Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka*

dziewczyny jakie podpaski uzywacie poradzcie

Polecane posty

Gość KisiolekDlaWasDziwczynki*
Witam Dziewczynki i Kobietki rownież a wiec tak: Ja mam od około roku okres (miesiączke) i moja mama czy babcia kupowały mi obojetnie jakie tam zobaczyly podpaski ale pewnego dnia moja babcia kupiła mi Bella Fiolet (podchodzą pod kolor fioletowy) chyba maxi są bardzo dlugie i krew sie nie wydostaje!! A ja wlasnie mam taki problem ze jak śpie to czasem mam krew na majtkach lub jeszcze na prześcieradle!!;/ Teraz mam Naturell'e i uwazam ze nie są za dobre ponieważ krew wsiąka ,ale w środku robi sie taka kupa i opada na dół ;/ Pozdrawiam Pisac Nie Wstydzic sie Nikt was nie zobaczy ;P

Gość Kama1212
Cóż pisze od dawna bo fajnie jest sobie tak pogadac ja na poczatku tez uzywalam jakiegos dziadostwa (tak nazywalam alwaysy) a teraz je kocham i niechce innych rozne rozmiary na rozne dni i jest spoko a co do tamponow to ob

Gość nerwiczka
dla mnie alwaysy sa tragiczne uzywam tylko belli tych granatowych. Sa super i dlugie, cienkie it itd. Krw meisioaczkowa sie z nich nie wydostaje

Gość Skarbuss
Hejka!! Dziewczyny ja osobiście polecam, jeżeli chodzi o podpaski bo tamponów też używam to: *W dzień - Bella Perfect Rose - są cieniutkie, przewiewne, zapachowe oraz pakowane w pojedyncze dyskretki, na dodatek mają że tak powiem oryginalny kształt bo są jakby wycięte z falistej foremki :D, są o milimetr cieńsze od Always-ów. *Na noc - Bella Night - są OK

A Jak Często Zmieniacie?

Gość ...cytrynka..
ja mam okres od nie dawna nigy nie uzywalam tamponów wic nie wiem jak to z nimi jest ale uzywam always pomaranczowe są i tak jak w reklamie są jak lodowisko do hokeja i nie widać potem na nich krwi jestem z nich bardzo zadowolona oprócz małego szczegółu są dosyc duze ;/

Gość Kama1212
Ja zmieniam co 4-6 godzin bo musze byc w szkole wiec nie zawsze ejst sytuacja na zmiane podpaski :P

Gość kania16
hey a ja uzywam husteczek bo mi szkoda kasy na podpaski,sa bardzo drogie

Gość womaaaan
roznych podpasek uzywalam i musze przyznac ze always sa najlepsze;jedyny minus to cena pozdrawiam

Ostatnio kupiłam tampony i nie są za fajne ;/ myslałam że bedą dobre itp. a ja ledwo co mogłam usiąść.Nie wyobrazam sobie tego ze poszłabym do szkoły i ktos by mnie popchnął albo coś Ałććaa ;/ Mam do was pytanie co zrobic zeby sie do tego przyzwyczajić ? A I jeszcze nie napisałam jak to boli kiedy się wyjmuje

Gość aniołkowska basia
ja uzywam podpasek ekologicznych, 1 podpaska na 4lata mi starcza , rewelacja polecam

Gość karinka15
ja ostatnio zaczelam uzywac tamponow ale sa beznadziejne bo chyba przez nie przebilam sobie blone dziewicza... wiec polecam podpaski bella perfecta blue bo sa miekkie i delikatne i nie podrazniaja skory... pozdrawiam.... :):):)

Gość malgoś014
ja kupilam ostatnio jakies cienkie podpaski z lidla i nawet jestem zadowolona

Gość jhgffxcj
poza domem używam tamponów OB w domu lub pod koniec krwawienia podpasek Bella Perfecta Blue; wcześniej używałam Libresse ale się zmieniły i już mi nie odpowiadają. z kolei nie trawię podpasek z ceratą typu Always :O

Ja nie uważam żeby tampony były złe albo coś:) Używam rzadko i tylko w ostatnich dniach ponieważ podczas pierwszych dni bardzo boli mnie podbrzusze od Tamponów ( a zakładam je dobrze). A z podpasek najlepsze dla mnie są always sensitive :)

Gość elizza
Podpaski Natuella i czasem Libresse. Tamponów nie używam.

Ja uzywam tamponów, jak by ktoś nie wiedzial to tampony nie zatrzymują krwi w środku tylko ją pochlaniają, widzial ktoś czystego tampona po wyciągnieciu? -.- I nie wszystkich dopada po niech od razu nadżerka. Opanujcie się. Gdyby tak bylo, to nikt by tamponów nie użwyal. Jeśli ktoś zachowuje higienę jest ok. Ja wam proponuje tampaxy, są najlepsze, żadne tam oB. Ale każdy może miec wlasne zdanie. Co do podpasek to używam ich, badz co bądź, żadko ale bella takie jasno zielone, albo always ultra

Gość podpaska
ja uzywam tylko bella normal tych grubych pozdro

Gość lolxDxD*
Hahha no ja w grubych czuje się jak w pampersie ale lubie cienkie i dlugie raz takie mialam i byly gites** ale zapomnialam nazwy ;D mam do was pytanie jakie znacie dlugie i cienkie !! (podpaski oczywiscie) xD ;*

Gość ona zajefajna
dlugie i cienkie to sa naturella ultra maxi,bella pefecta granatowe i ciemnozielone oraz always ultra super plus:) pozdro:)

Gość on urwisek
dlugi i cienki to jest moj kutas ;p wepchac ktorejs? ;p

Gość podpaska
dziewczyny czemu nic nie piszecie?:(

Gość ytyu
ja użylam naturella te cienkie, ale one jednak nie są fajne, bo krew bardzo cieżko sie wchłania. kiedys widzialam jak kilka kropelek mi zlecialo na podpaskę i pływało sobie po niej. Nie wchłonęło, dopiero po jakimś czasie, bez sensu.

Gość podpaska
a ty urwisku chyba pomyliles fora zboku......................................................................

Gość karolcia955
Ja od początku uzywam naturelli a okres mam od 8 miesiecy. Dla mnie jest najlepsza. Podoba mi sie jej zapach i wgl. A mam takie pytanie co myslicie o tamponach tampax i tamponach naturella? o.b wiem ze sa swietne bo juz uzywalam ale sa drogie teraz chcialabym sprobowac tampaxow lub naturelli...

Gość Andziiia
Ja używam naturelli i wsumie jestem z nich zadowolona;D Sa Dosyc grube ale nie odbijaja sie przez spodnie a poza tym ladnie pachna:P Myślałam o zmiqnie podpasek na np...libresse lub alweys ale niewiem czy warto a co wy otym myslicie??:D

Gość onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaa
piszcie coś laski

Gość karolina955
A mam takie pytanie co myslicie o tamponach tampax i tamponach naturella? o.b wiem ze sa swietne bo juz uzywalam ale sa drogie teraz chcialabym sprobowac tampaxow lub naturelli...

Gość paulissskkaa
Ja używam belli perfecty rose i blue, jak mi mama kupi to też green lub violet, miałam dopiero 3 miesiączki więc jeszcze nie wypróbowałam zbuyt dużo ale przy następnej spróbuje always'ów tych bez siateczki bo z siateczką próbowałam, moze kiedys naturelli ale i tak bella najlepsze Rose pi ęknie pachną mm polecam

ja uzywam tamponow od kiedy pierwszy raz dostalam okres ok. 7 lat.. raz albo dwa mialam zalozona podpaske gdy zapomnialam tamponow do szkoly i musialam pozyczyc i od tamtego czasu sie strasznie zniechecilam! jak wy dziewczyny znosicie ten widok gdy idziecie siku i zdejmiecie majtki? krwawa masakra.. porazka :D sory za doslownosc ale naprawde niewiem jak mozna uzywac podpasek.. dla mnie to obrzydliwe.. krew miedzy wargami sromowymi i wogole.. przy tamponach pociagasz za sznureczek, aplikujesz nowy i spokoj..