joannaz 0 Napisano Styczeń 19, 2008 malolepsza: dziekujemy listkaaa______-Wszystkiego9 dobrego dlka Majuni na te pol roczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Styczeń 19, 2008 Witam! Buziaczki dla Jubilatów Majeczki I Wojtusia pozdrowionka dla całej reszty mamuś (obecnych i przyszłych) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 19, 2008 Majusia dziękuje za życzenia! I wszystkiego naj naj dla 5ciomiesięcznego Wojtusia Pudzianusia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Styczeń 19, 2008 listkaa dla Mai :D :D na pół roczku :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Styczeń 19, 2008 a to Ola dzis rano :D :D i jej nowa umiejętnośc :D http://pl.youtube.com/watch?v=l62kAQmjBR8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Styczeń 19, 2008 Magda--->super \"kierowca\" z Oleńki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 19, 2008 magda______________dziękujemy! Ale Oleńka super jeździ! jaka z niej już spryciula!!!Niesamowite! Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, ze niedługo Maja będzie taka samodzielna i opanuje całe mieszkanie:) będzie jeździć, pełzać, chodzić itp! Mieliśmy małą uroczystość. \'torcik\', sto lat itp. Był mój m. w markecie, a że nic nie znalazł, to kupił jej niekapka z miękkim ustnikiem. Oczywiście dla Mai za szybko leciało i zawiedziony stwierdził, że \'ona jest jeszcze małym ssakiem\' :) Fajnie lizała sobie łyżeczkę wcześniej zatopioną w kremie, a potem chciała zjeść swoją miseczkę, w której miała ciasto, które oczywiście ja zjadłam:) Jutro jedziemy do prababci, babci - cioci z laurkami:) Wstajemy skoro świt:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
listkaa 0 Napisano Styczeń 19, 2008 Pewnie już mnie nie będzie po północy, a ni jutro także dla Oleńki na pełne OSIEM MIESIECY!!!!!! sto lat, Oluś!!rośnij zdrowo i bądź zawsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Styczeń 19, 2008 listka :D :D :D dziękujemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Styczeń 20, 2008 Oleńka przesliczna dziewczynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 20, 2008 Nie wiem co W sie znow stalo, budzi mi sie co godz co dwie w nocy:( Zeby niet, pediatra sprawdzala :( Oczy az zapalki, az mnie mdli :( magda___ale zasuwa mala tym samochodem, super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 20, 2008 Ps. dla Olisi na 8 mcy ogromne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Styczeń 20, 2008 Buziaczki Dla Oleński jubilatki :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Styczeń 21, 2008 witam poniedzialkowo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 21, 2008 ja juz bylam rano, ale cisza to se poszlam;) \"prezenty\" W podarowal rano dziadkom, obojgu lezki polecialy;) Popoludniu jedziemy w trase do moich dziadkow, za daleko aby sie wozkiem tłuc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Witajcie!!! Joannaz----> za daleko wózkiem ? No co Ty! ;) Zwal na pogodę :) niełądna przynajmniej u mnie :) cimno, mokro brrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Nie mam czasu, więc wpadłam się tylko przywitać. Piszę pracę i chcialabym jak najszybciej skończyć przynajmniej ten rozdział. Jutro w wolnej chwili napiszę co u nas. Pozdrowionka i buziaki dla Wszystkich!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Oj! jak fajnie ktoś z zapałem i chęcią do pracy... :) :) pracuj dzielnie Aniu :) Ja muszę siąść do anglika, zaliczenie mam w sobotę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 21, 2008 Wrocilismy od dziadkow, ale sie opilam pycha likierku czekoladowego;) Wojtusiowi popoludniu zaczelo ropiec oczko,jutro jade z nim do pediatry.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 22, 2008 Hej!!! Melduję się jako pierwsza:) Tak sobie Was przeczytałam i widzę, że prezenty na dzień babci i dziadka były u nas podobne:) my tez odciskalismy rączkę i nóżkę Michasia:) Wczoraj skończyłam pisać drugi rozdział:) jupi!!!! A w ogóle na weekend Michaś był u moich rodziców, a my odpoczywaliśmy. W sobotę byliśmy w kinie, a nocki wreszcie odespaliśmy. Michaś ma problemy z kupką - robi takie duże, ze aż płacze, musi Go boleć:( na razie próbujemy domowych sposobów - dużo picia, śliwki, mam nadzieję, że pomoże.... oczywiście najlepsze zyczenia dla naszych maluszków, które miały swoje święto dodałam nowe fotki na bobasach!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 22, 2008 aniu gratulacje 2 rozdzialu:) W chory, cala noc z plecy,katar+kaszel+ropiejace oczko:( Dzis nie ma naszej pediatry,jutro rano bedzie i jedziemy,na 100% bez antybiotyku teraz sie nie obejdzie:( Bylam w aptece,mam siate roznosci,mam nadzieje ze do jutra jakos przetrzyma biedny:( SPi od rana,oczki szklane,przelewa mi sie:( Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Styczeń 22, 2008 Joasiu - jakie biedactwo, trzymajcie się jakoś do jutra!! Dużo zdrówka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Styczeń 22, 2008 Hej! Joasiu----< usciskaj mocno Wojtusia i dużo zdrówka życze Aniu----> no super! jestem z Ciebie dumna ;) I na mnie przelało się troszkę Twojej motywacji (pouczyłąm się do testu z angielskiego ) :P malolepsza, lady, kasik, wica, magda, listkaaa, doth_s, oli, PaniMisiowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Styczeń 22, 2008 hej a ja mam od dwoch dni kocioł... wczoraj mialam super dzien, moj Jacek mial wypadek... na szczęśie nic mu sie nie stało, ale samochcody japrawdopodobiniej do kasacji, jechal sobie i koles mu pierwszenstwo wymusil i Jacek w niego walnął... na szczęście jechał sam, bo ja jechałam z mama jej sam. a zaczęło sięod tego ze wzięłam nasz sam zostawiłam Jacka z Olka i pojechałam na zakupy, a Jacek jak wychodzilam to powiedzial ze za 15 min mu bedzie sam potrzebny, to mu powiedzialam ze jego problem... a on zapomnial mi powiedziec za cos z przewodanmisie dzieje bo obroty mu spadaly i w koncu mi sie rozkraczyl.... to on wział mamy sam, Olke w fotelik i przyjechal, zamienilismy sie na sam. i on wracal... wypadek miał 100 metrow od domu a co najlepsze zostawilam mu moja torebke i portfel ze wszystkimi dokumentami i zgubil je gdzies, sam nie wie gdzie bo w szoku był... wiec musialam poblokowac kary ii dowód... i bede musiala wszystko wyrabiac od nowa... a Ola dzis z holterm łazi :) jutro w tą ślizgawicę musze go odwiezc :O :O joasia dla W Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Styczeń 22, 2008 No to rzeczywiście przeszliscie...nie ma co! Ważne ze Twojemu Mężowi nic się nie stało,a Ty i Ola byłyście w innym samochodzie.... Współczuje z jazdą w taką pogode ( u nas co prawda nie slisko, ale zaraz chyba sypnie śniegiem-takie niebo zachmurzone) A jak Oleńska z holterem? Nie przeszkadza jej ? Ucałuj córunię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Styczeń 22, 2008 nie przeszkadza bo ma pochowane w ubranku i małe to jest jak paczka papierosów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Styczeń 22, 2008 mówiłam że nie przeszkadza ??? PRZESZKADZA :O dopiero teraz usnęła :O i udko sobie obtarła :( ale pocieszam się ze tylko do rana... DOBRANOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Styczeń 23, 2008 magda,trzymam kciuki za malutka U nas noc masakra,jak to przy chorym dziecku.... Mama pojechala W zarejestrowac... A i mnie grypa rozklada na lopatki, przez zasrany katar,nie widze na oczy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Styczeń 23, 2008 magda r________ to dobrze ze dzisiaj juz zdejmujesz, mala przyjanmniej nie bedzie sie meczyć joannaz____ ucaluj Wojtusia i trzymaj się chorowitko Wczoraj nie pisalam bo nie mialam jak ale dzisiaj sie poprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach