Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stojący z boku

Brzydki chłopak - czy oznacza że jest gorszy ??

Polecane posty

Gość sami odrzucacie ...
Hurcia - Nazywanie kogoś '' ścierwem '', ''debilem'' świadczy o tobie, domyśl się jak świadczy :O I to pisze kobieta :O ''Jakby wyglądał za kółkiem taki ktoś jak on'' Tak samo jak inni kierowcy. A co to samochód jest tylko dla przystojnych panów? Od kiedy? Może zgłość to do właściwych organów, niech w przepisach o ruchu drogowym wprowadzą specjalny mandat dla brzydkich, do których nie pasuje samochód. I najlepiej niech policjant, kóry już złapie takiego delikwenta od razu zabiera mu prawo jazdy, a samochód kieruje na policyjny parking :P No nie do pomyślenia, jak taki brzydal może kierować samochodem 😠 jak on wogole śmiał kupić samochód 😠

Gość Hurcia
do "Sami odrzucacie..." Laska, w końcu zaczynasz pisać sensownie :) No oczywiście że ten koleś się nie nadaje do samochodu, za mały jest i nieproporocjonalny. Sorry ale żeby facet był kierowcą to te podstawowe wymogi wyglądu zewnętrznego powinien spełniać. Powinien mieć podstawowe męskie barki, w miarę duże stopy i być conajmniej niskiego wzrostu (od 173 cm w górę), a ten co stoi to widać że 170 cm ma max i a ani cm więcej, czyli jest bardzo niski, zakola ma za duże i gębę bardzo debilowatą, sorry ale to widać. A wy mi piszecie że może się podobać, żałosne jesteście :(

Gość bollywood.queen.
brzydcy ludzie maja zle geny.. Uwazaj, bo twoje dzieci moga sie urodzic z jakimis chorobami.. to jest udowodnione badaniami

Sami odrzucacie daj sobie spokój i nie dyskutuj z Hurcią, bo sama widzisz, że to jak grochem o ścianę... Jak ktoś ma takie debilne poglądy jak ona to niestety nikt nie jest w stanie jej przemówić do rozumu. Szkoda Twoich nerwów. :) A ja zgadzam się z Tobą w 100%. ;)

Gość sami odrzucacie ...
Angolek, ale ja nie denerwuje się :)

Gość sami odrzucacie ...
''No nie do pomyślenia, jak taki brzydal może kierować samochodem 😠 jak on wogole śmiał kupić samochód 😠'' To było nabijanie się, czego oczywiscie panienka ;) Hurcia nie zrozumiała.

Lol Hurcia nie rób z siebie takiego żałosnego dzieciaka, ok? :) Nie wiem, po co w ogóle wyskakujesz z Giertychem. Ni z gruszki ni z pietruszki... 🖐️ A Twoje zdanie na temat facetów jest po prostu żałosne i tyle. ;)

Gość sami odrzucacie ...
Hurcia, teraz przegiełaś więc pofatyguje się i pojdę na smietnik zgłosić twoje posty do wykasownia. Za dużo k.... i innych wyzwisk w twoich postach :(

Gość Hurcia
Sorry ale jestem normalną współczesną dziewczyną i NIE MOGĘ patrzeć jak acy niemęscy kurduple jak ten na tym zdjęciu jeżdżą samochodami i mają dziewczyny !!! Oczywiście nikt im nie karze sobie strzelać w łeb, ale takie dodatki jak kobiety albo samochody (bo dla niektórych facetów to niestety tylko dodatki) powinni sobie odpuścić raz na zawsze! Ten koleś za kółkiem wyglądałby jak debil, chyba jesteście kobietami z klasą i to rozumiecie !!!

Hurcia a z Tobą wszystko w porządku? Ciekawe jak Ty wyglądasz? :o Może najpierw spójrz krytycznym okiem na siebie, a potem wypowiadaj się o innych, co? :o Albo weź udział w kolejnych wyborach prezydenckich i jak wygrasz to będziesz mogła zakazać nieatrakcyjnym ludziom wychodzić z domu, bo przecież takie osoby nie mogą ujrzeć światłą dziennego, prawda...? :o O matko... po co ja w ogóle z Tobą dyskutuję... :o Dziękuję, skończyłam... 🖐️

Gość sami odrzucacie ...
a ja wygrałem życie, czy kiedykolwiek odpowiedziałeś na taka propozycje? Może powinieneś chociaż raz gdy zostaniesz zagadany odpowiedzieć podając maila czy numer gg. Przecież jak cos nie wypali możesz powiedzieć delikatnie ''dziękuje za rozmowe, ale już nie mam ochoty rozmawiać, pisać bo męczy mnie to, bo nie potrafię być swobodny , bo ... ''. Nigdy nie wiadomo cos może się wydażyć :)

Gość Hurcia
No właśnie, tak się składa że ja akurat jestem ładną atrakcyjną i w dodatku WYMAGAJĄCĄ dziewczyną! To jest oczywiste że takich gości jak ten na zdjęciu będę potępiać. Sorry, ale dla mnie facet to musi być FACET a nie jakaś profanacja (jak ten koleś). Jeśli już facet urodził się niedorobiony i wygląda jak tamten to sorry, ale żeby od razu samochodem jeździć albo mieć kobietę? Sorry, to jest nie fair. Tylu normalnych wysokich facetów nie zdaje prawka a takie dno jak tamten sobie ot tak ma jeździć samochodem, to jest chore. Taki ktoś powinien mieć ustawowo zabronione wsiadanie za kółko !!!

Gość sami odrzucacie ...
poprawka: wydarzyć

6 sami odrzucacie ... "czy kiedykolwiek odpowiedziałeś na taka propozycje?" takie propozycje mi się nie zdarzają :D zresztą to nie istotne "Przecież jak cos nie wypali " jestem tak nieciekawym człowiekiem, że nie mogło by wypalić "bo nie potrafię być swobodny" raczej bo nie mam nic do powiedzenia/napisania\

Gość Hurcia
"a j wygrałem życie" Ale z pewnością nie jesteś AŻ TAKI nieciekawy jak ten debil na zdjęciu !!!

Gość sami odrzucacie ...
a ja wygrałem życie ''nie mam nic do powiedzenia/napisania'' Widzę cię na forum od dawna, wypowiadasz się w róznych tematach więc masz coś do powiedzenia :) Piszesz sensownie, masz swoje zdanie nie jest źle. Pierwsza rozmowa będzie trudna, będą momenty kiedy nie będziesz wiedział co napisać, denerwował się, że zapada cisza, gapił się w puste okienko i czekał, aż ta druga strona zacznie pisać, zada jakieś pytanie. Kolejna rozmowa będzie już bardziej sensowna - zobaczysz. ''jestem tak nieciekawym człowiekiem, że nie mogło by wypalić '' Tego nie wiesz :P

"Ale z pewnością nie jesteś AŻ TAKI nieciekawy jak ten debil na zdjęciu !!!" nie, tak nie... z 10x razy bardziej "na forum" "rożnych tematach" no właśnie... i w tym momencie należało by skończyć temat, bo "forum" i "temat" to nie bezpośrednia rozmowa... jest narzucony "temat" można napisać raz i się zmyć... wyobrażasz sobie ciągnięcie gadki na gg z kimś kto ma tekstu na 1 komentarz? Zabawne wizja :D "zada jakieś pytanie" zadawanie większości pytań mojej osobie jest bezcelowe, bo nie ma odpowiedzi :O "Tego nie wies" wiem, wiem :P ale to i tak nie zimni mojego zdania na temat zaufania w takie deklaracje :D... na forum mogę ci uwierzyć we wszystko ale jeżeli coś miało by być bezpośrednie... to nie ma mowy

Gość sami odrzucacie ...
a ja wygrałem życie Nigdy z nikim nie rozmawiałeś na gg? Ani jednej rozmowy? Nigdy nie pisałeś maili do znajomych ( nie ważne w jaki sposób poznanych)? ''nie, tak nie... z 10x razy bardziej '' Kurcze, nie rozumiem. Co takiego jest felernego w twoim wyglądzie, że tak oceniasz się? Masz sprawne nogi? ręce? Buzia jest niekształcona? Masz wadę wymowy? Masz blizny na ciele? Masz sporą nadwagę? ( to jest do pokonania )

Ja kiedyś chciałam pogadać z \"a ja wygrałem życie\", ale nic z tego. :p Chyba mnie nie polubił. :)

Gość sami odrzucacie ...
a ja wygrałem życie, odrzuciłeś propozycję Angolek ? Wstydz się ;)

Gość vvvvv
na kafe same prowokatorki siedzą

Gość lepiej być brzydkim
i wzbudzać litość, niż wyglądać śmiesznie i wzbudzać śmiech :o

Gość sami odrzucacie ...
vvvvvvv, siedzą też zwyczajne dziewczyny, które mają takie same problemy jak wy tu piszący o swojej brzydocie. Sporo dziewczyn też nie potrafi zaakceptować swojego wyglądu, wstydzą się swojego ciała, wystarczy poczytać kafe. Co chwila pojawia się temat w stylu: mam grube uda, jak je odchudzić?, mam celulit, co robić? jak ja pokaze się z takimi nogami w lato? co zrobić, aby mój nos nie robił się czerwony gdy zmarznie?

Gość sami odrzucacie ...
Zapamietajcie sobie jedno: nikt nie jest doskonały. Chowanie się nie pomoze wam pozbyć się problemu. Wasz problem będzie zawsze istniał jeśli nie zaakceptujecie swojego wyglądu ( brzydoty). Ta akceptacja może nastąpić chociażby w momencie kiedy poczujecie, że jest ktoś komu na was zalezy, jest ktoś kto was kocha :) Miłość drugiej osoby może wiele zmienić :) Uczucie, że można mnie pokochać dodaje skrzydeł :)

Gość ofe rma
"Sam narzekał, ze inni go odrzucają, ignorują a tak samo postąpił z ową dziewczyną Co ona pomyślała? pewnie utwierdziła sie w przekonaniu, że z powodu tego co napisała o swoim wyglądzie została odrzucona, nawet przez równie brzydkiego Bo nie warto, bo wstyd z taka pokazać się ?" e tam. do mnie napisała taka co twierdzi że jest ładna, przez gg czasami sobie gadam z inną która mi wysłała zdjęcia nawet - ładna. ale ja już jestem zdziczały. nie wiem co mam napisać ani jak się zachować. nie wierzę w to że się mogę podobać a ta cała moja popularnoś kafeteriana to od tego że narobiłem tu trochę zamieszania. tylko że moim problemem nigdy nie było to że jestem głupi czy nie potrafię się odezwać. ja po prostu nie jestem pociągający. ani fizycznie ani, nazwijmy to "behawioralnie" :D. bo faktycznie wierzę i wiem, że nawet brzydki facet może być pociągający o ile potrafi jakoś stworzyć tego rodzaju atmosferę wokół siebie. ja nie potrafię dlatego zawsze będę tylko "kolegą". a nie chce mi się poznawać nowych "koleżanek" :D przecież to bez sensu, kolegów to ja mam, i to świetnych. nigdy nie dacie rady im dorównać, za dużo razem przeżyliśmy. dzięki za kwiatka, zasadzę se w ogródku. (oczywiście tego kwiatka)

no cóż :O \"Nigdy z nikim nie rozmawiałeś na gg? Ani jednej rozmowy\" z jedną kiedyś z jakąś obsługą sklepu, lata temu... a towarzyskich sobie jakoś nie przypominam \"Nigdy nie pisałeś maili do znajomych ( nie ważne w jaki sposób poznanych)?\" z żadnymi \"znajomymi\", nie osiągnąłem tak wysokiego poziomu \"intymności\" :D aby pisać do siebie maile \"Co takiego jest felernego w twoim wyglądzie\" jakiś taki niespecjalny całokształt Hurcia miała by używanie :D Angolek to była by bardzo krótka, bardzo nudna i jednorazowa rozmowa 🖐️