Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka*

dziewczyny jakie podpaski uzywacie poradzcie

Polecane posty

Gość AnitaW16
Ja mam juz okres dopiero II raz i jak mama dała mi podpaski naturella to było super nie kleiły się do tyła ni nic natomaist jak założyłam belli (niebieskie opakowanie takie sztywne) to cały czas mi wszystko przeciekało....potem pojechałam d slepu i kupiłam alwys ultra ze skrzydełkami (i siateczką) to az sie popłakałam kiedy je załozyłam bo tak się niewygodnie chodziło...te skrzudełka sie żle kleiły wszytko mi sie do pupy kliło...maskakra...ale jeśli chodzi o wsiąkanie to są spoko...:D xD

Gość AnitaW16
i chciałam jeszcze dodac ze nie przeciekają...:D

Gość martini..............
Kiedyś jedyne i ulubione to były always, później odkryłam dobrodziejstwo tamponów, ale od kiedy są podpaski z bawełnianą powłoczką - najlepsze :) Alwaysy stosunkowo drogie niestety, znalazłam bardzo dobry odpowiednik - bella rose. Bez zapachu, cienkie, przyjemne (nie ma efektu przyklejenia do tyłka). Teraz tampony stosuje sporadycznie, bo nie czuje sie w podpaskach jak w pampersie :)

Gość asiaczekola
moim zdaniem najlepsze sa alwasy, poniewaz sa bardzo wygodne. probowalam tez belle ale jednak wole alwasy. tamponow jeszcze nie stosowalam wiec nie wiem

Gość asiaczekola
a wlasnie chcialam sie zapytac czy tampony to najlepsze sa na prezeciekanie w nocy?????

Gość asiaczekola
czekam na odpowiedz na maim e-mail

Gość miesiączkująca
ja używam bella perfecta green lub naturella ultra

Gość taka jedna......... dziewczyna
ja używam bella :) zielone badź niebieskie :) są świetne :):) cieniutkie, nie powodują uczulenie (a mam do tego skłonności), wygodne (na dzień i na noc) i według mnie to neutralizują zapach krwi, natomiast Always ma taki dziwny zapaszek...

Gość Kamka...
Ja używam always classic z ta siateczką, przyznam, że przypadły mi do gustu i według mnie są bardzo dobre. Czasami też bella perfecta blue i bella nova.

Gość Ta co ma okres
Ja mam teraz pierwszy okres (12 lat) i nie wiem jakich podpasek używać jak do tej pory w pierwszy dzień miałam bella te grube ale były strasznie niewygodne ....dziewczyny poradżcie mi jakiś co nie przeciekają i są cienkie (cena nie gra roli)!!! BŁAGAM!!!!

Gość Dorotta125
Hej dziewczyny! Mam pewien problem niedawno dostłam okres i nie wiem jakie podpaski używać ostatnio miałam bella classic czy jakoś tak i były okropne!! Cała wydzielina była na wierzchu, a poza tym były strasznie grube przez co niewygodne i nie mogłam zrobic kroku! Błagam Was poradźcie mi jakieś cienkie, przewiewne i delikatne podpaski (mam wrażliwą skórę). Z góry dziękuję za radę.

Gość Dorotta125
Mam niecałe 13 lat

Gość Belki są best
Weź Bella Blue maja tylko 2 mm grubości i nieźle chłoną!

Gość mmtyhiug
tylko always jeśli juz muszę użyć podpaski, ale nic nie przebije tamponów, wygodne, pewność że nikt nie zauważy, nie szeleszcza i nie ma tego nieprzyjemnego uczucia mokrości które mi zawsze towarzyszyło, są małe i poręczne, można włożyć nawet do kieszeni i po problemie, drozej od podpasek wychodzą ale są tak cholernie wygodne, czy to do lekarza czy coś, na basen, wszędzie gdzie musisz się rozebrać do samych majtek, uwielbiam tampony i szczerze to od 2,5 roku tylko z 2 razy użyłam podpaski, tampony są najlepsze!!!!!! polcam tampax bo z aplikatorem i sa super dla początkujących, jak się juz nauczysz co i jak to moga być trochę tańsze tampony bez aplikatora :)

Gość natoolinka
mam 18 lat, miesiączkuje dopiero 3 lata.Moje miesiączki są bardzo skąpe dletego moge nawet te dni używac wkładek zamiast podpasek. Najlepsze sa te Carefree Aloe, . Wczesniej ceniłam sobie Libresse te zielone super chłonące, delikatne ogólnie na plus.Lubiłam też Belle pachnącą taka różową.Tamponów chciałabym używac ale zabronił mi tego lekarz,gdyż mam za skąpy okres..

Gość Mara12
Piszcie coś

Gość Kitka13
Bella Perfecta Blue

Gość ALLLEX24
hej dziewczyny,ja uzywam podpasek bez siateczek i bez tych wszystkich zelow,poniewaz przyczyniaja sie one do roznego rodzaju zakazen i grzybic.Tym bardziej podatne sa na te zakazenia osoby ,ktore maja bardzo slaba flore bakteryjna. dlatego polecam najzwyklejsze podpaski. jednak zadaje sobie pytanie czy wata nie bedzie naprawde lepsza. Ostatnio slyszalam ,ze nie powinno sie uzywac podpasek a watte,bo jest zdrowsza. tylko jak uzywac w 21 wieku waty jezeli mamy taki luksus jak podpaska? :(

Gość Dziewczyneczka14
Hmm, no tampony... Założyłam, bo musiałam iść na basen, spoko, tylko się zamoczył... a to chyba był O.B. normal. A tak w ogóle to najlepsze podpaski wg mnie to Bella Perfecta Green. Wcale ich nie czuję.

Gość stepczakowia
ja urzywam podpasek bella czy to dobrze ze zmienią ja co 3godziny

Gość Mara12
Tak Ja jeszcze nie mam ale dużo czytałam

Gość nieobeznana
Ja jeszcze nie mam okresu ale dużo czytałam i kiedy go dostanę będę używała libress albo bella perfecta rose

Gość Beata888555
Ja używam wszystkie podpaski a dopiero miałam nie dawno 2 miesiączkę a takie moje ulubione to bella perfekta maxi green 2 mm i 6 kropelek super chłonne ale chce zobaczyć jak się nosi olłejs (nie umiem pisać nazwy olłejs) pozdro:) :P;);p;!!!

Gość takie pytanko
ja mam takie skąpe okresy, że używam wkładek Bella Panty Air lub Air New, ale jednak chce się dowiedzieć jakie podpaski są dobre. chciałam was zapytać czy Bella Nova Deo lub Bella Classic Nova Maxi Deo są dobre? używałyście je?

Dziewczyny, pomóżcie. Jadę w góry i niestety zanosi się na to, że dostanę okres. Jakie podpaski byście radziły na najgorsze dni (dość ofite) tak, żeby można było bezpiecznie w góry iść? Dodam, że będą pewnie ze 4 postoje co 3-4 godziny. Tampony nie wchodzą w grę niestety... z góry dzięki :) pzdr

Gość nieobeznana
A masz skąpe okresy czy obfite?

Gość kjfkkjwef
Przewaznie uzywam tamponow, ale jak jestem w domu to czasem uzywam podpake takich z Lidla, Softino. Są tanie bo 2zl z czymś, cienkie i dosc wygodne. 5 razy lepsze niż takie always, ktore mi tylko tyłek odparzają.

Gość Prywatny gab. ginekologiczny
Polecam tampony, na co dzień. Też muszę z czegoś żyć.

Gość Dyzioo
Ja używam Bella naturella zielone one nie są za cienkie ale b. dobre;). pozdro.