Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka*

dziewczyny jakie podpaski uzywacie poradzcie

Polecane posty

Gość nie wiem jak /
nie wiem jak mozna uzywac papieru toaletowego,przeciez wie sie ze za niedlugo ma sie dostac okres,to nalezy kupic sobie zapas podpasek,najlepiej jakies z dwa duopaki i bedzie mialo sie na dluzej

Gość nattttttkkkkkkaaaaa
wedlug mnie to jest chore zeby siedziec na sedesie,juz lepiej powiedziec rodzicom wprost ze ma sie okres i potrebna jest kasa na podpaski i oni maja obowiazek to zrozumiec i dac pieniadze na te podpaski

Gość betta
u mnie w domu jest cienko z kasa i moja mama uzywa tych grubych belli i j tez je uzywam ale juz wole uzywac te grube podpaski niz pchac do majtek jakis papier toaletowy czy jakies szmatki czy ligniny....

Gość jjjjjjjjjjjjj
ja uzywam wate zawinieta w bandaz bo jest ona rownie wygodna jak te grube podpaski bella,nie widze zadnej roznicy bo te podpaski sie zwijaja w rulonik i sa ogolnie beznadziejne wiec wole ta wate w bandaz zawinieta bo ona dobrze chlonie,polecam:):):)

Gość paula...16...
nie wiem jak wy ale ja zawsze kupuje sobie ze trzy duopaki i mam na dlugo bo nie bede ciagle kupowac malych paczek podpasek i bac sie ze mi zabraknie albo biegac do sklepu po mala paczke podpasek,przeciez po to sa duopaki zeby zaoszczedzic kase bo w duopakach wychodzi o wiele taniej,najczesciej kupuje belle pefecte niebieska i jestem z nich zadowolona,sa miekkie i naturalne i nie posiadaja zadnych zbednych siateczek ktory mogly by mnie podraznic bo mam wrazliwa skore,no wiec polecam wam bella perfecta blue:)

Gość Kama1212
Ja tez polecam belle blue racja po co sie martwic na zapas ze wam zabraknie od tego są duopaki :)

Gość po co .
po co uzywac wate jak sa podpaski?:P

Gość grubaska////
bo wata mniej kosztuje:P

Gość nie rozumiem .
nie rozumiem cie... to ty sie meczysz z wata a na podpaski szkoda ci kasy...? przeciez mozesz kupic nawet te najtansze:P

Gość grubaska////
wiesz ja juz wole wate od tych oblesnych grubych i niewygodnych podpasek bella,przeciez to badziewie jest gorsze od waty!!!!!!!!!!!!

Gość a rob .
a rob sobie co chcesz:P:P:P i wpychaj tam co chcesz:P:P:P

Gość a uzywa .
a uzywa ktoras z was waty w ogole podczas okresu oprocz grubaski?

Gość bettka////
ej dziewczyny spokoj!!! :D:D:D:D:D:D

Gość Kama1212
oj za przeproszeniem podpaska trzyma sie kupy i nierozlatuje a wata lata ci po dupie

Gość bettka////
no wlasnie Kama1212 masz racje,nie rozumiem jak mozna uzywac waty:D:D:D przeciez teraz w sklepach jest taki duzy wybor podpasek ze kazda z nas znajdzie odpowiednia dla siebie podpaske:):):)

Gość Kama1212
sluchajcie ogulnie jeśli ktos lubi wate niech sobie lubi to jest forum zeby pisac o tym czego sie uzywa pytac o rozne sprawy i wogule a nie zeby sie klucic i przezywac jesli ktos takie rzeczy robi znaczy ze niedosc ze jest dzieckiem wcale niema okresu ale juz do tego tematu niezmiezajmy :) pozdrawiam wszystkie forumowiczki

Gość katkakaka
naturella ultra rzadzi!!!!!!!!!!! :D

Gość MoNika .
dla mnie sa najlepsze bella pefecta blue,polecam wszystkiim:)

Gość taka sobie .
bella perfecta blue:) bella perfecta violet:) naturella ultra:)

Gość taka sobie .
a always ultra te z siatka sa beznadziejne bo szeleszcza przy noszeniu i siatka sie odkleja od podpaski i przykleja do tylka.

Gość a ja preferuje
na codzien tampony na noc podpaski(najlepiej alawys)nigdy naturella bo ten zapach mnie odraza

Gość Kama1212
nie wiem co wy macie do tego zapachu naturelli jest bardzo ladny :)

Gość lolka velvet
dla mnie bella ze skrzydełkami , rewelka oczywiscie soft

Gość kasiaa17..
wyprobowalam naturelle i mi ten zapach nie przeszkadza,ja go czuje tylko w ubikacji,ladnie pachna te podpaski i mi wygladzaja skore,ale wole te w wersji ultra bo sa cienkie i wygodne.

Gość karolcia955
Ja najczęściej używam naturelli ultra normal (mam 13 lat) mam obfite bardzo miesiączki... :O jak jechalam teraz w tym roku na kolonie to kupilam belle fiolet i przeciekla!!Przy nastepnej miesiaczce kupilam belle blue jest super a przy ostatniej co teraz mialam uzywalam belli blue co zostaly mi z poprzedniego okresu i dokupilam always'y z funkcja gel action... Które są najlepsze to nie potrafie okreslic... poniewaz mam bardzo obfite okresy i jak jestem w szkole i mam 6/7 lekcji to i tak czuje ze troszke mi cos przelecialo ale naszczescie nie tak bardzo aby bylo widac na spodniach itp. Ja abym sie czula naprawde komfortowo to musze miec w szkole tampona i podpaske... Ja sie wstydze zmieniac w szkole podpasek bo szeleszcza :O Ale wczoraj dostalam 5 miesiaczke i chyba bede musiala zaczac w szkole zmieniac bo takto to jest okropny dyskomfort :O:O A moze wy mi cos mozecie na to poradzic?

Gość Kama1212
ja zmienialam w szkole i nic sie niedzieje spokojnie mozesz to robic ale jesli jednak wstydzisz sie to zakladaj te z wysoka chlonnosia a najlepiej gel actin (czy jakos tak) bo one chloną tyle co w jeden dzien wydala pochwa i spokojnie mozesz niewymieniac podpaski w szkole :)

Gość dorrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa
a ja uzywam bella violet i one nie szeleszcza w kiblu ale trzeba je czesto wymieniac bo przy obfitym krwawieniu przeciekaja:( ale maja fajny delikatny zapach,uzywalam tez takich niebieskich z miekka powloczka i tez sa fajne a alwaysow nie uzywam bo sa za drogie i maja zla siateczke:( naturella moga byc ale troche szeleszcza:(