wica 0 Napisano Styczeń 8, 2007 Ania nie przejmuj sie, ja tez mam w brzuszku leniuszka i tez sie niepokoje często, ale dziewczyny maja racje, na wszystko przyjdzie pora. Ide spac. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Styczeń 8, 2007 justyna - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 9, 2007 Dzien dobry........... U mnie znow temp w dol--ale to wynik wczoraj dnia.... Do tego wieczorem mialam tel od mamy ze dziadek znow w szpitalu;ma przerzuty na pluca,wczoraj sie dusil i plul krwia-zabrali go od razu.... Ja juz mam dosc .............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 9, 2007 Witam! Dzięki Dziewczyny za pocieszenie! Joasiu!!Pamiętaj - tylko spokój!!!!Wiem, że łatwo powiedzieć, ale pamiętaj o Twoim maluszku Justynka!Dla Ciebie dużo pozytywnych ciążowych wibracji :) Ja znów jakaś zdolinowana, w pracy chaos, wciąż nic mi się nie chce, marzy mi się spacer i trochę słońca, nie wiem kiedy byłam ostatnio dłużej na świeżym powietrzu, chyba w sylwestra.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 9, 2007 ale pustki......wstawać śpiochy!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 9, 2007 Właśnie rozmawiałam z mamą - pierwsze pytanie, jak Małe.......a ja, że wciąż nic nie czuję........jak mnie to wkurza.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Styczeń 9, 2007 Justynko najważniejsze jest abyś się nie poddała i wierzyć zaczęła mocno w swoje II kreseczki! Bez względu na wszystko jeśli nastawisz się, że nie zajdziesz w ciąże to może też tak być ... dlatego zmień podejście i zamknij ten krąg ciężarówek na tym forum :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Styczeń 9, 2007 magda, ania, lady, joannaz, kasik, wica , listka i wszystkie kobietki jak dobrze ze jestescie...eh... jak to pomaga, czuje sie o niebo lepiej! a i jeszcze wczoraj gadalam z laskami z pragne dzidziusia i jest tam pierwsza oficjana mama:) podala nawet recepte na ciaze: LUZ :):):):):) ah..mam nadzieje ze dolacze, szybciej niz pozniej a jak pozniej...to lepiej pozniej niz wcale buziole, lece do roboty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Styczeń 9, 2007 .... dokładnie Justnko - WBIJ NA LUZ :)) Joannaz a ty bez względu na wszystko co się źle dzieje powinnaś myśleć dla dobra maleństwa troszkę egoistycznie.... ( może się nie da ale jak trzeba to trzeba ) Trzymaj się kobieto.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 10, 2007 LADY wiem,ale zbyt wiele problemow aby sie zajac soba..... JustynaM__mowilam,moja recepta ta sama: olac i dac na luz... Ja sie pogodzilam z mysla ze nie bede mama: efekt piorunujacy ***************************************** ************************************** ******************************************** ************************************* ****************************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Witajcie Dzisiaj mam 12 tydzień ciąży :)) czas leci :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 10, 2007 12 tydzień.....kiedy to było:) poza tym dzień dobry i miłego dnia!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Styczeń 10, 2007 joanna...22 marzec to urodziny mojej mamy-wiec napewno operacja sie uda:) i bedzie wszystko ok Duzo siły Asia i spokoju.. Aniaa ale Ty jestes niecierpliwa Mamuska,no:) ...napisała to ta co jest cierpliwa:):):) U mnie ok..jade dzis do mamy na obiad..M wyjechał a samej mi sie gotowac nie chce:(..ale jutro wracac i zrobie pomidorowa:) Trzymajcie sie:) Lady gratuluje 12 tyg....moj lekarz mowił byle do 13 tyg Pani Kasiu i bedzie tylko lepiej:):):) No to lady byle do 13 tyg:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Styczeń 10, 2007 U mnie leci 25 tydzien...wiecie a pamietam tam Malutka Kropeczke na usg i słowa lekarza jak powiedział 4-5 tydzien...ale czas leci....Jeszcze troche i bede panikowac przed porodem ..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Opowiem Wam ciekawostkę. Wczoraj mąż spotkał się z dawnym kolegą, któremu urodziło się dziecko, miał być chłopiec Wiktor- przez cały okres ciaży tak informowano przyszłych rodziców, a tu niespodzianka - urodziła się dziewczynka...znajomi na tyle zaskoczeni, że nawet imienia dla dziewczynki nie mieli...... i jest Wiktoria :) czyli pewności nigdy nie można mieć......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasik26 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Dzis sie własnie zastanawiałam jak ja dam na imie jak bedzie chłopczyk:) Chociaz sama na usg widziałam cipuche:):):) Wogole to mi sie dzis sniło ze pojechałam rodzic taksowka bo nikogo nie było w domu..i na sali przed cesarka prosiłam lekarza bysmy jeszcze godzine poczekali by moj maz zdazył dojechac:) I wiecie ze lekarz sie zgodził:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Styczeń 10, 2007 hmmm to też prawa z tą płcią! Pewności nie można do końca mieć do chwili kiedy nie zobaczy się na właśne oczka :)) Mam jednak nadzieję, że będę miała syna :) chociaż mówią mi, że córeczkę .... samam nie wiem! Imiona mam więc nie będzie problemu :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Kasik! Miejmy nadzieję, że w rzeczywistości nie będziesz musiała czekać na męża, bo będzie obok...... Lady! A jakie masz imiona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Styczeń 10, 2007 kasik - :D ja też pamiętam jak test robiłam i te pierwsze USG.... cudo.... a teraz koniec 19 tyg... a ja juz mysle o tym jak bede go/ją na rekach trzymac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 10, 2007 dzień dobry wszystkim!!! mam dziś tak cudowny dzień, że już nie pamiętam kiedy tak było: w ogole dziś nie wymiotowałam (a wczoraj np do 10 rano 3 razy) i nie jest mi słabo. normalnie to jakaś magia chyba, bo dziś mam pierwszy dzień 4 miesiąca!!!:):):) wiem wiem pewnie oznaki ciąży wrócą... ale cieszę się dzis póki co! jak to dobrze czuć się normalnie!!!!:) i jaki temacik ciekawy leciutki an naszym topiku - imionka!!!! wiecie ja też oczywiście o tym myślę. moim zdaniem łątwiej o imię dla chłopca tyle jest ładnych, ale dla dziewczynki... co jakiś czas przychodzi mi pomysła na jakies tam imię a potem przechodzi! i tak myślałam juz o Anastazji (nastka), Oli, Ninie, ostatnio była Adriana a teraz Kornelka:) a Wy? jakie macie typy?:) pootwierałam dziś okna w domu, bo normalnie czuję w powietrzu wiosnę!!! buziole!!!!!!i wiosenne promyczki dla Was!!!! pojutrze idę na USG!!! normalnie aż żyć się chce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 10, 2007 jaki powiew optymizmu, aż przyjemnie się czyta :) gratuluję braku wymiotów ;) oby tak dalej!!!!! a co do imion u mnie króluje Julka, chociaż mąż chciałby Madzię, a dla chłopca Michał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 10, 2007 za to kiedyś bardzo podobała mi się Konstancja.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Styczeń 10, 2007 aniaania gdyby była u mnie córa to moja córa powiedziała, że ma się nazywać Julia a chłopak będzie miał na imie Kacper! Na razie takie imiona obstawiamy ale wszystko może do lipca ulec zmianie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Kacper - suuper!!Zawsze to imię strasznie mi się podobało, ale mój mąż powiedział, że odpada, ale Julki nie odpuszczę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Listko moja córa już prawie 13 latka ma na imię ADRIANA :)) ładna i dobra dziewczyna :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Witajcie Ja juz po pracy, odpukac ale...dzis mam lzejsze mdlosci:) Ja imie mam dla dziewczynki: Amelka, a dla chlopaka nie mam pojecia, wszystkie wydaja mi sie takie jakies oklepane... Co do plci: mamie mojej wmawiali do konca ze dziewczynka, urodzil sie chlopak;););) Milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość al1234 Napisano Styczeń 10, 2007 otoż mam nie regularne cykle......dzien po okresie kochalam sie z chlopakiem bez gumki ale bardzo krótko (przed wejscie byl suchy) to byl mniej wiecej 7 dzien cyklu.........przez ostatni tydzien (16-22 dzien cyklu) wydobyway sie ze mnie ogormne ilosci sluzu a 23 dnia cyklu mialam cos przypominajace gest bardzo gesty sluz taki serek....od tamtego momentu jestm such i nie mam tych uplawow.... dzis jest 28 dzien cykly a jutro powinnam dostac okres........czy mozliwe zebym byla w ciazy???????prosze o odp to co opisalam wyzej to chyba owulacja prawda??????wiec jakie sa szanse??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaki25 Napisano Styczeń 10, 2007 witam jestem tu nowa i prosze o pomoc na czym dokładnie polega zabieg inseminacji i jak długo moze trwac leczenie hormonami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 10, 2007 al1234--wybacz,ale jak mozna zajsc w ciaze dzien po okresie?:/ Praw fizyki sie nie pokona...... kaki25 _______inseminacja moze byc nasieniem meza, albo dawcy. Leczenie hormonami zalezy od stanu Twoje zdrowia, potrzeb, wynikow badan etc- soecjalista Ci o tym opowie... Mozesz poczytac na ten temat sobie tu: http://starania.webd.pl/forum18.htm?sid=003cf4f2bbf14ccab120c1693bec4021 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Styczeń 10, 2007 Witajcie! JAk to fajnie ze watek sie rozwija... ja miałam taki sajgon dzis w pracy że chodze na rzesach...a na dodatek @ przylazla... POzdrawiam Was bardzo goraco!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach