Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stojący z boku

Brzydki chłopak - czy oznacza że jest gorszy ??

Polecane posty

Gość nosz kurde
niski to jaki? 😠

Niski wg kafe to poniżej 180. Podobno niedługo \"niski facet\" stanie się oficjalną jednostką miary i zostanie umieszczony w Sevres pod Paryżem razem z wzorcem kilograma i metra . W obrębie moich 173cm znajduje siecała masa innych wad więc w sumie wzrost nie ma tak dużego znaczenia. Gdybym był wyższy , moja powierzchnia brzydoty byłaby jeszcze większa.

Gość Niedowiarek jak Tomasz
brzydall - ''Niski wg kafe to poniżej 180'' Standardy kafe sa do dupowate :P Facet o wzroście 175-179cm jest wysoki i nie dajcie sobie wmówić, że jest inaczej. Wzrost 173cm Brzydalu jest całkiem, całkiem, nie masz powodów do zmartwieć. Ile znacie brzydkich młodych kobiet ( w waszym mniemaniu brzydkich)? Pewnie znajdzie się kilkanaście: koleżanki ze szkoły, studiów, pracy itp. Czy są samotne? Może niektóre, ale założe się, ze w większości się zajęte, mają meżów, narzeczonych, chłopaków. A nawet jeśli teraz są samotne to na pewno kogoś miały ( poza nieliznymi wyjątkami). Bo ktoś uznał, że są godne zainteresowania, że warto poznać, ktoś zakochał się i brzydota nie miała znaczenia.

\"ile znacie samotnych młodych kobiet?\" ZERO Ogólnie kobiety mają duże parcie na związek (presja społeczna), dlatego też są w większości pozajmowane.

Gość Najgorszy wzrost dla faceta
To tak na pograniczu 169 / 170 cm. Tacy faceci NIE POWINNI wręcz wiązać się z kobietami i niszczyć im życia !!!

Gość BzdetPe
A czy taki brzydki, niski chłopak nie może odkryć w sobie innych umiejętności i pasji życiowych? Czy musi mieć od razu kobietę, uprawoać sex i jeździć samochodem. Skoro jest niski i fizycznie odstaje od standardu, to niech zajmie się czymś co w życiu kocha np słuchaniem swojej ukochanej muzyki, albo czymkolwiek innym co jest dla niego ważne. Nie każdy facet może mieć kobietę, sorry.

Póki będzie się rozwijać przemysł gier komputerowych, nigdy nie będę narzekał na nudę. Skoro nie mogę mieć kobiety to przynajmniej sobie pogram

Gość gandalf38932
a ja mam jeszcze beznadziejniej, bo nawet brzydki nie jestem, a nawet dosc mocno przystojny \i nie jest to moja opinia\ ale sam z siebie jestem zadowolony , a momo to , nie moge nikogo poznac :(

ja w ogóle nie znam żadnych dziewczyn, no na tyle żeby znać ich \"stan cywilny\" :D \"Ile znacie brzydkich młodych kobiet ( w waszym mniemaniu brzydkich)?\" żadnych, w moim mniemaniu brzydkich nie znam... \"Pewnie znajdzie się kilkanaście: koleżanki \" nie zajdzie się.. a zresztą patrz sama góra

Wklejcie foty to zobaczymy tą waszą brzydote :classic_cool:

BzdetPe brzuch ma każdy :P a u tego kolegi nie widać, aby miał za duży brzuch. Niski też nie jest, zakola ma wielu facetów, nie są problemem. Facet jest ok

Gość BzdetPe
Niedowiarek co ty pier... znam tego faceta osobiście i ma 169 cm wzrostu, a ten samochód to nie jego tylko kolegi. On nawet prawa jazdy nie może zdać (przez wzrost) gdyż będąc tak niskim ma potworne problemy na placu manewrowym. Poza tym spójrz na jego gębę, sorry ale większego brzydala to w życiu nie widziałem. Wygląd ma niepoważny i beznadziejny! ;(

Gość Mumia z TombRaidera
O mój boże !!! Wygląd debila to mało powiedziane ;| Weźcie darujcie sobie tego typu foty bo pożygać się można :(

bonjour :-) ale pieprzycie. \"brzydki\" to pojęcie względne. nawet jak dla ludzi ktoś jest \"paskudztwem\", jak to zgrabnie określiła moja znajoma, a dla kogoś może akurat być Najcudowniejszym Słońcem. ;-) a ja wygrałem życie --> 👄🖐️:D:D:D

Dzis koleżanka z pracy powiedziała, że powinienem sobie znaleźć dziewczynę, dla której wygląd nie ma znaczenia. Ale z niej dyplomatka :)

Gość ofe rma
podobno są takie w ośrodkach dla niewidomych.

Gość mamuśka28
a ja kochałam takiego jednego brzydala od 7 lat jestem z innym ale ciągle myśle o tym innym cooz bym dała cofnąc czas kocham mojego kriska- Tygryska

Gość ofe rma
"ale pieprzycie. "brzydki" to pojęcie względne." no to niektórzy są brzydcy w całym, względnym znaczeniu tego słowa.

Mieszkam w zbyt małym mieście, żeby trafić na dziewczynę która na wygląd nie leci. Może w tych dużych prawdopodobieństwo jest większe, ale tu nie ma szans :)

Gość sami odrzucacie ...
Pamiętam takie temat z forum, gdzie brzydki chłopak pisał o swoim samotności, porazkach z dziewczynami, beznadziejności, przegranym życiu :( Wpisywali się różni forumowiczne, pocieszali, doradzali co zmienić w wygladzie, jak ma uwierzyć w siebie i tak dalej. I w końcu wpisała sie dziewczyna, która twierdziła iz tez jest brzydka. Wymiana postów, okazało się, że wiek podobny, miejsce zamieszkanie niezbyt odległe , ona zaproponowała napisanie maila ... autor odrzucił propozycie :( Sam narzekał, ze inni go odrzucają, ignorują a tak samo postąpił z ową dziewczyną :( Co ona pomyślała? pewnie utwierdziła sie w przekonaniu, że z powodu tego co napisała o swoim wyglądzie została odrzucona, nawet przez równie brzydkiego :O Bo nie warto, bo wstyd z taka pokazać się ? :(

Pewnie pomyslał, że to prowokacja, dziewczyna się z niego nabija. Ja przynajmniej bym tak pomyślał.

Gość sami odrzucacie ...
Brzydalu, jeśli za kazdym razem jak ktoś zapragnie cię poznać będziesz zakładał, że to prowokacja, litość, chęć pośmiania sie z ciebie, podniesienie własnego ego to nigdy nie poznasz dziewczyny. Są dziewczyny, które same nie są ładne, zdają sobie z tego sprawę bo przeciez lustro w domu jest, przeglądają się w nim codziennie. I takie dziewczyny realnie podchodzą do szukania kandydata na chłopaka, czyli nie startują do super macho tylko do tego przeciętnego. Próbują dostrzec w innych piękno, to piekno które jest niewidoczne dla oka. Bo przecież same nie raz chciały, aby w nich ktoś zauważył coś innego niż tylko okropna twarz, za grube nogi :O

Gość Hurcia
A możecie mi wyjaśnić kto to jest Fościu ? :)

Gość sami odrzucacie ...
Hurcia, przesadzasz z tymi linkami :O Miło byłoby ci gdyby twój znajomy wklejał na forum twoje zdjęcie, najlepiej to na którym wyszłaś fatalnie? Chłopak nie jest brzydki, uczepiłaś się bo chcesz komuś zrobić na złość? Poniżyć kogoś? Czekasz az ktoś napisze ''tak jest brzydki, dno, z takim wyglądem powinien nie wychodzić z domu'' :( Nikt ci tego nie napisze, bo chłopak jest przeciętny i może się podobać :) Ma zakola, no i co z tego? Wielu facetów ma, niektórym nawet pasują i dodają uroku :) Najprościej jak można, żebyś zrozumiała WYPAD z tym linkiem.