Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szereg

kilka nieistotnych przemyśleń

Polecane posty

Gość macowa
Z tego topicu wynika, ze to Wy najbardziej upieracie sie przy swoim niedopasowaniu, choc inni wcale tak nie uwazaja. Jest wiele osob otwartych na ludzi, trzeba tylko uznac sie za "czlowieka" i przestac tkwic w kompleksach, ktore sa tylko w srodku WAS, wykorzystajcie to i zrobcie z tym cos, bo to tylko od was zalezy.

Koniec i kropka, przygarniamy wszystkie puzzle...robimy własną układankę, szerokie ramiona do łkania gotowe!!! :P

nie wiem, skad sie wzielam, chyba lepiej zebym sie w ogole nie brala nigdy.a co do ukladanki to chyba jedynie jednoelementowa, zlozona tylko ze mnei, gdzie nikomu nie bede zawadzac

kilka dni temu spotkałem kolegę z ogólniaka...i mogę o nim powiedzieć że to był mój kolega...to jeden z tych frajerów takich jak ja...z którymi czasem się dogadywałem...ale już nie ostatni raz widziałem go...bo ja wiem dwa lata temu...gdzieś tam w autobusie wymieniliśmy parę zdań...zawsze tak jakoś było a teraz to stałem na przystanku...no i on szedł...i znów tylko chwila...bo podjechał autobus mu pasujący...a wiadomo że do siebie nie zadzwonimy...nikt nie wie dlaczgo...ale zawsze tak było a teraz już nawet nie chcę...podłamałem się...on do mnie że się zmieniłem...nie sądzę...ale może...z tym że jedynie powierzchownie...bo nie zmieniłem się od końca podstawówki...i to jest tragedia...totalnie nic nie dregnęło...ani z moją pomocą ani samoistnie... jeszcze powiedział mi parę rzeczy o sobie...i już wiem że tylko ja pozostałem frajerem...nie mogę mieć pretensji że w końcu i on znormalniał...bo pozostali frajerzy już dawno nimi nie są...no to zostałem ja... po skończeniu liceum nasze drogi się rozeszły...i jakoś nie utrzymywaliśmy kontaktów...jak to pojeby...bo u normalnych ludzi wyglądało by inaczej...zdarzały się jedynie przypadkowe spotkania...a na swoich studiach nie mam...a to już właściwie koniec...więc nie miałem znajomych...no i tyle...i myślałem że kiedyś odnowię kontakty z tymi...ale nie warto...za bardzo mnie to będzie boleć...ostatni debil...ja...już w liceum było to widać...z nich wszystkich najbardziej odstawałem ja...no i k* przeje#...kto by pomyślał że tak zostanie na wieki...że je banna stagnacja napisałem to już z miesiąc temu...dlatego jest tyle... od zawsze

\"Z tego topicu wynika, ze to Wy najbardziej upieracie sie przy swoim niedopasowaniu, choc inni wcale tak nie uwazaja. Jest wiele osob otwartych na ludzi, trzeba tylko uznac sie za \"czlowieka\" i przestac tkwic w kompleksach, ktore sa tylko w srodku WAS, wykorzystajcie to i zrobcie z tym cos, bo to tylko od was zalezy.\" Ot, macowa dobrze prawi, słuchaj Cho-le-ro! :P

cho-le-ra jakbym wiedział że ten temat tak Cię zdołuje to bym sobie darował zakładanie go

pewnie i Wy acie mnie juz dosc, chociaz mnie nie znacie. a tak na marginesie na codzien nie jestem taka, tylko dzisiaj mam chandre i napad pesymizmu(choc te napady coraz czesciej mi sie zdarzaja)

to nie ten temat mnie doluje, tu przynajmniej oge ponarzekac, przez co moze bedzie mi lepiej

Najpierw się otwórz sama na siebie Cho-le-ro! :P Szereg, bądz realistą, wez sprawy w swoje ręce!

Gość do cholery
Bo nie chcesz widziec. bo nie patrzysz. Bo wiesz swoje. Ja widze otwarte na was osoby nawet na tym topicu.

Gość koniec i ...kropka
ja sie zaraz tak przypilnikuje, że do każdej układanki bedzie jak w morde strzelił :P wygryze te skubańce z mojego miejsca ;)

nie chce patrzec? moze to, ze Ci, ktorych uwazalam za przyjaciol mnie olali to moje nie patrzenie. na tym topiku sa osoby otwarte na mnie-i co mi z tego? zaraz wstana od komputera,pojda do swoich spraw a o mnie i tak zapomna. ok, mam dzisiaj paskudny nastroj i dzis bede zamknieta na wszystkich

szereg--------> od zawsze, ale NIE NA zawsze; nie ma takiej siły-bo prawdopodobnie wiekiem jesteśmy zbliżeni; czyli przed Tobą więcej, niż za Tobą:); przed Nami więcej niż za Nami:) Piszesz \"frajerem\", \"debilem\"; po pierwsze: to Twoje zdanie, więc prawdopodobnie nie jest ono obiektywne, to, że tak się czujesz-NA PEWNO nie znaczy, że tak Cię postrzega otoczenie; po drugie-określasz się tak tylko dlatego, że jesteś samotnym? Samotny to po prostu samotny, spragniony bliskości drugiej osoby, to żaden frajer! Powtórz teraz to sobie trzy razy głośno:)

Gość koniec i ...kropka
a nie prawda droga Cholero.ja jestem na tyle naiwna, ze bardzo łatwo sie angażuje w sprawy innych, nawet całkowicie obcych ludzi z sieci...taka już ma natura :)

nigdy nie byłem realistą podobno jestem idealistą tak...nawet byli tacy otwarci...postawię im flaszkę...obalimy wspólnie i będę ziom...nie bawi mnie to jakoś

to ja juz pojde, wyrycze sie w poduszke i przejdzie mi, jutro wstane usmiechnieta i otwarta, a jak nie jutro to pojutrze. to w koncu szereg zalozyl ten topik zeby pouzalac sie, a to ja pokazuje swoje \'problemy\'. dobranoc wszystkim, przyznam,ze gdy czytalam kilka razy usmiechnela mi sie buzia

Gość koniec i ...kropka
dobranoc :) i ja jutro sie nie obudzisz z uśmiechem to Ci wirtualnie skopie tyłek :P

Gość koniec i ...kropka
a co z tymi szerokimi ramionami do łkania?? pytam na przyszłośc, gdybym popadła w czarną otchłań rozpaczy ;)

Gość koniec i ...kropka
o to sie nie martw, mam 6 zmysł :P

jakie szerokie ramiona? moze i ja zapisze sie do kolejki? cholera,humor mi sie poprawil

Po odejściu od kompa, nawet czasami się znow doń siada! :P Co z ramionami, a proszę bardzo, na forum bywam czesto! :)

tak, tylko, że ideologia to raczej NIE sposób na życie i postrzeganie rzeczywistości, a jedynie jego filozofia; jednak, jako, żem podpora archaiczych poglądów--idąc w tę stronę, ideologia haczy poniekąd o optymizm:), więc jesteś na słusznej drodze; jeszcze jedno pytanie: czy zatem czujesz się podle, bo jesteś samotnym i w tej samotności brakuje Ci miłości, czy po prostu znajomych, przyjaciół, etc. etc.?

Gość koniec i ...kropka
wystarczyło napomknąć o męskich ramionach i juz poprawa humoru :P a kto powiedział, że ja sie dzielić tymi ramionami chce??;)

Szereg pomoże, starczy dla wszystkich łkających kobietek! :)

=, rzuce sie przy piewszej lepszej okazji, bo teraz, z niewiadomych przyczyn, przeszla mi ochota na lkanie

Gość koniec i ...kropka
ostanimi czasy to jestem w takim stopniu uzależniona od kompa, ze już nawet zapominam od niego odchodzić :P a o ramionach nie zapomne (jaka szkoda, że dziś mam dobry humor:P)

Gość koniec i ...kropka
niewiadomych powiadzasz?? ciekawe ;)