Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka*

dziewczyny jakie podpaski uzywacie poradzcie

Polecane posty

Gość wiola....
uzywam naturelle i bella perfecta niebieskie

Gość natkaa13
a ja husteczki higieniczne albo czsami wkladki bella panty new te co kosztuja 2 zl 20 sztuk

Gość Kama12
jesli lubisz cienkie podpaski a niestac cie na nie to kup cienkie innej fiormy np bella, naturella tanie są !!!! no i oczywiscie dobre

Gość bettka////
hej,np ja uzywam belle ta cienka a w domu ta gruba i jestem zadowolona:)

Gość te co ty piszą
że używają paper toaletowy lub chusteczk,albo co lepsze nie używaja nc to albo sobie robą jaja albo po prostu ne maja jeszcze okresu ;)

Gość bettka////
niekoniecznie sobia robia jaja tylko po prostu maja okres a nie maja podpasek to musza uzywac chusteczki,mi tez sie tak raz zdarzylo w szkole ze nie mialam przy sobie podpaski to uzylam chusteczki higienicznej

Gość marti16
hej dziewczyny uzywala ktoras z was moze tych podpasek femina z biedronki?

Gość te co ty piszą
To można się tak poratować na jakiś krótki czas a nie ciągle,przeciez nie nadążyłyby z wymienianiem

Gość Kam1212
ja uzywalam femina spoko są tylko ze produkowane w chinach i troche dziwnie pachną ale lagodne no i dobrze chlona nawet :)

Gość grrrrrrrrrr
kiedys uzywalam tylko always bo reklama tak zadzialala na mnie ze tylko te dobre i nie przeciekna.teraz od 2 lat alwaysow nie uzywalam.w pewnym momencie zaczely mi odparzac skore,wprowadzili naturelle jakos wiec kupilam,i naprawde fajna.potem zaczelam probowac wszystkie rodzaje i na dzien dzisiejszy nie mam jakis ulubionych,ale jakos najczesciej kupuje albo belle perfecta blue,albo femine ta cienka,klasyczna femine lub belle po domu.tampony sporadycznie,nad wode albo jakas impreze,ale staram sie jak najrzadziej,do always na dzien dzisiejszy nie wrócę,moze wyprobuje ta clasic co teraz tania reklamuja,ale nie wiem jaka ona powloczke ma bo jak ta plastikowa co odparza to nie

Gość katii///
jesli ta siateczka odparza to mozna kupic te alwaysy cienkie bez siateczki,teraz maja taka miekka powloczke.

Gość basia....
femina przecieka i trzeba czesto wymieniac,przy obfitych krwawieniach to nie ma szans zeby nie przeciekla,polecam always ultra sensitive,dobrze wchlaniaja wilgoc do srodka:))

Gość jjjjjjjaaaaaa
femina to jeszcze ujdzie,najgorsze sa te grube oblesne podpaski bella normal bez skrzydelek co 20 sztuk kosztuje 2 zl,to najgorsze co moze byc,zwija sie w rulonik i slabo chlonie,powinni juz je dawno wycofac ze sprzedazy.

Gość malgoŚŚŚŚŚŚ
no ja uzywam tych grubych bella tylko jak jestem w domu a w szkole to bella ale perfecte-cienkie i ze skrzydelkami,tez nie nienawidze tych grubych bella ale czasami brak kasy zmusza do ich uzywania,juz lepiej je uzyc niz chusteczki czy papier toaletowy.

Gość MaGdA12
a ja podczas okresu tylko wkladki chiginiczne uzywam-careffe albo belle panty new

Gość katii///
te alwaysy classic tez sa z miekka powloczka

Gość bella........
BELLA VIOLET ! :):):)

Gość anka14....
co to za podpaski bella violet? uzywala ktoras z was tych podpasek? jakie one sa? dobrze chlona?

Gość anka14....
jakie sa te podpaski bella violet??????

Gość Kama1212
no to bella i o jakims zapachu a pudelko zolto fioletowe a czy dobze chloną ciezko okreslić wszystkie podpaski chloną xD ;D

Gość dziewczyny a jak sobie
radzicie jak wam sie skończą podpaski i nie macie jak kupić?Czegoo wtedy używacie?Bo papier toaletowy jest chyba niezbyt dobry na obfitsze krwawienie

Gość sabina16
jak mi sie skoncza podpaski to wtedy albo wpycham kilka chusteczek na raz albo papiier toaletowy,lub zawijam wate w bandaz i wkladam w majtki,albo zabieram mamie te grube podpaski belli.

Gość katttttiiii
no a ja lignine albo szmatke jakas a w szkole chusteczki ale raczej mam podpaski bo zawsze jet gdzie kupic np w jakims kiosku no chyba ze ktos mieszka na jakiejs wiosce w ktorej nie ma sklepow...

Gość ta od czesia....
ojeja dziewczynay:O czego wy sobie nie wkladacie .....fujttt kazda wie kiedy ma okres i kazda powinna miec zapas w domu

Gość katttttiiii
no wiesz nie zawsze jest kasa zeby kupic podpaski wiec wkladam to co mam pod reka w domu

Gość ddara
Dziewczyny.Ja używam Naturella i są nie zawodne.Ja też jestem przeciwna tamponom.Myślę że nie będę mogła ich włożyć a potem wyjąć.Nie znajdę sznureczka lub uszkodzę sobie pochwę ale z drugiej strony coś mnie kusi do tamponów. Ale proponuję podpaski Naturella i tyle. Gdybyście miały jakieś pytania piszcie na mój email Bo chyba jest wyświetlony.

Gość dziewczyny piszcie
co robicie jak zabraknie wam podpasek a macie akurat okres i nie macie możliwosci kupic podpasek albo nie macie na nie kasy????? czego wtedy uzywacie???

Gość mam pytanie///
mam pytanie: uzywala moze ktoras z was tych podpasek siempre z lidla?????

Gość Kama1212
nie nieuzywam ale tak wogule to jesli niema ktos podpasek bo niewiem niema kasy albo ma niereglarne miesiączki to do czasu kupienia podpasek mozna wlozyc sobie papier, wate w gazie i chusteczki przeciez to niezbrodnoa, ja czytalam tutaj kiedys taką wypowiec ze dziewczyna miala bogatych rodzicow niedawali jej pieniedzy na podpaski itp tylko z kieszonkowych i jak jej zostala reszta z zakupow a jak niemiala czasem pieniedzy i wolnym czasie siedziala na sedesie godzinami :(

Gość mi kiedyś zabrakło
a była to niedziela i wszytsko pozamykane to wkładałam grubą warstwę papieru ale co godzinę musiałam wmieniać,wiec nie jest to najlepszy sposób :O