Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka*

dziewczyny jakie podpaski uzywacie poradzcie

Polecane posty

Gość misia13......
a ja mam pytanie: czy sa podpaski ultracienkie które kosztują nie więcej niż 3 zł?

Gość gjkl
te alwaysy te cienkie przyklejaja mi sie do tyłka i mam wrazenie ze całą dupę mam we krwi :o zresztą tak samo jest z always classik

Gość kwiatuszkowa lady
ja też mam pytanie: jaką podpaskę byście założyły do spodniczki mini albo białych obcisłych spodni lub białych krótkich spodenek?

Gość malgosia17...
always classic są za grube:(

Gość malgosia17...
a mi nawet wkładki naturella przeciekaja jak uzylam je zeby wchlonely wydzieline sluzowa tylko (podczas okresu ich nie uzywalam) po prostu wiekszosc sluzu mialam na majtkach a nie na wkladce i mialam majtki wilgotne przez ten sluz:(

Gość nattttti
a ja ostatnio nie mialam podpasek to uzywalam chusteczek ale mnie gniotly jak wepchalm je kilka naraz i mi sie przykleily do d... no i czulam sie niekomfortowo:(

Gość klaudia141414141414
a ja nic nie uzywalam bo nie mialam kasy na podpaski bo moja mama mi nie dala bo ona nie wie ze mam juz okres:D

Gość nacia14....
ja tez nie uzywam zadnych podpasek bo szkoda kasy a teraz podpaski sa drogie,chusteczki pcham kilka na raz do majtek

Gość kinnia
a ja papier toaletowy uzywam bo bardziej sie oplaca niz podpaski

Gość kiciunnaaa
a ja uzywam lignine

Gość kisielka
a ja nic nie uzywam bo szoda kasy a majtki spodnie sie wypierze w pralce

Gość kisielka
a ja nic nie uzywam bo szkoda kasy a majtki i spodnie sie wypierze w pralce:)

Gość mloda12
ale przeciez papier toaletowy kosztuje ok 2 zl czyli tyle ile najtansze podpaski wiec chyba lepiej kupic podpaske niz uzywac papieru toaletowego podczas okresu,no i nie wyobrazam sobie jak mozna nic nie uzywac,przeciez cale spodnie brudne i w szkole czy w jakim kolwiek miejscu ludzie by to zauwazyli wiec nieuzywanie niczego to zero procent dyskrecji i ciagly strach ze wszyscy widza te plamy i sie smieja wiec ja bym nie chciala byc na miejscu dziewczyn ktore nic nie uzywaja podczas okresu

Gość KAKAKMA
nIE WYOBRAŻAM SOBIE, JAK MOZNA NIC NIE UŻYWAĆ W TYM CZASIE. JA MAM TALI OBFITY OKRES, ŻE MUSZE WKŁADĄC DWIE PODPASKI NA RAZ I JESZCZE KŁĄB WATY, I CO DWIE GODZINY MUSZE TO WSZYSTKO WYMIENIAĆ

Gość Kama1212
przeciez nieuzywanie podpasek prowadzi do zakazen jak niemozna ich uzywac !!!!! rozumiem kobiety ktorych mamy niedają kasy bo niewiedzą ze ich corka ma okres ale to chyba lepiej podwedzic mamie podpaski niz wpychac papier toaletowy i husteczki

Gość GOSIA16
NIEUZYWANIE NICZEGO JEST NIEHIGIENICZNE BLEEEE

Gość anaaa.....
ja uzywam tylko always ultra

Gość malgosia141414141414
wez przestan,przeciez always ultra to badziewie i to na dodatek plastikowe:(

Gość mala12
a ja nie uzywam niczego,najwyzej chusteczki

Gość justynka17
hej,ja wyprobowalam juz rozne podpaski i wedlug mnie sa najlepsze bella perfekta te niebieskie,inne mnie zawiodly:( ostatnio uzylam naturelle ultra to przeciekly jak bylam w szkole:(

Gość Kama1212
nie no ultra moze i są plastokowe szeleszczą ale kazdy lubi to co lubi ja lubie wiele podpasek ale chyba wroce do always są OK :) :D

Gość ojojjoo
ło matko jak sie chce ubrac poidpaske to sie nie ubiera obcisłych białych spodni, ..... albo spodenki i tampon, albo podpaska i normalne spodnie

Kama1212 co ty mowisz ze wracasz do always przeciez to sam plastik i zero procent naturalnosci,sama przyznalas ze plastikowe a teraz do nich wracasz hahaha:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Kama12
hahaha, chyab nieznasz prodyktow always owszem nielubie tych plastokowych ole od czego w koncu są sensitive .... ?

no to trzeba było od razu napisać że chodzi Ci o always sensitive:P:P:P

Gość Kama1212
bo te z siateczką może i chłonął wiecej niz ich masa ale i tak to trzeba zmieniac co 4 godziny i co tak czeste zmienianie boli dupa od tego, i moge sie przyznac ze raz tylko zalozylam taką bo mnie od ruszania sie wogule dupka bolala xD

Gość Kama1212
Uzywal ktos podpasek facelle ?

Gość Justi93
Ja uzywalam,kupilam je w roosmanie chyba(znaczy sie moja mama mi je kupila) ale powiem wam ze nie polwcam bo maja jakas taka dziwna powloke i przy obfitym krwawieniu nie daja rady tego wszystkiego wchlonac i po prostu przeciekaja:(

Gość kasiunia12
ja uzywam podpaski te co moja mama a sa to bella te grube co kosztuja 2 zl-20 sztuk.

Gość martusia/////18//////
ja uzywam alwaysy ale te grube classic,bo na tamte cienkie alwaysy mnie nie stac:/ sa drogie jak dla mnie,to bez sensu dawac 7 zl za 7/8/9/10/12 sztuk podpasek,co innego jakby ich bylo kolo 20 sztuk to moze bym dala za nie 7 zl ale tak to nie bo za drogo:(:(:(