Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka*

dziewczyny jakie podpaski uzywacie poradzcie

Polecane posty

Gość micmar
W tej chwili rewelacją są podpaski firmy Winalite, winalitepolska.pl Anionowe podpaski mają unikalne zalety w porównaniu do masowych produktów: - aktywne działanie przeciwbakteryjne i przeciwzapalne dzięki opatentowanej warstwie anionowej, - przedłużony czas bezpiecznego noszenia - ultra wysoka chłonność, nieosiągalna w produktach masowego rynku, - wydajność - zużywasz ich mniej, niż zwykłych produktów przy znacznie wyższym poziomie higieny i bezpieczeństwa - sterylne i hermetycznie pakowane, - całkowicie oddychające i zawsze suche - wybielane bez rakotwórczego chloru szczegóły prześlę e-mailem

Gość martu15
ja używam podpasek NATURELLA i ALWAYS

Gość QxQ
ja uzywam podpasek naturella . moim zdaniem sa najwygodniejsze wcal ich nie czuje . a Bella always itp jak chodze to czuje. pozatym naturella wcale nie smierdza .

Gość martu15
always są najjlepsze (natorella też)alwaysów wogóle nie czuje a naturella daje uczucie świeżości i ladny zapach :) *

Gość martu15
ja polecam always nie czuje ich w cale :) a tamponów nie moge nosić:( ale podobno O.B. pro comfort są najjlepszymi tamponami :*

Gość -----------------
to ja martu15 u mnie jak jest drogeria natura to tam są wkladki carefree i dodatkowo do nich sa dolaczene tampony O.B.

Gość thewickedgirl88
Always Ultra, ale tylko bawełniane (zarówno wersja zapachowa jak i bez zapachu). Poza tym te cienkie z Naturelli i pachnące Bella Rose. Rzadziej jakieś inne, choć teraz planuję po raz pierwszy kupić Libresse.

Gość Libresse też są dobre
:)Poza tym ma do nich sentyment gdyż używałam ich w czasie pierwszej miesiączki;) Echh to już ponad 13 lat temu:o Czuję się stara:( Ale zarowno wtedy jak i teraz Libresse robi dobre produkty więc polecam:)

Gość Blackii
Cześć Dziewczyny :) Miesiączkę mam od 2 lat. I mam pewnien problem. czytając ten wątek wiele dziewczyn poleca belle. Moje miesiączki są dość obfite. Chciałabym czuć się bezpiecznie. I teraz mam dylemat. Co Wybrać. Bella Perfecta czy always ultra superplus lub classic ? Co Wam lepiej odpowiadało ?

Z ŻADNA PODPASKA NIE CZUJE SIĘ NA TYLE PEWNIE ŻEBY UBRAĆ BIAŁE SPODNIE W PIERWSZE 2 DNI OKRESU :( MAM CZASEM DOŚĆ OBFITE MIESIĄCZKI.

A ILE KOSZTUJĄ TE WINALITE I DLACZEGO NIE MA ICH W SKLEPACH? JA UZYWAM ALWAYS BELLA CZASEM LIBRESSE . TAMPONOW UZYWAM BARDZO RZADKO .NATURELLA SA DOSĆ DOBRE.CAŁKIEM NIEŻLE SIE APLIKUJA ;)

Gość wataaaaa
hejka a ja uzywam tylko waty bo szkoda kasy na podpaski

Gość martunek4
A ja właśnie lubię NATURELLA, chociaż tu ktoś wspomniał, że śmierdzą. Dla mnie nie. Myślę, że każda musi wypróbować i dopasować do siebie. Nigdy nie próbowałam tamponów ale mam ochotę sprobować. W pewnych sytuacjach są praktyczne bo np nie trzeba rezygnować z basenu.

moje kolezanki używaja belle i always są dla nich kiepskie :( ja używam always i dal mnie bella sa kiepskie :p takie moje ulubione to always sensitive i te alweysy z siateczką i wkładki silk touch z biedronki.....oraz discreet wkładki i zacznę always wkładki one ocz. dlaa utrzymania świerzości :) każdy ma swoje ulubione rzeczy na okres....

to prawda że tampony powodują stany zapalne i nadżerki. sama się tego nabaawiłam. od 14 roku używam tamponów i nie to że są wygodniejsze, ale poprostu mam zbyt obfite okresy, żeby np do pracy czy na miasto zakładać podpaskę .nie czujecie żadnego dyskomfortu ? a jak w lecie , kiedy na zewnątrz jest 35 stopni, a Wy np chodzicie po mieście z przesiąkniętą podpaską? krew ma stały dostęp do powietrza, namnażają się bakterie i to wszytko dotyka waszej psioszki ;/ Jeśli więc chodzi o mnie mam podzielone zdanie. Przez jakieś 5-6 lat nosiłam tylko tampony, ale od niedawna na noc zakładam podpaski.

Gość podPasencja
ja używam tylko i wyłącznie : -always -discreet wkładek -naturella (ocz. podpaski) ale i tak dlamnie to tylko i wyłącznie najj są always :) a najjgorsze BELLA po prostu (jak dla mnie) MASAKRA!!!!!!!! bella mi sie do d**y przyklejała :( always nie czuje . naturella troszke czuje ale...... tampony NIGDY ICH NIE BEDE UŻYWAĆ !!!!!!!!!! BELLI też niee tylko discreet , always, naturella

Gość upupupuupupppppup

Gość campari34
olways ale bez skrzydałek

Gość martuSIA *
ja tylko always z siateczką dry weave :)

Gość julia3110
Hej dziewczyny mam 12 lat i od roku miesiączkuje, mam bardzo obfity okres szczególnie w nocy tak, ze always night nie wystarczają. Na dzień używam naturella maxi lub always ultra super plus a na noc przez pierwsze trzy noce zakładam pieluszki Huggis Dry Nites dla dziewczynek- super sprawa bo zero problemu w nocy.

Gość Elleonora4826
Bella perfecta ;-)

Gość Marlena *
aalways ; *