Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szereg

kilka nieistotnych przemyśleń

Polecane posty

Gość ojojojoj
masz sztywne poglądy na temat capsloka, wiec masz problem lub PROBLEM hahhah :-D

Gość koniec i...kropka
extra. nie było mnie chwile i już tyle zaległości...niestety dziś napewno nie dam rady tego ogarnąć bo już odpływam w ramionach Morfeusza :P 3mać mi sie tu dzielnie i nie mazać. Jutro posprawdzam nastroje i ma być gut :) good night for all 🖐️🌻

Gość ojojojoj
wiesz co, nawet mi sie usmiechnąc nie chce...napisz coś mądrego i zabawnego to sie posmiejemy razem...

Gość koniec i...kropka
cicho bo jeszcze jestem :) wciąga mnie i już :P

Wciągnij się wciągnij, wciągamy ... :P

właściwie to racja wszystko mniejwięcej o tym samym tylko czasem trochę inaczej ujęte neguję życie...nie zawsze czasem...co raz częściej wiem to błąd...ale nie wiem dlaczego tak robię...i nie wiem co musiałoby się stać żebym przestał mogę tego wszystkiego w żaden sposób nie ujawniać...co nie oznacza...że to we mnie zniknie o ile w pewnym stopniu każdy sam stwarza własną rzeczywistość...to myśli się ma...funkcjonują one samoistnie i niezależnie...no chyba że tylko ja tak mam...ale nie sądzę ale nawet rzeczywistość...ile rzeczy zależy od innych...tysiące ludzi stoi ponad mną...wyznaczają prawa i obowiązki...w imię odwiecznego porządku...może to i dobrze...ale niektórym ciężko jest tak po prostu uznać że tak ma być...robić swoje i nie zastanawiać się...z czego to wynika nie wiem i nie wiem za bardzo o co Ci chodzi...piszesz mądrze i logicznie...reprezentujesz pogląd dosyć znany...ja to wiem...akceptuję...ale nie ma tego we mnie....chcesz mnie ocalić...przecież każdy robi jak chce jak umiesz tak fajnie kreować swoją rzeczywistość to OK...życzę dalszego szczęścia...

Gość koniec i...kropka
= nawaliłeś 😠 miałam dziś doła, potrzebowałam tych ramion a tu nic :P

Kropka, byłem w ogrodzie... doglądać szczypior, teraz będę sobie pluł w brodę i miał koszmary, ze byłem nie tam gdzie trzeba... ech okrutne życie! 😠

Gość ojojojoj
szereg zamknij oczy.... i co? jaki jest twój swiat z zmknietymi oczami? jaki jest Twój swiat gdy spisz? jaki jest Twój świat gdy przeżywasz sen? jaki byłby twój swiat gdybyś nie slyszał? jaki byłby Twój świat, gdybyś nie mógl ruszyć zadną częścia swojego ciała ani jej poczuć? Nie mów mi prosze ,ze myśli są samoistne....są wyłącznie produktem Twojego własnego personalnego mózgu. nie wiesz co ja chcę, nie mam poczucia misji by Cię ratować. tylkosam sie mozesz uratować. wiesz co jest ratunkiem? wyskoczenie z własnego ego jak ze zbyt ciasnego ubranka, które jest czymś osobnym, rozpoznanie kto patrzy przez Twoje oczy i słyszy przez Twoje uszy....

My Tobie również, powodzenia!!! :)

Gość koniec i...kropka
znów ten szczypior.. zakradne sie w nocy do tego ogródka i zrobie z tym szczypiorem porządek :P kto to widział, dama w potrzebie a ten zielska dogląda ;) cholero słodkich snów życze :)🖐️

Gość ojojojoj
a teraz cos dla szerega na dobranoc: myśli są czymś osobnym od Ciebie. Mysli nie sa Toba, a Ty nie jesteś swoimi myślami, czym sie dziadu, narka;-)

prywatę mi tu robicie nie szkodzi cho-le-ra nie musisz się unosić w moim imieniu...chyba że robisz to w swoim polubiłem Cię więc dzięki i wzajemnie...lepszego jutra aha...raczej nie będę już pisał...chyba że nie będę mógł się powstrzymać...jak komuś to miejsce pasuje może rozbudowywac wątek...proszę bardzo a jak spadnie...to tragedii też nie będzie Pozdrawia...i miłych snów życzę :)

Zrób porządek ze szczypiorem, zrób proszę, będziesz mogła wpadać kiedy zechcesz (nawet bez okazji)[zaciera ręce]! :) A fe, niedobre zielsko!

Gość koniec i...kropka
Hmm, coś podejrzana ta Twoja reakcja :P i jak ja sie teraz niepostrzeżenie wkradne do tego ogródka? :P

Mam czyste intencje... Robi się późno :( , mowiłaś coś o tym kolesiu Morfeuszu...:P Po co on tu przyłazi!? :P Odciąga nas od forum!

Ja tez 😴 ! 🖐️

Gość do autora
Przejdzie Ci:) tylko ktoś musi Cię wyrwać ze śpiączki. Ktoś, kto przebije mur twojej obojętności i niedostępności...nauczy Cię okazywania ciepła, uczuć i szacunku do wszystkich ludzi... Ale to musi być ktoś wyjątkowy, uparty, kompletnie inny od Ciebie, zafascynuje Cię swoim złem, odmiennością...zmanipuluje tak, że sam zapragniesz się zmienić...dla niego, żeby go żatrzymać... tak, ten ktoś to KOBIETA...obyś ją spotkał...

Gość taka inna samotna
weź się chłopie w garść, nie tylko Ty samotnym:O

Gość jajakata
Mam dla Ciebie CEL: umawiaj sie z dziewczynami. Potrafisz? jeśli nie, to się poducz...trening czyni mistrza!!! Do tego możesz sobie opracować własny plan, posunięcia taktyczne, sposoby... Musisz zadbać o szczegóły: ciuchy, sylwetke, fryz... To mnóstwo roboty i fajna zabawa, jak zaczniesz odnosić małe sukcesy... Rób to dla sportu, a może przy okazji kiedyś spotkasz tą właściwą? Ale już teraz musisz sie przygotowywać na jej spotkanie, trenując romansowanie na innych, bo jeszcze mało, za mało umiesz...

Witam w nowym dniu. Mam nadzieje, ze jutro (czyli juz dzisiaj) było lepsze:) szereg, ja sie nie unioslam, jeszcze mnie w akcji nie widziales;). fajnie bylo przeczytac, ze polubiles mnie, ja Ciebie tez lubie, bo jestes taki, jak ja jeszcze kilka lat temu. moze pojdziesz moim sladem i tez sie zmienisz? jajakata ma racje, podbudujesz poczucie wlasnej wartosci i moze spotkasz osobe, na ktora zawsze czekales =, a Ty szczypioru dogladales w czasie, kiedy miales mnie pilnowac przed kosmitami:O. przylacze sie chyba do koniec i...kropka i razem walczymy te zaraze(czyli szczypior;))

Nie, dziś nie doglądałem... jestem, do usług! :)