Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka*

dziewczyny jakie podpaski uzywacie poradzcie

Polecane posty

Gość mloda12
bo przyznam ze na przyklad na wf te grube belli sa niewygodne bo za grube:(

Gość mloda12
a nie ma jakichs cienkich i niedrogich? bo na wfie te grube belli sa dla mnie niewygodne bo sie boje ze ktos zobzczy ze mam podpaske:(:(:(:(

Gość mloda12
ale po domu i na noc bella te grube sa niezle:))))))) polecam:)

Gość mloda12
piszcie dziewczyny cos:))

Gość Ataga85
Przeczytałam wsyztskie wypowiedzi. Wnioski: 1. Ulubioną firmą jest bella (green, blue, itd). 2. Alwaysy odparzają d***e ;P i są ogólnie beznadziejne :P Na początku uzywałam podpasek (pokochałam belle green). Raz spróbowałam tamponów i po pierwszym dniu myslałam ze umrę... BOLAŁO. więc wróciłam do podpasek. Ale że jestem uparta osóbka a tampony nie dawały mi spokokoju to po paru m-cach znów spróbowałam. I.... teraz nie wyobrażam sobie okresu bez tamponów!!!!! Używam ich już ok 3lata. Dziś dopiero dowiedziałam się o czymś takim jak nadżerka i trochę się wystraszyłam... Ale dalje bedę korzystać z tamponów. Ja nie latam z zegarkiem w ręku co 3godz zeby go zmienić. Najgorszy dla mniej jest 2 dzień i wtedy to średnio co godz lecę bo wc, a tak to to co ok. 3-4 godz. Niektóre dziewczyny pisały, ze je boli jak wyciągają. Tampon musi byc nasiąknięty krwią-wtedy łatwo go wyciągnąć i nie boli. Jak się zmienia zbyt często to pochwa staje sie sucha i dlatego boli przy wkładaniu i wyciąganiu tamponu.

Gość kasiaa17..
a ja kupilam ostatnio always ultra te z miekka powloczka:) sa super tylko ze troche drogie:(

Gość mloda12
to kup belle jak always sa za drogie dla ciebie kasiu

Gość vanessa17
ja ostatnio mam tak skape okresy ze uzywam wkladek careffe(nie wiem jak to sie pisze) karfi sie czyta

Gość vanessa17
ej no wes przestan,idz sobie na czat erotyczny jak nie umiesz pisac na temat

Gość malaka
Always z siatka są okropne, dla mnie śmierdzą chemią. Najgorsze co może być. Najlepsze bella niebieskie cienkie. Grube bella dobre na 2-3 dzień @, ze mnie leje się jak woda z kranu w always nawet nie zdąży wsiąknąć. Co pół godziny witytwa w wc. Najgorzej w pracy. Tampony pewnie wygodne, ale ja nie nauczyłam się używać.

Gość vanessa17
to jest zalosne co piszesz,pisz na temat podpasek,jakich uzywasz i jakie wedlug ciebie zapewniaja najlepsza ochrone a nie piszesz nam tu jakies brednie,jak nie umiesz pisac na temat to idz stad. (do latwej18DDDDD

Gość mlodziutka13
a dla mnie najlepsze sa always ultra te z powloczka miekka jak bawelna

Gość Kama1212
przepraszam ze mnie dlugo niebylo, a wiec tak cienkie podpaski i zeby niebylo ich widac na wf hmmmm jest tego duzo na pierwszymmiejscu dam naturelle ultra bo jest cienka i tania a jej zaletą jest to ze jej niewidac, puzniej jest troche gubsza zielona podpaska libresse ale ona jest tak miekka ze wygina sie an wszystkie strony ale pewnie byloby ją widac, bella violet, rose czy tam rozowe czy jakos tak tani i mieciutkie (no i oczywiscie cienkie) libresse rozowe i takie niebieskie tez sądobre ale jednak polecalabym naturelle ultra :)

Gość Kama1212
dziewczyny ostrzegam neimarnujcie pieniedzy na podpaski ultra fresh z alwaysa bo one odparzają du** i nadodatek szeleszczą w kiblach :( pzdr :)

Gość vanessa17
kama1212 no ale sa tez always z miekka powloczka i nie odparzaja

Gość Kama1212
no tak ale ja mowie o tych ultra fresz czyli bez powloczki

Gość kuksaniec w bok
Zadziwiające, że dużo babeczek zachwala naturellę, przecież zawiera substancje zapachowe, bardzo intensywne :O Pipka nie lubi perfumek :O

Gość Kama1212
uzywam tego i powiem wam ze to mi wygladza na c*** skore bo to nie perfumowany zapach tylko balsam z rumianku dla informacji :)

nobkla dla tego kto wymyślił tampony!!! a jak kiedyś uzywałam podpasek to librese zielone. stare czasy :)

te libresse cienkie zielone chyba były super chłonne a takei cienkie. więc jak już podpaski to one.

Gość hehe rozwalił mnie
ten tekst żeby nie używać po podpaski szeleszczą w kiblach :D:D A co to przestępstwo i mam się ukrywać że zmieniam podpaskę? :O

Gość Kama1212
ja mwoie tylko zalewty i wady i gulnie niepolecam bo orzy chodzneiu tez szeleszczą i dla niektorych moze to byc denerwujące :)

Gość Kama1212
a zapomnialam dodac ze tylko te z drive szeleszcza nie wszystkie :)

Gość zxcvbnmMG
najlepsza podpaska to... TAMPON!!!!!! :)

Gość sdfsgfsfs
o tak, tampony i tylko tampony. od zawsze. od pierwszego okresu uzywam. Raz tylko mialam podpaske ale od razu ja wyzrzuiclam bo czulam sie jakbym miala pieluche : /

Gość szelesc se
hehe jak chcesz szelescic to szelesc twoja sprtawa:P mnie to np krepuje, kiedys słyszałam jak cos szelesciło strasznei mojej kolezance przy wstawaniu i siadaniu, i to pewnie jakas podpaska była, normalnie masakra:///nie wszystcy od razu musza wiedziec ze mam okres:P

Gość Kama1212
nie no ja niechce zeby ktos wiedzial ze mam okres bo jestem jeszcze w klasie z takimi balwanami co tego nierozumieją wiec przepraszam bardzo ale niechce byc tmatem zartow

Gość malgosia17...
wedlug mnie najlepsze podpaski to always ale z miekka powloczka,na drugim miejscu stawiam belle blue a na trzecim naturelle ultra,nie lubie podpasek z siateczka bo mnie odparza:( a na dodatek sie odkleja od podpaski i szelesci przy chodzeniu:( jak nosilam podpaske always z siateczka to po jakims czasie chodzeniamw niej ona sie po prostu podarla:( i jakas taka sztuczna jest i nieprzyjemna,ale always sensitive jest super:) polecam:)

Gość malgosia17...
a wy dziewczyny jakie macie wrazenia po uzyciu podpasek always ultra z siateczka????? piszcie

Gość klaudiaaaa15
mam pytanie: czy moge uzywac podpasek bez skrzydelek podczas obfitego okresu?