tak wogóle to ile masz lat ze tak piszesz co ??

nie wszystkim się życie fajnie układa... obejrzyj wiadomości :/ Jasne poznawanie ludzi świetna rzecz... tak mówią. Nie mam praktyki. Zresztą po ck ktoś miałby mnie poznawać. Nie mam nic ciekawaego, nigdy nie miałem. I co, powiedzmy że jutro kogoś poznam, to i tak najdalej za tydzień ta osoba zorientuje się że nic sobą nie reprezenentuję i sobie daruje. Ludzie już mi to dawno temu uświadomili...... Aż tak zdesperowanych ludzi, którzy chcieli by mieć znajomych bez przeżyć, zainteresowań, osobowości i innych takich dodatków, to nie ma. Ja sam nie chciał bym mieć takiego znajomego jak ja, bo po co komu takie warzywo. wogóle nie wiem po co to piszę... Nie wszyskim się układa. Nie wszyscy są ciekawi. Nie wszyscy... Tak to już jest musi być trochę nieudaczników żeby na ich tle reszta wyglądała lepiej :)

Gość Nieznajomaaaa
Powiem Ci tylko ze naprawde przesadzasz....:|:| Juz nawet nie wiem co ci tu napisac :(;/.... staralam sie jak moge ale widze ze i tak ci nie przegadam :((:|:|:| .... Nie wiem moze do jakiegoś psychologa idz albo nie wiem :).... ;*:).... Nic widze moje starania na marne myślałam ze chociaz odrobineczke pomoge;] pozdrawiam w takim razie;))

Gość do to ja jestem wyjatkiem

Gość do to ja jestem wyjatkiem
Wiesz, moj mezczyzna tez tak na poczatku mowil ... Po co mam poznawac kogos przeciez i tak ten ktos sie zorientuje, ze nic soba nie reprezentuje i zostawi mnie samego ... A tu sie okazalo ze ja odkrylam w nim wiele, kocham go nad zycie i jest to najbardziej wyjatkowa osoba jaka poznalam przez cale swoje zycie ;) Na pewno masz wiele zalet, wiele zainteresowan tylko w dziecinstwie wpajano Ci ze jestes do niczego ...

Również sie z tym zgadzam, że człowiek może nie chcieć (boi się) poznawać nowe osoby ze względu na niską samoocenę. Znam pare osób które uważają , że nie pisane jest im mieć dziewczyne bo i tak są nudni. A jak wiadomo nikt nie chce być z nudziarzem z którym nawet nie ma o czym poziewać :/

Gość malutka_25
Nie zgadzam sie, czesto nie zbyt ładny facet ma sliczną dziewczynę po drugie ja kiedyś byłam z nieciekawym facetem i kochałam go bardzo mimo tego ze podbijała do mnie ładniejszy uroda liczy się dla nastolatek

Może i coś w tym jest, że \'opakowanie\" się liczy, ale cóż warte jest samo opakowanie-bez zawartości :O Często spotyka się ludzi, pozornie nieciekawych, zwyczajnych i im dłużej przebywa się w ich towarzystwie, im bliżej sie poznaje, okazuje sie , że są niesamowici, i gdybyśmy nie mieli okazji \"poprzebywać\" z nimi , nie przekonalibysmy się o tym... A do tych \"brzydszych\" - więcej wiary w siebie, bo to że wiara czyni cuda-nie nowość i nie zawsze , ale że czyni nas atrakcyjniejszymi to święta prawda !

Gość ładna pani
niałam na mysli oczywiscie "stojacego z boku" 🖐️

Gość masło maslane.....
Dużo sfrustrowanych swoim wyglądem facetów pojawiło sie ostatnio na kafeterii :P ...żeby wylewać swoje żale i toczyć pseudofilozoficzne dyskusje 😭 zawsze lepiej być ładnym niż brzydkim zdrowym niż chorym bogatym a nie biednym inteligentną (nym) a nie głąbem o co ci więc chodzi ? są różne odcienie brzydoty i piekna , niektórzy rodzą sie ze 110 cm wzrostu albo strasznie zniekształcona twarzą bez szans na zmiane , ot kpina losu ale co my możemy na to poradzić , jednak poza skrajnymi przypadkami wiekszość brzydaków i brzydul może mieć udane życie -wiele zależy tez od tego co mają w głowie bo brzydki chłopak o interesujacej osobowości na pewno sobie znajdzie dziewczyne ale brzydak bez charakteru albo jakiś lump czy dziwak to już znacznie trudniej

Gość i daltego jak
dziwak powinienem całkowicie olać wszelki kontakty z ludźmi a z kobietami w szczególnosci

Gość ocena
Zgadzam się z autorem w pewnych kwestiach

Gość stanczyk poznalem cie
po tych zakolach. i tak wiem ze to ty... znowu wylewasz tu swoje żale:O

Gość Please send me a rainbow
Gorszy dla dziewczyn

Gość 1987 JA
tak czytam te wasze komentarze... i doszłam do wniosku ze co poniektórzy ludzie co sie tu wypowiadaja są bez uczuć... np. taka "seksowna"... i co z tego ze człowiek co nie jest zgrabny, gruby, wazy niewiadomo ile, nie moze powiedziec "taką czy owaką bym chcial miec..."?! to ze Ty jestes taka jaka jeste, ze niby wszyscy na Ciebie lecą to nie znaczy ze innych mozesz krytykowac!! zeby tylko ta Twoja niewyrozumialosc sie nie obrócila przeciwko Tobie... nie zycze Ci zle niekomu nie życze, bo ja wiem co to znaczy być takim wytykanym człowiekeim... nie jestem osobą co ma super figure... mam troche za dużo tu i tam... ale mam dużo przyjaciól którzy mnie lubią, spotykają sie ze mną, akceptują mnie taka jaką jestem! zawsze mi mówią"Ania i czym Ty sie dołujesz? masz śliczną twarz, śliczne oczka, umiesz ludziom doradzic pomoc, rozbawić... masz super charakter i poczucie humoru! kochają Cie wszystcy"... ja nie umiem siebie zaakceptowac.. ale nie o tym tu mowa... poprostu ludzie!! przeciez nie wyglad jest najważniejszy! liczy sie to co człowiek ma w sercu! wartośc w srodku nie zewnątrz, dlatego pamietajcie.... nie szata i wyglad zdobi czlowieka...

Gość zapomniany89
" Brzydki chłopak - czy oznacza że jest gorszy ??" Wiem, ze piszecie o piekne duchowym i o tym, ze najwazniejsze jest to co jest wewnatrz czlowieka.. Teraz ludzie patrza na wyglad, na ladna buzie, ubranie czy fryzure. Ja juz pogodzilem sie z tym, ze wygladam jak wygladam i wiem, ze dyskusje o wnetrzu czlowieka i o pieknie jego ducha raczej nie znajda sensu w osobach ktore na codzien wygladaja ladnie i sa z ta bliska osoba. Na szczescie ludzie coraz rzadziej wytykaja takich brzydalow jak ja palcami czy mierza wzrokiem kiedy przechodza tuz obok, bo nie wypada... jest chyba jeszcze jakas sprawiedliwosc, prawda? Pozatym ja jestem czlowiekiem wiary, a nie nauki i moze z jakiegos powodu mysle, ze takie brzydsze, odludne i stojace na boku osoby przyszly na swiat z pewnego powodu bo maja "cos do zrobienia" czego nie moga "ci ladniejsi". Przyzwyczailem sie.. kiedy ide ulica albo przechodze przez park widze chlopaka i dziewczyne - ladna pare. Ciesze sie, ze im sie udalo. Mi raczej pozostala ta druga czesc zycia - sny.