ilo12345 0 Napisano Sierpień 12, 2006 joannaz i uwazaj z kolderka he he bo trzeba dbac o fasolke:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 12, 2006 Jezu w koncu, myslalam ze jajo tu zniose:D Nie rob 3 testu, zaczekaj ze 3 dni, szkoda marnowac ich:) A BETE i tak i tak polecam..... NOOO moja chyba byla rzeczywiscie za wczesnie robiona jeszcze 2 dni i sie wyjasni, chyba ze wyjdzie 1 krecha---@ dalej nie przyjdzie, wtedy zrobie 2 BETE Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 12, 2006 ilo_________________>Buuuuuuuu,jaka fasolke?:(:(:( Ps. tez mam cykle nieregularne i b dlugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 12, 2006 a moglas sobie rzygnac:x A co Ci :D:D:D:D:D:D Teraz czytam 2 raz i sikam:D Piszesz ze dzis 13 dzien po OWU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 12, 2006 Urwalo mi text wrrrrrrrrrr Ja bylam 9 dni po OWU jak robilam HCG... Darowalam sobie ten cykl, poki co czekam na @@@@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilo12345 0 Napisano Sierpień 12, 2006 aha a ten test , ktory robilam to bobo-test strumieniowy- napisze wam jak zrobie ten inny jaki jest wynik- aha czytalam dzieckoinfo - to jest forum w ktorym byl plebiscyt na najwczesniejsza i najpozniejsza kreske( te druga oczywiscie) i roznie sie zdarza- bywa ze kreska jest bardzo pozno-dzien przed terminem miesiaczki nie ma a pojawia sie dopiero 2- 3 dni po terminie trzymajcie sie- maz wrocil ide robic test zaraz pozdrowionka i dziekuje ze jestescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilo12345 0 Napisano Sierpień 12, 2006 joannaz - trzymam kciuki w poniedzialek ci sie wyjasni- a ha- ja tez czesciej sikam teraz- dziwne bo myslalam ze dopiero tak sie dzieje jak ciaza jest wieksza i uciska na pecherz- o- mam kolejny objaw h he he do kolekcji:):):) aha po milym robieniu dzidzi trzymalam nogi w gorze oparte o sciane- moze to pomoglo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilo12345 0 Napisano Sierpień 12, 2006 aha wczoraj pytalam teoretycznie meza o słoik- i powiedzial ze nigdy w zyciu nie bedzie u lekarza do sloika......, nawet jak sie rozbeczalam- nie wiem co by bylo jakbym musiala go tam zaciagnac..........powiedzial ze jego plemniki to szybkie BILE i nie trzeba ich badac..........:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 12, 2006 ILO: ja tez po sexie klecze z wypieta pupa zeby \"plemniki\" splynely tam gdzie trzeba:D Co do sloika- pisalam nie raz, u mnie nie ma szans... Tak na marginesie wlasnie chlop mnie wygnal z kuchni: pizze dla mnie robi:):):):) Powodzenia, czekam na dalsze wiesci, sie laski dziwia jak wejda i poczytaja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 12, 2006 no sie dziwia:):) Gratuluje ilo,gratuluje i nie zapeszam:):):):):):):):):):):):):) Dla Ciebie... Ale Wam fajnie ja tez sobie chce potestowac:) No a u mnie to cholera wie co i jak w tych cyklach..wogole sie nie moge połapać.Ale od nastepnego mierze temp i wszystko zapisuje to moze mi sie to troche rozjasni.. Byliśmy z mężulkiem i psiakiem na taaakim długim spacerze..:) Buziaki i jeszcze raz gratuluje,ech jak fajnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 13, 2006 wlasnie zwymiotowalam sniadanie:( Juz jestem tym zmeczona!!!!!Ciagle mnie mdli i mi niedobrze, buuuu Niech leci dzis dzien, jutro rano robie test,,,, Buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Joasia czekam z niecierpliwoscia na jutro:):):) A z tym wymiotowaniem to ..trudno czego sie nie robi dla dzidzi:) Pozdrawiam i zycze by niedziela minela szybciusieńko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 13, 2006 No Dziewczynki nie piszecie...i nam topik spadł na druga stone:( Co tam u Was? Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 13, 2006 kasik26----------------e tam, nerw mam, niech sie ten dzien wstrepny skonczy :( Brzuch mnie bardzo boli jak na @@@, strasznie mnie mdli :( pewnie rano dostane....Tessciowa wrocila z ANglii niedawo a jej 1 pytanie do mnie: jak sie czujesz? Jestes moze juz w ciazy? Wrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 13, 2006 oj joasia spokojnie juz prawie koniec dnia:) A co do tesciowej to ja ..mam tak z tesciem:( A zeby było fajnie to tesciowie przyjezdzaja do nas na przyszły weekend:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Ja mam tesciowa super, konie z nia krasc, rozumiem ja- tak bardzo pragnie wnuka...Zwlaszcza ze...jej corka zapowiedziala ze nie chce miec dzieci i nigdy nie bedzie miala- w nosie z nia Echhhhhhhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilo12345 0 Napisano Sierpień 13, 2006 hej dziewczyny- kasik piszemy piszemy- ale ja dzis leniuchuje- musze jutro isc do pracy- nie zrobili nam dlugiego weekendu:(:(:( Nie robilam 3 testu- poczekam troszke- ale strasznie sie boje ze dostane okres joannaz- to fajnie ze wymiotowalas- moja mama przy kazdej z trzech ciazy wymiotowala w 2 tygodniu ciazy- i juz wtedy wiedziala:):):)co jest grane-:):) a ja nie wiem .......co ma byc to bedzie pozdrawiam wszystkie kobietki:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 13, 2006 O to wlasnie chodzi ze..........ja tez nie wiem co jest!!!!!!!!!!!!!!!!\\ Tak bardzo mnie boli brzuch na @@@@@@@@@@,buuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilo12345 0 Napisano Sierpień 13, 2006 mnie tez strasznie boli brzuch na dole- jak na ciote- joannaz fajnie ze masz fajna tesciowa- moja nie jest fajna:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilo12345 0 Napisano Sierpień 13, 2006 mam paranoje- wolalabym zasnac i sie obudzic w 17 tyg kiedy juz jest bezpieczniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilo12345 0 Napisano Sierpień 13, 2006 a tak sie boje - ze bedzie jak ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 13, 2006 ilo: ja tezzzzzzzzzzzzzzzzzzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Dziewuszki dobrze będzie..no prosze Was bardzo nie martwcie sie bo te Wasz fasolki beda smutasami w przyszłości:):) Kupiłam na allegro testy owulacyjne..moze mi sie cos rozjasni w tych moich cyklach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Dobrej nocki i czekam jutro na dobre wieści,śpijcie dobrze i juz mi sie nie denerwować, Buziaki w czółka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 13, 2006 własnie zobaczyłam ze napisałas jak pytałam o testy to jeszcze spac nie ide..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 13, 2006 kasik 26----------mam pelno testow na owu, wlasnie zamowilam 2 tyg temu--sa podobno super....... Masz link: e chwilowo nie ma, ale jak tylko znajde ci dam-najlepsza sa od Ewy Analityk Tez od niej bralam, jeszcze nie zdazylam wyprobowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Zamówiłam od jakies Małgosi...mam nadzieje ze beda ok.. No szkoda ze sie nie zgadałysmy to bym od Ciebie odkupiła..no bo Tobie to juz po co?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 13, 2006 W sumie to mi mąż zamówił:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Sierpień 13, 2006 kasik26_________najlepsze sa od Ewy Analityk:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Sierpień 13, 2006 na allegro jej nie znalazłam.:( Zamówiłam 6 wiec jak sie nie uda to sobie zamówie od tej Ewy co polecasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach