Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka*

dziewczyny jakie podpaski uzywacie poradzcie

Polecane posty

Gość elllla ellla
a jest w ogóle coś takiego jak niebieska naturella?????? bo ja wiem że zielona jest a niebieska?????????? nie słyszałam o takiej ani nie widziałam w sklepie... odpiszcie mi na to pytanie dziewczyny.

No byłam kiedyś w sklepie i widziałam zieloną i coś w kolorze niebieskim, tylko tam pisało 20sztuk i ultra ;)

Gość milenkaFajna17
kurde podpaski to jednak podpaski wazne by byla czysta i higieniczna....po co wydawac tyle kasy na podpaski;/wkoncu to sie wyrzuca i to smierdzi i jest ble;/przesadzacie laski..ja kiupuje byl jakie byle byly!!!!!

Hmm w sumie faktycznie może nie ma niebieskiej naturelli ;pp Wydawało mi się że jest bo kiedyś przechodziłam w sklepie.. a dzisiaj przed chwilą byłam sobie po chrupki i wodę i jeszcze po coś ;p i ich nie widziałam, więc to chyba była niebieska bella ;p miałam kupić te niebieskie ale .. one są droższe i 10 szt było. Były takie z feminy 20 sztuk niebieskie i zielone, to wzięłam niebieskie, ale nie wiem czy będę dobre bo pierwszy raz je kupiłam. Wcześniej miałam takie fajne z plusa niebieskie, ale od ponad 3 tygodni zamiast plusa jest biedronka więc ich już nie ma ;/ Kupowaliście kiedyś z feminy?

Gość nnnnnnnnnnnnnnnaaania
kupilam z feminy ale koszmar!!!:( uzywlam ich w nocy i przeciekly:( myslalam wtedy ze sie w nocy utopie w nich a rano cale przsciralo brudne!!!:( nie polecam tych podpasek!!:( to jakies zwykle badziewie z biedronki!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(

Gość nnnnnnnnnnnnnnnaaania
ja polecam belle perfecte niebieska ale sa troche drogie:/ lepiej je kupowac w dwupaku bo sie lepiej oplaca:)

a te z feminy chyba jakoś się dziwnie skrzydełka trzymają?hmm a ktoś jeszcze ich używał? czym się różnią te błękitne od tych drugich z feminy?

Gość Kama1212
Używałam feminy sa dobre np na wf w szkole ale potem odrazu sie je zmienia bo fakt sa cieniutkie ale szybko przeciekają a te niebieskie mają powloke miekką a zielone plastikową :) czesto bywam w biedronce :P

Gość Kama1212
jasne ze niebieskie niesą plastikowe ;P pzdr :D

Gość dziewczyny ostatnio
w polomarkecie kupiłam always classic sensetive za....2,19!!!Warto zrobic zapas na kilka m-cy,normalnie przeciez alwaysy (nie wiem czy akurat te)kosztują chyba z 6 zł.Do jutra jest promocja :P

Gość TYLKO bella
bella jest dla mnie najlepsza - nova ze skrzydełkami albo perfecta blue są dosyć tanie i bardzo dobrze chłoną :) tylko wkurza mnie to, że pojawiły się też beznadziejne wersje zapachowe albo z cerata :O jak w alwaysach (bleeeeeeee) mam nadzieję, że klasyka przetrwa, bo inaczej będę zmuszona szukać jakiejś innej firmy :P

Gość Sanndraa
ja lubie podpaski z siateczka czyli plastikowe jakwy to nazywacie, lepiej chłoną niż bawełniane

Gość Kama1212
A o to wyniki mojej ankiety (od czasu kiedy ja zapowiedziałam) : bella- 10 głosów naturella- 3 głosy always- 2 głosy libresse- 0 głosów A wiec ankiete wygrała "bella" a to dowód, że można ufac tylko polskiej firmie :)

Gość zojka07
To starsze jak w dzisiejszych czasach można ożywać waty?! Przecież to strasznie nie higieniczne!

Gość Kama1212
uwazam, ze uzywanie waty jest ochydne to ci sie do c i p y przylepia zgroza ;/

Gość a mi bardzo pasują
Libresse,najbardziej ze wszystkich ale w sumie rzadko je widzę w mniejszych sklepach no i niestety są dość drogie.Ale i tak wolę tampony

A najlepsze z feminy są niebieskie, zielone czy takie fioletowe?..Czytałam że dla kogoś te zielone są lepsze od niebieskich

Gość podpaska
Najlepiej wogóle nie używac (żartuje) .Ja używam różowe bella

Gość podpaska
najlepiej wogóle nie używac(żartuje). Ja używam z bella

Gość trfffffffffffffffffff
ja używam always sensitive i najlepiej paczkowane po 20 sztuk, bo płace wtedy 7zł... i są rewelacyjne!!!!

ja uzywam bella PERFECTA violet... maja faajny kształt:p Śliczniee pachną:D są cieniutkiie:) i w marketach np.real jest na nie promocja juz od pol roku:PP Polecamm jeee:)

Gość ketty1
a ja uzywam chusteczek chigirnicznych

Gość zabcia16
ja uzywamj po domu bella normal a do szkoly bella pefecta blue:)

Gość huguygjhk
a mi odpowiadają always ale te grube z naturalna powłoką jakoś wolę te grube podpaski:)

Gość Adouieiwo
Przy moich sklonnosciach do grzybic moge uzywac tylko Belli Perfecty niebieskiej bez siateczki. Tampony i wszystkie Alwaysy z siateczkami, zapachowe etc odpadaja. A jak jeszcze dodatkowo lykam Lacibios Femina, to juz w ogole jest gites. TYLKO BELLA :P

Gość elizza
JA tamponów nie używam i nie mam zamiaru. wiem że przy wyjmowaniu jetst ból i od nich jest nadżerka. a jeśli chodzio o podpaski to naturella albo always PoZdR.

Gość Kwiatuszki
Ja myślę że nie można stwierdzić czy tampon jest higieniczniejszy czy podpaska. tampony brudzą w środku organizmu a podpaski na zewnątrz nie ma nad cym debatować. owszem można debatować czy jedno czy drugie jest zdrowsze.Tampony w niektórych przypadkach są szkodliwe. nie patrzcie na to że tu jest pół biliona wypowiedzi na ten temat bo piszą tu wszystkie polki te chore osoby też. dodatkowo robią panikę, ale ja to rozumiem. Każdy jest inny ale gdyby parzeć na zagrożenie to nie można by było wyjść na ulicę, a to jest bardziej ryzykowne niż założenie tamponu,i mimo że jest tu zawartych pół miliona wypowiedzi, a też mam swój pogląd, ale patrzmy realnie, piszą tu WSZYSCY a szczególnie poszkodowani. na całą Polskę to tych osób nawet nie 'widać'.sami się przekonajcie