DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 to mnie zmogło bez bromergonu... strach pomyśleć co będzie jak go zacznę brać??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Czesc :) Oj wiecie co, ja tez dzis bez sił..no słaniam sie na nogach a tak dobrze spałam w nocy... Ide sie wykąpac i do łózka bo jutro znow 6 rano pobudka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 to ja mam lepiej 6:30 :) ale ostatnio budzę się w nocy a już toaleta to obowiązkowo!!! :( masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 19, 2006 o a @ dalej nie ma..chyba te hormony tak mi daja w kość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 19, 2006 wiesz z ta toaleta to ja tez tak mam..i do tego spie na pietrze a łaziienke mam na parterze..wiec mam nocny spacer po schodach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 a może??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 19, 2006 to moze to do mnie czy do Ciebie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 19, 2006 kasik26_______>Ty wez idz w poniedz po test :x:x:x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 19, 2006 jesli o mnie chodzi to mysle ze nie bardzo..w koncu to pierwszy okres po odstawieniu tabsów to sie moze przesunąć.A poza tym to sie zabezpieczalismy.. Ale Tobie to zycze z całego serca:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 no chyba bardziej Ciebie :) :) :) u mnie ok tydzień do @ .... za wczesnie zeby cokolwiek... Joannaz ma rację! leć po test!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 a najlepiej wszystkie na raz i z głowy :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Echhhhhhhhhhh.nigdy nie mow nigdy;) Mozliwe ze hormony a mozliwe ze....sama wiesz;) A ja musze zaczekac na nastepny cykl-ten \"pusty\" :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 19, 2006 joanna..miałam isc dzis ..ale w połowie drogi zmieniałam zdanie i skonczyło sie na wafelkach w spozywczym kolo apteki:) Pomyslałam ze dam sobie czas do poniedziłku własnie:)..zeby sie za bardzo nie schizowac na samym poczatku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Noooo po week to bedzie dobre na nastepny tydzien;) Jak pozytywne-radosc, jak negatywne- spokoj;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Kasik26! podziwiam cierpliwość!!! ale....sama też bym pewnie poczekała.... wolałąbym dostać @ niż zobaczyć jedną KRECHE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Lipiec 19, 2006 zobaczymy..w pon..jak@ nie bedzie do tej pory. Ide powiesic pranie bo sie skonczyło i ide spac.Pozdrawiam cieplo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Wiecie co????Ja to jednak durna jestem- doradzam Wam zaczekac i potem robic test a sama.........latam prawie co miesiac i robie od razu:((((((Wiem ze nic nie bedzie- a jak ta glupia sie ciagle ludze:/ Zobaczymy na jak dlugo starczy mi sil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 kolorowych snów życzę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 joannaz ----->starczy starczy.... będziemy Cię wspierać jakby co... a Ty nas....też jakby co ale nadal czekamy na dobrą nowinę :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Noooooooooooooooooo czekamy:):) Poki co czekam na ziólka które dzis zamowilam:D Mam nadzieje ze..nie zatruje sie tym, ihihihihi.Chociaz jak zyje po Bromku( ale jak:-/) to ziola sa niczym :D Kasik26---dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 no ja chyba też zamówię :) :) :) chociaż moze poczekam jak Ty zareagujesz :) :) :) żartuję oczywiście!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Dorotka- ja juz w nosie to mam, mi juz nie zaszkodzi chyba:D Gorzej juz byc nie moze- conajwyzej lepiej, nie mam nic do stracie- wiec pic te herbatki moge;) Pewnie do piatku nie dojdzie, moze w poniedzialek, az sama jestem ciakawa.I ciakwe jakie te testy owulacyjne co mieli mi wrzucic w paczke, przepisze Wam ulotke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 ok. chetnie poczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 19, 2006 jestem tak zamotana i przymulona ze same bledy robie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 nic się nie przejmuj!!! ja jadąc samochodem wjechałabym w tył drugiego samochodu który stał na czerwonym świetle :( to był ten cudowny wpływ Bromergonu :( :( :( na szczęście nie jechałam sama i \"zostałam\" ostrzeżona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Lipiec 19, 2006 ok. na razie. uciekam. idę zrobić coś na słodko do jedzenia.... papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 19, 2006 Nic nie mow, tek tak nieraz mam za kolkiem ze nie lapie jak powinnam, ale co zrobic....Bromergon jest na liscie lekow zakazanych dla osob kierujacych-wiec wiadomo o co chodzi, ale co zrobic... Dobranoc dziewuszki,papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 Bry dziewuszki:) Okropny dzis upal- wlasnie wrocilam ze sklepu- juz 28 st a jest 8 rano:D Mam zamiar dzis jechac nad wode, chyba ze znow zasne- czuje sie okropnie,wszystko mi z rak leci,a w sklepie 5 razy odchodzilam z kolejki do kasy bo zapomnialam czegos:D Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielona koniczynka 0 Napisano Lipiec 20, 2006 Witajcie !!!!!!!!!!! u mnie dzisiaj tak wspaniala pogoda, nie ma az takiego slonka, i tak fajnie sie oddycha.Uciekamy dzisiaj na rowery joannaz==> powiedz czy przy zrobieniu zamowienia dostalas potwierdzenie na e`mail. Bo ja tez zamowilam dla meza bylo napisane ze dostane potwierdzenie na podany e´mail i do teraz nic nie dostalam. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Lipiec 20, 2006 koniczynka: nic nie dostalam na maila, tylko pojawil sie komunikat ze zatwierdzono, wysylka pojdzie i ze dziekuja U mnie upal jak diabli.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach